銅鑼灣川菜串燒冷鍋酸菜魚🐟捌壹壹(銅鑼灣)📍銅鑼灣蘭芳道13號地舖「真妹一生幾多風波,真妹一生不必心多,只要信,啊真美真美,就能經過」#樹木真美 #Serrini今日同朋友嚟到銅鑼灣行街,今日天氣凍冰冰,朋友好有自信咁挑戰想食辣野想暖下身,所以就一齊入去試下依間餐廳。餐廳裝修以森林木系做主調,有別於傳統川菜大紅大紫嘅感覺,特別牆身以草木突破嘅森林氛圍設計配合悠和燈光令到餐廳走偏暗風格之餘又有原野氣息,十分獨特,係一個適合同朋友舒暢談心嘅好地方。-串燒&小食🍢-烤蒙古羊肉(2串) 💲36 ⭐️4.1/5⭐️-烤羊臉肉(2串) 💲36 ⭐️4/5⭐️-烤厚切牛舌芯(2串) 💲42 ⭐️4.4/5⭐️依間餐廳以川菜做主打,仲有串燒可以揀,我同朋友都幾鐘意食羊,難得見到餐牌羊臉肉同蒙古羊肉串,就立即點嚟試試,串燒一上枱已經聞到樸鼻而黎嘅孜然香氣,非常開胃,羊肉串啖啖肉得嚟非常滋味。而羊臉肉入口除左有油脂滿溢嘅感覺之餘仲食到煙煙韌韌嘅口感,都幾特別。不過講到最愛嘅非厚切牛舌芯莫屬,一串兩大塊嘅牛舌芯絕不欺場,入口口感啱啱好,唔會太韌亦唔會太淋,而且仲有陣陣嘅孜然粉調味,非常惹味,牛舌愛好者表示非常滿意,不
銅鑼灣川菜串燒冷鍋酸菜魚🐟

捌壹壹(銅鑼灣)
📍銅鑼灣蘭芳道13號地舖

#樹木真美 #Serrini

-串燒&小食🍢
-烤蒙古羊肉(2串) 💲36 ⭐️4.1/5⭐️
-烤羊臉肉(2串) 💲36 ⭐️4/5⭐️
-烤厚切牛舌芯(2串) 💲42 ⭐️4.4/5⭐️

不過講到最愛嘅非厚切牛舌芯莫屬,一串兩大塊嘅牛舌芯絕不欺場,入口口感啱啱好,唔會太韌亦唔會太淋,而且仲有陣陣嘅孜然粉調味,非常惹味,牛舌愛好者表示非常滿意,不容錯過。

-炸墨魚餅(6塊) 💲58 ⭐️3.9/5⭐️
炸墨魚餅份量幾多,足足有6件,爽口彈牙,配上泰式酸辣醬非常適合,但唔算太有驚喜,正常水準發揮。
-烤茄子(1條) 💲42 ⭐️4/5⭐️
原條烤茄子上枱都非常吸引,茄子上面鋪滿蒜蓉,非常吸引,而且燒得恰到好處,一夾一撕就可以拖出原條茄肉,方便快捷又好味。
烤茄子

-必食冷鍋酸菜魚🍲 💲238 ⭐️4.3/5⭐️
鑑於招牌菜個名有d特別,我地都好奇問咗一下侍應,原來冷鍋魚係指上菜時已經經過各種方法烹煮好再放入鍋內上枱嘅做法,並非以字面解凍食嘅意思。
另外,酸菜魚亦有得揀唔同辣度,甚至唔辣,但想食到原汁原味嘅都建議揀小辣。
酸菜魚上枱果然已經熱力四射,香氣迫人,依度嘅酸菜魚用咗冷鍋做法話可以令到魚肉更加爽彈保留鮮味,魚肉夾起非常飽滿厚肉大片,食落嘅魚肉質感亦係我鐘意嘅彈牙口感,而且其他配料亦非常之多,食完一鍋非常滿足。

-鮮果冰茶 💲46 ⭐️4.2/5⭐️
-柚子梳打 💲36 ⭐️3.9/5⭐️
柚子梳打正常水準發揮,而餐廳好有心思咁加左粒閃閃冰落鮮果茶到,令到本身非常足料嘅水果茶更加色彩繽紛,睇得又玩得,十分適合打卡。
鮮果冰茶

