2020-05-24 1082 views
知道大埔新開了一間可以帶狗狗去的餐廳,而且仲有寵物menu,當然要帶狗狗一齊去試試。餐廳以黑格調為主,牆上掛有貓狗的畫作,十分特別!我們lunch時段來到是吃西餐的,這裡晚上是吃串燒的。而寵物menu也有幾款不同的選擇!賓尼迪蛋,這裡的egg benedict跟平時出面食到的不同,平時麵包的部分轉了做薯餅,十分特別!蛋是流心蛋黃,薯餅口感特別,有少少脆邊!Buzz Delux Breakfast,這個超級豐富的all day breakfast,份量超多,包括有烤牛骨髓、雞扒、炒蛋、煙肉、豬肉腸、豬柳漢堡扒、芝士薯餅、煙三文魚芝士大啡菇、茄汁豆和多士。牛骨髓部份滑滑的,口感特別。雞扒都幾大塊,肉質嫩滑!炒蛋順滑,豬肉腸是台灣腸那款,是脆皮的。芝士薯餅有點似可樂餅,內裡是芝士薯蓉,十分惹味!大啡菇夾有煙三文魚在芝士和菇的中間,第一次這樣吃,很特別呢!而多士整了青蛙的樣子,十分可愛!整份份量真的很多,食到好飽呢!有機百花茶、菠蘿汁,百花茶會用蠟燭熱住,花茶用上菊花、百合、玫瑰、薄荷,越飲菊花味越出,飲落有種好減壓的感覺!而菠蘿汁都幾大杯,而且酸酸甜甜,十分開胃!寵物餐單-日式芥辣炸蝦,這款
餐廳以黑格調為主,牆上掛有貓狗的畫作,十分特別!
寵物餐單-日式芥辣炸蝦,這款炸蝦絕對冇落芥辣的,這個炸蝦用上蝦、雞肉、鯛魚、南瓜製成,外型好似人食既吉列蝦,但實質並不是!狗狗都比較喜歡吃這款!
寵物餐單-時蔬牛肉奶凍,用上牛肉、三色椒、無乳糖牛奶和西蘭花,外型都好靚喲!

下次夜晚再帶狗狗黎試!
2020-05-21
$150 (Lunch)
2020-05-20 103 views
今晚冇乜胃口,又唔想食飯,又想食啲香口野,我知道大埔有間可以帶寵物入去食嘅串燒店,聽聞好似唔錯。👍🏻👍🏻👍🏻結果,我就去試左order佢嘅串燒返屋企慢慢嘆。佢哋嘅串燒好多元化,普通嘅燒雞翼,燒牛肉,以至到燒田雞都有,仲要係非常之有份量同埋好食!其實佢間餐廳除咗食串燒之外,仲有其他嘢食,而且舖頭入邊仲有好可愛嘅狗狗招呼大家的,佢哋嘅佈置好有特色,話晒我係愛犬之人,疫情好返之後點都要去幫襯下!❤️❤️❤️
好多餐廳都只會比狗狗坐外面,夏天真係唔知點算好💦見依間新開嘅寵物友善餐廳,狗狗有得坐室內,就拿拿臨嚟試試佢😻😻有驚喜就係有狗狗餐牌,總共有五款,有涷食有熱食,最重要係有對狗狗健康嘅蔬果例如藍莓,西蘭花,兩隻嘢平時除咗肉之外其他嘢就唔食嘅都食到lamlam脷😋😋同朋友叫咗個All day breakfast 同奄列All day 有得揀炒蛋或者煎蛋,炒蛋十分滑👍仲有煙肉🥓豬肉腸🍖漢堡,薯餅同茄汁焗豆加多士🥪十分滿足奄列可自選兩款配料有蘑菇芝士蕃茄煙肉火腿選擇🧀🍳我哋揀咗蘑菇同芝士,滿滿嘅蘑菇同芝士好有滿足感,勁飽肚嘢飲方面仲有各種花茶🍵食完野同朋友一齊飲番一壺茶傾吓計都唔錯👍🏻仲有就係餐廳有隻歌基BB店長,好乖好得意,好歡迎人哋同佢玩㗎☺️☺️

