2019-01-22 86 views
今晚去左搵舊同事借note, 之後一齊食dinner~ 佢帶我黎食粥底火鍋~~我地揀左$258 果個餐,除了八款必有既海鮮同肉類外,我地仲可以0係55款食物中揀8款,而且我地仲可以任飲竹蔗水/豆漿。必有既食物有:生猛龍蝦、新鮮鮑魚、貴妃蚌、紐西蘭聖子皇、多寶魚、生猛海蝦、黃金蜆及美國極上牛小排。龍蝦啖啖肉,而且又彈牙,鮑魚新鮮又爽口;而美國極上牛小排,超推介,肥瘦平均又鮮嫩~吃過海鮮後,就可以將粟米、南瓜粒、芋頭粒倒落粥鍋下慢火煲!我地另外仲揀左8款食物有:牛丸、蝦滑、墨丸、菜、牛肉、豬潤等等,全部都好新鮮!overall 都唔錯,講真,$258真係物超所值~~下次可以再黎!
必有既食物有:
吃過海鮮後,就可以將粟米、南瓜粒、芋頭粒倒落粥鍋下慢火煲!

overall 都唔錯,講真,$258真係物超所值~~
下次可以再黎!

2019-01-22
今日放工同朋友去了長沙灣食粥底火鍋。地點都易搵同地鐵站距離唔會太遠,食過之後絕對會再黎!😋店面算大,類似酒樓的裝修,舖頭的哥哥姐姐服務態度好好😂打邊爐雖然蒸氣沖天,但環境都舒服又唔太嘈。我們叫了個粥底火鍋A餐😍😍有肥美龍蝦、貴妃蚌、多寶魚、聖子皇、黃金蝦、鮑魚、仲有肥牛、五花肉、墨魚魚滑⋯⋯太多數唔晒,只能用豐富黎形容🤩肥牛紋雪花理清晰,係靚牛黎咼超滑多寶魚龍蝦真係好大隻新鮮啲肉好彈牙,鮑魚大大隻,而且仲識郁架👍🏻蜆都無沙架!全部海鮮都係一個字『鮮』😋墨魚滑都好有水準,彈口架!!重點係個粥底呀🤗食到最後加左粥底,再落埋啲芋頭粒同南瓜粒,煮一陣就食得。芋頭同南瓜完全提升到粥底既鮮味,再飽都要食多碗!係精華呀!✨

肥牛紋雪花理清晰,係靚牛黎咼

超滑多寶魚

龍蝦真係好大隻

墨魚滑都好有水準,彈口架!!

2019-01-15
Type of Meal
Dinner
  • 龍蝦
2019-01-13 2051 views
今日係2018的完結亦是500天,我們決定吃我最愛的「火鍋」。喜歡「火鍋」的原因好簡單,愛情猶如火鍋一樣是慢慢打出其火花,不需要太快慢慢品嚐便好了。除夕的關係,的確坐無虛席相當熱鬧。是夜我們到訪長沙灣區的一所「粥底火鍋」-喜點。喜點·鮮鍋有海鮮的粥底火鍋,只需要$258/每兩位起,相當吸引。除了八款必有的海鮮及肉類外,客人更可以在55款當中選擇8款的食物。每位客人更可以無限添飲竹蔗水或豆漿。必有的食物包括:生猛龍蝦(每位半隻)、多寶魚、生猛海蝦、新鮮鮑魚、貴妃蚌、紐西蘭聖子皇、黃金蜆及美國極上牛小排。$258有以上的食物,而且物有所值。龍蝦大大隻又多肉彈牙,鮑魚新鮮又美味。其他海鮮也份量十足,而且相當吸晴。美國極上牛小排,脂肪的份量不算多,肥瘦平均。吃過海鮮後,放入粟米、南瓜粒、芋頭粒等在粥鍋下慢火煲著並待用。在55款的食材選擇8款的確花多眼亂,最後都單點某些必食。包括有日本黑豚肉、鮮滑雞、滑牛肉、蟹子包心丸、高原娃娃菜、魚滑、韮菜餃及即炸響鈴。每份的份量都以人頭去計算,例如:即丸類每人有2粒。最後又點少得大大碗粥放入鍋中,粥量其多足夠2-4人份量。旁邊更有菜脯、芫茜、炸菜等選擇。粥底