總結: 餐廳有別於傳統川菜嘅裝修氛圍好有心思,而且除左酸菜魚之外亦提供惹味嘅重慶燒烤,價錢性價比高,環境舒服,好適合三五知己收工一齊過嚟放鬆食下好西。

====
#捌壹壹
#銅鑼灣美食#hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodporn #852eats #hkiger #食好西 #相機食先 #香港美食
#必食冷鍋酸菜魚#烤蒙古羊肉#烤厚切牛舌芯#鮮果冰茶

====
有興趣睇更多好西同好歌推介,或者大家有好西Share,
請大家Follow下我IG,比D支持✨:@healoop.foodie
烤茄子
鮮果冰茶
2023-01-29 27 views
拜完年行下街 見到間川菜好吸引 🌶️😋~捌壹壹~ 座位好寬敞 仲有草牆 好舒適菜式有好多選擇有冷鍋酸菜魚、麻辣烤魚、重慶麻辣火鍋、小菜、涼菜、小食及重慶燒烤等✨冷鍋酸菜魚 ~ 中辣 🌶️🌶️魚片份量好多 肉質嫩滑有好多芝麻同菊花調味好多酸菜 中辣程度唔算好辣 酸酸辣辣好開胃底下配料有酸菜、金菇、寬粉、芽菜及萵筍 好豐富✨泡椒牛肉 ~ 大辣 🌶️🌶️🌶️牛肉肉質非常嫩滑 萵筍份量好多每片牛肉、萵筍都充滿辣椒籽好辣好刺激 🔥🔥🔥下次想試埋水煮魚同重慶燒烤🤤
拜完年行下街 見到間川菜好吸引 🌶️😋
~捌壹壹~ 座位好寬敞 仲有草牆 好舒適

菜式有好多選擇

✨冷鍋酸菜魚 ~ 中辣 🌶️🌶️
魚片份量好多 肉質嫩滑
有好多芝麻同菊花調味
好多酸菜 中辣程度唔算好辣 酸酸辣辣好開胃
底下配料有酸菜、金菇、寬粉、芽菜及萵筍 好豐富

✨泡椒牛肉 ~ 大辣 🌶️🌶️🌶️
牛肉肉質非常嫩滑 萵筍份量好多
每片牛肉、萵筍都充滿辣椒籽
好辣好刺激 🔥🔥🔥

下次想試埋水煮魚同重慶燒烤🤤
  • 泡椒牛肉
2023-01-28 36 views
好耐冇去食酸菜魚🥳「捌壹壹 」喺銅鑼灣都有分店,去開CWB行街街~順便去嘆下😋呢度主打酸菜魚同埋麻辣魚,兩樣都好吸引呀。🔶 冷鍋酸菜魚 $238湯底有濃郁鮮味,唔食得辣嘅我哋揀咗BB辣,入口微微辣好香口🤤🥳完全啱晒我哋,無骨魚件大大塊入口超滑嫰,一鍋份量都好多,兩人share啱啱好。除咗有爽口嘅酸菜,仲有芽菜丶萵筍丶金菇,仲有滑嘟嘟寬粉🤤粉條吸晒濃湯精華,入味又Q彈。另外仲有好多邊爐配料可以另叫,食完酸菜魚仲可以加湯底,後續打邊爐。🔶尖椒皮蛋 $45係我好鍾意嘅川式涼拌小吃~每一口都充滿蒜香和花椒香,辣度有層次,口感獨特。🔶紅糖桂花冰粉 $32最後點咗一碗晶凝通透嘅冰粉,甜度恰好,滲着清新桂花香,配以微酸的紅莓乾~清爽又解辣。🔶冬瓜茶 $18 x 2食辣嘢配冬瓜茶💗真係super match!清甜舒爽。

