2023-07-27
其實之前喺銅鑼灣☺️已經試過Burgeroom,今日喺尖沙咀美麗華都發現佢嘅身影,一於試吓佢嘅質素上次主要係食素肉Burger,素肉burger都整得好好食,今次想試真啲肉類Burger😋Bacon Cheese Burger一如既往呢度每一份Burger都係非常大份,可以一開二同朋友Share最欣賞呢份Burger入面嘅煙肉煎得一啲都唔硬(平時鐘意食煙肉,但係經常會被煙肉吉到口😂😂😂)配搭埋微熱溶化既芝士一流Honey Mustard Portobello Burger喱個Burger味道就比較多層次,有蜜糖芥末既甜味點綴大啡菇,唔知大家覺唔覺得烤過既大啡菇都有一種肉香味呢? HAHA 喱款BURGER仲有厚身 Angus Beef, 係雙重既肉味呀仲大份到要分層食~大滿足Popcorn Chicken with Honey Barbecue Sauce炸雞粒炸得唔油脆身,啖啖肉冇多餘既肥膏大大份好岩飲酒既朋友叫返份黎佐酒
Bacon Cheese Burger 一如既往呢度每一份Burger都係非常大份,可以一開二同朋友Share最欣賞呢份Burger入面嘅煙肉煎得一啲都唔硬(平時鐘意食煙肉,但係經常會被煙肉吉到口😂😂😂)配搭埋微熱溶化既芝士一流
Honey Mustard Portobello Burger 喱個Burger味道就比較多層次,有蜜糖芥末既甜味點綴大啡菇,唔知大家覺唔覺得烤過既大啡菇都有一種肉香味呢? HAHA 喱款BURGER仲有厚身 Angus Beef, 係雙重既肉味呀仲大份到要分層食~大滿足
Popcorn Chicken with Honey Barbecue Sauce 炸雞粒炸得唔油脆身,啖啖肉冇多餘既肥膏大大份好岩飲酒既朋友叫返份黎佐酒