2014-03-31
之前一晚對面食完晚飯比我望到原來Cali burger就響對面,即刻開心到爆,因為響Facebook like左好耐見到相一路好想試,比我見到真係好有緣。星期日既今日,起身第一餐決定食你!去到鋪頭人唔算多,店內既香氣令我食慾大增💪揀左一陣(真係樣樣都想食😅)我決定要芝士牛肉漢堡combo + 洋蔥圈(另加$15)+可樂,朋友就要左磨菇芝士牛肉漢堡combo + 加洲風味薯條(另加$15)+可樂,2位落單店員超級好禮貌👍加分唔少,加上店員會解釋番我個芝士牛肉漢堡係炒洋蔥之類,好細心👏店面好光猛感覺好舒服乾淨,加上星期日人唔多唔太嘈,坐低睇住波等食,廚房開放式,可以比客人睇到廚房都幾好,又唔會有大陣油煙味wo👍等左一陣店員叫左number自己去拎,個包對女仔黎講其實岩岩好,一啖咬落去塊牛肉唔乾(同m記對比😝)包入面所有野都好夾,堅正👍不過份加洲薯條唔熱,就扣左少少分,上面既芝士同煙肉都好味既,但另加$15抵唔抵就見人見智,另外加錢既仲有洋蔥圈,其實都可以唔使加😝洋蔥得dd,咬第一啖成條抽左出黎淨番8成係皮,所以我食左2舊放棄左😅其實整體都算ok既,食晒個包有好多肉汁呀👍個包唯一唔好食個包面
星期日既今日,起身第一餐決定食你!
其實整體都算ok既,食晒個包有好多肉汁呀👍個包唯一唔好食個包面好多油,唔知係味師傅放完塊牛肉沾到呢?
PS: 星期六/日1:00前有8折架,今日1點07分去到冇左😂