2011-05-01
4月20日為了給男友一個驚喜,早於一個月前揀選餐廳,最後選了Balalaika!!!Book左近Window既位置,可以望住五光十色既蘭桂坊,影相一流! 坐低我地點左5樣野食:1. 俄羅斯包: 不太特別,但也不錯。2. 牛尾湯: 都幾大碗,顏色血紅,味道很濃郁,推介!!3. 豬肉腸:好好食~~唔係好肥果隻又有肉味~~Good!!4. 串燒羊架: 戲肉黎架~~必點!!可以睇住佢即場燒,佢地仲會拍掌搞氣氛tim~~5. 酸忌廉爐魚: 好滑~~個汁既味道好味~~食飽飽之後同壽星仔入左負廿度既冰室參觀,著住佢借既大褸,入去玩下,都真係幾凍,不過好特別,男友入左去之後可能覺得好過癮,笑晒咁,kakaka~~~當晚仲有得特別安排既生日歌,一位服務好好既waiter代得送上火焰雪山同埋一盒心型既花花禮物之後,即場由Live Band 唱生日歌,氣氛勁正~~ very sweet sweet ~~總括食物、氣氛、服務、環境,我都覺得唔錯,可讓我倆有享受一頓難忘又甜蜜既晚飯~~!!!^^
1. 俄羅斯包: 不太特別,但也不錯。
2. 牛尾湯: 都幾大碗,顏色血紅,味道很濃郁,推介!!
5. 酸忌廉爐魚: 好滑~~個汁既味道好味~~