5 day(s) ago 0 views
📍柴夫人魚館味道:⭐️⭐️⭐️⭐️❶招牌豆花鱸魚 $218魚片厚度適中 爽滑同時又無骨🦦除左魚之外仲有其他配菜 例如芽菜同薯仔❤️呢個菜式提供左唔同辣度比客人選擇🙊而我哋就揀左小辣 同樣香濃惹味 令人一試愛上👍🏻要嚟送飯真係一流🍚❷牛健肥牛片 $68牛健肥牛片肥瘦適中🐮口感柔軟多汁 牛味濃郁🐄❸午餐肉 $22午餐肉質地軟嫩 口感細緻🎶味道鮮美 帶有微微既鹹香🙌🏻❹竹笙 $22竹笙味道鮮美 口感爽脆 而且超掛汁💧浸一陣好快就食得🦷 ❺鴨血 $12鴨血呈暗紅色 新鮮飽滿 無任何嘅腥味🦆❻鮮菇 $12鮮菇食落超多汁 而且菇味濃厚 口感爽彈🦷❼紅糖糍粑(大)$33紅糖糍粑同平時食到嘅唔同😈紅糖係用夾心既形式呈現💖食落甜而不膩 口感綿密😍紅糖既香甜同糍粑既黏滑完美結合🍢❽咸檸七 $29咸檸七同平時飲到既味道無異🤣甜中帶咸 加上檸檬同七喜嘅清爽 入口冰涼🧊👩🏻‍🍳尖沙咀金馬倫道27號東輝大廈地舖👩🏻‍🍳#hkfoodie #foodiehk #hkblogger #bloggerhk #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港美食 #尖沙咀食咩好 #尖沙咀好去處 #香港好去處#香港食咩好 #打卡 #食好西 #相機食先
📍柴夫人魚館

❽咸檸七 $29
咸檸七同平時飲到既味道無異🤣
甜中帶咸 加上檸檬同七喜嘅清爽 入口冰涼🧊

👩🏻‍🍳尖沙咀金馬倫道27號東輝大廈地舖👩🏻‍🍳

#hkfoodie #foodiehk #hkblogger #bloggerhk #尖沙咀 #尖沙咀美食 #香港美食 #尖沙咀食咩好 #尖沙咀好去處 #香港好去處#香港食咩好 #打卡 #食好西 #相機食先 #手機食先 #吃貨 #多國菜  #尖沙咀川菜 #水煮魚 #麻辣 #柴夫人魚館 #酸菜魚 #烤魚
2025-02-21 0 views
行尖沙咀經過好幾次呢個大燈牌招牌, 終於忍唔住 要嚟試吓佢有幾特別了… 原來同平時豆花質感有小小唔同, 挺身聚攏少少, 但係一樣咁滑咁濃豆味~ 我哋都覺得有驚喜呀, 好味喎!魚肉好滑無骨, 而且份量幾多架, 感覺好好呀!我哋仲揀咗啲配菜嚟打邊爐: 娃娃菜 $12午餐肉 $22牛肉丸 $22萵筍 $12牛板腱肥牛片 $68 x2碟牛板腱肥牛片 我哋都讚嘅~ 上枱時, 望落 唔明份量同價格嘅比例;夾起同埋煮熟黎食之後, 明白了!口感同牛味都好好呀! 脆口有肉味, 比預期好味, 好唔錯~牛丸質量都幾好, 叫得過的!紅糖糍粑 $33嗯~ 熱辣辣 甜滋滋 軟糯糯的! 好滿足!

我哋都覺得有驚喜呀, 好味喎!

魚肉好滑無骨, 而且份量幾多架, 感覺好好呀!

我哋仲揀咗啲配菜嚟打邊爐:
娃娃菜 $12
午餐肉 $22
牛肉丸 $22
萵筍 $12
牛板腱肥牛片 $68 x2碟

牛板腱肥牛片 我哋都讚嘅~

上枱時, 望落 唔明份量同價格嘅比例;
夾起同埋煮熟黎食之後, 明白了!

口感同牛味都好好呀!
脆口有肉味, 比預期好味, 好唔錯~

牛丸質量都幾好, 叫得過的!

紅糖糍粑 $33

嗯~
熱辣辣 甜滋滋 軟糯糯的!
好滿足!

