2015-10-02
其實住附近, 呢一間係經常要等位有幾次係咁走去WALK IN 都無位今次好彩, 有位, 但得BRA 枱, 因我大左肚一個企收銀位的男人, 似係老板, 都問我介唔介意, 坐唔坐到?我就話無問題, 都坐到入去坐左睇左陣MENU點知職員安排另一張枱俾我地跟住杯茶, 想幫我換杯水其實呢D 少少的安排, 我已覺得好窩心跟住點野食, 職員誤左個我地點一個剩烏冬放落去壽喜燒個鍋入邊煮埋來食其實我地只想叫剩湯烏冬食職員都唔怕麻煩, 幫我地拎去換跟住想點限定小食, 有個係野菜, 差一行之隔熟同生的分別, 我問職員時指錯位置職員就話:你唔係唔食得生GA 咩?其實所有職員真係好細心, 不得不讚他們講返野食, 除左湯烏冬, 仲有壽喜燒,太卷, 鹽燒鯖魚,芝士燒草菇,芝士燒雞肉丸壽喜燒個肉真係幾好食~2次都食到我肚裡BB 有反應可能咁橋, 不過我同老公都覺得好食其他...串燒呢間係幾多款, 又做得快, 同埋好味今次食個芝士雞肉丸同草菇, 唔會話燒到乾晒, 食落口仲有少少JUICY~好味搵日再去食過~
有幾次係咁走去WALK IN 都無位
今次好彩, 有位, 但得BRA 枱, 因我大左肚
我就話無問題, 都坐到
入去坐左睇左陣MENU
點知職員安排另一張枱俾我地
跟住杯茶, 想幫我換杯水
其實呢D 少少的安排, 我已覺得好窩心
其實我地只想叫剩湯烏冬食
職員都唔怕麻煩, 幫我地拎去換 跟住想點限定小食, 有個係野菜, 差一行之隔
熟同生的分別, 我問職員時指錯位置
職員就話:你唔係唔食得生GA 咩?
其實所有職員真係好細心, 不得不讚他們
講返野食, 除左湯烏冬, 仲有壽喜燒,太卷, 鹽燒鯖魚,芝士燒草菇,芝士燒雞肉丸 壽喜燒個肉真係幾好食~2次都食到我肚裡BB 有反應
可能咁橋, 不過我同老公都覺得好食
其他...串燒呢間係幾多款, 又做得快, 同埋好味
好味
搵日再去食過~