最後又點少得大大碗粥放入鍋中,粥量其多足夠2-4人份量。旁邊更有菜脯、芫茜、炸菜等選擇。粥底吸收鍋底的精華,非常美味。最後第500天,我們相當滿足。希望2019年,我們繼續相親相愛。

2018-12-31
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$270 (Dinner)
2019-01-12 59 views
粥底海鮮火鍋聽左好耐都無食過,終於等齊人有機會一齊食A Set: 生猛龍蝦&紐西蘭聖子; B Set: 奄仔蟹&海沙白, 其他的款式也是一樣的:多寶魚,海蝦,鮑魚,貴妃蚌,蜆,美國極上牛小排。終於食聖子的我,當然二話不說選了A Set ^^打邊爐同竹蔗水係perfect match, 見到任飲豆漿同竹蔗水, 真係勁開心!任選8款: 花膠,即炸響鈴,魚滑,淮山,竹笙,日本豚肉,西班牙豬腩肉,美國肥牛d海鮮食落真係好鮮甜、爽口, 夠新鮮, 完全可以連其他調味料都唔洗點啊粟米、南瓜粒同芋頭粒 除後落令粥底更甜同更綿密(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)落米糊煮粥,還提供炸菜粒同芫荽碎放粥同食,粥底已吸收晒海鮮同肉類的精華同甜味,諗起口粥都不得了,真係好豐富呀!大滿足結論是海鮮新鮮,粥底夠棉、鮮甜, 正啊!
粥底海鮮火鍋聽左好耐都無食過,終於等齊人有機會一齊食

終於食聖子的我,當然二話不說選了A Set ^^

結論是海鮮新鮮,粥底夠棉、鮮甜, 正啊!
2019-01-08 67 views
陳生話想食火鍋,今晚我地就嚟左呢間食粥底海鮮🦞火鍋嘅「喜點。鮮鍋」海產無比的新鮮🥰仲有佢嘅頂級肥牛🤤🤤🤤兩個人食,埋單都係600蚊左右,佢個粥底超級好味,有鮮甜嘅海鮮味仲有綿綿質感嘅粥底,真係食過返尋味.....😍😍襯天氣凍凍地,去食火鍋最合適不過啦🍲下午會約埋三五知己過嚟返check 再返check 先得🤩🤩🤩🤩🤩呢到最正嘅係價錢一啲都唔算貴,而又可以食到咁新鮮咁有質素嘅食物
海產無比的新鮮🥰仲有佢嘅頂級肥牛🤤🤤🤤
襯天氣凍凍地,去食火鍋最合適不過啦🍲

2019-01-07
Type of Meal
Dinner
  • 頂級肥牛
  • 海鮮拼盤
午市套餐抵食,點心選擇多,質數就麻麻睇openrice,都系講晚市火鍋,大部分都話好正,但無人寫午市質數點,所以去試下。今日星期四12點去到,仲有幾多位,午市套餐真系有好多種選擇,有45同55,其他點心都比一些點心店多好多。午市套餐(HKD55)可以選擇三種食物~籠仔臘味蒸飯 臘腸當然吾可以同榮華比較,但同其他賣盅頭飯的比,已經系吾錯,幾香,臘肉吾肥,瘦的亦吾實。~馬拉糕 睇落都已經幾鬆,食落吾錯,只系賣相還是矮小小,吾似。~油菜蝦餃皇(HKD 8一隻)~ 睇落就四只都吾同大細,技術吾夠,皮比較厚,蝦吾夠爽。春卷(HKD 26)~ 睇顏色已經系炸得吾夠,食落真系吾脆,吾得。叉燒腸(HKD 24)~ 叉燒味道OK,但腸粉好Lum,好似未熟,又無米香。蜆介鯪魚球 (HKD 22)~ 重點蜆介系只有一粒蜆,無香味又無酒味,絕對失敗,鯪魚球皮炸得吾夠脆,魚肉吾乜味到埋單4個人178,價錢系OK,服務亦幾好,每個伙計都好快手收單收碟,有禮貌。
午市套餐抵食,點心選擇多,質數就麻麻