同朋友叫咗個All day breakfast 同奄列

.朋友介紹下知道大埔有間新開嘅狗狗友善餐廳🐶,即刻帶咗pocky黎😝呢到位於馬路側邊,附近嘅停車場唔係好多🤔原來依間餐廳仲有隻好可愛嘅狗店長,❤️係隻6個月大嘅哥基。佢個名叫來福😇。來福好活潑好鍾意同狗玩,仲跳埋上張櫈度同pocky玩。❤️至於食物,呢到有狗仔餐牌同埋晚市有串燒menu。狗仔餐牌有五款食物,我地就叫咗時蔬牛肉奶凍 $48,味道就要問返pocky,不過佢就食得好開心,份量都唔算太細,價錢算係咁。😌串燒🍢價錢黎講超合理。串燒可選擇辣同唔辣,佢本身串燒會落大量蒜蓉,辣既會再加辣粉。🌶燒平目魚裙邊$32係必點呀,入口即溶,燒到好香,超有驚喜🤤。半打蠔都係$88,雞軟骨$12,雞翼$15,原隻燒茄子$18都燒到好香好惹味,蒜蓉份量好多,啱曬重口味嘅我😝,再佢本身都醃得好入味,真係食極都唔夠。原隻大啡菇都只係$28,仲要菇面有一層厚芝士,真係邪惡得黎又抵食。😝仲有店主推介嘅飽魚蝦子撈麵$68,撈面份量都好多,仲啖啖都食到蟹籽,仲有4,5隻鮑魚仔😇食落口感都彈牙,算係唔錯😋我地兩個人叫咗個花茶☕️,茶味唔太濃,有陣陣清香味,都幾解膩,飲完仲可以再加熱水沖多

我地兩個人叫咗個花茶☕️,茶味唔太濃,有陣陣清香味,都幾解膩,飲完仲可以再加熱水沖多次,真係好抵飲。🥰
店長來福繼續積極招呼來賓,帶位、送客、陪坐陪食陪玩,駕輕就熟,游刃有餘。店長來福凝視門口悶悶不樂,有心事可以盡情向我傾訴喎。生意興隆多款食材已沽清咯!親子布丁,親眼見證寵物無添加絕對鮮食出世!香噴噴忍唔住要試返件,原來鮮食好好味架喎!新鮮雞胸肉跟滑豆腐打成漿再倒模蒸熟,無任何調味亦不需要,雞肉味濃飈晒肉汁仲有豆腐香氣,好食好食!鮑魚蝦子撈麵,師傅竟然已經將蝦子撈得勻巡才端上,感覺溫暖真細心,還跟埋鮑汁呢!的骰鮑魚可愛得意,微彈帶著陣陣鮑味。嚥韌暖暖麵條黐滿甘香蝦子,淋點鮑汁大力吸啜,長啜長有一氣呵成,滿意暢快!燒原隻大虎蝦,蝦氣飄逸,芬芳撲鼻!整舊蝦肉叉起立即塞進嘴仔,蝦味濃厚醇美鮮甜焦香,肉質結實少少爽,回味無窮想添食!燒法國田雞髀,其中一款我最愛既食材,薑蔥炒好、剁椒好、煲粥好、煲仔飯好、串燒都好!美腿雙飛滑溜溜,嫩彈多汁舔舔脷!燒厚切牛舌,厚到像牛柳,唔講唔知係牛舌喎!肉汁豐富,羶香帶甜。燒八爪魚鬚,少少爽少少嚥韌,焦香帶咸鮮突出。燒本地新鮮雞尾,外層脆脆一咬噴出鳳脂,甜甜油潤回味!燒本地新鮮雞心,最最最緊要原粒無開邊,洗乾淨血塊,燒熟後所有精華儲存在內,沒半點流失。雞汁澎湃,彈

燒本地新鮮雞尾,外層脆脆一咬噴出鳳脂,甜甜油潤回味!燒本地新鮮雞心,最最最緊要原粒無開邊,洗乾淨血塊,燒熟後所有精華儲存在內,沒半點流失。雞汁澎湃,彈彈甜美無限!燒豬天梯,非常有趣的體驗,跟我係火鍋店食既完全不同。厚厚嚥嚥韌韌,不是脆卜卜的,食材本身沒怎樣味道,全靠味粉啊。

