2024-11-15 115 views
因為太想食串燒了,就返朋友地方係官觀揀了間串燒任食放題店。有3款套餐可選擇,我地揀了C套餐-美國SRF和牛西班牙伊比利亞黑毛豬放題。雖然有得揀任食120分鐘,但我地覺得最正係有無限時選擇,唔洗食得好趕,慢慢食又傾到計。一坐底,店員已放下超靚和牛、黑毛豬、扇貝等等食物比我地燒。牛嘅質素真係唔錯,唔會好肥好瘦,剛剛好。出面有已串好嘅食物可以拎,可以就咁放上架到,比佢自動轉燒熟食物,又或者拎網網燒,兩款燒法都唔錯,岩曬我地呢啲懶人。個人最鍾意豬腩片&雞翼,醃得好入味。仲有燒烤最鍾意嘅菠蘿&棉花糖。另外仲有啲熟食,可以係出面拎,又或者用紙點。出面仲有雪糕同飲品拎。

2024-11-15 70 views
觀塘駱駝漆不嬲都出曬名有好多隱世好野食。最近又俾社交平台啲懶人串燒燒到,所以就去咗呢間試。💜今次就同朋友食咗呢個套餐B(美國安格斯牛放題)$268 (120分鐘)餐廳就有三個set可以俾大家揀手仲有一個美國和牛嘅套餐都系$300都唔使,佢哋嘅套餐C仲埋黑美國和牛同埋黑毛豬任食添!💜海鮮同肉類我哋呢個set主要有安格斯牛板腱、安格斯牛仔骨、安格斯牛粒、安格斯封門柳、皇家無激素豬腩肉、雞泡魚乾、同埋鮮甜扇貝、牛板腱同牛仔骨、都幾重牛味又冇雪味同埋冇凍肉鋪嗰種一式一樣嘅醃肉味、扇貝大大只好鮮甜加埋牛油同蒜蓉一流😋💜轉轉串燒串燒嘅種類真系都幾多、啱曬我夠哂多選擇。今次食咗牛肉、雞肉串、台式香腸、翠玉瓜、玉米、波蘿等等…好多樣最鐘意食燒波蘿 ,佢又甜又好吃💜即叫即整嘅熱食除咗有好多可以燒嘅嘢食之外,仲有好多熱食可以喺燒緊嘅同時可以食住等。劃紙上面有十幾廿款即叫即煮/燒/炸嘅美食。力推即叫即燒嘅蠔,大大只加咗好多蒜蓉一齊燒。💜自助吧自助吧都有好多野食,有好多唔同嘅甜品,有唔同蛋糕,啫喱、芒果布甸、雪糕等等。見到佢仲有紅豆冰、酸梅湯、五花茶、中湯。鮮冷盤有熟海蝦、翡翠螺同藍青口。炸物見到炸印尼蝦片、

