2024-02-04
當晚全場只有3枱客一枱應該係老細既朋友?所以好似全部侍應只係服侍個到我哋叫左想要5杯水,都係應完就算其中一個侍應放低每樣野食都黑口黑面又掉落嚟就算完全唔知得罪左個侍應D乜嘢仲要再問一次攞水,竟然話只有水喉水同樽裝水???我哋全部呆左,佢先話有過濾過既。。。想嚇死人咩?然後我哋有叫到燒肉同埋壽喜燒首先我哋食既串燒每樣野都好咸點知去到燒肉係一個大挑戰每塊肉都咸到似飲緊豉油。。。雞肉唔食皮都照係咸到苦。。。到壽喜燒已經有啲驚,點知個鍋一直冇去到大滾,唯有都係浸熟左就照食咁可能因為之前既已經太咸,所以我哋係每人有一杯水之後就直接自己倒落個鍋到本身都有叫侍應加水,但佢一直遺忘我哋既存在,所以最後倒翻自己飲緊既水就算好快食完就唸住埋單老闆話請食甜品,咁本身問左係話有tiramisu/牛奶布甸揀,我哋揀咗5個tiramisu,點知埋單完之後甜品都未到,我哋就唸住走人算數侍應又話因為D果醬整緊,所以要我哋坐多陣最後等多左10幾分鐘比我哋既係5杯牛奶布甸。。。咁我哋就已經放棄再問落去不過都聽到隔離枱既都係比布甸之後,佢哋有話係叫tiramisu既,只係侍應話送既甜品冇得揀,只係得布甸喎咁到底佢哋內部有冇
一枱應該係老細既朋友?
所以好似全部侍應只係服侍個到
我哋叫左想要5杯水,都係應完就算
其中一個侍應放低每樣野食都黑口黑面又掉落嚟就算
完全唔知得罪左個侍應D乜嘢
仲要再問一次攞水,竟然話只有水喉水同樽裝水???
我哋全部呆左,佢先話有過濾過既。。。
想嚇死人咩?
然後我哋有叫到燒肉同埋壽喜燒
首先我哋食既串燒每樣野都好咸
點知去到燒肉係一個大挑戰
每塊肉都咸到似飲緊豉油。。。雞肉唔食皮都照係咸到苦。。。
好快食完就唸住埋單
侍應又話因為D果醬整緊,所以要我哋坐多陣
最後等多左10幾分鐘比我哋既係5杯牛奶布甸。。。
咁我哋就已經放棄再問落去
咁到底佢哋內部有冇溝通過就唔知啦
只係覺得成晚都冇服務態度可言,一個人又比500幾食勁咸既,好唔抵
所以真係要寫翻個評價反映下