燒原骨牛骨髓,挑出油潤半透明的骨髓伴著脆脆蒜蓉品嚐,香口帶牛油甜美,獨特的味道。燒豬仔髀,烤肉芳香,炆豬肉的軟塾亦不失彈性,豬肉甜味沒能被香料所掩蓋。燒羊架,薄薄燒得乾身,不肥不油不膩,鬆化的肉質沒特別。

香烤燒雞翼,原來係單骨雞翼。驚喜的不乾不鞋,彈滑帶黏。肥美鳳脂甘香雞皮包著嫩滑白肉,肉汁滴滴,醃味非凡。燒鴨舌,飽滿脆口滑滑,打個茄輪心情舒暢。

鹽燒鵪鶉髀,搶心名物經常沽清!有緣就會品嚐得到。迷你雀腿一塞一抽,骨肉分離盡留嘴仔內慢慢細味!雀肉清甜,落味恰到好處不過份,皮滑油潤,肉質富彈性,皮肉齊趙打得火熱,互相輝映。香烤鵝肝,來貨原隻鵝肝再由師傅親自操刀開貨,比其他食肆更厚身更夠份量!兩面烤得焦香深褐色,實在的口感,油潤閃令令,甘甜羶香。

燒本地新鮮雞子,最緊要烤得表面焦糖化,更香甜味美!外脆內軟,裡面濕濕多汁,充滿天然蛋香,鮮氣勃勃。擘大口一啖一串,豪爽闊綽趙得高潮迭起!加拿大濕式熟成牛西冷,我較偏向原件送到親手分割,雖然廚師代切會更方便進食。原汁原味 9 成熟還留有一絲粉紅。牛味溫和,落味輕淡,軟腍帶肉汁,純樸簡單,搭著牛脂同吃會更加可口,未端及邊位有點凍。

惹味香蒜燒蠔,豪不吝嗇重重地鋪上辣椒蒜蓉,整件蠔肉連醬汁一滴不漏釀入口!辛甜帶咸的蒜蓉有著少少辣椒,醒腦開胃,還有蠔肉爆出鮮味,使得我食指大動連掃半打!燒 M4 和牛前腿肉,廚師推介頂級滿分!無可抗拒無從挑剔。牛味香醇濃濃,有嚼勁有肉汁,天然牛甜味加少少調味,提鮮無限!最尾粒有點凍唔夠熱。

燒澳洲帶子,厚厚彈彈白雪雪,滲出微量海鮮甜,加上辣粉更點生氣,不過最後一粒有點凍。燒本地新鮮雞腎,薄切猛火快燒更爽脆,甜辣咸合體進攻,食得過!燒本地新鮮雞冠,深藏不露爽到飛起,雖沒什麼味道,辣粉點綴不過不失。

燒潮汕牛丸,她來自潮州!爆汁牛味特別濃郁芳香,少少彈少少嚥韌。燒潮汕墨魚丸,驟眼看以為係巨形帶子,笑死我倆喇!彈彈結實,墨魚味非凡,真材實料不粉口,優質。

燒豬頸肉,不可缺少的焦脆微燶,格外香口味濃!結實豬頸肉散發甜味辣味咸味,精彩演繹。燒本地新鮮雞肝,膶系的純樸甘甜,獨特的綿彈質地,使我多年來愛不釋手!燒新鮮魚肝,可遇不可求,供應極度有限罕有!甘香甜美非筆墨可以形容,濕濕綿綿,鮮味餘韻不散!香烤雞腿肉,只要保存肉汁、保住嫩滑就必然天下無敵!入口飽滿幼嫩,咬落濕潤,醃味清純微辣,做得好!

