2010-07-25 21 瀏覽
第二站我哋去咗出晒名0既大利來食《豬扒包》,我哋去到未夠兩點,聽聞三點係新鮮出爐,咁咪行去真串串燒試吓有幾串囉,點知問極都係乜都無,已經兩點啦喎,十二點開鋪都無熱門食物?點做生意呀,真係早抖啦~~我哋決定再行番去大利來嗌杯凍飲,邊飲邊等平時我好少飲凍嘢,但今日要破戒嘞,哈哈!我同壽星女一人嗌一杯凍華田MOP12Ivy飲凍檸樂MOP13Karen飲凍柚子蜜MOP18再嗌碗咖喱魚蛋MOP20有十粒食住等,啲咖喱好夠辣,啱晒我!魚蛋唔算好彈牙~等緊之際有個伙計拍晒手;大嗌:豬扒包嗰邊排隊,我同Karen嗱嗱聲行去排隊,啲人都唔算一窩峰走埋去,等咗一陣開始有得發售啦!豬扒包係另頪發售,所以要即時比錢,每個MOP18都幾貴喔!包包係硬身0既豬仔包,包住一大塊大約女孩子手掌咁大0既豬扒,整個包都好熱,要攤一陣至放得入口。兩個人share一個包,少食多滋味,都ok0既~

我哋決定再行番去大利來嗌杯凍飲,邊飲邊等
平時我好少飲凍嘢,但今日要破戒嘞,哈哈!
我同壽星女一人嗌一杯凍華田MOP12
Ivy飲凍檸樂MOP13