平安夜,兄弟4人食好西~住個頭附近,新開張的鋪頭,環境十分良好,乾淨企理簡潔,比人一種好舒服嘅感覺。首先點左個套餐雞煲,雞煲係用酒整,有好香嘅酒香味,雞煲入面有蔗,木耳,萵筍,粟米,馬蹄,豬潤,蜆,蝦等~ 十分足料。套裝有菜,有魚蛋牛丸滑牛,魚蛋係手打的,勁彈牙好食,之後仲追加左一份,必食推介。(去到最後會用湯底+飯,啲飯吸收晒行汁嘅精華,十分香濃)小食方面:叫了~ 豬頸肉,泰國生蝦,蝦餅,牛舌,午餐肉,黃花魚… 個人推介:豬頸肉,蝦餅,牛舌,黃花魚👈🏼豬頸肉:香脆入味蝦餅:彈牙牛舌:厚切大分黃花魚:大份魚油香重以上送酒一流💪🏽👍🏼👍🏼👍🏼酒方面快有驚喜🤭🤭🤭第一:有生啤第二:可以黑白相溝(menu冇)第三:冰杯一個字~ 爽😎總括而言:十分滿意,一班人飲酒吹水嘅好地方,重點係有好西食~ 食物新鮮店內環境乾淨(包括廁所)有下次!!!
平安夜,兄弟4人食好西~
首先點左個套餐雞煲雞煲係用酒整,有好香嘅酒香味,雞煲入面有蔗,木耳,萵筍,粟米,馬蹄,豬潤,蜆,蝦等~ 十分足料。
(去到最後會用湯底+飯,啲飯吸收晒行汁嘅精華,十分香濃)

個人推介:豬頸肉,蝦餅,牛舌,黃花魚👈🏼
豬頸肉:香脆入味
蝦餅:彈牙
牛舌:厚切大分
黃花魚:大份魚油香重

以上送酒一流💪🏽👍🏼👍🏼👍🏼
酒方面快有驚喜🤭🤭🤭
第一:有生啤
第二:可以黑白相溝(menu冇)
第三:冰杯
一個字~ 爽😎

總括而言:
店內環境乾淨(包括廁所)
有下次!!!