💜海鮮同肉類

💜轉轉串燒

💜即叫即整嘅熱食

💜自助吧
自助吧都有好多野食,有好多唔同嘅甜品,有唔同蛋糕,啫喱、芒果布甸、雪糕等等。見到佢仲有紅豆冰、酸梅湯、五花茶、中湯。鮮冷盤有熟海蝦、翡翠螺同藍青口。炸物見到炸印尼蝦片、外酥脆內軟心嘅酥皮葡撻、脆炸鮮奶卷同有些少淋咗嘅焦糖爆谷。多到食唔哂🥰
2024-11-07
$268 (Dinner)
2024-11-11 120 views
最近我去咗一間超正嘅放題餐廳,試咗佢哋嘅 Set B 美國安格斯牛放題,真係食到心滿意足!😋🍖 食物介紹安格斯牛板腱🥩:肉質滑嫩,嚼落去真係好有口感,適合用嚟燒,味道鮮美! 安格斯牛仔骨🍖:骨頭部分肉質超豐滿,燒完後更添香味,啖啖肉,真係食到唔想停! 安格斯牛粒🔥:一口一粒,肉香四溢,適合配埋醬汁,味道更加升級! 安格斯封門柳😍:肉質嫩滑,唔油膩,真係一個好選擇,輕鬆就食得落!皇室無激素豬腩肉🐖:肥瘦適中,燒出嚟嘅油香味十足,唔會有負擔感,真係好味!雞泡魚乾🐟:呢個比較特別,魚乾同雞肉一齊食,味道獨特,口感唔同!鮮甜扇貝🐚:新鮮嘅扇貝,燒完之後肉質鮮甜,簡直係海鮮控嘅最愛!仲有即叫即煮嘅「惹味燒韭菜」,真係唔可以唔試,清新又有味!即炸嘅香辣單骨雞翼,啖啖有味,真係熱辣辣!🌶️即叫即燒嘅蒜蓉焗蠔,食完真係回味無窮!呢個我重複嗌咗好多次啊!!大漠羊肉串都係一絕,肉質鮮嫩,簡直無法抵抗!🤤🍽️ 自助吧自助吧嘅選擇超多,有前菜、熱盤、甜品同串燒,任你揀!🍰🍡 甜品方面,甜得啱啱好,食完正好可以平衡一下咸味!😋🌟 服務質素講到服務,真係無得輸!店員好有耐性,會教你點用爐、點菜🎶 環境氛圍環境方面,

🍖 食物介紹

🍽️ 自助吧

🌟 服務質素
講到服務,真係無得輸!店員好有耐性,會教你點用爐、點菜

🎶 環境氛圍
環境方面,音樂響起,燈光又昏暗又有氣氛,食得開心又放鬆!🥳 一邊食肉一邊聽歌,真係好享受!🎶

🔥下次想試下其他肉類放題,仲有set C.美國SRF和牛同西班牙伊比利亞黑毛豬放題😍 包括自轉串燒放題、美國SRF極黑和牛、伊比利亞豬梅肉、紐西蘭羊架同日本松葉凍蟹腳,真係食肉狂嘅天堂!🌍
2024-11-05
Type of Meal
Dinner
  • 串燒
  • 蒜蓉焗蠔
  • 甜品
2024-11-11 116 views
突然之間好想BBQ但係又好怕熱所以朋友介紹咗我嚟觀塘食巴巴串佢話個感覺好好似BBQ咁咁就一於去試吓入到去就覺得個環境都幾舒服因為一個串燒場都唔會煙霧彌漫所以都幾舒服重要個燒烤爐識自轉啱哂怕燶嘅懶人啦講返啲嘢食先佢會有啲海鮮、小食放出嚟任食例如翡翠螺、蝦、炸鮮奶等等喺緊嘢食熟嘅時候,都唔怕冇嘢食講返主菜嘅串串同埋燒烤時先啲串串都有好多款包括牛、豬頸肉、帆立貝、蒜蓉包等等等款式多到真係有選擇困難症🤣🤣我自己幾鍾意食佢個串串牛好香好腍身另外佢仲有啲寫紙仔可以叫嘅嘢食包括有焗蠔、燒羊肉串、炒烏冬我自己好鍾意食佢嘅焗蠔加埋啲蒜蓉一齊焗好正佢有分ABC餐A餐就係串串B餐就多咗牛而C餐就最豐富有蟹腳同和牛食仲要係任食真係超級抵呀
突然之間好想BBQ

所以都幾舒服
重要個燒烤爐識自轉
啱哂怕燶嘅懶人啦

講返啲嘢食先
佢會有啲海鮮、小食放出嚟任食
例如翡翠螺、蝦、炸鮮奶等等
喺緊嘢食熟嘅時候,都唔怕冇嘢食

講返主菜嘅串串同埋燒烤時先
啲串串都有好多款
包括牛、豬頸肉、帆立貝、蒜蓉包等等等
款式多到真係有選擇困難症🤣🤣
我自己幾鍾意食佢個串串牛
好香好腍身

另外佢仲有啲寫紙仔可以叫嘅嘢食
包括有焗蠔、燒羊肉串、炒烏冬
我自己好鍾意食佢嘅焗蠔

有蟹腳同和牛食
仲要係任食
真係超級抵呀

2024-11-10 156 views
大大大大伏,唔想講太多,錢唔係問題,我唔介意比多一百二百蚊,食啲好質素嘅嘢。但間嘢勁污糟,啲嘢係自助bbq場嘢,但種類少十倍。個爐睇落好大,但係啲肉完全迫到轉唔到。肉唔知咩肉,食落去唔知食左啲咩⋯陳年疆屍肉,個蒜蓉包近睇發霉,雪櫃啲中華沙律結曬冰一舊舊。食完兩個人搭車忍唔住係九龍灣落車即刻一屙一嘔。想清腸胃可以去👍🏼唔明點解可以有咁多好評忠言逆耳,唔信我嘅可以去試下。如果真係想食呢類型嘅平價燒烤,建議去校長燒肉。
唔明點解可以有咁多好評
2024-11-10 113 views
同友人好耐冇見,喺觀塘搵咗間可以慢慢坐嘅放題聚一聚。喺駱駝漆搵到間任食串燒,我哋揀咗B餐,任食兩小時。C餐都幾抵,有和牛食,又有凍蟹腳同羊架,下次可以試吓!飲品、調味品、炸物同埋丸類、腸類、蔬菜可以喺自助櫃任揀,都好多選擇!我同友人都好鍾意食丸,所以都攞咗幾轉芝心丸、墨丸同麻吉燒。安格斯牛拼盤 - 牛板腱、牛仔粒、封門柳同牛仔骨都好高質,入口即溶,肉質嫩滑,牛味濃郁,完全比得上坊間嘅貴價燒肉店,好正!最正係扇貝,鮮甜多汁,燒到啱啱好!炸燒賣、蒜蓉焗蠔同燒韮菜呢啲熟食同樣出色,味道夠濃又惹味,起碼食咗兩三輪!呢間個環境好啱同朋友慢慢傾,食物又高質,下次會嚟試埋個C餐!

2024-11-08 98 views
想同一班朋友開心食串燒可以揀呢一間懶人自助串燒店,串燒放上爐上面可以自己轉動,等一陣就食得,方便又好玩👍🏻火爐其中一邊可以放上燒烤網燒其他食材~.我哋叫咗B餐美國安格斯牛肉放題,就算叫C餐嘅和牛同伊比利亞豬都只係二百幾蚊,$358仲可以無限時飲食!.串燒有好多款式,例如墨魚丸、菠蘿、以花糖、腸仔、芝心丸等等,仲有泡菜味豚肉、青口同牛油粟米👍🏻👍🏻👍🏻.熟食有蔬菜同炸物,牛仔骨整得唔錯,有牛味之餘肉質軟腍!.📍 巴巴串 (觀塘)觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
熟食有蔬菜同炸物,牛仔骨整得唔錯,有牛味之餘肉質軟腍!
📍 巴巴串 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
2024-11-08 103 views
~巴巴串😍觀塘高質素串燒放題👍~只需$238🤪就可以食到超高質素放題☺️🤤😍超過70款美食任你選擇🤤😗🥳😛~燒烤爐非常方便😍各種高質素串燒放落去就會自動轉慢慢燒熟😛👍~另外食物質素超高🥳每一樣都非常滋味🤤~蒜蓉焗蠔😍非常大隻蠔🥳極之新鮮👍~炸物亦都非常高質😍扭扭薯脆口有薯仔味☺️單骨雞翼仲高質過西餐嗰啲🥳~燒香草美國牛仔骨🤪非常有牛味😍肉質嫩滑🥳完全唔會韌👍配上香草加埋各種調味🤪味道一流😗🥳~另外各種生果甜品蛋糕都非常高質素😍😍🥳全部整得好精緻🤤👍~順帶一提👍餐廳環境靚😍食物質素高🥳店員服務態度好👍下次有機會一定再嚟食😛☺️📍港鐵觀塘站B2出口 步行約3分鐘巴巴串 (觀塘)觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
~巴巴串😍觀塘高質素串燒放題👍

~燒香草美國牛仔骨🤪

~另外各種生果甜品蛋糕都非常高質素😍😍🥳
全部整得好精緻🤤👍

📍港鐵觀塘站B2出口 步行約3分鐘

巴巴串 (觀塘)

觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座5樓C室
Delivery
在巴巴串吃燒肉舒服極了,不會煙霧瀰漫,大部份串燒不用動手,只需放在烤爐轉轉轉,直接轉熟便可享用,另一面烤網上的烤肉滋滋作響,讓我們口水直流。巴巴串有A套餐、B套餐及C套餐可選,想吃美國SRF和牛及西班牙伊比利亞黑毛豬的話,必選C套餐。帶殼的蒜蓉焗蠔色香味俱全,熟度恰到好處,蒜蓉色澤迷人,焗蠔焗得不錯,水份十足,自然的鹹鮮好不滋味,彷彿大海就在眼前,蒜蓉焗蠔一顆接一顆超級過癮。燒滷水豬大腸實在棒,外表脆卻不會過乾,每一口嚼起來滷香讓人回味無窮。鹽燒海蝦將蝦殼燒到脆化,可直接大口吃,鹽燒海蝦彈脆,海鹽引出蝦肉的海味,蝦到爆。燒香草美國牛仔骨撲鼻的香草味誘人食慾,軟嫩又帶些勁道,烤出佈滿牛油的表層,兼具視覺與味覺的燒牛佳餚,不容錯過。原本擔心油炸料理難免會有點油膩,但是炸墨魚腐皮卷咬下腐皮酥脆,裡面是彈牙的墨魚膠,不油不膩。炸香辣單骨雞翼好評度破表,剛起鍋端上桌就聞到強烈的香辣味,香辣單骨雞翼炸的時間精準,外脆內嫩,雞汁通通鎖在肉裡,咬上一口宛如著魔般,完全停不下來。品嚐完幾道燒肉串燒後,來一份清爽粟米休息一下再戰燒肉串燒,燒過的粟米爽甜表露無遺,清新汁多,頗解飽膩。蒜蓉雞中翼串調味簡單不過

品嚐完幾道燒肉串燒後,來一份清爽粟米休息一下再戰燒肉串燒,燒過的粟米爽甜表露無遺,清新汁多,頗解飽膩。蒜蓉雞中翼串調味簡單不過於複雜,更不用擔心死鹹,蒜蓉撒在雞中翼上,烤後蒜味極為鮮明,蒜蓉雞中翼串表現優秀,叫人口水直吞。

台灣腸串肥瘦比例抓得剛剛好,大咬台灣腸串脆皮脆彈,然後裡面的肉餡整個肉汁豐盈,咬下去會噴汁,不會讓人覺得太肥太乾。麻吉燒串絕對是大人小孩所喜愛的燒丸子,麻吉燒串燒後有一百八十度大躍進味美,中間軟糯的麻糬好不燙口,要小心吃,麻糬興魚糕一拍即合,麻吉燒串儘是可口。

今天來巴巴串吃燒物邊學邊燒烤,感覺挺受用的,開心,我是認真學習的好學生,當然鮮甜扇貝也是非常好吃,看看鮮甜扇貝有夠水亮肥美,烤至外表呈現微微焦黃便可享用,鮮甜扇貝烤完沒有縮水,水嫩有彈性。

安格斯封門柳這個牛肉部位絲毫不遜色,看來安格斯封門柳想跟安格斯牛板腱比拚一下,安格斯封門柳油花同樣漂亮,比起安格斯牛板腱多了點咬感,咀嚼過後肉品本身的甜味釋出。

再放上安格斯牛板腱去烤,安格斯牛板腱不用烤太久,兩面各烤十秒差不多,咬嚼起來肉質細緻柔嫩,簡單加一些海鹽於安格斯牛板腱上,已能帶出牛肉原有甜味,越嚼越香。

大蜆從自助吧拿回來,許多客人也是狂拿大蜆,深受大家歡迎。大蜆被火燒得一個個在打開蜆殼,熱情地跟我們招手,令人垂涎欲滴,大口咬下渾圓的大蜆,蜆肉流出鮮汁,甜鮮盈滿口腔。

