2010-06-08
水準一流!之前公司係呢間餐廳包場搞周年晚會,試過呢度食物既水準,所以琴晚同朋友行完街就帶佢黎試下。今次去食既時間有d晏而且又冇訂位,但侍應都安排左一張唔錯既枱比我地,等我地可以靜靜地傾計。因為唔太肚餓,所以只叫左一個Caesar,一個鵝肝同一個客燒小乳豬share。 先黎Caesar,菜好新鮮,汁又唔會過多。跟住就係鵝肝,水準仍然保持!不過我就唔係太鐘意個蘋果醬。因為個乳豬要等大約40分鐘,我地食哂D頭盤都仲要等一段時間先有乳豬食,經理特地請左2個雪芭比我地食,佢話可以清下口腔,開下胃先..真係好細心!等到最後乳豬終於黎喇,侍應一放底已經聞到好香~外皮好脆,D肉又滑,而且一d都唔油膩!份量係兩小件,下面伴左D菜,或者因為係招牌菜卦?以呢個份量黎計,價錢就嫌係貴左D,不過算係物超所值既!!