🔶 冷鍋酸菜魚 $238

🔶尖椒皮蛋 $45

🔶紅糖桂花冰粉 $32

🔶冬瓜茶 $18 x 2
食辣嘢配冬瓜茶💗真係super match!清甜舒爽。

🌃 餐廳為川菜館,以川菜火鍋為主,有兩間分店, 而今次小編去嘅係位於銅鑼灣蘭芳道, 鄰近銅鑼灣港鐵站F1出口, 餐廳設計較為新潮, 門面有型格既紫色招牌, 內裏設計以木系為主, 牆上佈滿仿草, 帶着清新嘅大自然風, 配以米白色梳化座位, 空間比較寬敞。-.🌶🐟🍲 冷鍋麻辣魚💲238👉 冷鍋嘅意思係不打邊爐, 條魚係熱辣辣嘅🤣, 打邊爐另有火鍋魚選擇😁👉 我哋今次係揀咗少辣, 但食落唔係少辣咁簡單,麻香味好出,而辣度好足, 鍾意食辣嘅人必點!!!!👉 魚片食落十分嫩滑, 餐廳好貼心咁拆曬骨, 一啲骨都冇。👉 配料有好多嘅寬粉、芽菜等, 好足料。.🌶 麻辣肥腸💲62👉 餐廳將肥腸清潔得好乾淨, 清曬內裏嘅肥膏,麻辣汁做得好香, 而辣度都幾重, 唔食得辣嘅要注意一下, 肥腸食落好彈牙, 配埋麻辣汁十分惹味。.🤠 最後小編叫了荔枝沙冰同埋菠蘿沙冰, size都幾大杯,係一款透心涼嘅飲品,沙冰打得好smooth,都飲到啖啖嘅荔枝味同菠蘿味, 最重要係可以解辣,為呢一餐美食作一個完美嘅作結。..📍 捌壹壹 (蘭芳道)銅鑼灣蘭芳道13號地舖.*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異

🌶🐟🍲 冷鍋麻辣魚
💲238
👉 魚片食落十分嫩滑, 餐廳好貼心咁拆曬骨, 一啲骨都冇。
👉 配料有好多嘅寬粉、芽菜等, 好足料。

🌶 麻辣肥腸
💲62

📍 捌壹壹 (蘭芳道)
銅鑼灣蘭芳道13號地舖
*此價格只供參考及以當時為準,實際價格或會與本文章有所差異。
Type of Meal
Dinner
2023-01-17 36 views
每日都經過捌壹壹川菜餐廳,下午時間好多人等位!我都等左15分鐘先有位😊證明唔試吓都唔得✨銅鑼灣分店好大~位置方便!環境坐得舒服😌黎到呢梗係要食招牌菜🍲🍲必食冷鍋酸菜魚鮮魚肉非常足料,勁多又嫩滑而且厚身,啖啖嫩肉勁滿足知味!配料好多:有勁多酸菜,芽菜,金菇,水晶寬粉✨酸菜魚湯好濃郁,湯🥣味道好鮮甜,酸度辣度剛好,惹味之餘未見有過酸!我再叫左🥗娃娃菜用黎打邊爐用~非常入味🥤Somer sby Crush🥤鮮果冰茶造型非常閃耀🪩2杯飲品都做得好有心機~鮮果冰茶上面盛滿多款生果🍎~飲完非常開胃!

🍲必食冷鍋酸菜魚

🥤Somer sby Crush
🥤鮮果冰茶

2023-01-15 34 views
天氣又轉涼,梗係要食下辣嘢啦。想食酸菜魚又想打邊爐,就一定要嚟呢間捌壹壹。主打冷窩酸菜魚,唔係話凍食,係指唔會用火滾著。酸菜魚嘅花椒味特別出,每一啖都夠麻夠香。魚片亦都夠曬滑溜。裡面已經有薯粉、萵筍、大豆芽、金菇,但係都要配個白飯先係最正。食完魚片就可以變做熱鍋打邊爐。我最鍾意就係叫啲肥牛,造成酸菜牛肉,有另一食法。當然呢度仲有好多其他配料可以俾你揀啦。除咗酸菜魚,其實仲有麻辣魚及其他川菜菜式可以食。