2025-02-20 0 views
今日經過尖沙咀,撞到新開咗一間四川菜,彩色嘅招牌非常吸引,於是就同朋友入去食個lunch!經店員推介,我叫咗佢哋嘅招牌菜:🌟招牌豆花鱸魚米線- 我第一次食招牌豆花鱸魚,估唔到豆花超級香滑,豆味非常之濃郁,鱸魚肉質細膩嘅又鮮美。火辣嘅濃湯再配上彈牙嘅米線,食上嚟口感十足!辣得好滋味!🌟梅菜扣肉煲仔飯- 依個梅菜扣肉飯非常有驚喜,一上枱已經聞到濃濃嘅梅菜扣肉味,每一啖都有濃郁嘅扣肉醬汁,真係食到停唔到口!🥛自磨豆漿- 豆漿系自家製作,每啖都充滿豆味,非常香濃!🧈焦糖豆花- 豆花好滑,充滿豆味,細細碗份量啱啱好,做飯後甜品一流!
經店員推介,我叫咗佢哋嘅招牌菜:
🌟招牌豆花鱸魚米線

🌟梅菜扣肉煲仔飯

🥛自磨豆漿
- 豆漿系自家製作,每啖都充滿豆味,非常香濃!

🧈焦糖豆花
- 豆花好滑,充滿豆味,細細碗份量啱啱好,做飯後甜品一流!

2025-02-12
$140 (Lunch)
2025-02-18 0 views
柴夫人魚館📍地址: 尖沙咀金馬倫道27號東輝大廈地舖番茄豆花魚 $198Tomato Pudding Pereh
這道番茄豆花魚的湯底非常鮮甜,豆花的滑嫩搭配魚肉的鮮美,口感極佳,讓人一試成主顧!🍅🐟鮑魚雞煲 $198Abalone with Chicken Clay Pot
這道鮑魚雞煲的味道非常濃郁,鮑魚鮮嫩,雞肉入味,搭配米飯簡直是絕配,絕對值得推薦!🍲🍗焦糖豆花 $10Caramel Tofu Pudding
這道焦糖豆花的口感滑順,焦糖的甜味與豆花的細膩相得益彰,價格也非常實惠,真的是好味又抵食!🍮✨#香港好去處 #香港旅行 #香港打卡 #香港小店 #香港製造 #香港生活 #香港🇭🇰 #香港品牌 #香港店 #香港景點 #香港電影 #香港街拍 #香港美食指南 #香港美食推介 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食分享 #香港美食推薦 #香港美食攻略 #香港美食天堂 #hongkong #hongkongfood #hongkongtrip #hongkongtravel #food #foodie #foodporn #instafood #foodies #foodpi
柴夫人魚館
📍地址: 尖沙咀金馬倫道27號東輝大廈地舖
番茄豆花魚 $198
Tomato Pudding Pereh

鮑魚雞煲 $198
Abalone with Chicken Clay Pot

焦糖豆花 $10
Caramel Tofu Pudding

#香港好去處 #香港旅行 #香港打卡 #香港小店 #香港製造 #香港生活 #香港🇭🇰 #香港品牌 #香港店 #香港景點 #香港電影 #香港街拍 #香港美食指南 #香港美食推介 #香港美食日記 #香港美食地圖 #香港美食分享 #香港美食推薦 #香港美食攻略 #香港美食天堂 #hongkong #hongkongfood #hongkongtrip #hongkongtravel #food #foodie #foodporn #instafood #foodies #foodpics

Tomato Pudding Pereh $198
This Tomato Pudding Pereh has a very sweet soup base, and the smoothness of the pudding combined with the freshness of the fish creates an excellent texture. It’s definitely a dish that makes you want to come back for more! 🍅🐟
Abalone with Chicken Clay Pot $198
The flavor of this abalone chicken clay pot is very rich. The abalone is tender, and the chicken is well-marinated. It pairs perfectly with rice, making it highly recommended! 🍲🍗
Caramel Tofu Pudding $10
This caramel tofu pudding has a smooth texture, and the sweetness of the caramel complements the delicacy of the tofu perfectly. The price is also very reasonable—truly delicious and a great value! All above remarks stem from a trial dining experience at the restaurant, reflecting the author's genuine feelings. This serves as a disclaimer, all comments for informational purposes only, and may not reflect all patrons' experiences. 🍮✨
番茄豆花魚
Dining Offer
Tasting Event
番茄豆花魚
2025-02-07 201 views
招牌菜銷魂牛腩煲,牛腩的口感軟嫩,湯汁濃郁,再加上少許的辣味,真的是一種美味的享受。我還點了土豆片和娃娃菜,這兩道配菜雖然看似簡單,但味道卻出乎意料的好。此外,豉汁排骨煲仔飯也是讓我回味無窮的一道菜,豉汁的香氣十足,排骨非常嫩滑,再配上泡椒小青瓜,真的是絕配。當然,餐後甜點也不容錯過。黃金大餅外脆內軟,搭配紅糖糍粑甜而不膩,讓我感受到了甜點帶來的愉悅。最後再來一瓶免費的維他蒸餾水,完美的結束這一餐。