午市套餐(HKD55)可以選擇三種食物
~籠仔臘味蒸飯
~馬拉糕
睇落都已經幾鬆,食落吾錯,只系賣相還是矮小小,吾似。
~油菜

蝦餃皇(HKD 8一隻)
~ 睇落就四只都吾同大細,技術吾夠,皮比較厚,蝦吾夠爽。

春卷(HKD 26)
~ 睇顏色已經系炸得吾夠,食落真系吾脆,吾得。

叉燒腸(HKD 24)
~ 叉燒味道OK,但腸粉好Lum,好似未熟,又無米香。

蜆介鯪魚球 (HKD 22)

籠仔臘味蒸飯
馬拉糕
春卷
蝦餃
蝦餃
蜆介鯪魚球
叉燒腸粉
2019-01-03
$45 (Lunch)
籠仔臘味蒸飯
馬拉糕
2019-01-01 77 views
第一次去食,也會是最後一次。新一年諗住開開心心和朋友食飯,但餐廳除了位靚女伙記正常啲,其他都態度差,好似欠左佢哋。問下8樣餸可否不同人叫不同8樣餸, (但伙記覺得我哋好煩)唔清楚咪問囉,唔比問?!我哋想要加湯,伙記會黑住面話等陣先“啦“海鮮比少左,要追先有公仔面比少左, 要問先有豆漿,竹䉀水去到尾段無,要問先有收足你茶芥錢,要問先開壺水比你完。
第一次去食,也會是最後一次。

我哋想要加湯,伙記會黑住面話等陣先“啦“
海鮮比少左,要追先有
公仔面比少左, 要問先有
豆漿,竹䉀水去到尾段無,要問先有
收足你茶芥錢,要問先開壺水比你

完。
2018-12-31 163 views
去到朋友屋企傾完project之後,順便食埋個晚飯先走。朋友帶我去附近既喜點.鮮鍋粥底火鍋點心專門店食海鮮粥底火鍋。入到鋪頭入面發現都幾多人食,睇黎都應該幾唔錯喎。有A餐B餐揀,我地食貴少少,揀龍蝦餐。有時唔係太清楚D野食要淥幾耐,不過唔駛驚,呢到教埋你正確食法~除咗教你點食之外,仲話埋俾你知粥底火鍋既由來。先黎一鍋粥水俾你打邊爐。粟米、芋頭同埋南瓜都係等淥好海鮮之後放落去為精華海鮮粥作預備。我地先放粟米去鍋入面滾先。醬料盤俾你隨意配搭醬料。等粥水滾起之後,就夾起美國極上牛小排放落鍋入面,淥一淥,好快就熟,趁冇咁熱既時候立即放入口食,非常夠牛味。最吸引係海鮮拼盤,有一隻龍蝦分開兩半,兩個人分啱啱好!仲有海蝦、貴妃蚌、黃金蜆、帶子、鮑魚,面對住咁多咁正既海鮮,有時真係唔知揀落咩好。除此之外,仲有多寶魚,淥完之後,魚肉變得嫩滑鮮甜,不過就要小心D魚骨。夾起仲係綠色既生龍蝦放入個鍋入面。另一面睇,隻龍蝦都算多肉。淥完之後,龍蝦就變咗橙紅色啦!龍蝦肉彈牙鮮甜,仲有少量膏,半隻實在唔夠喉啊!同樣由綠變紅既海蝦食得出係新鮮既,蝦肉唔會好霉。飲品可以去飲品櫃拎,有竹蔗芧根同埋豆漿,可以一支支咁拎。我

入到鋪頭入面發現都幾多人食,睇黎都應該幾唔錯喎。

有A餐B餐揀,我地食貴少少,揀龍蝦餐。

除咗教你點食之外,仲話埋俾你知粥底火鍋既由來。

先黎一鍋粥水俾你打邊爐。

粟米、香芋、南瓜

醬料
醬料盤俾你隨意配搭醬料。

美國極上牛小排

海鮮拼盤

夾起仲係綠色既生龍蝦放入個鍋入面。

另一面睇,隻龍蝦都算多肉。

淥完之後,龍蝦就變咗橙紅色啦!

龍蝦肉彈牙鮮甜,仲有少量膏,半隻實在唔夠喉啊!

同樣由綠變紅既海蝦食得出係新鮮既,蝦肉唔會好霉。

飲品可以去飲品櫃拎,有竹蔗芧根同埋豆漿,可以一支支咁拎。我地拎咗支竹蔗芧根倒係杯入面飲,味道天然,唔會死甜!