燒娃娃菜,鮮爽翠綠,甜菜汁撞咸豉油,整片大大塊享用,美味極了!烤原隻芝士蒜蓉大啡菇雙色非偶然,師傅自己調配兩款芝士一軟一硬各具特色!淡淡咸香芝士捲著爽彈蘑菇,爆汁菇味強烈可口。燒鮮冬菇,簡單食材簡單烹調不用花巧,菇有菇味,好!燒原條茄子,用蒜蓉厚厚地將茄子包得密不透風,捲起一梳梳茄子肉夾埋濃味香蒜,那有不好吃的理由。
燒原隻大虎蝦
燒本地新鮮雞心、本地新鮮雞尾、燒法國田雞髀、燒新鮮魚肝、燒豬天梯
燒八爪魚鬚、燒澳洲帶子、燒厚切牛舌
燒本地新鮮雞尾、燒本地新鮮雞心、燒豬天梯、燒法國田雞髀
燒原骨牛骨髓、燒豬仔髀、燒羊架
燒鴨舌、鹽燒鵪鶉髀、燒汕頭墨魚丸
鹽燒鵪鶉髀
香烤鵝肝、香烤雞腿肉
香烤鵝肝
燒本地新鮮雞肝
燒新鮮魚肝
燒鮮冬菇
2020-05-05
$500 (Dinner)
燒原隻大虎蝦
香烤雞腿肉
燒 M4 和牛前腿肉
燒法國田雞髀
燒新鮮魚肝
近排大埔新開咗一間寵物餐廳,有日得閒就搵埋個friend一齊去試,點知比我見到有個小員工喺度偷懶 (最後一張相🤣)!————————🔸串燒 Total: $315串燒樣樣都燒得幾好食,價錢都幾抵。全部串燒都可以揀辣/原味,不過辣都係bb辣!我覺得燒蠔最好食,d蒜蓉勁入味😍餐廳仲要有個小員工好乖任你摸,不過佢唔多勤力,成日恰眼瞓🤣🤣🤣評分:🌕🌕🌕🌕🌑-香烤雞翼 $15 👍🏻香烤雞軟骨 $12香烤雞腿肉 $12 👍🏻鹽燒牛舌粒 $28燒潮汕牛丸 $18👍🏻燒豬頸肉 $18 👍🏻惹味香蒜燒蠔 $88👍🏻燒潮汕墨魚丸 $18 👍🏻燒翠玉瓜 $12👍🏻原條燒茄子 $18鮮冬菇 $12凍朱古力 $32-餐廳仲有寵物餐牌,可以帶寵物黎食/外賣返去俾寵物食😍😍
————————
燒翠玉瓜 $12👍🏻
原條燒茄子 $18
鮮冬菇 $12
凍朱古力 $32
餐廳仲有寵物餐牌,可以帶寵物黎食/外賣返去俾寵物食😍😍
2020-05-16 59 views
係附近行過,見到新開既人寵餐廳,裝修好relax, 就行去睇下吸引我既呢個寵物餐牌,下次買比喵喵試下原來餐廳以串燒為主,我就每樣點d外賣返屋企同主子一齊食肉類點左豬仔脾,雞腎,牛舌,雞肉,雞軟骨,豬頸肉,雞翼。豬頸肉醃過再燒,而且厚切,啖啖肉 豬脾肉,唔會燒到太乾,肉質嫩滑,唔錯店家好貼心將肉同菜分開放,菜類有翠肉瓜,冬菇,雞脾菇,娃娃菜當然唔少得原條燒茄子啦,面頭放滿蒜蓉好惹味,都只係賣18蚊,好抵食

吸引我既呢個寵物餐牌,下次買比喵喵試下

原來餐廳以串燒為主,我就每樣點d外賣返屋企同主子一齊食

豬脾肉,唔會燒到太乾,肉質嫩滑,唔錯

2020-05-15 77 views
呢日入大埔上堂,落堂之後朋友就帶左我黎呢度~~朋友係大埔住左廿幾年,佢話呢間餐廳新開左無幾耐,但我一定會中意因為原來呢度係一間寵物餐廳,除左可以帶埋毛孩寵物黎一齊大快朵頤後,呢度仲有可愛既“來福”店長“來福”店長好乖好醒目,初頭無乜客人黎個時,佢直頭坐左係我地隔離陪住我地添架呢度主打食串燒,大部份都係1×-2×就有交易,價錢都唔算太貴但特别既係……呢度係有一頁for毛孩專屬既meun,等佢地黎到都可以同我地一樣食得暢快滿足呢日我同朋友都點左好幾款串燒,大部份都好惹味,當中有幾款我地仲有encore添其中一款要推薦既係呢度既燒牛舌,雖然唔算好厚切,但食落既厚道其實剛好,既可以食到牛舌既嫩,同時不失爽彈之感跟住呢串燒比目魚群邊更係我地一致認為既must try item,個種魚脂係口腔爆發既滋味真係無得輸!!!!而豬仔脾以嫩肉跑出,豬頸肉就係既爽又香既代表朋友就最愛燒茄子,有惹味十足既香蒜滿佈茄子,都好難唔好食呢度一大杯果汁都係32蚊,用黎降温解渴一流雖然朋友無帶毛孩黎,但佢就外賣左兩份餐俾佢地,omg.... 賣相吸引到我忍唔住要影返張留念下
呢日入大埔上堂,落堂之後朋友就帶左我黎呢度~~

而豬仔脾以嫩肉跑出,豬頸肉就係既爽又香既代表

朋友就最愛燒茄子,有惹味十足既香蒜滿佈茄子,都好難唔好食

呢度一大杯果汁都係32蚊,用黎降温解渴一流

2020-05-13 89 views
同區雖然都有唔少dog friendly餐廳,但有埋狗狗menu應該極少,所以今晚專登帶埋毛孩過黎食狗仔menu有5款選擇,可以跟番狗狗喜好而嗌,我就嗌左自家製寵物烘蛋,用鴨肉、馬鈴薯、三色椒整,睇狗狗食哂就知正野啦!夜晚時段係食串燒,價錢大概$12-88,我地都嗌左好多款,有辣有唔辣揀,特別幾款推介:🔖惹味香蒜燒蠔半打,蒜味好香,燒蠔好juicy,加埋少少辣椒,正!🔖 惹味羊㗎平時食燒羊架好韌咬唔開,但依度燒嘅羊架肉質好林,醃料醃得好入味,連條筋都食埋🔖 原條燒茄子燒茄子係串燒必嗌之一,茄子鋪滿蒜椒再燒,每一啖都充滿蒜汁👍🏻總括而言,燒物款式都多,雖然味道偏咸,但嗌埋啤酒一齊食就岩岩好,下次會帶埋狗仔一齊食all day breakfast 🥞

🔖 惹味羊㗎

🔖 原條燒茄子

去屋企附近買外賣一直都想試下呢家餐廳仲成日見到隻歌基,好可愛呀,又乖呢間餐廳係歡迎寵物內進嫁有串燒有西式既野食提供門口及裝修幾型格半開放式,感覺通風清爽地方好舒服 好岩同朋友食野傾計好可愛既歌基我叫咗3號及5號外賣外賣盒包裝得幾好有蛋,薯餅、德國腸仔、漢堡扒,煙肉、茄汁豆同多士夠熱,即叫即整係塊多士略嫌燶咗同太硬了不過個造型幾cute仲食咗Egg Benedit Parma ham加煙三文魚同流心蛋芝士材料豐富,味道唔錯👍🏻下次有機會黎試下串燒先
去屋企附近買外賣
一直都想試下呢家餐廳
仲成日見到隻歌基,好可愛呀,又乖
呢間餐廳係歡迎寵物內進嫁
有串燒有西式既野食提供

門口及裝修幾型格

半開放式,感覺通風清爽
地方好舒服 好岩同朋友食野傾計

好可愛既歌基

我叫咗3號及5號外賣

外賣盒包裝得幾好

有蛋,薯餅、德國腸仔、漢堡扒,煙肉、茄汁豆同多士
夠熱,即叫即整
係塊多士略嫌燶咗同太硬了
不過個造型幾cute

仲食咗Egg Benedit
Parma ham加煙三文魚同流心蛋芝士
材料豐富,味道唔錯👍🏻

下次有機會黎試下串燒先
2020-05-12 47 views
香港少有的寵物餐廳,而且有寵物餐單,令客人和寵物都可以一起進餐。餐廳座位闊落,跟朋友傾偈都好合適。可能新開張,餐牌選擇暫時唔算多,今日揀咗Egg Benebict (雞蛋、煙三文魚、菠菜),味道唔錯,下次會再試其它。
2020-05-11 43 views
最近疫情好似有所舒緩,起碼差不多連續兩個星期無本土個案,不過,出街食飯係有啲擔心的,所以今次決定宵夜不出街吃,買串燒回家飲啤酒、睇Netflix! 這家是上星期放工經過的小餐廳,起初以為只是吃西餐,原來有我至愛的串燒,立即Bookmark 呀!今次打電話落Order,叫左雞翼、牛舌、豬頸肉、娃娃菜等等,最令人意外的是有田雞腳呀!先說雞翼串燒,每串有兩隻原隻雞翼,鋪上孜然粉和少許香草,雖然有些咸和乾身,但脆口外皮值得加分!牛舌亦是第二樣好食的串燒,大大件牛舌,起碼有半個手掌大,而且味道除了孜然粉的香味,似乎加入獨家製的醃料,幾好食!娃娃菜亦是我個人必食的串燒,不但爽口,而且燒得不乾身,好食!值得一提,餐廳外賣處理得乾淨,是個人覺得最滿意的一點啊!

值得一提,餐廳外賣處理得乾淨,是個人覺得最滿意的一點啊!
2020-05-09 95 views
呢幾日好熱呀!炎夏嚟啦🌞如果你同我一樣會帶毛孩外出用餐嘅話,呢間寵物友善餐廳可以坐室內嘆冷氣!仲有哥基小店長「來福」陪玩,小妹妹好可愛又黏人,絕對係消閒好去處👍🏽避暑勝地😆😆今晚人寵晚餐訂座7點,餐牌有幾十款串燒選擇,串燒梗係要飲返兩杯啦😂Drink list啤酒🍻果汁🍹咖啡☕️花茶🍵同汽水🥤如果想飽肚啲,記得叫埋鮑魚蝦子撈麵...賣相一流,美味到淚流🤣🤣寶貝pet menu有6款,今次叫咗omelette,材料有鴨肉雞蛋薯仔三色椒西蘭花😋😋太好味啦!🐶發晒狂問攞🤭...所以決定要試晒👍🏽每次嚟都試新款先得🤩人寵開心用餐嘅地方真係唔多!老闆仲好有心🧡會舉辦領養日,好值得支持!一定會再嚟,下次要試埋day menu:all day breakfast😍benedict😍pasta😍picklete😍omelette😍
自家制寵物烘蛋
燒豬仔脾
串燒:冬菇、牛丸、墨魚丸
串燒:雞脾肉、茄子
燒雞翼
菠蘿汁;蘋果汁
$200 (Dinner)
自家制寵物烘蛋
燒豬仔脾
串燒:冬菇、牛丸、墨魚丸
串燒:雞脾肉、茄子
燒雞翼
菠蘿汁;蘋果汁
聽聞大埔新開咗一間人寵共融餐廳酒吧。 今晚一個人食晚餐,就去作新嘗試。 一入門口就見到 「店長」來福 🐶 哥基小朋友 好可愛~~ 晚餐有供應串燒,不過我選擇咗All Day Breakfast。 呢個係加大版個款。 入面有烤牛骨髓、雞扒、炒蛋、煙肉、豬肉腸、薯餅、炒什菌、焗茄汁豆、烤蕃茄仔、多士。 份量都唔少,相信男士食都會覺得足夠。 多士香脆,上面印了一個熊仔樣抱住粒士多啤梨,好可愛,有心思,望住都會增加食慾❤️ 另一亮點係薯餅!係手工薯餅。入面有一絲絲的薯絲,食落口更有口感。 Buzz Grill Bar & Cafe 大埔東昌街6-16號地下D號舖

聽聞大埔新開咗一間人寵共融餐廳酒吧。
今晚一個人食晚餐,就去作新嘗試。
一入門口就見到 「店長」來福 🐶 哥基小朋友 好可愛~~

呢個係加大版個款。
份量都唔少,相信男士食都會覺得足夠。

Buzz Grill Bar & Cafe
大埔東昌街6-16號地下D號舖
2020-05-08 60 views
大埔新餐廳,寵物餐廳仲有狗🐶等等嘅寵物餐牌🥰幾有特色Lunch menu嘅選擇都有5款,我自己好鍾意食Egg bendict, 呢到$62,如果加多一杯咖啡多$18因為疫情嘅關係我就無坐低食喇,外賣拎返屋企自己一個慢慢食,而家天氣熱返所以拎返屋企都唔會凍哂。蛋下邊就係菠菜,外面用煙三文魚圍住,仲有蕃茄仔係旁邊連入面都有猫咪🐱掛畫😃有養寵物嘅可以去下呀!見到仲有主人同哥基係餐廳到🙂帶寵物黎食相信都會好開心!

大埔新餐廳,寵物餐廳仲有狗🐶等等嘅寵物餐牌🥰幾有特色

蛋下邊就係菠菜,外面用煙三文魚圍住,仲有蕃茄仔係旁邊

帶寵物黎食相信都會好開心!

2020-05-08