2024-09-22
🇲🇴Le Pic Macau 澳門伯多祿局長街34-A號幸德大廈地下a鋪上年去澳門嘅時候無食到呢間,今次一定不能錯過!做資料蒐集時記得佢有一個巨大蝸牛🐌型的面包,但即場問嘅時間已經no longer available 🥹有點可惜! 不過我地點了 咸款煙肉waffle!! 好香口我地點嘅款或雖然唔係輕食,但係好 colourful多蔬菜🥬protein 好健康嫁! 餐廳由外到內至食物都好打卡! 但一點都不油膩,不會很重味的! 可以很放心!🩵🩵那杯白桃烏龍燕麥奶茶真是一試難忘,好想一飲而盡😂 話梅青檸🍋🟩梳打都好清新,原來話梅可以放在飲品調味,意外地夾!雞胸忌廉粟米🌽意粉好creamy , 慢煮雞肉不會柴口的!健康之選! 沙律🥗都是滿滿的protein , 食飽真是沒有空間再掃街😂😂😂😂 胃沒有再撐大,食的好滿足呢! 澳門人服務都好好☺️☺️☺️ 待客細心🤣🤣
澳門伯多祿局長街34-A號幸德大廈地下a鋪
上年去澳門嘅時候無食到呢間,今次一定不能錯過!
做資料蒐集時記得佢有一個巨大蝸牛🐌型的面包,
那杯白桃烏龍燕麥奶茶真是一試難忘,好想一飲而盡😂