2024-05-17
嘩嘩嘩💥今晚我同另一半度過咗一個美味之夜,食物美味得我哋驚訝,真係好要分享俾大家知呢個體驗‼️‼️ 我哋齊齊欣賞咗四款好食嘅菜,價錢合理且份量驚人,讓我同老公食到超級滿足‼️✅檸汁醃八爪魚呢個菜order嚟一試,八爪魚被檸檬汁醃製,食落去充滿檸檬清新同八爪魚嘅海鮮鮮味。每一口咬落,口感扎實同有咬勁🦑💁♀️超爽!✅醬香煎帶子接著就嚟個醬香煎帶子,份量好足!煎帶子外面香脆的感覺煎得剛剛好,而內部煎至柔軟,配上絲絲煙韌,輕輕一咬就覺得賣相先係一流,味道更是極品👌🙆♀️。✅雙人烤海鮮拼盤船頭嘅雙人烤海鮮拼盤,款式豐富,包括海魚、海螺、八爪魚、帶子和大蝦,食得好滿足!🦐🐙烤得恰到好處,商品色香味都好吸引人!✅白酒蜆肉扁意粉呢碗白酒蜆肉扁意粉,味道出乎意料之外咁好食!🍝🍷滿滿嘅鮮蜆肉與白酒香,配埋扁意粉,不得了嘅好食,真係大大推薦!總括而言,Cafe 2 Oyster n Grill嘅晚餐真係好出色! 每一個菜式都有自己獨特嘅風味同口感,令人充滿好感!服務員嘅服務都好好,環境更是雅致舒適。 下次唔知道要食咩?快啲嚟試吓呢度啦!👍
✅檸汁醃八爪魚
呢個菜order嚟一試,八爪魚被檸檬汁醃製,食落去充滿檸檬清新同八爪魚嘅海鮮鮮味。每一口咬落,口感扎實同有咬勁🦑💁♀️超爽! ✅醬香煎帶子
接著就嚟個醬香煎帶子,份量好足!煎帶子外面香脆的感覺煎得剛剛好,而內部煎至柔軟,配上絲絲煙韌,輕輕一咬就覺得賣相先係一流,味道更是極品👌🙆♀️。 ✅雙人烤海鮮拼盤
船頭嘅雙人烤海鮮拼盤,款式豐富,包括海魚、海螺、八爪魚、帶子和大蝦,食得好滿足!🦐🐙烤得恰到好處,商品色香味都好吸引人! ✅白酒蜆肉扁意粉