2024-08-28
哎呀,潮龍園真係令人失望到極點!😖首先講佢哋啲嘢食啦,味道真係麻麻地。🍜 牛腩米嗰碗細細個,份量少到你以為自己食緊樣本咁!🥄 食完仲要肚餓添,真係浪費時間同金錢。💸環境方面更加慘不忍睹,擠迫到你舉手投足都要小心翼翼。😰 感覺好似俾人迫喺沙甸魚罐頭入面咁!🐟最令人不能接受嘅係佢哋啲職員態度!🙅♂️ 有次我反映份量比平時少,佢哋雖然肯換,但係嗰個中年四眼男職員嘅態度簡直係惡劣到冇得頂!😠佢大喝一聲就縮開,好似我咬佢咁!😳 然後用筷子喺碗米度亂攪,一句嘢都唔講就拎走咗碗米。真係覺得自己好似罪犯咁被對待!😢講真,我絕對唔會再幫襯呢間舖!🚫 感覺就好似貼錢去買難受咁。💔 每諗起嗰次經歷,都覺得好無奈同憤怒。😤如果你問我意見,我會話千祈唔好去潮龍園!🙅♀️ 香港有咁多間好嘢食,根本唔使委屈自己去食呢啲咁差嘅嘢。🍽️總之我以後都會繞路走,唔會再踏入呢間舖。🏃♂️💨 希望你都可以搵到更好嘅選擇,唔好浪費時間同金錢喺呢度啦!👍😊