2025-02-07 97 views
天氣又轉冷, 最好就係約朋友去食火鍋暖下身。今晚朋友約我去食豆花魚, 感覺新鮮未食過, 就一口答應。原來呢間主打豆花魚餐廳人氣都幾旺, 全餐人流不斷, 平日晚都已經要等位, 食過就知原因, 相信我亦都會再去encore!招牌豆花鱸魚:鱸魚份量多, 無骨鮮嫩, 配有唔少豆花, 軟綿嫩滑, 近乎入口即溶, 口感跟嫩滑魚片好match; 可自選大中小辣度, 配料有芽菜、雪菜, 盡吸湯汁, 食落刺激過癮。 套餐包兩碗飯/米線, 飲品有豆漿/汽水揀咗米線, 加入湯底中煮至自己喜歡嘅軟度, 口感滑溜。而豆漿亦係餐廳自家製, 豆味香濃, 不會過甜。另外更可追加火鍋配料, 每款$12-$22就有交易, 價錢公道。牛肉丸: 爽彈多汁鴨血: 口感彈滑, 加入辣湯底中食, 絕對係match。踏入寒冷季節, 餐廳亦新推出咗羊肉煲, 個人亦很推介, 足料抵食!滋補羊肉煲(小份 2-3人套餐) , 同樣跟飯/米粉 同埋飲品 汽水/豆漿羊肉份量多, 軟淋入味, 羊皮爽彈, 肉質沒有太濃嘅羊羶味。配料同樣豐富, 盡吸湯汁精華, 包括有腐竹、筍、羊腩、羊腎、羊肚等等…冬天食就最岩, 滋補又暖身。紅糖糍粑: 炸得金黃酥脆
招牌豆花鱸魚:
招牌豆花鱸魚
套餐包兩碗飯/米線, 飲品有豆漿/汽水
揀咗米線, 加入湯底中煮至自己喜歡嘅軟度, 口感滑溜。
而豆漿亦係餐廳自家製, 豆味香濃, 不會過甜。
牛肉丸: 爽彈多汁
牛肉丸
鴨血: 口感彈滑, 加入辣湯底中食, 絕對係match。
鴨血
滋補羊肉煲
紅糖糍粑: 炸得金黃酥脆, 口感軟糯, 甜甜地嘅紅糖慢慢流出, 有助食完辣野解解辣。
紅糖糍粑
黃金大餅: 大餅煎得金黃, 內層就軟綿, 外層平均有唔料芝麻, 非常香口。
黃金大餅
焦糖豆花: 豆花超滑, 豆味特出, 加上了少少糖嘅焦糖漿, 整體不會太甜。美中不足就係份量小, 有d唔夠喉。
焦糖豆花
餐廳仲有免費雪糕任食。
2025-01-22
$250 (Dinner)
招牌豆花鱸魚
牛肉丸
鴨血
滋補羊肉煲
紅糖糍粑
2025-02-06 80 views
📍 柴夫人魚館(尖沙咀) 係天氣轉凍嘅情況底下,一定要入嚟食返個羊腩煲同埋煲仔飯,暖下身😍喺尖沙咀就俾我發掘到一間正宗廣州落嚟香港開店嘅小店,而家庭形式經營,完全食到當地廣州嘅味道,辣到可以自己挑選,不過入得黎,我一定食辣🌶️✨ 臘腸,豬手煲仔飯✨ 臘腸,燜鴨煲仔飯臘腸煲仔飯米飯吸收了臘腸的香氣,味道鮮美,鍋底形成一層香脆的飯焦,口感特別。搭配醬油和青蔥,既簡單又美味,而且仲可以揀一個餸,我哋就揀咗豬手同埋燜鴨,兩款都係店內嘅招牌同埋出色菜色😙✨ 滋補羊肉煲將新鮮的羊肉燉煮,湯汁濃郁,味道鮮美。羊肉在慢火燉煮後,變得軟嫩入味,搭配香辣的調料,特別適合寒冷的天氣。這道菜不僅能暖身,還能讓人感受到羊肉的獨特風味,差唔多每一台都一定會嗌!✨ 墨魚餅外酥內嫩,選用新鮮墨魚製成,炸至金黃酥脆,保留左墨魚的鮮甜!✨ 長沙大香腸香腸外皮光滑,內餡多汁,味道濃烈!
📍 柴夫人魚館(尖沙咀)

