2024-02-03
每天新鮮自家製bagel 無添加!bagel種類超級多 而且配搭都非常豐富鹹既三文治餡料有 - pulled pork, smoked duck breast, hummus, chicken 超級特別 種類好多 仲要每款都要花心思醃 煮法都好唔一樣🫶🏻 respect! 當然都仲有最classic既BLT, 午餐肉炒蛋 之類甜既三文治餡料有 - 芋泥、肉鬆、麻糬、紅豆、黑芝麻😍揀完餡料就到選擇bagel既時間 甜既鹹既都有 選擇都超過6-8款 可以任君選擇 睇下邊款最夾!仲要如果跟餐 叫包加野飲 係全單9折🤍Pulled pork bagel Sanwich🥯 ($78) 先講個bagel 我選擇了onion bagel 覺得好似洋蔥味同豬肉會幾夾!果然無令我失望✌🏻洋蔥bagel超級煙韌 彈牙 就算凍左都唔會好硬 而且面頭仲有少少炸蒜/洋蔥 令到個包更加香🧅Pulled pork真係100分 首先香港好少地方賣 因為工序比較麻煩 而且佢整得超級入味 豬肉裡仲配埋少少洋蔥一齊炒😎 令到口感提升 有少少脆脆哋!醬料方面就有bbq sauce同埋mayonaise😜 整體來講呢個真係回購
bagel種類超級多 而且配搭都非常豐富
當然都仲有最classic既BLT, 午餐肉炒蛋 之類
甜既三文治餡料有 - 芋泥、肉鬆、麻糬、紅豆、黑芝麻😍
仲要如果跟餐 叫包加野飲 係全單9折🤍
醬料方面就有bbq sauce同埋mayonaise😜
整體來講呢個真係回購率💯
+ Pistachio Latte ($47)
呢個咖啡絕對唔會死甜 真係飲得出開心果味
飲到味仲有少少開心果既渣臣左係底😚
真係令我好impressed!
📍 Bagel Gogo (紅磡)
地址:紅磡崇志街35號地舖