除咗酸菜魚,其實仲有麻辣魚及其他川菜菜式可以食。
2023-01-12 41 views
五點前入座,仲要經openrice訂座,有68折,抵食又好食🥳🥳🥳🥳🥳叫左魚,唔記得個名,走辣🌶️🌶️係一貫作風🤭🤭🤭超好味,唔腥,少骨,熱住食又唔淋,魚炸過再配湯😋😋😋配菜也有多件豆卜、芽菜同酸菜🥒🥒食魚後加湯打邊爐,響玲夠脆,易夾👍🏻👍🏻萵筍新鮮清甜🥒🥒花枝丸有咬口又彈牙,最後要介紹生果茶🥤🥤有閃閃冰,打卡影相📸️一流,又唔太甜🥂🥂環境優美唔迫仲有大電視🙃☺️🙂仲有串燒食添,多款任均選擇。
2023-01-09
$216 (Dinner)
2023-01-03 46 views
朋友們最近都喜歡食川菜耶 一局接一局😋朋友推薦就會一會佢喇😎場內坐得舒服 一黎送上自家出的消毒濕紙巾😲好得意喔 定係我大鄉里未見識過😂哈哈招牌冷鍋酸菜魚 $238此家比較重花椒辣味 酸味相對無咁出位配上大大片的無骨生魚 真心大片同無任何碎骨💪🏻啖啖肉 鮮嫩又滑嘟嘟 口感極佳♥️內含金菇 芽菜 仲有寛粉呀 呢個有意外驚😳唔食得辣的朋友都可以由小辣起跳🌶🌶個湯底可以繼續打邊爐 都係好多配料揀👍🏻大碗菜花 $75推薦菜式🤩可以揀辣度 滿足你口味估唔到仲拌有好多肉片 炒得好夠火氣🔥超好送飯 所以又叫左兩碗白飯😌鮮果冰茶 $48食川菜必點冷飲 咁先食得爽🍹超大杯同好多生果 清甜紅茶 真心正😍2個人都食到好飽 呢間的魚片深得我歡心🥰呢間必回頭 私心推薦😎
朋友們最近都喜歡食川菜耶 一局接一局😋

食川菜必點冷飲 咁先食得爽🍹
超大杯同好多生果 清甜紅茶 真心正😍

2個人都食到好飽 呢間的魚片深得我歡心🥰
呢間必回頭 私心推薦😎
老婆出關後第一個周末,當然要帶佢食返啲好嘢啦🥰。聽朋友介绍話呢間“捌壹壹”嘅酸菜魚🐟非常好食,梗係要帶老婆嚟試吓啦😋,食完又可以行SOGO🛍,Perfect 💯。餐廳位置十分放便(銅鑼灣港鐵站F1出口),行3分鐘就到👍。店內座位寬敞舒適,裝修簡潔🤗。餐牌📔上有唔少食物可以選擇,我地當然要試下佢地嘅招牌冷鍋酸菜魚啦,不過原來食完嗰主菜,可以加湯變成打邊爐🫢👍。另外串燒要晚市才有,今次無機會試了🙈。招牌冷鍋酸菜魚(小辣) $238魚片份量很多😮,肉質鮮嫩滑溜😋。配菜亦十分豐富有萵筍、金菇、酸菜、芽菜和煙韌滑溜嘅薯粉🥔。湯底鮮甜濃香味帶麻辣酸🌶,配料吸收咗湯汁嘅味道,真係好食到停唔到口🤤。最欣賞佢哋用有一定厚度的鍋盛載🥘,令食物能長時間保持熱度🔥同味道😋,我地食到最後啲魚片仲係熱嘅🔥,真係超級讚👍。回鍋肉(小辣) $88肉片份量多到嚇死人,用上勁多蔥、蒜🧄和辣椒🌶一齊炒,既有鑊氣又香口,係超正嘅下飯餸🍚。可惜我哋實在食唔落飯😑。黑糖糍粑(細份) $42糍粑有4條,即炸所以外脆內軟,口感煙韌軟糯🥰,黑糖醬不會太甜,味道清甜,與糍粑一齊食真係堪稱絕配😍。總括而言,餐廳主打嘅酸菜魚應該係到現