✨ 臘腸,豬手煲仔飯
✨ 臘腸,燜鴨煲仔飯

✨ 滋補羊肉煲

✨ 墨魚餅

✨ 長沙大香腸
香腸外皮光滑,內餡多汁,味道濃烈!
2025-01-29 120 views
柴夫人魚館位於尖沙咀,喺正香港嘅正中心,無論住邊度嘅朋友都方便就腳~餐廳最有特色嘅招牌豆花鱸魚鍋,嚟到一定要試吓😋呢度創意菜式運用咗豆腐花嘅香滑,加落去鱸魚鍋度令到口感更加豐富,味道更有層次。比較嫩滑清甜嘅味道先刺激味蕾,提起食慾之後香辣嘅後勁先係精華,真係食過翻尋味😍其他配料都好足料,吸收咗湯底嘅精華令到牛丸、蝦等都份外好味。最重要嘅就係鱸魚又滑又有魚味,大大條性價比超高!另一道值得推介嘅必試菜式就係粉絲蝦煲。作為一個海鮮控,真係食得好過癮。蝦煲非常夠火候,時間拿捏得恰到好處,蒜茸將蝦嘅鮮味迫晒出嚟,同時又唔會煮得太老破壞蝦嘅口感。最正係啲粉絲,吸收晒蝦汁,真係食到欲罷不能!總括而言,餐廳性價比非常高,以呢個地段價錢都好相宜,味道好份量足,無論係自己行過想食個lunch或者約埋朋友嚟一齊dinner都合適,推介大家嚟試吓!

2025-01-21 181 views
柴夫人魚館是來自四川的過江龍,在尖沙咀開咗分店,餐廳地不算大,但都乾淨舒適,主打豆花魚和煲仔飯。仲有軟雪糕任食。酸菜豆花鱸魚:酸菜金湯濃郁,味道酸酸辣辣,鱸魚肉質鮮嫩細膩,滑溜的豆花包裹著金湯,味道層次感豐富。想豐富一點可加些配料,例如爽口的肥腸、嫩滑的鴨血。蝦仁粉絲煲:原煲上枱,放上爐上由生煮到熟,鮮蝦爽口,粉絲吸收了鮮蝦的精華,爽口又鮮味,煲最下面還放了韮菜增加香味,令味道更提升。冬菇滑雞煲仔飯:即叫即做,冬菇爽口,雞件入味,飯吸收晒冬菇和雞的精華,再加上甜醬油,十分惹味,底部還有卜卜脆的飯焦,增加左口感。檸檬可樂:可口可樂加入醒神的檸檬,絕對是美味又解渴的不二之選。雪碧最後記得還有雪糕任食!

雪碧

最後記得還有雪糕任食!
周五收工嚟到尖沙咀搵食,見到柴夫人魚館幾乎滿座,門口還有幾位喺度等位。我哋決定試吓啦,四川風味餐牌好多選擇,有一人套餐酸菜魚,豆花魚,煲仔飯都有,還有二人套餐雞煲羊肉煲…✧招牌豆花魚$168魚肉鮮滑食得出很新鮮,豆花軟綿綿入口即化,果然招牌豆花魚豆花和魚都好食,搭配麻辣湯吃好過癮,天氣凍凍哋,食完暖笠笠✧鮑魚雞煲$198好惹味,鮑魚鮮美有嚼劲,咬上去很有口感也很入味,雞肉吸收晒醬汁嘅精華。還有配菜花菜洋蔥,有小量豆花,豆花份量冇豆花魚多,雖然係小鍋但份量足套餐配送米飯或者米線,還有飲品🥤汽水和豆漿✧雙拼臘味煲仔飯$79熱辣辣,飽滿多汁的臘腸肥瘦恰當,已經加咗豉油攪拌均勻鹹鮮香口,還有焦香嘅飯焦✧黃金大餅表皮脆脆 外酥內軟 撒滿芝麻很香🍦雪糕任食超滿足,鍾意食雪糕嘅唔好錯過