唐生菜
除咗海鮮盤同埋牛之外,仲可以揀多八款配料。我地見有咁多肉,點都要揀返D菜既!所以我地就揀咗唐生菜,淥完之後,吸咗湯底精華,仍然十分爽脆。

順德釀冬菇
順德釀冬菇呢D咁有家鄉特色既配料其實係將鯪魚釀係冬菇到,淥熟之後,食落就知道冬菇同埋鯪魚既味道好夾!

蟹籽蝦滑、蟹肉墨魚滑
平時打邊爐十分喜愛食墨魚滑,呢到更特別既係加有蟹肉,令味道更鮮甜。蟹籽蝦滑係另一至愛,蝦肉打至充滿膠質,而且仲有原隻蝦身,再加入蟹籽,除咗味道一流之外,質感上面都豐富咗,係推介之選!

竹笙
喜歡點竹笙既原因係因為佢可以吸收湯底既精華,好正!

西洋菜餃
見有西洋菜餃呢款比較特別既配料,就點黎試下,淥熟之後,發現餃子裏面既西洋菜十分清甜,相當唔錯。

魚皮餃、台灣黑椒腸
魚皮餃同埋台灣黑椒腸係朋友至愛,當然要點黎淥下啦!

淥哂所有配料之後,就可以放埋南瓜粒同埋芋頭粒落去,再叫店員加入粥膽去煮,攪拌幾下,煮滾之後就可以熄火,如果唔係會好易燶。

店員放了一小碟粥既配料係枱,但溫馨提醒我地唔好放太多,怕味道太重。我選擇咩都唔放,就咁食呢碗精華海鮮粥。食第一啖就已經食到濃濃海鮮既鮮味,而且仲散發淡淡芋頭既香味!雖然好飽,但係我仍然可以食兩碗。我明白點解咁多人黎呢到食粥底海鮮火鍋啦!等我下次帶埋鍾意食海鮮既爹地媽咪黎食先!
2018-12-18
$273 (Dinner)
粟米、香芋、南瓜
美國極上牛小排
海鮮拼盤
蟹籽蝦滑、蟹肉墨魚滑
竹笙
西洋菜餃
魚皮餃、台灣黑椒腸
  • 粟米、芋頭粒、甘荀粒
2018-12-27 54 views
今晚同朋友去到長沙灣食粥底邊爐, 覺得超正, 食set A 都係$258一位, 性價比勁高。 首先以粥水打邊爐, 放曬啲料落去順便煮煲精華粥水, 食曬啲料最後先叫店員加啲白粥落去滾。 海鮮好足料好鮮甜。 龍蝦大大隻, 已剪開數份, 方便落煲。 雖然唔係任食, 但一定食得飽~幾樣配菜都有驚喜:1. 個響鈴係即炸嘅, 超好食。2. 個黑豚肉好有豬肉味, 而且唔韌, 口感一流。3. 個炸魚皮超大塊, 有少少辣粉調味, 好正。 (由於一上台太吸引, 所以忘記咗影佢俾大家睇)4. 個蝦滑打到起曬膠, 食落好有蝦味同口感好正, 真材實料, 最欣賞係個份量完全無呃秤, 成條滿曬, 連入面個虛位都填滿。 食到最後個粥都好好食, 味道好有層次, 因為已經集合咗全部食材嘅精華, 就算前面食到好飽, 都一定要留肚食個粥。

海鮮好足料好鮮甜。 龍蝦大大隻, 已剪開數份, 方便落煲。

雖然唔係任食, 但一定食得飽~

幾樣配菜都有驚喜:

1. 個響鈴係即炸嘅, 超好食。

2. 個黑豚肉好有豬肉味, 而且唔韌, 口感一流。

2018-12-22 56 views
呢間粥底火鍋店不得不介紹呀,物超所值,絕對唔係揸流灘,仲要位處九龍區7點後都已經坐滿人啦海鮮粥底火鍋A餐$258一位,包左7款海鮮加牛小排同自選8款配料豆漿,竹蔗水任飲,一渣渣咁囉入去,唔洗成日走出走入呢個就係佢吸引之處啦,d海鮮全部都大大件,有龍蝦,多寶魚,海蝦,貴妃蚌,聖子王,峴,係超級新鮮同啖啖肉嫁聖子同貴妃蚌熟左都唔會縮到睇唔到龍蝦大到呢⋯⋯肉厚鮮嫩,仲有膏,你話呢,258蚊食呢到既海鮮都唔只啦牛小排,唔多肥膏,岩我加左墨魚滑,竹笙,花膠,粉腸,豬潤,淮生,台灣黑椒腸⋯全部都好吸引,唔伏,可惜當日冇鴨血食到最後,加飯,南瓜,芋頭,再攪到‘杰’身就食得啦海鮮味濃,太正啦⋯⋯食剩都打包回家今日食到超飽超滿足,實在太抵啦

7點後都已經坐滿人啦

豆漿,竹蔗水任飲,一渣渣咁囉入去,唔洗成日走出走入

聖子同貴妃蚌熟左都唔會縮到睇唔到

牛小排,唔多肥膏,岩我

食到最後,加飯,南瓜,芋頭,再攪到‘杰’身就食得啦

海鮮味濃,太正啦⋯⋯食剩都打包回家
今日食到超飽超滿足,實在太抵啦

2018-12-11
$290 (Dinner)
2018-12-21 57 views
.一開始湯底是統白粥水我哋叫了龍蝦海鮮套餐,海鮮真係非常新鮮😍龍蝦肥美肉質爽滑鮮甜🦞聖子爽口彈牙蜆肉鮮甜鮑魚味鮮有嚼勁另外還可選8款火煱配料,當中點選了的:墨魚滑,蝦滑,雲吞,鮮滑雞,鮮牛肉,都相當新鮮高質素,還有即炸魚皮,真係即炸的,又大塊,侍應還提點我哋要即食,淋咗就浪費了!😋淥晒這些食材吃後,湯底變得鮮甜無比,加入米飯,再煲十分鐘就成了一煱海鮮靚粥🍲今餐非常滿意,唔洗去西貢都能夠食到如此新鮮海鮮!🦐🦞🦀.喜點 · 鮮鍋粥底📍 長沙灣青山道155-181號天悅廣場地下CA7-CA8號鋪
一開始湯底是統白粥水
我哋叫了龍蝦海鮮套餐,海鮮真係非常新鮮😍
龍蝦肥美肉質爽滑鮮甜🦞
聖子爽口彈牙
蜆肉鮮甜
鮑魚味鮮有嚼勁
今餐非常滿意,唔洗去西貢都能夠食到如此新鮮海鮮!🦐🦞🦀
喜點 · 鮮鍋粥底
2018-12-17
$300 (Dinner)
2018-12-19 56 views
因為朋友介紹海鮮蒸氣火鍋唔係度度嘅海鮮都好新鮮!呢度呢就又新鮮又好食我就但係阿爸阿媽一齊嚟試吓啦!一入到去,好似普通啲酒樓咁,但係服務員都唔錯!這個安排座位之後即刻拎調味料架黎!我就叫左A餐!個套餐入邊非常豐富!一定夠飽,仲食唔晒呀!A餐係包左有七款海鮮同一碟肥牛!之後仲有八款火鍋嘢食俾你揀!最後仲有個粥底添! 真係飽到捧住個肚出門口啊!—————海鮮拼盤去啲海鮮真係好新鮮!啲蝦同龍蝦啲肉都唔會梅!仲有聖子同埋蜆都唔錯㗎!—————多寶魚多寶魚打邊爐啲肉地好好唔用易散!—————龍蝦佢隻龍蝦都唔細隻架!好多肉好好食!總結:服務態度好!嘢食都好好食!只係環境可能嘈咗啲!

我就叫左A餐!個套餐入邊非常豐富!一定夠飽,仲食唔晒呀!

—————海鮮拼盤

—————多寶魚
多寶魚打邊爐啲肉地好好唔用易散!

—————龍蝦
佢隻龍蝦都唔細隻架!好多肉好好食!

總結:
服務態度好!嘢食都好好食!只係環境可能嘈咗啲!
$250 (Dinner)
2018-12-19 42 views
一同四人去到長沙灣,見到呢度有蒸海鮮火鍋,就試試佢啦!佢有A餐同B餐揀,A餐嘅海鮮比較豐富一啲所以我就揀咗A餐啊!佢既海鮮包括有龍蝦、多寶魚、貴妃蚌、聖子、海蝦、鮑魚、蜆!其實都已經係好豐富嘅海鮮餐!佢仲可以食完海鮮有埋啲火鍋餸!仲要有好多俾你揀!真係好滿足!佢嘅海鮮都好新鮮, 二其他火鍋餸呢總共有八款,全部都好足了好大碟!最後仲可以做粥添!包你捧住個肚返屋企啊!仲有一開頭佢有啲南瓜、芋頭同粟米包埋㗎!佢撤到一粒粒好細粒好快就食的!總括來講,佢嘅服務好!海鮮新鮮又好食!最後個粥底都有海鮮味!
一同四人去到長沙灣,見到呢度有蒸海鮮火鍋,就試試佢啦!

佢既海鮮包括有龍蝦、多寶魚、貴妃蚌、聖子、海蝦、鮑魚、蜆!
真係好滿足!

最後仲可以做粥添!包你捧住個肚返屋企啊!

Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$300 (Dinner)
  • 海鮮拼盤
  • 頂級肥牛
長沙灣天悅廣場新發現,粥底海鮮火鍋好耐無食,趁凍凍地兩公婆嘆下,記得第一次食粥底海鮮鍋係佐敦渡船街,印象深刻只因海鮮新鮮,粥底鮮甜,今次又發現近自己地區都有更係去支持下,去到門口發現爆晒棚,好彩一早打去留左位。門口亦已經介紹同埋 A or B set 的分別,當然揀 A set 有龍蝦同多款海鮮啦! B set有淹仔也很吸引!留待下次吧講明係有米粥底真係奶白色比清湯較有質感 為客人準備了粟米南瓜粒同芋頭粒 除後落令粥底更甜同更綿密!8款當造海鮮,Set A除海鮮還有牛小排。海鮮代表有龍蝦開邊,鮮蝦,生猛鮑魚,聖子,貴妃蚌,多寶魚件,最後兩款蜆還有沙白,新鮮海鮮,控制時間不能灼太耐,會變韌剛熟就最甜最軟屬,視乎當日會稍有更改。跟餐小牛排紋理均勻Order紙自選套餐,還可從55食材中另選8款不同火鍋食材(寫明不能重覆)當中日本黑豚肉,粉腸都好乾淨又帶粉極推介,挽魚平腩,菜同手打墨丸,不難盡錄但絕對夠飽。最後伙記還會幫客人做最後步驟,落米糊煮粥,還提供炸菜粒同芫荽碎放粥同食,粥底已吸收晒海鮮同肉類的精華同甜味,諗起口粥都不得了,真係好豐富呀!大滿足~~任飲豆漿同竹蔗水,其他汽水飲品一律 $1

講明係有米粥底真係奶白色比清湯較有質感

為客人準備了粟米南瓜粒同芋頭粒 除後落令粥底更甜同更綿密!

跟餐小牛排紋理均勻

任飲豆漿同竹蔗水,其他汽水飲品一律 $12

2018-12-13
$258 (Dinner)
天氣咁凍同朋友食飯當然要約去打邊爐啦!呢期咁興粥底火鍋,今次就試一試呢間係長沙灣嘅火鍋店😋😋難得黎打邊爐當然要一試佢最勁嘅海鮮餐!首先見到個粥底火鍋黎嘅時候,白雪雪咁就知佢本身湯底已經非常清甜👍🏻👍🏻之後就黎啲海鮮喇,所有海鮮:龍蝦、帶子、黃金蜆、聖子、鮑魚、貴妃蚌?多寶魚,全部嚟到嘅時候都仲郁郁地非常新鮮😍😍佢仲好好有一張紙教你每樣海鮮要滾幾耐,保證唔會將啲海鮮滾熟過龍~我哋食完海鮮之後就開始食啲肉類同埋火鍋料啦~個極上肥牛非常之肥美😳😳而其他嘅火鍋料亦都非常之足料新鮮~最後到最重要嘅環節就係將食剩嘅湯底加入飯,芋頭粟米等配料變成粥~成個粥有齊咁多嘢食嘅精華非常之惹味😍😍😍呢度嘅份量絕對係夠每一個人食飽仲有飲品豆漿同竹庶茅根都係任飲,非常之抵!咁就同朋友過咗個食飽飽好滿足嘅晚上啦~再有機會一定會過嚟食👍🏻👍🏻