巴巴串連雞泡魚乾都有供應,太厲害吧,雞泡魚乾那鹹甜與富有嚼勁的滋味,對我來說,是美好的燒烤小食,極之耐吃,若喜歡較脆的口感,可把雞泡魚乾燒焦一些。

皇室無激素豬腩肉經過火烤之後逼出其豐腴油脂,讓烈火熊熊燃燒,香氣整個大爆發,光聞香味教人直呼快要受不了,皇室無激素豬腩肉頗為脆嫩,還帶有肉汁,皇室無激素豬腩肉不是浪得虛名。
2024-11-04 130 views
喺觀塘返工嘅我,成日都會捐窿捐罅食好西,最近我去咗一間專門食自轉串燒和燒肉嘅放題,啱晒我呢啲懶人😜-餐廳提供三個等級的套餐, 分別係A餐自轉串燒放題、B餐美國安格斯牛放題、C餐美國SRF和牛西班牙伊比利亞黑毛豬放題。餐廳環境相當闊落,每張卡位都坐得好C伏🤤唔使同人迫⭐️B餐美國安格斯牛放題 $268-間餐廳最正嘅位就係食物種類非常多樣化,自取食物範圍勁大,去到轉角位都仲有😜除了傳統嘅燒肉,仲有炸物、甜品、水果、湯水、紙包飲品和雪糕等,仲未完!仲可以用紙仔落單繼續叫嘢食,真係好誇張😜而且醬汁嘅選擇都勁多,啱曬鍾意DIY料理嘅人。燒肉方面⭐️燒肉牛肉質素都唔錯,牛味濃郁而好多汁🌟雞泡魚乾出面嚟講都幾少見,口感唔會太硬,甜甜地幾好食⭐️扇貝我哋唔小心燒到乾咗😫但味道都唔錯⭐️五花腩切到好薄,所以都好快熟,燒完之後焦脆,落咗燒肉汁去燒好食好多😂串燒方面⭐️雞肉串好大串,好厚肉🌟麻吉燒有麻糬永遠都係100分咁正😂⭐️叉燒經過調味之後甜甜地⭐️台灣腸、芝士丸、魚蛋都食咗,不過不失-熟食方面⭐️蒜蓉焗蠔賣相好靚,食落蒜蓉味好重,好juicy⭐️炸蝦片係平時泰國舖頭會食到嗰種,有啲胡椒香氣⭐️燒滷水豬大腸好入味,鹹咗啲但

⭐️B餐美國安格斯牛放題 $268

燒肉方面
⭐️燒肉牛肉質素都唔錯,牛味濃郁而好多汁
🌟雞泡魚乾出面嚟講都幾少見,口感唔會太硬,甜甜地幾好食
⭐️扇貝我哋唔小心燒到乾咗😫但味道都唔錯

串燒方面
⭐️雞肉串好大串,好厚肉
🌟麻吉燒有麻糬永遠都係100分咁正😂
⭐️叉燒經過調味之後甜甜地
⭐️台灣腸、芝士丸、魚蛋都食咗,不過不失
熟食方面
⭐️蒜蓉焗蠔賣相好靚,食落蒜蓉味好重,好juicy
⭐️炸蝦片係平時泰國舖頭會食到嗰種,有啲胡椒香氣
⭐️燒滷水豬大腸好入味,鹹咗啲但唔錯,叫多咗一round
⭐️小籠包!竟然有小籠包!見到朋友遞上枱嗰下已經深感佩服餐廳嘅貼心😂
睇我打咗咁多字就知我食咗幾多嘢,其實真係每樣食一件都夠飽,大家記得準備好兩個胃去食😂此乃自費食評。
2024-11-02 14 views
好少寫差評,但因為太離譜…(覺得佢請咗打手囉)入到餐廳好多位揀,佢揀咗個比較窄嘅位都算。😕(我哋5/6個坐闊啲都ok?)👀我哋買222套餐嘅時候都知道有加一,見寫話222生日套餐+ 加一 - 以為係 22.2。結果到現場,先知道222加多48蚊一個人(強制課金a餐)因為星期五仲要加20蚊wor……所以最後係 222+48……食物都叫做ok嘅…?有前菜,正餐,飲品,甜品不過……下次就不了thx衛生情況真係麻麻地,失望🫠
好少寫差評,但因為太離譜…(覺得佢請咗打手囉)
入到餐廳好多位揀,佢揀咗個比較窄嘅位都算。😕
(我哋5/6個坐闊啲都ok?)👀

