2022-09-26
⭐️雞翼山⭐️📍: 旺角彌敦道700號T.O.P.地下14號鋪⏰:12:00nn-10:00pm今日同朋友去完朗豪坊睇戲順便行下搵野食,經過旺中附近見到有雞翼山,有多款唔同口味既雞翼,啱哂我呢個雞翼控啦😍😍😍不要儀態一人餐 ($68)呢個一人餐好豐富,有溫泉蛋洋蔥雞翼丼、甜芥辣雞軟骨同唐揚蝦,再加埋一款飲品,丼飯都幾大碗,兩個女仔share當下午茶食就最perfect💯溫泉蛋既蛋汁撈埋飯一齊食超正,唐揚蝦脆卜卜好似薯片咁,令整個丼飯層次豐富👍🏻🥰另外加多兩款其他口味既雞翼過下口癮,揀左個人氣推介既玫瑰味同鹹蛋黃味😋😋😋🌹文青風玫瑰雞翼呢個應該係人氣Top 3既口味啦,見到咁多好評當然要試下啦,甜甜地既蜜糖雞翼食落有陣淡淡既玫瑰花香,好特別🥰🥰🍳吉士鹹蛋黃醬雞翼另一款我就揀左吉士鹹蛋黃醬雞翼,醬係另上所以唔會令到炸雞翼淋左,仲保持到外脆內軟,雞肉嫩滑多汁,鹹蛋黃醬加埋甜甜地既吉士醬又幾夾💯💯#香港美食 #平民美食 #旺角 #旺角美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrest
📍: 旺角彌敦道700號T.O.P.地下14號鋪
⏰:12:00nn-10:00pm
不要儀態一人餐 ($68)
🌹文青風玫瑰雞翼
🍳吉士鹹蛋黃醬雞翼
#香港美食 #平民美食 #旺角 #旺角美食 #香港 #美食 #hkfood #hkfoodie #openrice #hkfoodblogger #hkfoodies #foodshare #hkrestaurant #foodie #hkfoodblog #雞翼山 #炸雞翼