2024-08-15
▫️ 千層吉列豚(芝士流心)配秘製咖喱沾烏冬($108)👉🏻就係衝住佢而黎!😍先講外皮,炸粉好夠薄,而且好酥脆唔會有油膩感,仲有火炙芝士做點綴😌一切開見到一層層橫切面超級分明嘅Layer,除咗有Juicy嘅豚肉片,仲有鹹香嘅煙肉片同芝士,整體外脆內軟,果然冇令我失望🥹👉🏻咖喱汁好濃郁又微微香辣,配料有炸薯仔🥔烏冬係扁身嘅非常爽口彈牙,沾上咖喱汁好惹味😚⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ 照燒蘆筍豚肉卷配天使麵配是日水果($88)👉🏻 天使麵沾滿蒜香橄欖油好香口,咬落煙煙韌韌照燒豚肉好香黑椒味,包住爽脆嘅蘆筍,口感豐富👉🏻水果種類都幾多,全部都好鮮甜非常解膩🍈🍊🍇⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️蘆筍炒雜菜🥬($38)👉🏻炒雜菜顏色鮮艷味道清甜😋⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️是日餐湯👉🏻蜆肉忌廉湯質感好Rich 好Creamy,面頭仲有魚仔餅做點綴口感特別⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️富士山🗻(套餐+$12)👉🏻富士山造型非常吸睛👀泡沫梳打加上海鹽奶泡,清甜之餘又有回甘,非常refresh☺️⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️舒緩々空氣(套餐+$12)👉🏻呢杯其實係可以飲嘅Tiramusu,面頭係Lotus 餅,下面係可可粉,香滑奶蓋同埋特調咖啡,整體唔會好甜⭐️⭐️⭐️⭐️值得一讚係餐廳非常
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️ 照燒蘆筍豚肉卷配天使麵配是日水果($88)
👉🏻水果種類都幾多,全部都好鮮甜非常解膩🍈🍊🍇
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️蘆筍炒雜菜🥬($38)
👉🏻炒雜菜顏色鮮艷味道清甜😋
▫️是日餐湯
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️富士山🗻(套餐+$12)
⭐️⭐️⭐️⭐️
▫️舒緩々空氣(套餐+$12)
⭐️⭐️⭐️⭐️
值得一讚係餐廳非常貼地,我去嗰陣咁啱撞正張家朗拎金牌,餐廳有免加一Offer 以表支持❤️
——————
評分:8/10