因為星期五仲要加20蚊wor……
所以最後係 222+48……
衛生情況真係麻麻地,失望🫠
Dining Offer
Coupon
2024-10-30 184 views
秋天特別想食BBQ 星期五放工就去燒烤在觀塘食肆林立的駱駝漆中心懶人最愛的自助燒烤揀咗最正C餐有齊A B C 但係最緊要留返個肚食串燒自轉串燒爐真係會燒得好均勻平時成日食燒肉燒到燶/難得可以唔駛睇火真係懶人專利每樣都嗌少少,每人食咗最少20串以上😋 而且食物肉質都唔錯,最鐘意以下精選食物靚牛最多汁 放上網燒很快熟味道不錯,如果心急想食,就可以嗌多啲網燒,一口牛及燒牛舌夠稔都幾好食自助區:有海鮮拼盤葡Tart 熱熱地好食蒜蓉燒生蠔 🦪 好惹味
秋天特別想食BBQ

蒜蓉燒生蠔 🦪 好惹味

• 串燒
  • 蒜蓉焗蠔
2024-10-30 147 views
同同事收工,突然想去BBQ😆,上網見到呢間隱藏喺駱駝漆工廈嘅可以稱為室內冷氣燒烤場😆一個價錢任燒任食🍖重點呢到係個爐係啱晒懶人🤣,串燒放上去就自己會轉,慢慢等佢熟就食得啦🍖B餐-美國安格斯牛🐂放題一黎老闆即刻上咗二人份嘅安格斯牛套餐,竟然仲有雞泡魚乾可以自己燒😵出面仲有超過30款嘅食材可以自己拎黎燒架😍推薦必食:✨️牛肋肉|✨️牛柳粒|✨️豬腩肉| ✨️菠蘿串🍍|✨️粟米串🌽|✨️台灣腸仲有爆谷、印尼蝦片、葡撻等等小食,竟然仲有海鮮凍盤🦐添😵除咗出面可以拎食材外,佢仲有啲小食、炸物、燒物可以任點任叫架,仲要係即炸即燒架😍例如炸物有炸餃子、炸燒賣、炸墨魚卷等等燒物就有即燒豬大腸🐖|蒜蓉焗蠔🦪👍|鹽燒海蝦🦐|牛仔骨🐂|大漠羊肉串🐐👍仲有飲品🧃、雪糕🍨、甜品🧁可以任飲任食,竟然仲有老火湯飲添呀總結:一個價錢可以舒舒服服坐喺有冷氣嘅地方bbq,仲要有咁多燒物、炸物、小食、飲品等等可以任點任燒任食,呢到真係唔錯嘅選擇👍
一個價錢任燒任食🍖

🍖B餐-美國安格斯牛🐂放題

出面仲有超過30款嘅食材可以自己拎黎燒架😍
推薦必食:

仲有爆谷、印尼蝦片、葡撻等等小食,竟然仲有海鮮凍盤🦐添😵

例如炸物有炸餃子、炸燒賣、炸墨魚卷等等

2024-10-29 123 views
轉轉串燒其實都出咗好幾年,我都分別試過唔同店😶但今次觀塘呢間巴巴串 係可以轉轉串燒之外仲有網比你燒吓海鮮、肉呀😜入座有得揀A, B, C餐,會分別有set燒肉、海鮮比你!C餐就最抵,乜都齊晒🤣唔想諗就直接叫C餐ok!😏坐底見到出面仲有啲小食可以夾、或者係寫紙仔落單!唔係只係單調地食串燒🤣🤣食物種類多到都唔知食咩好😆燒賣控見到燒賣就衝咗去夾🤣另外都有得叫椒鹽燒賣😛😛串燒嘅種類都係有雞、牛、豬,仲有啲丸類、腸仔,蔬菜類、很重要有菠蘿同綿花糖🥳燒嘅嘢有大大塊超厚牛舌!😍同埋都有啲海鮮,又有焗蠔叫,2個鐘覺得有啲唔夠用啦🥲🥲由前菜到小食到串燒到主食,去到最尾當然唔少得仲有甜品同雪糕!🤤真係食到捧住個肚走~~最緊要係CP值高!2-300蚊一個人可以有咁多選擇🫶🏻
轉轉串燒其實都出咗好幾年,我都分別試過唔同店😶
但今次觀塘呢間巴巴串 係可以轉轉串燒之外
仲有網比你燒吓海鮮、肉呀😜

