2024-05-04 28 瀏覽
呢個自助早餐,早前見不少youtuber 推介,亦係今次book 巴黎人的嘅重點推介,因為佢係號稱最豪華嘅自助早餐,裏面包括有龍蝦嘅但好奇怪就算係住客都係沒有特別優惠。朝頭早食龍蝦就真係未試過啦。現煮的菜式有龍蝦,亦都有芝士扇貝和一個老鴿燉湯。雖然每次只可以order一款但係無限次order嘅。 下單後亦好快上菜。蒜蓉龍蝦係唔錯嘅,我都order咗多一次,扇貝就一般,燉湯亦都非常之不錯。飲品種類選擇多,比較驚喜就係有即開嘅原個椰青。麵包,denish 等都係好好味,比較推介嘅就是egg Benedict。三文魚刺身非常新鮮,熱盤選擇都非常多,一般早餐類,粥粉麵飯都有。另類一點,早餐居然有雪糕食。由於係早餐時段,人流多,枱與枱之間比較密,亦都幾嘈吵。環境同擺盤係非常之靚嘅。尤其是擺麵包的旋轉木馬真係打卡熱點雖然價錢,以早餐來說,真心幾貴,但絕對值得一試
但好奇怪就算係住客都係沒有特別優惠。

朝頭早食龍蝦就真係未試過啦。

飲品種類選擇多,比較驚喜就係有即開嘅原個椰青。

由於係早餐時段,人流多,枱與枱之間比較密,亦都幾嘈吵。

環境同擺盤係非常之靚嘅。尤其是擺麵包的旋轉木馬真係打卡熱點
雖然價錢,以早餐來說,真心幾貴,但絕對值得一試

2024-03-04
$350 (早餐)