柯士甸佐敦交界的寶藏日料|晴の居酒屋好耐無食日本菜的晴美前幾天去佐敦附近新開的居酒屋🏮-晴の居酒屋。店舖裝修好適合打卡,有日系和風🇯🇵感覺。牆上拼貼了好多男兒當入樽等漫畫海報,100%還原日式居酒屋🏮,抵讚👍。二人前 晴の御宴 $588二人前用一個特大便當🍱盛載,十分震撼:☀️虎蝦兩件蝦子🦐用牙籤戳住,舉起有手掌✋🏻咁大,有蝦膏可以送飯,肉質結實彈牙,炭爐燒過,燒烤的味道。☀️雜錦魚生丼飯這格有三文魚、吞拿魚和深海池魚,全部厚切,食得出新鮮同魚油油脂甘香😋。吞拿魚蓉加上三文魚籽再加上切粒青瓜及沙律🥗,清新醒胃又入口即溶🥰。☀️吞拿魚腩蓉飯卷裡面是吞拿魚腩蓉和外面的飯酸度剛好,大小剛好一口,不會太飽滯。☀️炸雞件雞件炸得香口,雞肉依然嫩滑,最重要係粉漿唔厚,唔似食舊粉咁👍。☀️抹茶紅豆蕨餅紅豆🫘煮得剛剛好,蕨餅抹茶🍵味道微甘,質感軟腍,好適合🈴️配綠茶🍵做飯後甜點💕。☀️黑豚肉叉燒拉麵 (細份x2)豚肉叉燒🐖不算太肥,豬骨湯底味濃,烏冬滑溜煙韌,喜歡個湯底,非常好食😋。就日料餐廳🍴來說,晴之居酒屋價格相宜,物超所值,性價比高。兩人食完剛剛好,唔會太飽都唔會太餓。中意居酒屋🏮店面,十分適合🈴️著和服👘打卡
柯士甸佐敦交界的寶藏日料|晴の居酒屋

二人前 晴の御宴 $588
二人前用一個特大便當🍱盛載,十分震撼:

☀️虎蝦兩件

☀️雜錦魚生丼飯

☀️吞拿魚腩蓉飯卷

☀️炸雞

☀️抹茶紅豆蕨餅

☀️黑豚肉叉燒拉麵 (細份x2)

就日料餐廳🍴來說,晴之居酒屋價格相宜,物超所值,性價比高。兩人食完剛剛好,唔會太飽都唔會太餓。中意居酒屋🏮店面,十分適合🈴️著和服👘打卡。

地址:佐敦文英街33號地舖

2023-03-29
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
Birthday
2023-04-18 12 views
串燒3 款配湯烏冬嘅晚市套餐 ($208),首先會有一個餐前小食雞皮餃子同埋沙律/味噌湯,佢嘅雞皮餃子,超級好食,啖啖肉。然後三款串燒方面我哋分別選咗汁燒雞頸肉,雞脾肉同雞軟骨。雞頸肉好有咬口幾好味,而雞軟骨炸得啱啱好,鹹香而且幾脆🥰,另外我哋仲加配左一個30蚊嘅芒果雪芭,用真嘅水果裝住啲雪芭,覺得好正。另外玉子蕎麥麵蕎麥麵醬汁好好味,但我唔知道要點樣夾埋個玉子一齊食🤣🤣🤣仲叫咗雞翼同埋羊扒,同樣味道都唔錯,而且羊扒少少騷,食落幾正,再加埋佢嘅芥末,好夾。
然後三款串燒方面我哋分別選咗汁燒雞頸肉,雞脾肉同雞軟骨。

TakeAway
呢間係佐敦文英街嘅晴の居酒屋 裝修好有日本feel🇯🇵滿滿和風 牆上貼滿日本既動漫 例如龍貓 千與千尋 灌籃高手等等 仲有富士櫻花畫🗻🌸 另外仲會播位好多熟悉嘅日文歌 例如數碼暴龍主題曲🎶 店員親切有禮 lunch set好抵食!✻東京時令 司定食(七貫)HKD178有七件壽司:赤身 平目魚 真鯛魚 燒拖羅 深海池魚 三文魚 油甘魚 🍣 每件壽司都好新鮮個人最鍾意深池魚同埋燒拖羅🥰好食!另外包埋牛肉烏冬~ ✻火炙鮭魚親子丼 HKD98超級鍾意食三文魚嘅我揀咗呢個火炙鮭魚親子丼😆 上面有好多大大粒又新鮮嘅三文魚籽 三文魚好肥美好好食🧡 微微燒着過之後更加帶出三文魚嘅油香🔥✻蒲燒鰻魚丼 HKD108鰻魚都好肥美🥰 啖啖肉唔會乾身而且份量都幾多!另外每個lunch set到包埋沙律同埋麵豉湯😛仲可以加$8叫汽水 性價比好高!

✻東京時令 司定食(七貫)HKD178
個人最鍾意深池魚同埋燒拖羅🥰好食!另外包埋牛肉烏冬~
牛肉烏冬

✻火炙鮭魚親子丼 HKD98

✻蒲燒鰻魚丼 HKD108
鰻魚都好肥美🥰 啖啖肉唔會乾身
而且份量都幾多!另外每個lunch set
到包埋沙律同埋麵豉湯😛
仲可以加$8叫汽水 性價比好高!
麵豉湯

麵豉湯
2023-04-17 12 views
今日約咗朋友去西九chill下,朋友話想食日本嘢,就揀咗呢間居酒屋,一入到去就好似去咗日本咁,裝修充滿日本風格又播住日文歌,定食價錢亦都好合理。我揀左鮪魚腩蓉帆立貝魚生丼,朋友就揀咗東京時令壽司定食(七貫)配牛肉烏冬,仲嗌咗雞軟骨串,厚燒牛舌芯同鹽燒黑豚腩串燒嚟食,而每個定食都附送沙律同味噌湯 。魚生丼吞拿魚腩蓉超足料將飯完全覆蓋,吞拿魚腩 充滿魚香味加左香蔥增添香口,飯質黏得 黎唔會一pat pat, 啖啖飯都食到魚蓉。壽司定食每款都幾好,魚生同飯比例適中,肉質鮮美,飯同肉唔會分開跌出黎。朋友覺得最出色係赤貝同埋帆立貝。 雞軟骨串雖然調味簡單,但食去有一番滋味 牛舌芯柔嫩得來又彈牙,牛味好濃郁 黑豚腩肥瘦均勻,有油香調味啱啱好,令人回味無窮!

香港連鎖嘅餐廳實在太多,各大商場嘅食肆幾乎完全一樣。如果想搵到師傅精心嘅出品,真係要落足心機去搵,舊區小店命中率會高好多。佐敦文英街嘅晴の居酒屋,聽職員講其實唔係開咗好耐,地方雖然唔係好大,但係裝修落足心機,佈置到成個日本咁,而且仲貼咗好多漫畫嘅海報,仲有一幅富士山。餐廳旁邊仲有一個榻榻米,一班朋友可以包嗰個房爆食飯。Menu設計精緻,天婦羅 串燒 一品料理 刺身 壽司都有得,小店嘅講都算多選擇。◾︎芝士年糕◾︎牛舌芯芝士年糕,上枱嘅時候係啱啱整好,軟綿綿嘅表面再加入面嘅流心,正!牛舌芯,用上咗最幼嫩一節,質感柔軟,肉汁豐富。◾︎原隻吉列蝦 ◾︎日本南瓜天婦羅 吉列蝦,炸到好脆身,好乾爽,唔會過分油膩。可以連埋個頭食,肉質好彈牙又甜。◾︎銀鱈魚西京燒必點!混成西京漬,味道帶甜,肉質細緻、油脂豐厚又多汁,師傅將個表面煎到好焦香,魚油四散。◾︎鵝肝黑松露多士好肥美!配上黑松露,淨係香味已令人垂涎,配上多士減少油膩感,一件太邪惡要同人share!!

