2018-06-23
見到推介走黎試下叫左碗滑雞飯同埋一碟淨排骨落雨得我一枱客,點完光速上菜癈話唔多講,飯同鼓油要讚飯就挺身仲係一粒粒,有飯香,蒸飯黎講算難能可貴鼓油幾香,應該有豬油到d雞喇,雞件係極之少既皮骨同埋肉既比例大概係5:1雞係好肥既黃油雞,冇雪味亦都冇雞味,咁肥既雞d雞油撈埋d飯到都食唔出d雞油香肉都冇多舊既情況下,好彩叫多碟淨排骨,唔係就要鼓油送飯雖然飯同鼓油ok, 但一碗鼓油骨頭飯收四十五個大洋未免太唔抵(可能我黑仔,但雞既質素都麻麻,好多地方既北菇滑雞飯好食好多)奉勸黎食既朋友仔食其他款避免中伏彈完都有野讚下,排骨軟淋入味調味剛好,食到本身既肉味唔會話好似d hea酒樓啤水啤到唔似舊肉,送飯一流埋單73蚊,當中有三十蚊當跌左我當今次叫錯野食或者間野失手姐,會再翻食試其他,畢竟蒸飯黎講個飯底係合格有餘希望店家睇到改善一下,接受唔到批評同唔改進只會被淘汰,下次黎食完再寫多次希望下次淨係得推介
叫左碗滑雞飯同埋一碟淨排骨
落雨得我一枱客,點完光速上菜
癈話唔多講,飯同鼓油要讚
飯就挺身仲係一粒粒,有飯香,蒸飯黎講算難能可貴
鼓油幾香,應該有豬油
到d雞喇,雞件係極之少既
皮骨同埋肉既比例大概係5:1
肉都冇多舊既情況下,好彩叫多碟淨排骨,唔係就要鼓油送飯
埋單73蚊,當中有三十蚊當跌左
希望下次淨係得推介