16號同左一家人5大5細路去食呢個出名GE水蟹粥!一見到蔡瀾張相吾笑都古到有D吾對路(如果有睇開蔡瀾會明我講乜)一入到去,老闆就好似好熱情甘出黎招呼我地,可能我地多人啦成10個人,不過記住一半係細路,跟住叫左兩窩蟹粥,5個雲吞蝦子撈麵,係甘多(記住我地係叫左兩窩蟹粥,5個雲吞蝦子撈麵!~)跟住老闆話:幫你選D蟹先,順便要D菜食下呢? 心想:食雲吞麵食碟菜都OK啊!跟住好快地拉過話:就整兩碟上湯豆苗啦!我地想想下:下?!諗住食D菜心生菜JE,吾洗豆苗阿化?!?!立刻叫取消兩個豆苗(原來一碟成$55)食物吾多講啦,好坦白真係一D都吾覺得好食!!!!可以用難食黎型容,麵完全吾彈牙,粥完全無蟹香味,只有味精味!!已經好失望,叫埋單之際,見到有個牌寫住新春期間加30%!! (我地食果日係年初3, 不過我地呢兩日食左好多餐不過無一間係加30%)好啦,大家古下我地呢個 "2窩蟹粥,5個雲吞蝦子撈麵" 埋單幾錢呢????..............多謝你!!!! $1205 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!係$1205蚊啊.....................!!!
16號同左一家人5大5細路去食呢個出名GE水蟹粥!

跟住好快地拉過話:就整兩碟上湯豆苗啦!

麵完全吾彈牙,粥完全無蟹香味,只有味精味!!

係$1205蚊啊.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#!$#^%*&^#

$1205 食幾個撈麵同貨不對版ge蟹粥,真係黎普得太過分啦!!!!!!!!!!!!!!!!!

埋單之後,我地一家人唯一可以做ge只有叫大家忘記呢一餐
如果吾係之後落黎ge行程都只有吾開心!!!!

所以大家吾好比佢貼兩張藝人仔ge相就以為有保証...

或者叫一個睇下對吾對路先囉..... 總之去之前3思啦!
2010-02-16