✧招牌豆花魚$168
招牌豆花魚

✧鮑魚雞煲$198
套餐配送米飯或者米線,還有飲品🥤汽水和豆漿

✧雙拼臘味煲仔飯$79
臘味雙拼煲仔飯

✧黃金大餅
表皮脆脆 外酥內軟 撒滿芝麻很香
黃金大餅

🍦雪糕任食超滿足,鍾意食雪糕嘅唔好錯過
Type of Meal
Dinner
招牌豆花魚
臘味雙拼煲仔飯
2025-01-12 212 views
人來人往尖沙咀(柴夫人魚館),在鬧市中尋覓到一店舖又抵……抵食又健康豆花魚,豆花起源都有一段歷史..……,富順豆花鹽鹽地😋滑滑地有少許質感,但又無咁易散開。店舖餐後免費雪糕😋😋。店舖裝潢簡潔,坐得幾舒服❣️招牌豆花魚🌶️鮮甜嫩滑魚片浸泡在香濃帶微辣濃湯底,材料吸收湯底精華十分惹味。滑順豆花柔軟,入口即化。鍋裏配菜豐富有土豆綿軟,菇類鮮嫩,米線軟滑,口感層次豐富❣️冬菇滑雞飯卜卜脆“蕉”香飯底散發著誘人香氣,米飯粒粒分明,吸收了雞肉和冬菇的鮮美精華。雞肉滑嫩,冬菇鮮香,搭配醬油的鹹香,口感豐富,層次 分明。❣️黃金大餅外脆內軟,香甜可口,芝麻香氣四溢,口感層次豐富❣️招牌香辣豆花香辣的醬料完美包裹滑嫩的豆花,口感細膩,微微的辣味刺激味蕾yummy❣️墨魚餅外脆內嫩,肉質帶微微墨魚粒,鮮味十足❣️自家制豆漿香濃滑順,豆香四溢,口感細膩,無添加清新自然
人來人往尖沙咀(柴夫人魚館),

店舖裝潢簡潔,坐得幾舒服
❣️招牌豆花魚🌶️

❣️冬菇滑雞飯

❣️黃金大餅

外脆內軟,香甜可口,芝麻香氣四溢,口感層次豐富
❣️招牌香辣豆花

❣️墨魚餅

外脆內嫩,肉質帶微微墨魚粒,鮮味十足
❣️自家制豆漿

香濃滑順,豆香四溢,口感細膩,無添加清新自然
2025-01-12 187 views
見到呢間嘢入邊咁多人就走咗入去,入到去都等咗陣先有得坐羊腩既肉質軟滑,搭配腐竹、蘆筍,最重要係腐乳😈,提升整體既口感。調味岩岩好,保留左羊肉的鮮美,又增添左香辣既風味,冬天食係暖身既佳品。成個羊腩煲好多羊肉,基本上淨係食呢煲都好飽😂除咗好多羊腩之外,入邊都有好多羊嘅其他部位例如羊腎、羊肚,所以真係好抵食食食吓羊腩想轉下口味,落咗肥牛落去,吸收晒羊腩煲嘅精華呢個鮮蝦粉絲煲又係10分👍份量真係好多,侍應喺我哋食緊羊腩煲嘅時候擺喺側邊煮,所以一打開蓋好香蒜蓉粉絲味🤤仲有好多隻蝦,全部都好新鮮。幾欣賞佢擺咗好多韭菜落去煲底等啲粉絲唔好黐住,鍾意食韭菜嘅朋友應該好鍾意夾埋一齊食,我就係其中一個😆呢間舖頭特色之一,有得任食免費雪糕🤭
見到呢間嘢入邊咁多人就走咗入去,入到去都等咗陣先有得坐