餐廳旁邊仲有一個榻榻米,一班朋友可以包嗰個房爆食飯。

◾︎芝士年糕
◾︎牛舌芯
牛舌芯,用上咗最幼嫩一節,質感柔軟,肉汁豐富。

◾︎原隻吉列蝦
◾︎日本南瓜天婦羅

◾︎銀鱈魚西京燒

◾︎鵝肝黑松露多士

• 銀鱈魚西京燒
  • 牛舌芯
  • 芝士年糕
2023-04-13 13 views
同朋友今晚黎到佐敦文英街搵野食,係門口見晴の居酒屋餐牌既「二人前晴の御宴」,好吸引就入去食。「二人前晴の御宴」有前菜、沙律、刺身、炸物、燒物、烏冬、甜品樣樣都有齊,好豐富👍🏻,好好味😋

2023-04-13 8 views
▫️突然好想食日本野🎌 今次黎到位於佐敦一間比較隱蔽既日式居酒屋🏮 以木系裝修,放滿清酒瓶做裝飾非常有日本feel🍶😍🦐 晴の特上刺身盛 (四點) $378▫️望到刺身、壽司類好吸引😍 有4款刺身,每款2件✌🏻 有真鵰、平目、大拖羅同牡丹蝦,超級肥美新鮮,高質到似係日本食緊咁😻 尤其大拖羅油脂超豐富,有入口即溶既感覺🥰 牡丹蝦仲可以啜埋蝦膏好滋味☺️🐚 日本帆立貝 $40/ 一貫🍣 三文魚腩 $25/ 一貫🐟 左口魚裙邊 $50/ 一貫▫️食完刺身就叫埋壽司試下🍣 三款都係我至愛❤️ 一樣非常新鮮🫶🏻 帆立貝大大片夠厚肉🤩 三文魚腩夠肥美🐟 左口魚油脂比較豐富,輕輕燒過油份香味出晒黎🤤▫️刺身魚類油份充足夠豐富,食完已經夠飽好滿足😋

🦐 晴の特上刺身盛 (四點) $378
▫️望到刺身壽司類好吸引😍 有4款刺身,每款2件✌🏻 有真鵰、平目、大拖羅同牡丹蝦,超級肥美新鮮,高質到似係日本食緊咁😻 尤其大拖羅油脂超豐富,有入口即溶既感覺🥰 牡丹蝦仲可以啜埋蝦膏好滋味☺️

🐚 日本帆立貝 $40/ 一貫
🍣 三文魚腩 $25/ 一貫
🐟 左口魚裙邊 $50/ 一貫
▫️刺身魚類油份充足夠豐富,食完已經夠飽好滿足😋

西九龍柯士甸佐敦呢邊仲有好多不錯的小店。這次book了私人房,超有feel的。味醂雞泡魚干 HK$ 78想吃這個很久,這個雞泡魚干比較乾身,沒有醬料燒,但又不會很硬。厚燒牛舌芯 HK$ 68切了細件燒,比較偏爽口的。唐揚日本池魚仔 HK$ 48比想像更大條。可以一整條吃掉,骨都比較軟。鹽燒白鱔 HK$ 78可惜只有3粒,可以燒得更香口。安格斯牛肉稻庭烏冬 HKS 108烏冬是比較扁身,好滑,牛肉都好嫩。德島雞腎 HK$ 38超脆口的,好吃。晴の卷(帆立貝鵝肝卷) (6貫) HK$ 168鵝肝香口,吃下有點似鰻魚的感覺。
西九龍柯士甸佐敦呢邊仲有好多不錯的小店。
這次book了私人房,超有feel的。
味醂雞泡魚干 HK$ 78
想吃這個很久,這個雞泡魚干比較乾身,
沒有醬料燒,但又不會很硬。
厚燒牛舌芯 HK$ 68
切了細件燒,比較偏爽口的。
唐揚日本池魚仔 HK$ 48
比想像更大條。
可以一整條吃掉,骨都比較軟。
鹽燒白鱔 HK$ 78
可惜只有3粒,可以燒得更香口。
安格斯牛肉稻庭烏冬 HKS 108
烏冬是比較扁身,好滑,牛肉都好嫩。
德島雞腎 HK$ 38
超脆口的,好吃。
晴の卷(帆立貝鵝肝卷) (6貫) HK$ 168
鵝肝香口,吃下有點似鰻魚的感覺。
2023-04-12 5 views
而家居酒屋周圍都係,但係要搵到師傅精心嘅出品,去一啲比較舊區嘅地方可能就會命中率比較高位於佐敦文英街嘅晴の居酒屋 聽店員講原來唔係開咗好耐 地方唔算好多 大概只有五六張枱但裝修好靚,周圍都掛滿左日本嘅旗,有一幅富士山嘅畫,仲有好多日本動畫嘅海報門口位置更加有一間房仔可以比朋友聚會嘅時候用,私隱度十足Menu將唔同嘅種類嘅嘢分門別類咁樣擺好咗令到我哋啲選擇困難症嘅人都好容易就搵到自己想食啲乜嘢首先梗係要食啲炸物雞皮餃子,熱辣辣脆卜卜雞皮炸到好香口,包着豬肉,再點有辣味嘅醋,味道一流邪惡之選珍寶蠔亦都真係好大隻,咬落去啲煙噴晒出嚟個蠔味唔會因為炸物然後係唔新鮮嘅,好肥美好新鮮好好食接下來嘅串燒嘅部份嗌咗雞心白鱔牛舌心黑豚腩串雞心出面好少食得到,食落去唔會有腥味,有少少爽口彈牙,唔會覺得自己食緊內臟,一啲都唔嘔心牛舌心好林好香質感柔軟肉汁豐富白鱔好香魚味脆卜卜,肉質煙靭爽口彈牙出面食嘅燒鯖魚都會比較乾身,但係呢度啱啱好,個皮嘅位係有啲脆,腩位多汁柔嫩,好香嘅魚味嚟到居酒屋點可以唔食壽司呀? 食咗一個叫晴の卷,帆立貝鵝肝卷佢一個卷物裏面有少少青瓜包住,然後上面就有帆立貝同鵝肝仲有啲三文魚子,一

