2022-10-10
呢日響佐敦想搵間cafe坐下,同朋友傾下偈,食個簡單嘅晚餐。咁啱見到呢間走型格路線嘅cafe,感覺好舒服,入去食咗個晚餐。 個人去cafe最鍾意食下All Day Breakfast,呢間有個玉子燒早餐,真係啱晒我。朋友叫咗dinner set - 羅勒醬雞胸長通粉, 包埋小食唐揚炸雞同飲品。 玉子燒早餐( $98) - 有日本蛋製玉子燒、沙律菜、車厘茄、雜菌同酸種麵包。玉子燒蛋香濃,入口好滑,加埋各類蔬菜,感覺好健康。 羅勒醬雞胸長通粉 (set dinner $148) - 呢個絕對係健康之選,雞胸整得嫩滑,唔會鞋口,配合羅勒葉味道好清新,開胃好味。另一個必食推介係唐揚炸雞,真係好有驚喜,炸得香脆可口,點埋沙律醬堅好味。餐飲補差價點咗杯燕麥雜莓奶昔(+$16)- 入口好creamy, 勁香雜莓同濃濃嘅燕麥味,味道有層次感。 Cafe食物質素幾好,坐得舒適,好啱同朋友食下飯傾下偈。除咗咖啡之外,餐廳仲有不同嘅酒提供,手工啤酒仲做緊全日買一送一優惠。仲不設加一服務費,抵食呀。