2019-06-06 256 views
個阿叔超無禮貌,諗食乜餸諗多一秒都想鬧我,真係好無禮貌。雖然幾廿蚊食個麵都無乜要求,但都唔洗咁掛。個麵又唔好食,d人勁無禮貌,一定唔會再食,食個lunch都咁,認真咪攪
唔會再食,食個lunch都咁,認真咪攪
唔食唔知原來呢間來多碗車仔麵有咁多分店。不過好多時經常發生嘅情況就係,唔知點解有啲餐廳可以咁多分店。點解嘅餐牌唔係有好多係自家製嘅食物,反而好多係現成就咁水煮完就可以食嘅。但係最高興嘅事竟然有瀨粉。湯底以腩汁味為主,加咗一小匙嘅秘製小辣醬,湯底未有太大變化。豬腸有點未炆透,中心位置唔係煙韌而係咬唔開,同埋炆嘅汁無咩味定唔入味。魷魚爽口彈唔係彈牙,同樣係唔入味,亦唔辣。豬紅更加係無味。台灣魯肉最差,未到就夠入味啦,但瘦肉部份難咬非常,肥肉部份更加係咬唔開。朋友嘅雞翼冇炆到爛晒,味道剛好,肉質仲响度。冬菇味好香,但係冇其他調味就無乜。蘿蔔夠晒味,變得太夠味有啲咸。