門口位置更加有一間房仔可以比朋友聚會嘅時候用,私隱度十足

首先梗係要食啲炸物

接下來嘅串燒嘅部份嗌咗雞心白鱔牛舌心黑豚腩串

牛舌心好林好香質感柔軟肉汁豐富

白鱔好香魚味脆卜卜,肉質煙靭爽口彈牙

佢一個卷物裏面有少少青瓜包住,然後上面就有帆立貝同鵝肝仲有啲三文魚子,一擺入口三文魚子就喺個口入面爆發,然後帆立貝同鵝肝嘅鮮味,再加上青瓜嘅清新口感

所謂慢工出細活,每一件食物上碟嘅時候都會食得出廚師嘅用心,食得出佢哋為咗出品而做好每樣嘢

雖然係星期四嘅晚上但係都好爆場都會有好多人特登book位嚟食飯呢一間性價比好高好推薦大家嚟試吓
2023-04-10 9 views
日式居酒屋🏮 主打一系列日本串燒、刺身等居酒屋美食 裝修以木色為主調 有唔少日系佈置 仿佛置身日本當地 另外以qr code落單好方便====᪥ 鵝肝黑松露多士 $108鵝肝好厚身大大件 鵝肝油香豐富帶點香甜 外層微脆幾乎入口即化 配上脆身多士及少量黑松露、三文魚籽 味道一流😋᪥ 晴の卷(6貫) $168係帆立貝鵝肝卷 一口生菜卷物 面頭加上帆立貝、鵝肝及三文魚籽 帆立貝鮮甜可口 鵝肝甘香味美᪥ 左口魚裙邊 $50᪥ 雲丹 $88定價較高嘅壽司 海膽鮮甜甘香 ᪥ 芝士年糕 $28流心芝士 年糕煙韌
日式居酒屋🏮 主打一系列日本串

定價較高嘅壽司 海膽鮮甜甘香

᪥ 芝士年糕 $28
流心芝士 年糕煙韌
2023-04-07 13 views
餐廳裝潢以木系為主,牆身貼滿日本卡通漫畫,佈置陳設充滿和風,感覺去左日本居酒屋。環境舒適乾淨,店員親切友善,端上菜式時,都逐一介紹食物👍二人前晴の御宴 $588二人套餐有9款食品,相當豐富,擺盤仲好精緻,即刻要打卡❤️🔹️雜錦魚生丼飯魚生有5款,含有三文魚、赤身、鯛魚、吞拿魚腩蓉,三文魚籽,全部都肉質肥美,配埋醃黃蘿蔔同青瓜,材料豐富。🔹️燒虎蝦虎蝦好大隻,啖啖肉,燒得金黃,好香口惹味。🔹️鮪魚腩蓉反卷碎吞拿魚腩幼細香滑,軟綿綿的口感加上脂香,一啖食舊反卷,就係魚油混合飯一齊食,味豐富。🔹️雞皮餃子以雞皮取代傳統餃子皮,外皮炸到金黃酥脆,內餡多汁爽滑,口感軟嫩。🔹️炸雞塊外皮炸得酥酥脆脆香氣十足,肉質軟嫩多汁,雞皮油香十足。🔹️黑豚肉蘆筍卷薄薄的豚肉片包着蘆筍,配搭清爽,亦能保留住蘆筍脆嫩既口感。🔹️日本叉燒烏冬豬骨濃湯頭係乳白色,彈牙掛湯烏冬配上濃厚肉汁叉燒,叉燒炆得夠腍。🔹️沙律菜配牛蒡醬油漬新鮮沙律菜清甜爽脆,可以解膩開胃。牛蒡細瘦的質地較細嫩,食用起來,味道甘甜。🔹️日本紅豆蕨餅蕨餅口感滑膩而富有彈性,充滿嚼勁既口感,又自然咁融化於口,當抹茶遇上紅豆,多層次既豐富口感。🍴晴の居酒屋 📍佐敦文英街3
環境舒適乾淨,店員親切友善,端上菜式時,都逐一介紹食物👍

二人前晴の御宴 $588
二人套餐有9款食品,相當豐富,擺盤仲好精緻,即刻要打卡❤️

🔹️雜錦魚生丼飯

🔹️燒虎蝦
虎蝦好大隻,啖啖肉,燒得金黃,好香口惹味。
燒虎蝦

🔹️鮪魚腩蓉反卷

🔹️雞皮餃子

🔹️炸雞
外皮炸得酥酥脆脆香氣十足,肉質軟嫩多汁,雞皮油香十足。

🔹️黑豚肉蘆筍卷
薄薄的豚肉片包着蘆筍,配搭清爽,亦能保留住蘆筍脆嫩既口感。

🔹️日本叉燒烏冬

📍佐敦文英街33號地舖
2023-04-06
燒虎蝦
日本叉燒烏冬
佐敦文英樓不嬲都係香港石屎森林嘅代表之一,係遊覽森林時唔知點解撞咗入去一間日式居酒屋,一打開門有啲覺得穿越咗去日本,全店裝修充滿日式居酒屋嘅風格,仲有好多嘅日本漫畫陳設,由最舊嘅機靈小和尚到最新嘅海賊王,我覺得我同呢度嘅老闆係同一個年代嘅人。所有食物正常水準,唔會太差亦都冇乜驚喜,但係一路聽住「直到世界的盡頭」一邊睇住牆上嘅櫻木花道,眼框開始有點模糊,擰轉面又見到宮崎駿,嗰種奇異嘅感覺令人覺得枱面嘅食物都變成「千與千尋」裏面嘅妖怪,食完行出門口食返支煙,覺得自己穿越返去佐敦道,噴出一啖煙,悼念一下消失咗嘅青春。
2023-04-03 38 views
文英街食肆都好多,今日想食日本嘢,遠遠就見到晴の居酒屋門口掛住紅色燈籠,一入到去幅富士山畫最搶眼,裝修以木系為主,牆上貼滿日本卡通漫畫,一休和尚、小雲、龍珠、海賊王都有,響起Slam Dunk主題曲,充滿那些年代嘅青春氣息,佈置陳設都充滿日本風情,好似去咗日本居酒屋一樣。望到餐牌樣樣都想試,但兩個人又叫唔到咁多款。「二人前 晴の御宴」就啱晒,前菜、沙律、刺身、炸物、燒物、烏冬、甜品樣樣都有齊,就可以一次過試晒多款日式料理。店員親切有禮貌,仲細心介紹食物。◉二人前 晴の御宴 $588QRcode 落單,一上枱賣相勁靚,啱晒打咭,一定係相機食先,份量十足,二人都食到好飽。❀什錦魚生丼三文魚肥美、吞拿魚赤身口感綿密、深海池魚勁鮮甜、吞拿魚蓉、三文魚子,樣樣新鮮,配黃蘿蔔、青瓜丼飯,份量都多。❀吞拿魚蓉反卷 4件足料吞拿魚蓉口感綿滑,反卷混入芝麻更香。❀牛膀醬油漬 4條牛膀爽脆,醬油味濃郁入味,但唔鹹,入口味道回甘,細細條,好鍾意呢個開胃前菜。❀燒大虎蝦 2隻大隻虎蝦用鹽燒,燒出嚟十分香,蝦殼脆卜卜,蝦肉爽口彈口。❀唐揚雞件 2件去親居酒屋都好鍾意點嘅其中一種,送啤酒汽水一流,脆漿炸得金黃鬆脆
二人前 晴の御宴

◉二人前 晴の御宴 $588
什錦魚生丼
❀什錦魚生丼
吞拿魚蓉反卷、牛膀醬油漬
❀吞拿魚蓉反卷 4件
足料吞拿魚蓉口感綿滑,反卷混入芝麻更香。

❀牛膀醬油漬 4條
燒大虎蝦

❀燒大虎蝦 2隻
大隻虎蝦用鹽燒,燒出嚟十分香,蝦殼脆卜卜,蝦肉爽口彈口。
唐揚雞件、燒黑豚露荀、雞皮餃子

❀唐揚雞件 2件
去親居酒屋都好鍾意點嘅其中一種,送啤酒汽水一流,脆漿炸得金黃鬆脆,裏面保持雞肉嫩滑有汁。配合沙律菜一齊食中和油膩感,沙律新鮮清爽,份量都唔少。

❀燒黑豚露荀 2件
豚肉片燒至微焦,充滿油香,卷住露筍脆嫩清新。

❀雞皮餃子 2隻
用雞皮做餃子皮,雞皮炸得鬆脆,雞油香十足,皮薄餡料都飽滿。
叉燒烏冬
❀叉燒烏冬 2碗
叉燒好諗,燒到表面有少少微焦味道,五花腩肥膏部位入口溶化,烏冬口感順滑彈牙。
日本抹茶紅豆蕨餅
❀日本抹茶紅豆蕨餅 4件
口感軟綿煙靭,充滿濃郁茶香味,鍾意佢有啖啖茶嘅澀味,加上甜甜嘅紅豆中和,甜度恰到好處。
餐廳設有日式包廂,私隱度高,可以同一班朋友book房gathering。
#晴の居酒屋
吞拿魚蓉反卷、牛膀醬油漬
叉燒烏冬
日本抹茶紅豆蕨餅
2023-04-01 10 views
有間位置隱世又充滿日本🇯🇵風格的特色居酒屋小店讓我樂而忘返!無論設計佈置 、食物都水準好高!廚師🧑‍🍳到家廚藝,傳統煮法加入新元素 🌺 我們更有機會有入座在和風木系的小包箱品嚐美食,好開心🥰🏮打卡一流!炸蝦天婦羅咬開香脆的外皮,軟滑的蝦肉新鮮熱辣!晴の卷 帆立貝鵝肝卷帆立貝再配合鵝肝是雙重美味,鮮甜與油香,結合起來口感十足!另更品嚐了鰻魚飯、原條鯖魚,十分滿足啊!晴の居酒屋 🏮 地址: 佐敦文英街33號

炸蝦天婦羅
咬開香脆的外皮,軟滑的蝦肉新鮮熱辣!

晴の卷 帆立貝鵝肝卷
帆立貝再配合鵝肝是雙重美味,鮮甜與油香,結合起來口感十足!

另更品嚐了鰻魚飯、原條鯖魚,十分滿足啊!

晴の居酒屋 🏮
地址: 佐敦文英街33號

2023-04-01 14 views
行到渡船街個頭,一向都知佢地美食林立,我地經過見到間居酒屋,覺得食物選擇同價錢都幾好,就去試下我地叫左立鱗燒、鵝肝帶子卷物、櫻花蝦拖羅卷、牛肉烏冬和牛舌串燒。立鱗燒鱗片煮得剛好,口感酥脆,裡面的魚肉也非常鮮嫩鵝肝帶子卷物鵝肝部分非常入味,帶子也很嫩滑櫻花蝦拖羅卷無諗過脆脆櫻花蝦同拖羅咁夾!牛肉烏冬烏冬麵條彈牙,牛肉切得很薄,入口即化牛舌串燒這道菜的肉質也很嫩滑,燒到恰到好處服務周到,價格實惠。推薦!

立鱗燒
鱗片煮得剛好,口感酥脆,裡面的魚肉也非常鮮嫩

鵝肝帶子卷物
鵝肝部分非常入味,帶子也很嫩滑

櫻花蝦拖羅卷
無諗過脆脆櫻花蝦同拖羅咁夾!

牛肉烏冬
烏冬麵條彈牙,牛肉切得很薄,入口即化

牛舌串燒
這道菜的肉質也很嫩滑,燒到恰到好處

服務周到,價格實惠。推薦!