2024-03-30 2394 瀏覽
呢間旺德福火鍋,其實已經係第二次返去食嚕~😝主要係自己本身係好鐘意食卜卜蜆,同埋上次食過都覺得呢間無論海鮮定牛都好新鮮!所以今次過澳門玩又再encore🥳朋友們都表示滿意👏🏻值得一讚係員工態度好好,同埋飲品係大大杯🙌🏻旺旺黃金多多蜆充滿牛油加蒜既組合,蜆肉索滿啲汁,所以吾點豉油都好夠味!蜆肉吾算好大隻,但係新鮮同埋無沙的。呢個蜆煲適合2至4人左右食。食完蜆就可以開始打邊爐嚕!🤗🍲自選拼盤(6項或8項)今次牛肉揀咗牛板腱,牛小排同埋肥牛。個人認為牛板腱最重牛味同埋性價比較高🥩另外仲揀咗黑松露墨魚滑同埋福袋,墨魚滑好彈牙,淡淡嘅黑松露味,都幾好食。不過個福袋就一般🤣奇妙醬烤黃金粟米呢個烤粟米,可以係話我人生食過最好味嘅粟米!冇誇張😖搽滿沙律醬係面層,食落去有烤香咗嘅味道,每粒粟米都有甜甜嘅醬包住,係幸福既味道🥹🌽
呢間旺德福火鍋,其實已經係第二次返去食嚕~😝
朋友們都表示滿意👏🏻

值得一讚係員工態度好好,同埋飲品係大大杯🙌🏻

旺旺黃金多多蜆

自選拼盤(6項或8項)

奇妙醬烤黃金粟米
呢個烤粟米,可以係話我人生食過最好味嘅粟米!冇誇張😖