朋友話返工咁辛苦,梗係要食好嘢慰勞自己終於搵到間啱口味啱自己食嘅餐廳而且座位闊落,可以同朋友放任吹水瘋狂任食佢嘅自轉串燒因為佢係串燒放題嚟㗎想推介佢嘅燒蠔蒜香味真係好正燒完之後隻肥嘟嘟大大粒,黐晒殼咁食幾隻就回返本啦我哋點咗佢嘅套餐C安格斯牛板腱安格斯牛仔骨安格斯牛粒安格斯封門柳皇室無激素豬腩肉雞泡魚乾鮮甜扇貝燒雞泡魚乾真係唔係度度有仲有得自己燒,呢個體驗真係好特別拎嚟送啤酒,簡直一流自轉串燒嘅數目有幾十款朋友就最鍾意食台灣腸仲有多春魚、帆立貝呢個轉轉爐配搭多春魚,簡直係完美咁多年燒多春魚最驚佢就係痴網呢個完美解決到呢個問題重點推介(#^.^#)最後必叫嘅就一定係佢嘅燒菠蘿🍍同埋棉花糖另外餐廳仲有熱食區域都係自助任食最驚喜係佢嘅韭菜餅脆卜卜 一啖咬落去,滿口都係韭菜韭菜愛好者必食甜品都令人滿意牛奶奶凍,簡直係必食豆腐味雪糕亦都有驚喜可以一試飲品方面,有大量罐裝飲品仲有新鮮嘅酸梅湯同五花茶,俾你下下火總括嚟講佢嘅價錢,再加上任食嘅款式真係好豐富啱晒呢排練緊馬拉松嘅我咁辛苦真係要食返多啲嘢補充返體力
朋友話返工咁辛苦,梗係要食好嘢慰勞自己
終於搵到間啱口味啱自己食嘅餐廳
而且座位闊落,可以同朋友放任吹水
瘋狂任食佢嘅自轉串燒
因為佢係串燒放題嚟㗎

想推介佢嘅燒蠔
蒜香味真係好正
燒完之後隻肥嘟嘟大大粒,黐晒殼咁
食幾隻就回返本啦

皇室無激素豬腩肉
雞泡魚乾
鮮甜扇貝

燒雞泡魚乾真係唔係度度有
仲有得自己燒,呢個體驗真係好特別
拎嚟送啤酒,簡直一流

自轉串燒嘅數目有幾十款
朋友就最鍾意食台灣腸
仲有多春魚、帆立貝
呢個轉轉爐配搭多春魚,簡直係完美
咁多年燒多春魚最驚佢就係痴網
呢個完美解決到呢個問題
重點推介(#^.^#)

最後必叫嘅就一定係佢嘅燒菠蘿🍍
同埋棉花糖

另外餐廳仲有熱食區域
都係自助任食
最驚喜係佢嘅韭菜餅
脆卜卜 一啖咬落去,滿口都係韭菜
韭菜愛好者必食

甜品都令人滿意
牛奶奶凍,簡直係必食
豆腐味雪糕亦都有驚喜可以一試

飲品方面,有大量罐裝飲品
仲有新鮮嘅酸梅湯同五花茶,俾你下下火

總括嚟講佢嘅價錢,再加上任食嘅款式真係好豐富
啱晒呢排練緊馬拉松嘅我
咁辛苦真係要食返多啲嘢補充返體力
2024-10-22
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday