2021-10-29
_《新桂香燒臘》.全港最岀色叉燒?見仁見智啦😂我覺得過譽左🤨~如果你有時間拎籌吾介意等,我亦試過撲空如果你有大把錢😚我都覺得你可以一試~.買左半肥瘦腍叉,少食肥肉嘅我都食吾停口,因為肥位都幾爽口,肥瘦均勻,食落軟腍多汁,厚切食落啖啖肉🐖的確很不錯👍🏻!可惜冇得加薑蓉🥲有冇人同我一樣鐘意薑蓉餸飯食😂不過佢本身都幾多汁,最啱食多幾碗飯🍚🍚🍚~.但 ... 對於佢HKD180等同我買開都差不多美味lv 嘅HKD50,我就試一次就夠啦😂 平日4點幾5點都會有機會賣曬~ 柴灣亦都吾太就腳🤪你睇你啦~.#新桂香 #新桂香燒臘 #香港叉燒 #香港燒味 #叉燒 #燒味 #柴灣美食 #柴灣 #香港美食 #hkchasiu #chasiu #hkfood #hkfoodie #foodie #foodies #chaiwan #chaiwanfood #pork #porkbelly #foodporn #meat #barbecue #barbecuepork
《新桂香燒臘》
全港最岀色叉燒?見仁見智啦😂
我覺得過譽左🤨~如果你有時間拎籌吾介意等,我亦試過撲空
如果你有大把錢😚我都覺得你可以一試~
的確很不錯👍🏻!