2022-10-29
好耐有去酒吧啦😷原來依家d酒吧可以飲飽食醉架😋😋同朋友happy hour小食係我喜歡嘅粟米片😋仲有source點好🤭又可以不停refill添“正”小食牛肉他他配香脆鍋巴,鍋巴好脆好厚牛肉好juicy好香口,牛肉上面d汁好惹味甜甜地😋松露火腿鵪鶉蛋三文治,煎咗嘅鵪鶉蛋放係三文治上面好靚好吸引,咬落去好juicy d 松露醬配火腿好惹味😋😋🥩香煎美國安格斯肉眼扒🥩,嘩好大塊肉眼扒下面係薯蓉伴碟仲有好新鮮嘅莎律菜添,woo真係做到5成熟份多juicy可口肉質溶係口有回甘感覺,绝對唔講得小呀😋😋薯蓉吸晒d汁緊後正啦💯💯我炸雞都未開始食。。。朋友巳將扒食咗大半🤭🤭可想而知係幾好味啦👍🤣😂🤣西班牙啤酒炸雞配薯角,嘩係半隻鷄喎“正”😋炸到外皮脆卜卜d肉有小小啤酒味仲好juicy添,d薯角好多肉又伤量多😋😋又係有莎律菜好fresh👍👍啤酒仲係happy hour price 抵呀!橙汁好新鮮好甜👍👍Channel 3 Tapas Bar & Restaurant太子通菜街228號地下
太子通菜街228號地下