食食吓羊腩想轉下口味,落咗肥牛落去,吸收晒羊腩煲嘅精華

呢間舖頭特色之一,有得任食免費雪糕🤭
2025-01-05 182 views
經過尖沙咀呢間柴夫人魚館見入面好多人,望一望餐牌發現價值勁抵,唔使諗即刻入去試試佢😬鮑魚雞煲2-3人餐 (小) $198-跟米線/飯+汽水/豆漿呢度嘅雞煲同平時食開嘅有d唔同,會有湯汁一路煲住食,可能亦都因為咁,雞同鮑魚超級入味,兩者嘅份量都好多,雞肉切得細細舊,幾方便食,鮑魚亦好彈牙。另外仲配上餐廳嘅特色豆花,豆味濃郁,果然係呢度嘅特色!想食得豐盛d嘅可以加埋配菜,大部分都係$18/$32,我地都加左萵筍,金針菇同娃娃菜,每樣都只係$18🥹而且份量好多,好抵食。另外再加左一份肥牛,盛惠$68,估唔到紋理都幾靚,肉質味道都唔錯👍🏻小食方面好欣賞餐廳除左有正常份量仲有細份可以選擇,人少少黎食都可以食到,唔怕做大嘥鬼😬爆漿糍粑 $15糍粑炸得金黃酥脆,外脆內軟,一咬落去入面嘅紅糖爆晒出嚟😍香口藕夾 $10同樣炸得好酥脆,咬落去好軟腍,味道有少少似蘿蔔糕,好味,推介大家試下!最後餐廳仲有免費雪糕食,可以自己去雪糕機吱黎食😍為今餐畫上一個圓滿嘅句號🥹

鮑魚雞煲2-3人餐 (小) $198
-跟米線/飯+汽水/豆漿

爆漿糍粑 $15
糍粑炸得金黃酥脆,外脆內軟,一咬落去入面嘅紅糖爆晒出嚟😍

香口藕夾 $10

• 紅糖糍粑
  • 鮑魚雞煲
2024-12-29 170 views
最近天氣凍想吃d辣鍋,出尖沙咀買野經過柴夫人魚館,都多人食,一於食下。同frd兩個人,叫左個豆花海鮮鱸魚雙拼鍋。要左微辣,個湯底非常出色,雖然係微辣,但辣味恰到好處,不會過於刺激,令人可以慢慢享受每一口。湯底香濃,帶有多種香料的味道,令人一試成主顧。個鍋有豆花鮑魚鱸魚鮮蝦牛肉丸腸仔菜花和土豆。我地另外加左鴨血同紅薯粉。鮑魚新鮮滑嫩,豆花柔軟,兩者搭配得非常好。每一口都能感受到鮑魚的鮮味,配上自家製豆花的嫩滑,口感獨特,令人驚喜。鱸魚鮮嫩,容易入味,煮熟後更加鮮甜。而鮮蝦則彈牙,搭配湯底的微辣,令整體味道提升不少。牛肉丸彈牙有勁,肉質鮮美,腸仔則香氣四溢,兩者都非常適合在這個湯底中煮,吸收湯汁後更加美味。鴨血、菜花、土豆和紅薯粉都非常新鮮,煮到剛好,保留咗脆口的口感,特別係菜花,清新又好味,幫助解膩。最後叫左維他菊花茶,解下辣,同埋自家製豆漿,濃郁滑口,搭配火鍋非常合適,令整餐更加完美。

2024-12-23 167 views
天氣咁凍,好想食啲暖笠笠嘅嘢,咁朋友就提議食烤魚,咁我一定係舉腳贊成!咁岩對面街就有間,仲要唔係連鎖舖頭,而係小店經營,更加想幫襯試下。我哋入去揀左招牌豆花鱸魚,研究menu發現可以揀埋配料打邊爐,咁就叫埋肥腸,竹笙,牛肉片,土豆片,鴨血,炸蝦卷王,牛板腱肥牛,生菜。鋪頭上野都快手,好快就上左條魚,條魚肉質嫩滑,豆花又吸曬啲汁,十分惹味。打邊爐配料正正常常,最緊要係吸到好食嘅湯汁。我哋最後又補加左麻辣拌魚皮同梅菜扣肉煲仔飯,拌魚皮酸酸辣辣好開胃,梅菜扣肉又熱辣辣。食完成個人都暖曬呀!

Type of Meal
Dinner