2024-02-23 448 views
去到呢間舖頭唔使等位可以直接入去,樓面侍應會定期幫手收骨碟亦都會定期幫手換燒烤紙同埋舖頭環境亦都乾淨企理,而食物方面三文魚唔夠新鮮而且有腥味,烤肉方面肉類亦都唔夠新鮮,而且肉類醃製時間唔夠冇味,炸物方面完全唔夠熱,而且其他熟食方面去到九點左右大部份已經沽清想食都冇得食,點心方面只係得幾款可以選擇,同埋打邊爐嘅火鍋配料亦都唔足夠,唯一好食就係個公仔麵,唯一係飲品雪糕以及醬汁款式比較多,希望貴店會加以改善。
2024-02-23
  • 飲品
  • 公仔麵
2024-02-18 281 views
「校長燒肉」最近我光顧了一家放題餐廳,這裡提供了多種美食選擇,包括燒肉、火鍋和刺身。我對於這種多樣化的餐飲體驗感到非常興奮,讓我能夠在同一個地方盡情品嚐各種不同的美味。首先,讓我談談燒肉。這家放題餐廳提供了各種高品質的肉類選擇,包括和牛、豬肉和雞肉等。我特別喜歡他們的和牛,它們肉質嫩滑,入口即化,散發出濃郁的牛肉香氣。此外,他們的調味料和醬料也非常豐富,可以滿足不同口味的需求。接下來是火鍋部分。這家放題餐廳提供了多種湯底選擇,包括清湯、麻辣湯和豆腐湯等。我試了他們的麻辣湯底,味道辣而不過分,能夠提供一種獨特的香辣滋味。他們的食材選擇也非常豐富,有新鮮的蔬菜、豆腐、海鮮和肉類等。食材的品質很高,保持了新鮮度和口感。最後是刺身。這家放題餐廳提供了各種新鮮的生魚片,包括三文魚及帶子。。我對他們的刺身品質印象深刻,魚肉鮮嫩,口感滑爽,完美展現出鮮魚的原始風味。搭配上配料如芥末和醬油等,讓我享受到了真正的刺身體驗。總的來說,這家放題餐廳給我留下了深刻的印象。他們提供了多樣化的美食選擇,品質高,口味豐富。無論你是喜歡燒肉、火鍋還是刺身,這裡都能滿足你的味蕾。此外,服務也很出色,工作人員態度友好,為
「校長燒肉」最近我光顧了一家放題餐廳,這裡提供了多種美食選擇,包括燒肉、火鍋刺身。我對於這種多樣化的餐飲體驗感到非常興奮,讓我能夠在同一個地方盡情品嚐各種不同的美味。

總的來說,這家放題餐廳給我留下了深刻的印象。他們提供了多樣化的美食選擇,品質高,口味豐富。無論你是喜歡燒肉、火鍋還是刺身,這裡都能滿足你的味蕾。此外,服務也很出色,工作人員態度友好,為我們提供了良好的用餐體驗。

整體而言,餐廳食物多元化但價錢優惠。很適合朋友之間聚餐的好地方
2024-02-16 162 views
燒肉加上火鍋壽司刺身放題一齊食,就是我今晚在荃灣食的放題。餐廳全數是自助,有熟食、燒烤及火鍋肉類等配料,有湯、甜品及飲品、沙律……等。熟食中最喜愛蜜桃咕嚕肉,啖啖肉食落有蜜桃的香甜、東風螺很爽脆、豉椒炒蜆,夠入味,而且很鮮甜。炸物中有炸魚皮、炸薯角、麥樂雞、洋蔥圈、春卷……等,最適合喜愛炸物的我,不過都要留肚食其他燒烤等∼∼放題中還有點心任食 、有珍珠雞、牛肉球、燒賣、蝦餃、叉燒包……, 除此外,還有節瓜粟米紅蘿蔔瘦肉湯……燒烤的肉類非常多款式,有牛仔骨、雞軟骨、原味豬扒、泰式豬頸肉、韓式麻香豬扒、紅酒牛扒、黑椒牛扒、餃子、紅腸、日式餃子、煙鴨胸、韓式三文魚骨腩、帆立貝、菠蘿、煙肉片、金沙骨及多春魚...…等。牛仔骨覺得最好味,有牛味又香! 多春魚魚春脆卜卜,很喜愛食……韓風大醬牛肉片味道帶甜,食落一股的韓國風味∼蜜味雞中翼、土匪雞中翼……,外香內軟嫩滑多汁,夠曬惹味……任食的燒烤,燒完一輪又一輪,取得開心~~,食得美味~~同類的肉類,火鍋又是另一番味道,多了另一重的食法及味道,更比純燒烤可以多了灼蔬菜,同一肉類,不同的味道,食得相當滋味~~放題的甜品都甚為豐富,榴槤布甸、黑加侖子啫哩
燒肉加上火鍋壽司刺身放題一齊食,就是我今晚在荃灣食的放題

韓風大醬牛肉片味道帶甜,食落一股的韓國風味∼
蜜味雞中翼、土匪雞中翼……,外香內軟嫩滑多汁,夠曬惹味……
任食的燒烤,燒完一輪又一輪,取得開心~~,食得美味~~

放題甜品都甚為豐富,榴槤布甸、黑加侖子啫哩、青檸啫哩、士多啤梨啫哩、蜜瓜奶凍……,軟滑香甜……,完美的放題體驗 ∼∼

2024-02-02 2352 views
 與妹妹在荃灣辦完年貨,順道吃個晚飯才回家。我選擇了在沙咀道一間燒肉店「校長日韓燒肉」,一向都知這店出名抵食!食物品種多元化!妹妹愛吃香口食物,我則愛吃火鍋各有所好兩者無冲突選這店最明智!內部寬敞坐得舒服,我們靠窗旁座位更覺開揚自在。食物品種琳瑯滿目,視覺已經是一大享受!涼伴,沙律,火鍋配料.......點心,燉湯。自製甜品~涼粉,椰果,什果捞捞。任選自助火鍋湯底多款精美滋味熱騰騰小菜定時更換菜式,刺身,壽司,都相當新鮮美味。看甜品吧的甜品陣容已夠令人興奋!蛋花菜糕,啫喱,芒果布甸,榴槤布甸,香蘭布甸,水蜜桃粒粒芒果布甸,奶凍......。非常出色!好味道!各式冷熱品;自助沖泡式花茶,汽水,啤酒,日本梅酒,清酒,連熱維他奶也有。烤物種類多羅羅~燒起的五花肉甘香肥美,一口牛鬆軟肉味濃,韓牛惹味,土匪雞翼,水牛城雞翼等調味可口。燒烤同時火鍋樂大滿足!蔬菜,肥牛,炸魚皮,响鈴,鯖魚,多春魚.....五花八門的吃個不停!中途轉轉湯底,真有意思!再用另一個胃品嚐美味甜品~朱古力雪葩,什果涼粉捞....欲罷不能!滑脫脫芒果布甸.......滿足!滿意!职員勤清枱和換爐紙,服務專業,收費每位$138
 與妹妹在荃灣辦完年貨,順道吃個晚飯才回家。

內部寬敞坐得舒服,我們靠窗旁座位更覺開揚自在。

食物品種琳瑯滿目,視覺已經是一大享受!
涼伴,沙律,火鍋配料.......
點心,燉湯。
自製甜品~
涼粉,椰果,什果捞捞。
任選自助火鍋湯底
多款精美滋味熱騰騰小菜定時更換菜式,

刺身壽司,都相當新鮮美味。

甜品吧的甜品陣容已夠令人興奋!

各式冷熱品;

烤物種類多羅羅~
燒烤同時火鍋樂大滿足!
中途轉轉湯底,真有意思!

再用另一個胃品嚐美味甜品~
朱古力雪葩,什果涼粉捞....欲罷不能!
滑脫脫芒果布甸.......滿足!滿意!
职員勤清枱和換爐紙,服務專業,收費每位$138 另加一,準時結帳還有$ 20 折扣。性價比甚高!
為美食乾一杯!
2024-01-29
$154 (Dinner)
2024-01-29 263 views
校長燒肉120分鐘放題真係好抵食,仲要假日去,7點前離座每人都係 $178,一邊燒烤,邊打邊爐真係滿足哂2個願望。環境大,坐得舒適自助區選擇多。有燒烤配料、打邊爐配料、仲有刺身、壽司、點心、炸物、熱食、粉麵、沙律、甜品、飲品,仲有好多款醬料選擇燒肉類都好多選擇,雞牛豬好多款唔同選擇,連魚柳都有得燒,仲唔怕黐底添。飲品除咗雪櫃內嘅凍飲外,仲有熱櫃及多款花茶類選擇,真係睇到花多眼亂打邊爐有3款湯底選擇,包括日式豬骨湯、四川麻辣湯及壽喜燒湯,總有一款啱你心水,揀好心水湯底,攞個煲放湯就搞點。打邊爐配料有多款肉類、丸類、蔬菜類及各款腸仔選擇今日有燉湯有節瓜粟米紅蘿蔔瘦肉湯,另外仲有5款點心比你揀:包括有叉燒包、蝦餃、燒賣、牛肉球及珍珠雞。隔離仲有個壽司櫃,有幾款壽司選擇。每人每次可以攞三款刺身,三文魚仲係厚切添,鮮甜肥美好多款甜品選擇,凍櫃內淨係杯裝甜品都有9款口味選擇,仲比我見到有榴槤布甸及自助唧雪糕機,今日係朱古力味雪糕,食完更透心涼

自助區選擇多。有燒烤配料、打邊爐配料、仲有刺身壽司、點心、炸物、熱食、粉麵、沙律、甜品、飲品,仲有好多款醬料選擇

2024-01-20
$176 (Dinner)
2024-01-12 1787 views
都有一段時間無嚟過校長,之前都食過好多次覺得性價比好高,要encore一吓😎一入到嚟竟然率先見到榴槤布甸😍😍😍好開心🥳首先食啲醒胃前菜,鍾意食辣嘅朋友一定要試吓麻辣蓮藕👍炸物都有好多款!春卷、炸魚皮、洋蔥圈,熱辣辣夠脆口,唔錯喎🤩一如既往,有好多款特色飲品,我哋都試咗幾款未試過嘅飲品👍今晚主打燒肉,所以我哋無點火鍋😝自助區好多肉類,啱晒食肉獸🤣點心區都有好多款點心,蝦餃燒賣梗係必食啦😋仲有好多款熟食任君選擇!辣煮花螺、清酒煮蜆都有,鮮味😻究竟胃納要幾大先食得晒全部款式🤣雖然只係燒肉,但都有太多款式,今次嘅韓風大醬牛醃得好好,仲有好幾款唔同嘅牛,牛粒、牛扒、肥牛,而且全部唔韌,剩食牛都滿足🤣鴨胸、豬柳漢堡、丸丸腸腸都佔咗我哋唔少胃納,尤其要讚一讚香草魚柳,好滑好入味,我食咗幾件🤣而我的他好鍾意食多春魚,條條都脹卜卜,正啊🥰仲有一樣要讚,我倆都好鍾意食燒菠蘿,呢度都有啊,而且夠晒juicy,食咗幾件,消化力up😉🤣食完咁多肉,係時候食布甸、雪糕啦!今晚必試榴槤布甸、水蜜桃粒粒芒果布甸,兩款都好掂,加埋花奶簡直享受😎😎埋單每位$262,咁多好味嘢食,性價比高呀😉

一入到嚟竟然率先見到榴槤布甸😍😍😍好開心🥳

埋單每位$262,咁多好味嘢食,性價比高呀😉
2023-12-18
$262 (Dinner)
講到荃灣較為平民化嘅燒肉加火鍋放題,首選校長燒肉。晚市堂食都係二百零蚊位,同家姐一家四口由外國返香港,佢哋話好想試吓香港嘅燒肉店,首選校長燒肉,仲有埋火鍋,啲姨甥仔開心到不得了,不停話好味😋講真燒肉及火鍋品種都有好多選擇,而且仲有熟食,真係可以食到飽,職員換紙嘅速度又快,一晚換幾次都冇問題,重點係用紙隔住燒食物冇咁易燶同黑晒。今次除咗燒肉類🥩外,其實係想燒魷魚🦑同多春魚,因為用紙隔住燒,可以慢慢燒不黏底,真係好正!而且仲有刺身食添呀!有三文魚,北寄貝,螺肉同吞拿魚,好味!校長燒肉真係又平又抵食,燒肉加火鍋雙重享受!
講到荃灣較為平民化嘅燒肉加火鍋放題,首選校長燒肉。

校長燒肉真係又平又抵食,燒肉加火鍋雙重享受!
2024-01-09 385 views
天氣又開始涼番,最好就係燒嘢食。同朋友揀咗間可以打邊爐,完全係一石二鳥, 有得燒下燒下又有得烚下烚下。環境寬敞,大量卡位,又坐得舒服,窗邊位望街景。今次升級拎埋刺身通行證,可以食刺身,赤蝦,螺片,三文魚,八爪魚,每樣都好新鮮。任點任食,好處就係唔使睇價錢任食,勁多 唔同肉類 ,海鮮,沙律, 炸物,飲品,甜品。 連點心都有得食,真心覺得超值。每樣食材都唔錯,重點推薦肉類: 金沙骨,雞翼,豬頸肉。 醃料夠味,唔同味道,肉質軟淋海鮮: 八爪魚腳新鮮有咬口,多春魚燒完喺口度粒粒爆出嚟。我地燒左好幾轉飲品: 就算唔飲凍汽水,都有熱的花茶組合甜品:有自制椰果涼粉,清爽去油膩
天氣又開始涼番,最好就係燒嘢食。

環境寬敞,大量卡位,又坐得舒服,窗邊位望街景。

每樣食材都唔錯,重點推薦

飲品: 就算唔飲凍汽水,都有熱的花茶組合

甜品:有自制椰果涼粉,清爽去油膩
2023-12-15 667 views
今日嚟到荃灣行完街肚餓就搵咗一間幾年前食過都覺得好平靚正嘅燒肉放題環境:燒肉放題餐廳的環境舒適,不會坐得太逼迫。食物種類:種類非常多,包括日本料理、韓國料理、燒烤、燒肉、點心、炸物、甜品、刺身和火鍋等。刺身:刺身選擇豐富,特別是虎蝦和三文魚食完再食。煮物:煮物方面有肥牛、螺肉和口水雞都唔錯。炸物:春卷和薯角都不錯,重點有好多醬可以自己簡。點心:平時成日食所以靜係食左蝦餃,依度燉湯都有呀。燒肉:好多選擇,一口牛,魚柳,,多春魚,燒魷魚,台式腸同雞翼都ok。火鍋:邊爐湯底有4種選擇,可以自己出去加,我簡左出面比較小有既壽喜燒湯底,唔會太甜,而且配料亦都有好多選擇。飲品:除了基本的汽水,仲有花茶可以自由配搭,而且寫晒有咩功效。甜品:提供多種選擇,包括糕點、布甸、軟雪糕和雪條,我簡左沖繩海鹽味的雪糕杯,完美既句號。依度鐵板燒用紙張鋪底,避免黏底和燒燶問題,感覺整潔乾淨。值得一讚由於選擇太多嘅關係我應該未試過晒佢地一半既就已經飽咗,下次可以再去食埋其他最後食左每人二百幾好抵食#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfo

食物種類:種類非常多,包括日本料理、韓國料理、燒烤、燒肉、點心、炸物、甜品刺身火鍋等。

刺身刺身選擇豐富,特別是虎蝦和三文魚食完再食。
煮物:煮物方面有肥牛、螺肉和口水雞都唔錯。
炸物:春卷和薯角都不錯,重點有好多醬可以自己簡。
點心:平時成日食所以靜係食左蝦餃,依度燉湯都有呀。

最後食左每人二百幾好抵食

#好食推介 #食物遺照 #食物殺手 #food #foodie #foodiehk #zaki食評 #hongkongfoodie #hongkongfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkfoodlover #instafood #hkig #ighk #hkigers #yummy #eat #校長燒肉日韓料理 @校長燒肉日韓料理

校長燒肉日韓料理 (沙咀道)
地址 : 荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓

2023-12-09 440 views
有人咁啱去咗荃灣,想睇南豐紗廠,喺參觀之前搵個地方食嘢,咁啱嗰日比較肚餓,想食放題,就選擇咗呢度食。放題價錢非常抵,尤其是午餐去嘅話。有超級唔同多種肉類可以選擇,亦都有海鮮,另外仲有小食可以揀,包括超好食嘅薯角。
2023-11-26 473 views
😛期間限定:節瓜粟米紅蘿白瘦肉燉湯.珍珠雞.燒賣.蝦餃.牛肉球👅湯水:豬腳薑.人參雞湯.雪梨雲耳糖水🫕火鍋湯底 : 日式豬骨湯、四川麻辣湯、壽喜燒湯🥗蔬菜 : 冬菇.蘆筍.娃娃菜.雲耳.韭菜.豆卜.蟲草花.金針菇.翠玉瓜.菠蘿.南瓜片.白肉菇.粟米.芋絲.炸芋頭.杏鮑菇🐷豬肉:豬五花.韓風厚切豬腩片.香辣豬頸肉.孜香豬扒.韓醬豚肉🐥雞肉:椒鹽雞軟骨粒.雞扒.照燒雞扒.蜜味雞中翼.土匪雞中翼.醬醃雞腎片🐮牛肉:牛五花.一口牛.黑椒薄牛扒.韓風大醬.牛肉片.牛仔骨🐟魚:多春魚.香草魚柳.野菜魚餅🥟火鍋料:咖哩魚旦.山根.司華力腸.雞肉腸.日式小甜薯.日式餃子.豬柳漢堡.紅布腸.台灣腸.午餐肉.芝士腸.魷魚鬚.煙肉片.帆立貝.芥末魚丸.牛筋丸.花枝丸.魚皮餃.麻吉燒.炸支竹🥗前菜:沙律菜.醋醃蘿蔔.韓式泡菜.車厘子.風味雲耳.川味蓮藕.粟米.青瓜🍣壽司:鰻魚壽司.三文魚壽司.八爪魚壽司.熟蝦壽司🍤炸物:炸魚皮.洋蔥圈.麥樂雞.炸薯條.春卷🍮自家制甜品:柑肉鮮桔果凍.蝶豆花檸檬蜂蜜果凍.士多啤梨奶凍.芒果奶凍.香芋奶凍.青檸啫喱.雞蛋布丁.芒果乳酪杯.大菜糕.芒果啫喱.士多啤梨啫喱🍻酒 : 清

👅湯水:豬腳薑.人參雞湯.雪梨雲耳糖水

🫕火鍋湯底 : 日式豬骨湯、四川麻辣湯、壽喜燒湯

🐟魚:多春魚.香草魚柳.野菜魚餅

🍣壽司:鰻魚壽司.三文魚壽司.八爪魚壽司.熟蝦壽司
🍤炸物:炸魚皮.洋蔥圈.麥樂雞.炸薯條.春卷

🍻酒 : 清酒.梅酒.醇滑嘉士伯.健力士.Hologarden.獅威

星期一至五七點前離坐大人$1️⃣5️⃣8️⃣小童$1️⃣0️⃣8️⃣(沒有刺身
星期一至五七點前離坐大人$1️⃣8️⃣8️⃣小童$1️⃣2️⃣8️⃣(有刺身
自選兩小時大人$2️⃣3️⃣8️⃣小童$1️⃣3️⃣8️⃣
星期六日七點前離坐大人$1️⃣7️⃣8️⃣小童$1️⃣1️⃣8️⃣(不包刺身
星期六日七點大人$1️⃣9️⃣8️⃣小童$1️⃣3️⃣8️⃣(有刺身
星期六日自選2小時大人$2️⃣5️⃣8️⃣小童$1️⃣4️⃣8️⃣

2023-11-14 498 views
近排涼涼地特別想食燒肉和打邊爐一向知道荃灣多野食🍽️黎到「校長燒肉」任飲任食日韓放題無論肉類🥩和熟食選擇非常之多有壽司🍣、炸物🍤、湯水🥣、中式點心🥟、糖水甜品🍮、雪糕🍦⋯⋯好適合一家大細來 總有一款合你心意我地由燒🔥肉開始全部羊雞牛豬肉已經有哂醃料和醬料自己可以再點醬汁推薦一口牛和雞翼燒到外脆內軟啖啖肉店員亦好細心燒完一轉就會換鐵板紙燒波蘿又係好開心另外我亦好鐘意人參雞湯每日無湯不歡的我可以豪氣地飲多幾碗好入味 用料十足炸物點心亦唔錯 有誠意仲要讚一讚自助茶區有十幾款💐花茶選擇食得太多肉飲杯茶清清濃膩感最後燒完肉想食番多啲菜平衡下我地換做任食火鍋煮了一大堆菜🥬雪糕已經飽到食唔落自助餐式放題午餐平均不到$200/人座位闊落 環境算乾淨 食物選擇過百款性價比什高 絕對要encore!
近排涼涼地特別想食燒肉和打邊爐
一向知道荃灣多野食🍽️
黎到「校長燒肉」任飲任食日韓放題
無論肉類🥩和熟食選擇非常之多
壽司🍣、炸物🍤、湯水🥣、中式點心🥟、糖水甜品🍮、雪糕🍦⋯⋯
好適合一家大細來 總有一款合你心意

我地換做任食火鍋煮了一大堆菜🥬
雪糕已經飽到食唔落
自助餐放題午餐平均不到$200/人
座位闊落 環境算乾淨 食物選擇過百款
性價比什高 絕對要encore!

任飲任食🍻日韓燒肉🥩🥓🍗去過元朗、觀塘,今次荃灣📍呢間係地舖有reception俾咗一人一張升級刺身通行證但係原來可以用唔止一次所以我貼咗係身不過最後都食唔到兩次,因為有好多其他嘢食每人可以揀三款刺身我揀咗希靈魚、三文魚、虎蝦環境食物都相似✔️今次一邊燒烤,一邊打埋邊爐🤩一次過滿足2個心願✨😋😋有燉湯,好滋潤,必飲有熟食夾糖都有lol有好多款甜品不過我最後淨係食frozen yogurt, 因為已經食到好飽!
任飲任食🍻日韓燒肉🥩🥓🍗

去過元朗、觀塘,今次荃灣📍

呢間係地舖有reception

俾咗一人一張升級刺身通行證
但係原來可以用唔止一次
所以我貼咗係身
不過最後都食唔到兩次,因為有好多其他嘢食

每人可以揀三款刺身
我揀咗希靈魚、三文魚、虎蝦

環境食物都相似✔️

今次一邊燒烤,一邊打埋邊爐🤩
一次過滿足2個心願✨
😋😋

有燉湯,好滋潤,必飲

有熟食

夾糖都有lol

有好多款甜品

2023-10-28
$280 (Dinner)
  • 火鍋
星期日同朋友係荃灣游完水勁肚餓,於是又去食放題🤤7點左右去到,地下有接待員派飛,等7:15就可以入去食。🐟一入門口已經見到刺生部,有專員處理,刺生種類都唔少拎左魚生、玉子燒、虎蝦等等🍣仲去拎左D壽司,貪佢可以唔洗煮即刻食,醫左肚先😋🥟估唔到連點心同炸物都有,食落味道都唔差🥩食完第一轉之後去左夾燒肉,有唔同味道醃製嘅肉類,好似去左街市嘅感覺唔貪心每樣都夾左少少,自己燒肉別有一番風味🍖仲有十幾種燒肉汁可以俾你揀👍值得一贊嘅係員工會快手主動幫你換烤肉紙🍹食到咁上下開始口渴,有四部大雪櫃放滿飲品🍻啤酒都有,一邊燒肉一邊隊啤都幾爽🫖連茶葉/花茶都有,有心機可以自已煲下茶,相當養生🫕冇諗過除左燒肉之外,仲有得打邊爐細細個鴛鴦鍋可以試多種湯底用左個壽喜燒湯底加牛肉金菇,自製壽喜燒一邊燒肉一邊打邊爐,雙重享受❤️🍦最後係甜品環節,除左雪櫃入面各種雪糕雪條之外,仲有雪糕機可以自己唧雪糕,亦都有涼粉冰粉DIY甜品😋總括黎講真係好多唔同種類嘅野食,介紹唔曬,兩個鐘放題時間食到大滿足😋😋😋
星期日同朋友係荃灣游完水勁肚餓,於是又去食放題🤤
7點左右去到,地下有接待員派飛,等7:15就可以入去食。
🐟一入門口已經見到刺生部,有專員處理,刺生種類都唔少
拎左魚生、玉子燒、虎蝦等等
🍣仲去拎左D壽司,貪佢可以唔洗煮即刻食,醫左肚先😋
🥟估唔到連點心同炸物都有,食落味道都唔差
唔貪心每樣都夾左少少,自己燒肉別有一番風味🍖
仲有十幾種燒肉汁可以俾你揀

👍值得一贊嘅係員工會快手主動幫你換烤肉紙
🍹食到咁上下開始口渴,有四部大雪櫃放滿飲品
🍻啤酒都有,一邊燒肉一邊隊啤都幾爽
🫖連茶葉/花茶都有,有心機可以自已煲下茶,相當養生
🫕冇諗過除左燒肉之外,仲有得打邊爐
細細個鴛鴦鍋可以試多種湯底
用左個壽喜燒湯底加牛肉金菇,自製壽喜燒
一邊燒肉一邊打邊爐,雙重享受❤️

2023-10-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$248 (Dinner)
2023-10-22 178 views
荃灣校長燒肉日韓料理,一次過滿足晒你幾個願望😝好多年冇食放題,原來宜家啲放題咁多元化,唔止有刺身、韓燒,仲可以打邊爐。打邊爐湯底選擇多,火鍋配勁多,有魚蛋、香腸、芝士丸、墨魚丸!多到食唔晒😆蔬菜類都有好多🥬仲有通粉、烏冬、麵底選擇添!再自調醬料!熟食方面仲有蒸點心同燉湯,飲品方面有勁多選擇,飲品櫃有有多款紙包飲品、果汁、汽水等,仲有梅酒🍸清酒🥃啤酒🍻,如果唔想飲凍飲,仲可以親手泡製各式花茶飲,非常養生。甜品櫃都非常吸睛,有多款布丁🍮啫喱選擇添😍啱晒約大班朋友一齊嚟食!
荃灣校長燒肉日韓料理,一次過滿足晒你幾個願望😝

蔬菜類都有好多🥬仲有通粉、烏冬、麵底選擇添!再自調醬料!

甜品櫃都非常吸睛,有多款布丁🍮啫喱選擇添😍

啱晒約大班朋友一齊嚟食!