2023-12-10
第二次惠顅「二號廚房」1. 交通方便,佐敦站寶靈街出口行過去6-8分鐘左右2. 環境 ok, 枱不算太密,有兩小、兩大 VIP 房(好似 8人以上可入房,最低消費 $300/@)3. 厠所算 ok 乾淨 👍🏽加分不過啲筷子有啲「立」希望可以改善 😅今日一行7人(6 女1男)都叫咗好幾個特式菜1. 酥炸生蠔仔 (送啤酒一流,keep 住有水準👍🏽)2. 辣子豬大腸 (我吾食,不過啲朋友話脆口,ok 好味)份量亦不少3. 小炒皇 (👌🏽可以,足料、同埋夠乾身吾油)4. 老乾媽茄子四季豆 (野味但油咗少少)5. 海蝦🦐煎米粉 👍🏽👍🏽 絕對值得叫,啲中蝦🦐好新鮮,估吾到有成 8隻、米粉煎得好香脆、個汁亦調得好好6. 薑蔥鯇魚腩煲 (好野味多蔥)7. 豉油皇炒麵(見枱枱都叫,我哋又叫 🤭) 加咗雞蛋及鼓油味都好香濃,就係份量少咗啲 😅哎呀!乜原來我哋叫咗7個餸喎 🤣 百無禁忌 🤫總括嚟港係味濃嘅,如果你想食「清、淡」就千祈唔好黎 ,我怕你會失望 😂想搵幾個小菜送啤酒就-流其實重有脆豬手、油浸筍殼魚都想叫,不過女士多大家冇肚食,下次….今晚每人 $140 有找 🤗
1. 交通方便,佐敦站寶靈街出口行過去6-8分鐘左右
3. 厠所算 ok 乾淨 👍🏽加分
不過啲筷子有啲「立」希望可以改善 😅
今日一行7人(6 女1男)都叫咗好幾個特式菜
1. 酥炸生蠔仔 (送啤酒一流,keep 住有水準👍🏽)
3. 小炒皇 (👌🏽可以,足料、同埋夠乾身吾油)
4. 老乾媽茄子四季豆 (野味但油咗少少)
6. 薑蔥鯇魚腩煲 (好野味多蔥)
哎呀!乜原來我哋叫咗7個餸喎 🤣 百無禁忌 🤫
想搵幾個小菜送啤酒就-流