2024-12-05
見今日咁凍,想去食火鍋,呢度附近二百左右嘅有兩三間揀,諗住過黎望望先,之前食開lunch,有埋點心任叫幾開心雖然夜晚冇點心,不過見佢有新嘅魚火鍋放題(魚冇得追加,但好大條),下面寫住可以追加肉類但冇寫係咩,然後問極都問唔到內容,於是放棄,照點咗餐,scan QR code睇,原來都有好幾款肉揀,好抵食,仲要d肉都唔差,$138/人 加一,任食120min,唔會要求太多(**係個樓面阿姐有d牛頭唔搭馬咀,問佢係咪有免費牛肉追加,佢不停同我地講,點咗餐後就會俾QR code我地,到時就見到問題係。。。我地想知有咩食係個餐包咗再決定要邊個餐。。。。)追加menu rink好似冇之前咁多咁好,雪糕都係,之前黎有雀巢甜筒,mega雪條,而家見到嘅都冇特別想食(牛奶公司雪糕,旺寶雪條),唔知係咪晚餐時段唔同不過個位係舒服嘅,料又唔錯,整體好滿意仲有佢地嘅糯米飯好味,encore咗一次
追加menu :
Drink好似冇之前咁多咁好,雪糕都係,之前黎有雀巢甜筒,mega雪條,而家見到嘅都冇特別想食(牛奶公司雪糕,旺寶雪條),唔知係咪晚餐時段唔同
不過個位係舒服嘅,料又唔錯,整體好滿意
仲有佢地嘅糯米飯好味,encore咗一次