2021-08-10
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍔 YᑌᗰᗰY ᗷᑌᖇᘜᗴᖇ @ 🌟 保家山《👽食神大媽食西餐》.💁♀️ 圖片展示美食為:Burger Set 🍔- Wagyu Beef Burger with Blue Cheese Sauce HKD 108 🧀- Korean Pork Burger with Kimchi Sauce HKD 98 🐷Spicy Chicken Wings HKD 38 🐔.👽 大媽聽人介紹話觀塘開左手工漢堡專門店,同區好似唔多呢類選擇,一於黎探店。.👀 原來呢度係主打優質手工漢堡,有牛有豬有雞仲有素嘅漢堡多種選擇。每一款都係配套餐,又有薯條又有汽水好抵呢!🥤.🍔 今次大媽就選擇左特別嘅藍芝士口味,同埋韓式辣豬口味。肉質當然係鮮嫩好味啦,話晒手打喎,但係連個包本身都要讚下,好好味呀!😋.🍟 而配搭嘅薯條,肥嘟嘟脆卜卜,仲有三種口味可以選擇,牛油、紫菜、麻辣,真係好貼心。🥰.🐔 漢堡以外,大媽見到有單骨雞翼,即刻心心眼要試吓。超級惹味,呢個價錢已經有好多條,好低呢。.🌞 大熱天時喺工廈尋幽探秘完,嚟呢度食嘢歇息絕對係好選擇呢。.‼️❤️ 記得CL
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖片展示美食為: