比錢買難受OpenRice買咗優惠券$198一位,包燒烤&火鍋&刺身(額外加$50一位服務費),價錢算平。星期六晚同朋友8點左右去食,唔使等位。入到去坐低之後全部嘢自助,包括火鍋個爐(類似一人鍋size)都係要自己出去裝湯同拎埋嗰煲翻座位🥹 坐低之後即刻出去攞刺身,原來要帶埋張貼紙去門口類似刺身部嗰個位,每人每次只可以攞三款刺身,每款兩三件左右, total得個八九款😂最好笑係我攞完三件三文魚帶子之後坐低食完,想出去再攞已經冇晒。。。嗰陣先係八點幾。同佢講甜蝦佢俾咗虎蝦,個樣仲要勁唔新鮮,我問個職員尼款係甜蝦?個職員就話呢個已經係甜蝦㗎啦😂三文魚同帶子一般般,其他好難食。燒烤方面,全部肉都好難食,一咬落去就知唔新鮮,好多更加咬唔開,得雞翼算係正常。出面自助可以攞嘅嘢食種類好少,醬料例如蔥花芫荽同生果我一入去已經俾人攞晒,仲要成晚係冇refill嘅🥱甜品方面都係得好普通嘅啫喱布丁同雪糕,我地九點幾已經離場。兩個人都成$500,但我覺得食物質素完全唔值呢個價。離開咗間鋪10分鐘左右朋友即刻衝咗去千色店廁所肚瀉🙂唔會再幫襯!
比錢買難受

甜品方面都係得好普通嘅啫喱布丁同雪糕,我地九點幾已經離場。

2024-05-18
Dining Offer
Coupon
  • 飲品
  • 嘢飲
Suddenly wanna try some bbq ! And I passed this 校長燒肉!I went inside ! And very surprised that there were bino and sashimi all tgt ! So full. And just cost around $200Per person for 2 hrs unlimited eating 🩷Tgt with free-flow of drinks . 🥤 So worth to give it a try ! All food and drink are allowed to take randomly based on yr favour ! There is so many different kinds of food to eat. I don’t think that u can try them all .First, I did the bbq first . It is Korean style. I took chicken wings, beef 🥩

First, I did the bbq first . It is Korean style. I took chicken wings, beef 🥩 雞軟骨, sausage. The pineapple is sweet.

仲有我最鍾意食嘅赤蝦刺身☺️ The Salmon 🍣 is fresh also !!

Chinese dim sum also included !! 簡直好似自助餐咁!

There are some fried snacks. All of them are yummy and crispy ! Kids must like it !

最後點少得打邊爐? 鍾意健康嘅人就啱晒。唔想食咁熱氣嘅嘢就可以打邊爐。👍🏻

二百幾蚊一個真係好抵!得閒都去試吓

2024-05-05 226 views
同老公去荃灣探朋友,之後去咗食放題,校長燒肉日韓料理任飲任食2小時,除咗有韓燒烤肉外,仲有火鍋。餐廳裝潢簡潔,地方寬敞,座位舒適。設有自助區,分門別類、擺放整齊地給客人自取。食物種類繁多,有燒烤、火鍋、冷盤、刺身、壽司、點心、熟食、甜品和飲品等,用料都好新鮮,燒烤嘅肉已經用調味料醃好,有辣有唔辣選擇,仲醃得好入味!熟食都好有水準,仲不時更換款式,迎合客人口味。中式點心同壽司都有好幾款。試咗蝦餃燒賣都唔錯。沙律食材都好新鮮。炸物香脆可口。亦有豬腳薑、人參湯、番薯糖水。刺身新鮮,由專人負責給客人,每人每次限取三款,衛生乾淨之餘又唔會浪費食物。甜品有好多選擇,首先係色彩繽紛嘅奶凍和啫喱,仲有雪糕雪條。飲品方面有紙包飲品、汽水啤酒等都係任飲。餐廳燒烤爐有牛油紙墊住,燒烤時唔會痴底,店員仲會不時更換,抽氣亦做得唔錯,唔會食到周身燒烤味。

設有自助區,分門別類、擺放整齊地給客人自取。

食物種類繁多,有燒烤、火鍋、冷盤、刺身壽司、點心、熟食、甜品和飲品等,

熟食都好有水準,仲不時更換款式,迎合客人口味。

中式點心同壽司都有好幾款。試咗蝦餃燒賣都唔錯。

沙律食材都好新鮮。

炸物香脆可口。
亦有豬腳薑、人參湯、番薯糖水

甜品有好多選擇,首先係色彩繽紛嘅奶凍和啫喱,仲有雪糕雪條。
飲品方面有紙包飲品、汽水啤酒等都係任飲。

2024-04-25
Type of Meal
Dinner
2024-05-01 163 views
在沙咀道一間燒肉店「校長日韓燒肉」任飲任食.......環境寬敞......大量卡位......又坐得舒服...........窗邊位望街景一向都知這店出名抵食.....之前都食過好多次覺得性價比好高......熟食、點心有十分惹味既辣酒花螺同豉椒炒蜆......炸物都好多選擇.....除左韓式燒肉外,仲有火鍋可以揀鴛鴦鍋一次過試晒兩個湯底......刺身選擇豐富...............特別是虎蝦和三文魚食完再食.....壽司、熟食、點心、甜品、雪燃、飲品等.....燒肉菜單提供左各種唔同既肉類選擇......包括牛肉、豬肉和雞肉............這些肉類品質新鮮........而且調味恰當.......有超級唔同多種肉類可以選擇..............亦都有海鮮......讓我能夠在同一個地方盡情品嚐各種不同的美味!!

原本想約好友這晚打網球,中午時份正要上網訂場時突收到好友訊息想更改行程,就是要去久未拜訪的荃灣校長燒肉;關於校長燒肉,我個人本身已有一定偏好,尤其是荃灣店,於是馬上答應,兼打電話去訂位(事出突然,來不及經Openrice大神買優惠券);7點多與好友一齊來到餐廳,由侍應生帶我們到近玻璃幕牆的餐枱位置坐下;荃灣店内的抽風冷氣系統相當不錯,而附近餐枱的燒肉聲嗞嗞作響,但油煙感亦甚輕,所以令人感覺舒適;兩小時任食時間開始,二人分頭起動,我先去拿取飲品及小食;各式任飲飲品種類繁多,包括有樽裝茶及罐裝汽水;更讓人驚喜的是,啤酒竟有提供比利時名牌子Hoegaarden玻璃樽裝的兩款鮮果啤;熱食/餐前小食選擇亦豐盛,尤以麻辣花螺是我個人最喜歡--肉質爽脆彈牙,鮮味與麻辣醬汁融合得十分好,且乾淨無沙粒,讓人吃得愉快!好友就先去拿取肉類食材,陳列分明兼多花式的肉類檔位,有數款都甚具質素是好友及我都頗欣賞的--豬五花/牛五花/鴨胸以及一口牛;炙燒優質的肉類的兩面後,只需放上餐廳提供的海鹽,孜然粉及即磨黑胡椒,已是極盡美味之物!豬五花油份充足,肉質嫩滑,以臉譜啤酒佐之,凍與熱酒肉碰撞出的美妙火花,超開心!牛五
兩小時任食時間開始,二人分頭起動,我先去拿取飲品及小食;
各式任飲飲品種類繁多,包括有樽裝茶及罐裝汽水;
啤酒
麻辣花螺
牛五花/一口牛
臉譜啤酒
牛五花
牛五花油份與肉味適中,黑椒氣息更提升牛肉本味,配一口啤酒讓層次更豐富!
鴨胸/一口牛
鴨胸
鴨胸絲絲的煙燻氣息,正是人間煙火味,加上黑椒與孜然粉的調味,肉質香酥嫩滑,滋味極佳!
一口牛
再來就是一口牛,經炙燒後,油份與肉汁滲出,有黑椒粒與孜然粉的提升,是另一種昇華,來一口臉譜啤酒,完美!如此來了三轉,著實口腹皆有點飽足!
海鮮刺身
當然,在校長燒肉我最愛還是將海鮮刺身做成接近鐵板燒滋味來品嚐(每人每次可拿取三款);
香煎三文魚
香煎三文魚,魚油與肉味,碰上Hoegaarden Pomelo的甜酸來更突顯海鮮滋味,太讓人陶醉!
Hoegaarden Pomelo啤酒
香煎帶子刺身
香煎帶子刺身,基本上就是鐵板燒級滋味,鮮甜味美,溫潤的肉質加上海潮氣息,最少要吃上三遍!
炙燒馬刀貝後的煙燻與甜味氣息,賦予爽彈肉質更豐富層次!泰式生蝦肌里帶點胭脂色調,品嚐起來甜美又爽脆,配Pomelo啤酒又是一絕!

之後尚有火鍋食物平衡一下燒物的火氣;
火鍋
用日式豬骨湯底,再放上赤蝦刺身/蟲草花/娃娃菜/車厘茄及冬菇等等,豬骨湯底吸收了蔬菜湯料的精華,令熬成的湯很鮮甜,喝著令喉嚨很舒服,彷彿將之前的煎炙食物火氣一下子消退不少!
布甸甜品
最後來個榴槤布甸甜品,很恰當的甜度,榴槤味也娓娓道來,不俗!
兩小時的任食時間結束,太讓人滿足!在校長燒肉,將個人喜歡的食材用上適當烹煮方式,性價比是極高的!
2024-04-10
$262 (Dinner)
牛五花/一口牛
牛五花
鴨胸/一口牛
鴨胸
一口牛
香煎三文魚
香煎帶子刺身
2024-04-22 169 views
朋友生日話好耐無食過燒肉😙 呢間店鋪就岩曬 !要乜有乜🤣🤣🤣平時食開嗰d好似都無咁多選擇😙 地方大之餘, 食物種類多, 仲要分晒類咁, 好容易就去左唔同區域攞野食✨刺身-有幾款即切🐟包括赤蝦、 仿鮑片、魷魚片、希靈魚、八爪魚片、 三文魚和榮螺片😍推薦赤蝦encore左幾次 雖然要自己剝殼, 但勝在鮮甜夠新鮮🍣仲有幾款手握壽司選擇✨前菜沙律-有簡單沙律配料同沙律醬可以自己配搭🥗也有醃漬物都不錯, 好似蕎頭、酸蘿蔔、酸薑等, 都好開胃解膩✨燒肉配料-有多款肉類🥩包括不同牛肉、豬肉、雞肉🐟魚柳大部份都經過醃製的, 雞翼好好肉夠大隻, 黑椒一口牛都不錯, 不會韌又夠快熟, 連蔬菜類都有好多選擇🍍燒烤一定要食燒菠蘿✨小炒熟食-會不停轉款補充 不時出去看看又會有驚喜 居然有蜆肉另炸物都有4款🍤最喜歡洋蔥圈要趁熱吃, 連中式點心都放蒸爐上保證熱辣辣♨️仲有老火湯飲足料✨甜品-有一整個櫃 放了多款自家製 當中多款味道, 奶凍、果凍同泡芙味道都不錯🍮仲有好多款雪糕🍦香港牌子雪糕杯 同泰國雪條都有, 榴槤雪條好正😆 ✨飲品-好大個飲品櫃😯可以任飲數十款啤酒🍺汽水🥤罐裝同紙包飲品🧃連清酒梅酒都有🍶最特別有提供
✨飲品-好大個飲品櫃😯可以任飲數十款啤酒🍺汽水🥤罐裝同紙包飲品🧃連清酒梅酒都有🍶最特別有提供多款花茶及茶葉可以自由配搭
平均每人$250左右,真的太低食了
2024-04-11
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
Celebration
Birthday
2024-04-17 169 views
*/餐廳環境:餐廳十分乾淨,每個區域都有吾同既螢光電子牌,十分特別😎😎😎😎食物方面:有好多唔同燒烤和熟食既選擇,燒肉放題上有不同既肉類,例如豬、牛、雞、漢堡扒,全部都十分新鮮,其中一口牛柳既口感十分好,有入口即溶既感覺🤩🤩🤩🤩熟食上也有一些點心,如燒賣,蝦餃既選擇。 亦有一些泡菜等,任君選擇👍🏻👍🏻👍🏻當一路食燒肉時再配搭熟食,可以中和燒肉上肥膩既感覺🤤🤤🤤飲品上既選擇亦都好多,汽水、檸檬茶、利賓納等等,而且數量亦都十分充足,整體上黎講,性價比十分高👍🏻👍🏻👍🏻好抵食😋😋😋校長燒肉日韓料理 (沙咀道) (荃灣)荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓

餐廳環境:

食物方面:

校長燒肉日韓料理 (沙咀道) (荃灣)
荃灣沙咀道298號翡翠廣場2樓
朋友拉我嚟到荃灣沙咀道嘅「校長燒肉日韓料理」,真係一個食肉控嘅天堂啊😍!入到去就見到燒牛🐮同豬頸肉🐷係主角,每塊肉嘅烤得啱啱好,外焦內嫩,味道正!而家講真,佢哋嘅雪糕🍨選擇真係令人眼前一亮,每種味道都咁特別,食一啖都好開心😄。嘢飲方面🍹,呢度啲飲品種類真係多到數唔晒,可以話係任君選擇!
Other Info. : 喺忙碌嘅荃灣,有咁一間充滿活力嘅韓式燒烤店,真係太適合同一大班朋友來放鬆一下啦🎉。尤其係佢哋嘅豬頸肉,軟嫩多汁,每次食完都令人難以忘懷!飯後唔單止可以周圍逛逛翡翠廣場,仲可以慢慢消化,享受呢個美好嘅 午餐
2024-04-11
Dining Offer
Tasting Event
  • 一定要試下校長嘅燒牛肉同豬頸肉,佢哋每一塊肉都保證你食得開心,食得滿足!別忘記試下特色雪糕,保證令你嘅味蕾得到前所未有嘅挑逗!🍖🍧
2024-04-05 197 views
好耐冇食過燒肉放題了,今晚同朋友收工約左食校長,雖然已經知左呢間餐廳好耐,不過係第一次食🤣熟食、點心有十分惹味既辣酒花螺同豉椒炒蜆😍炸物都好多選擇,其實食呢啲已經飽左一半😂點心方面極度推介珍珠雞!可惜當晚得返一籠,否則一定encore!!!配料花多眼亂,我覺得好似去左燒烤食品店😂基本上諗得出既都有,每款肉又有幾種唔同既醃法,每樣試一件都有排玩呀🫡推薦係日式餃子、香草魚柳同豬頸肉☺️火鍋有三種湯底,自己去斟就得了,仲可以揀鴛鴦鍋👏🏻壽喜燒不錯👍飲品想養生既有得自制花茶,一壺壺㗎!想盡興既有n款啤酒俾你揀,一定有岩飲既,實行飲飽食醉🤓甜品最後一定要留肚食甜品同雪糕,有旺寶,正❤️

熟食、點心

配料

火鍋
有三種湯底,自己去斟就得了,仲可以揀鴛鴦鍋👏🏻壽喜燒不錯👍

飲品

甜品
最後一定要留肚食甜品同雪糕,有旺寶,正❤️
2024-03-29 234 views
呢間係一間主打以日韓料理既放題餐廳,除左韓式燒肉外,仲有火鍋,刺身,壽司、熟食、點心、甜品、雪燃、飲品等,全部都係任飲任食,CP值仲相當高。燒肉菜單提供左各種唔同既肉類選擇,包括牛肉、豬肉和雞肉,這些肉類品質新鮮,而且調味恰當,以自助既形式,客人自行選擇份量,跟住因應自己喜好係燒肉爐上自行烹煮。除左燒肉外,仲提供火鍋材料,可以一邊韓燒,一邊火鍋,一次過有唔同既體驗。另外,仲有熟食、刺身、壽司、點心、甜品、雪糕等。飲品選擇都有好多,有酒精類、亦有汽水、仲有熱飲。
呢間係一間主打以日韓料理既放題餐廳,除左韓式燒肉外,仲有火鍋刺身壽司、熟食、點心、甜品、雪燃、飲品等,全部都係任飲任食,CP值仲相當高。
除左燒肉外,仲提供火鍋材料,可以一邊韓燒,一邊火鍋,一次過有唔同既體驗。另外,仲有熟食、刺身壽司、點心、甜品、雪糕等。
飲品選擇都有好多,有酒精類、亦有汽水、仲有熱飲。
Type of Meal
Dinner
2024-03-27 165 views
好耐都無食過韓式烤肉,朋友有V I P卡,今日落堂就決定去試下,因為落堂時間比較夜,所以就食區宵夜時段,呢間食物選擇都幾多元化,可以燒肉,可以火鍋,不過果日去就選左燒肉,還有刺身,帶子刺身都好大粒,馬刀貝刺身必點,超中意,還有虎蝦刺身,幾個人每個都拿左D 返來,所以檯面超豐富,還有人參雞湯都好出味,好好飲,燒肉就係朋友全程去燒,我只係負責食就可以了,有五花腩,魚肉,漢堡扒,牛肉,腸仔,真係超多選擇,宵夜仲抵食,不過宵夜點心區就所剩無幾。但都食到好飽,最後還有雪糕收尾,因為有V I P噶原因,所以買單仲優惠左,完滿。

2024-03-20
$154 (Last Night Supper)
2024-03-26 145 views
今日同屋企人去咗荃灣嘅校長燒肉日韓料理,佢有9款魚生同五十幾款食物俾我哋燒烤或者打邊爐,仲有幾款點心、熟食、炸物、糖水、甜品、雪糕、雪條等,佢提供咗3款湯底俾我哋打邊爐,我揀咗豬骨同壽喜燒,我幾欣賞佢有個熱飲嘅櫃,適合鍾意飲熱飲嘅人飲用,仲有花茶區,佢展示咗唔同花茶嘅功用,俾我哋自己照各人喜好,自己自由配搭沖茶。每張枱擺放5枝調味料俾我哋調味,少見於其他餐廳。豬腳薑同台灣腸唔係度度都提供,我覺得值得一試。最吸引我嘅係佢啲雪糕雪條,可惜我太飽,已經食唔落......
今日同屋企人去咗荃灣嘅校長燒肉日韓料理,佢有9款魚生同五十幾款食物俾我哋燒烤或者打邊爐,仲有幾款點心、熟食、炸物、糖水甜品、雪糕、雪條等,佢提供咗3款湯底俾我哋打邊爐,我揀咗豬骨同壽喜燒,我幾欣賞佢有個熱飲嘅櫃,適合鍾意飲熱飲嘅人飲用,仲有花茶區,佢展示咗唔同花茶嘅功用,俾我哋自己照各人喜好,自己自由配搭沖茶。每張枱擺放5枝調味料俾我哋調味,少見於其他餐廳。豬腳薑同台灣腸唔係度度都提供,我覺得值得一試。
2024-03-23 109 views
📍 校長燒肉日韓料理 - 荃灣多種類選擇嘅平民化燒肉放題日式韓式肉類,夠晒齊全🫶🏻場內除咗韓燒烤肉外,另設有火鍋🍲可以一邊烤肉一邊打邊爐打邊爐湯底有四川麻辣🌶️豬骨湯🐷壽喜燒,三款湯底。可以揀鴛鴦鍋一次過試晒兩個湯底💦全店都係自助區,自助夾嘢食,自助拎嘢飲。但係款類真係好多~有壽司區🍣前菜區、甜品區、自助雪糕機、雪條櫃、湯類、熟食區、燒肉加火鍋配料區、點心區、食物真係好多選擇!一次過滿足晒所有願望🤭食材好新鮮,最欣賞係豬頸肉,厚切爽口,燒完更入味👍飲品區仲有好多選擇可以揀啤酒、罐裝飲品、紙包飲品,仲有支裝水,最特別仲有維他玻璃樽奶揀🍼仲分凍飲同有暖櫃區之分,真係夠晒貼心❣️甜品🍮近乎我出乎所料之外,甜而不膩🍦
📍 校長燒肉日韓料理 - 荃灣
多種類選擇嘅平民化燒肉放題
日式韓式肉類,夠晒齊全🫶🏻

場內除咗韓燒烤肉外,另設有火鍋🍲
可以一邊烤肉一邊打邊爐

全店都係自助區,自助夾嘢食,自助拎嘢飲。
一次過滿足晒所有願望🤭
食材好新鮮,最欣賞係豬頸肉,厚切爽口,燒完更入味👍

甜品🍮近乎我出乎所料之外,甜而不膩🍦
2024-03-07 345 views
完全港式任吃, 一個字款式多. 一定吃飽.附近行完沙咀道球場(元宵晚會)9點去食有特價平平平今晚天氣比較冷,星期日晚9點餐廳不多人,大部份已經吃完離開, 剛剛好我們可以慢慢取食物.我們首先攻肉類,豬腩肉,雞朳,牛仔骨,雞腎,多春魚.....等比較喜歡柚子豬朳,雞腎,牛油粟米,豬頸肉,五花腩然後脆肉瓜,青椒,雞脾菇,冬菇,菠蘿,還有小元貝多春魚,香草魚柳,司華力腸,台式腸仔,午餐肉,煙鴨胸等……炸物有燈照所以很脆:薯角、麥樂雞、炸魚皮、洋葱圈、炸響鈴……想像不到燒肉放題有中式點心 !燒賣、牛肉、珍珠雞、叉燒包最愛蝦餃可以任食,蝦仁好爽味道好出色。朋友喜歡刺身任吃,取了三文魚、鳥貝、生蝦 生葵超級攻鼻居然見到師傅燉湯:粟米紅羅白瘦肉燉湯辣酒煮花螺/豉椒炒蜆/炒飯炒麵另外有韓式人蔘雞湯,不過我最驚喜蕃薯糖水,薑味好重,熱辣辣可以驅寒。豬腳薑都有,哈哈!飲品極多罐裝汽水,維他奶,屈臣使白檸,即沖養生花茶,可以消膩解脹,無花果,黑杞子,菊花,山楂,果皮.....各具功效!甜品喜歡蝶豆花檸檬果凍,酒杯紫色已經吸引,爽爽甜酸好喜歡,吃了3杯呢!杧果布丁也很香滑,如果大杯些更好,太細杯了。雪糕Coco
完全港式任吃, 一個字款式多. 一定吃飽.
附近行完沙咀道球場(元宵晚會)
9點去食有特價平平平

各式肉類

比較喜歡柚子豬朳,雞腎,牛油粟米,豬頸肉,五花腩
燒五花腩

然後脆肉瓜,青椒,雞脾菇,冬菇,菠蘿,還有小元貝

多春魚,香草魚柳,司華力腸,台式腸仔,午餐肉,煙鴨胸等……

山竹牛肉

想像不到燒肉放題有中式點心 !燒賣、牛肉、珍珠雞、叉燒包
蝦餃

最愛蝦餃可以任食,蝦仁好爽味道好出色。

朋友喜歡刺身任吃,取了三文魚、鳥貝、生蝦 生葵超級攻鼻
魚生刺身

居然見到師傅燉湯:粟米紅羅白瘦肉燉湯
燉湯

辣酒煮花螺/豉椒炒蜆/炒飯炒麵
豉椒炒蜆和東風螺

另外有韓式人蔘雞湯,不過我最驚喜蕃薯糖水
蕃薯糖水

薑味好重,熱辣辣可以驅寒。豬腳薑都有,哈哈!

蝶豆花果凍/杧果布丁

雪糕

杧果布丁也很香滑,如果大杯些更好,太細杯了。
杧果雪糕

雪糕Coco Berry 香港出品 雪糕重奶味,我們分別吃了杧果和香蕉太妃糖味 ,香蕉味好特別!

特價時段抵食之選, 不用排隊即有位.
軟雪糕
沙律,泡菜
2024-02-25
$200 (Dinner)
各式肉類
雪糕
杧果雪糕
軟雪糕
沙律,泡菜
這家食物選擇多元化,此行的荃灣分店比起觀塘分店,感覺食物口味與環境舒適度更適合普羅大眾,但實在太多選擇,部分未試過已經飽了🤣十分欣賞這家的員工服務態度,會主動上前幫忙換鐵板燒紙、又不停收拾桌上食完的碗碟👍肉類與配料基本肉類及火鍋配料都有齊,燒肉主要以醃肉為主,雞腎、一口牛、豬頸肉等口感嫩滑,部分如豬腩肉及牛肉片較適合火鍋火鍋有4款湯底選擇,可以自己出去加,我選了豬骨湯及壽喜燒湯,清清地不會太甜刺身放題來說,選擇真的非常多,而且每款都能保持低溫,三文魚好厚身、象拔蚌味道鮮甜熟壽司師傅將每款壽司捏製得扎實,三文魚腩壽司幾肥美炸物算是保持到微溫及香脆👍特別是洋蔥圈咬落很爽脆,薯條則略為失色,重點有多款醬料可自行配搭煮物豬腳薑熬煮得很入味,豬腳膠質豐富,肉質軟嫩,唯薑味不足,其他還有雞、鴨、辣螺、炒蜆、京都肉排等點心燒賣、蝦餃、牛肉球、奶黃包、叉燒包等,還有是日精選節瓜粟米瘦老火湯甜品多種選擇,包括軟雪糕、韓國雪條、自家製布甸,試了自助的雲呢拿雪糕,甜度略重飲品除了基本茶飲、汽水等,還有花茶區可參考功效自由搭配

肉類與配料

刺身

壽司
師傅將每款壽司捏製得扎實,三文魚腩壽司幾肥美

炸物

煮物

點心

甜品

飲品
除了基本茶飲、汽水等,還有花茶區可參考功效自由搭配
2024-03-02
$250 (Dinner)