招牌冷鍋酸菜魚(小辣) $238

回鍋肉(小辣) $88

黑糖糍粑(細份) $42

總括而言,餐廳主打嘅酸菜魚應該係到現時為止我食過最好食嘅,仲要食到最後都仲係熱嘅。其他食物同樣出色,小菜份量多得驚人,仲要好好味。另外,店員🙍‍♀️非常體貼💯(話說其中一張梳化位🛋係位於冷氣下方,每次有客人想坐,該店員都會同客人講:風口位🌬,吹到頭🙆‍♂️,有啲凍❄️,你地怕唔怕?洗唔洗換位?)。下次一定要試下晚市火煱,順便試埋佢地嘅串聯。2022年最後一個午餐以完美作結🥰。
2022-12-31
$200 (Lunch)
  • 回鍋肉
  • 黑糖糍粑
2022-12-29 33 views
🛍️附近行完街,諗住周圍搵下野食,遠處都見到個招牌,咁岩又好耐無食過酸菜魚,就入左去試😆🔸冷鍋酸菜魚招牌菜之一,冷鍋見到個名以為係凍食,但原來唔係架🤭揀左小辣,我覺得可以再揀辣啲,酸度岩岩好,魚片份量好多,每片都好厚身同大塊,肉質好滑,唔會一夾就散,配菜種類都好多,有大豆芽、金菇、萵苣同薯粉😍🔸黑糖糍粑有大同細份可以揀,我就揀左細份,外層好脆,入面好軟綿綿,如果再煙韌啲就好🔸蘋果梳打蘋果果蓉似自家製,味道唔甜,飲到蘋果果肉,一粒粒好爽口😋🔸鮮果冰茶好大杯🙈好多唔同種類既水果,感覺充滿維他命C,茶底係荔枝茶,味道清新🌟晚市有串燒供應

🔸冷鍋酸菜魚

🔸黑糖糍粑

🔸蘋果梳打
蘋果果蓉似自家製,味道唔甜,飲到蘋果果肉,一粒粒好爽口😋

🔸鮮果冰茶

🌟晚市有串燒供應
Type of Meal
Lunch
等老公收工,同老公去撐枱腳,尼間舖頭喺openrice book位,九點半後主餐牌有特價,又見喺屋企附近,所以去試下😚😚食咗蒜蓉炒油麥菜,麻辣肥腸,半份辣子雞,少爺炒飯(有少少辣嘅)同埋兩杯沙冰(荔枝味/藍莓味)我覺得荔枝味好飲啲😚菜色談不上特別好吃,但也不錯,今次仲有特價,去試下都幾好😊但有樣唔好嘅係,上菜非常慢,唔知佢係漏咗單定乜嘢,不過好彩嘅係,一同佢講,佢就上菜啦😂如果唔係上菜嘅問題,都可以一試嘅😊

天氣凍既時候特別想食辣野暖下身子❄️🥶好似辣辣地既麻辣/酸菜魚咁,又惹味,越食越溫暖🥹~我特別推介呢間餐廳位置喺銅鑼灣旺中帶靜既位置,而且餐廳內環境同坐位好闊落,坐得好舒服,仲可以邊食邊同朋友仔暖笠笠傾下計幾舒服😌冷鍋酸菜魚:味道酸道適中,辣度唔算太勁,適合輕量級鐘意小辣程度既朋友👍🏻魚同配料份量好多,2個女仔食都食唔晒,魚肉入味又嫩滑😋底部仲有好多薯粉同芽菜,仲有萵筍片,每一樣配料都吸晒酸菜魚汁既味道🥹好正另外推介係麻辣海蜇,麻辣海蜇嘅辣汁仲辣過酸菜魚,好惹味😍我再加埋麻辣汁落去酸菜魚嘅薯粉度食,味道仲多左「麻」既層次🥹另外仲有好多重慶燒烤串燒,烤蒙古羊肉串羊肉酥味濃,重慶孜然粉香料好入味,好回味食重味野一定要整返杯凍飲先夠爽,叫左杯特色閃燈飲品蘋果酒Somersby Crush😍岩晒鐘意影相打咭既你📸️
天氣凍既時候特別想食辣野暖下身子❄️🥶

冷鍋酸菜魚

2022-12-06
$220 (Dinner)
冷鍋酸菜魚
.🤪喺IG成日見到呢間好多人打卡嘅餐廳,🙌🏻一直心郁郁都想試,💕趁住今個星期六得閒就同朋友仔去咗食,🐠叫咗佢嘅招牌菜冷鍋酸菜魚,😋小編同朋友都幾鍾意。.#必食冷鍋酸菜魚 $238 👅8/10🐠入邊嘅魚肉片超級多,😛肉質好滑全部都冇骨。🐷連埋酸菜一齊食幾開胃。😋入邊仲有薯粉芽菜,完全唔驚唔夠飽肚。.#紅糖糍粑 $42 👅8.5/10🥰外脆內軟,🤪完全冇油膩感,💕加埋紅糖漿一齊食好正。.#夫妻肺片 $72 👅7/10🐮調味唔錯,好香芝麻味,🫢但係略略有少少鹹,但係有返啲青瓜喺個底度中和返👍🏻.🙆🏻‍♀️總結來講,我哋都覺得呢間餐廳嘅食物質素唔錯,✨魚既份量又多,🙈喺銅鑼灣呢個地段價錢都真係唔算貴,☃️咁啱呢排天氣開始涷,😛食呢個就可以暖笠笠。.味道👅:8/10賣相👀:7/10扺食💰:7.5/10中

#必食冷鍋酸菜魚 $238 👅8/10

#紅糖糍粑 $42 👅8.5/10

🥰外脆內軟,🤪完全冇油膩感,💕加埋紅糖漿一齊食好正。
#夫妻肺片 $72 👅7/10

味道👅:8/10
賣相👀:7/10
扺食💰:7.5/10
1K
👧🏻😋👅🍽✨最正酸菜魚👍🏻 外賣一樣掂!-捌壹壹🇭🇰 銅鑼灣蘭芳道13號地舖 🇭🇰-❤️‍🔥以前返港島成日都係銅鑼灣食晚餐, 而家返九龍唯有叫老公外賣返黎🤭❤️‍🔥天氣開始凍就會想食辣嘢, 但其實唔係好食得辣, 好彩呢間好多都有得調校辣度-🍲🐟🌶必食冷鍋酸菜魚(例) $238加配 水晶寬粉 $42💯可走辣但叫左微辣, 湯就咁飲都好夠麻香又鮮甜, 入面有好多酸菜, 芽菜, 金菇, 當然唔少得魚肉同寬粉💯魚肉肉身實淨但都好滑溜, 肉塊長長地, 索湯唔索油💯初初以為係凍食酸菜魚咁特別, 原來係即食咁解, 好彩都冇試錯, 呢間都係我食過數一數二👍🏻-🥒清炒萵荀片 $75✨清炒都有問辣度🤭 走辣啦, 炒得唔會好油, 份量夠多都對得住個價錢✨萵荀片好嫩冇根👍🏻-🫑🥚尖椒皮蛋 $45💯糖心皮蛋不得了, 仲有糖心得黎唔會溶晒跌晒落個汁, 恰到好處💯尖椒夠麻唔會太辣, 好開胃好好味-
👧🏻😋👅🍽✨
最正酸菜魚👍🏻 外賣一樣掂!
捌壹壹
🇭🇰 銅鑼灣蘭芳道13號地舖 🇭🇰
🍲🐟🌶
必食冷鍋酸菜魚(例) $238

加配 水晶寬粉 $42
💯魚肉肉身實淨但都好滑溜, 肉塊長長地, 索湯唔索油
🥒
清炒萵荀片 $75

✨萵荀片好嫩冇根👍🏻
🫑🥚
尖椒皮蛋 $45
尖椒皮蛋

💯尖椒夠麻唔會太辣, 好開胃好好味
TakeAway
尖椒皮蛋
2022-12-08 33 views
捌壹壹成日見IG有人介紹,而比較出名就係冷鍋酸菜魚~於是見放假就出來試下。餐廳座位闊落,唔會擠迫,都幾好坐!冷鍋酸菜魚($218)賣相都幾靚,用左黃菊花瓣點綴。近排食得太多熱氣野,就叫左BB辣,好適合食唔到辣嘅朋友,魚肉份量都多,湯底濃香,鹹中帶鮮,酸度就唔算特出。湯底相比出面亦唔算油膩,魚肉厚厚一片,有預先醃好,唔會一夾就散,口感Q脆 ,冇食到有魚骨, 大大啖肉都幾滿足, 而且佢個底仲有大量既配菜, 例如芽菜(大量),萵荀,金針菇,寬粉等等,要讚一讚個寬粉, 好入味,口感又有嚼勁,好好味。整體評價酸菜魚味道做得幾唔錯,餐廳仲有人氣之選火鍋魚,有機會下次去都想試下。鍾意食酸菜魚嘅朋友記得一定要去試下😉美味度:8.5/10性價比::7/10服務:6/10

冷鍋酸菜魚($218)

整體評價

美味度:8.5/10