2023-10-20 73 views
午飯時間路經上水,途經上水廣場睇下有咩餐廳好食,發現左依間裝修充滿日式風格🇯🇵,設計好有心思的日式餐廳。室內有好多日本相關的擺設,以木質風格設計,環境舒適。部分坐位可以望到街境,落地玻璃透入天然光 ☀️。餐廳採用自助掃碼點餐方式落單,坐低後慢慢揀,餐點種類都好豐富同多元化,有滑蛋丼、刺身丼關、和風咖哩🍛、茶漬飯 、刺身、甜品、芝士蛋糕🍰、飲品🥤等等。落單後好快店員就送上餐點。午市提供多款定食,套餐連麵豉湯/椰菜絲沙律,會送多杯凍茶。今次我哋試左和風蘋果咖哩配烏冬,餐點份量合適。🐷吉列豬扒咖哩烏冬 $84採用稻庭烏冬,軟硬度適中。配上香脆的吉列豬扒,肉質不鞋口,粉漿厚度合適。同蘋果咖哩混合,帶有蘋果粒,咖哩偏甜,微微辛辣。🐮牛肉咖哩烏冬$84牛肉肥瘦合適,唔會好韌,配上咖哩好夾。咖哩加入蘋果粒、紅蘿蔔🥕、洋蔥🧅烹煮,融合食物的甜味,唔會過咸,可以撈曬啲汁😋。🍲麵豉湯味道濃郁,唔會過咸,加入海帶和豆腐烹煮🥗柚子醋椰菜絲沙律每張枱擺有一支柚子醋,微酸且清新,可以按自己喜好添加~❣️餐廳只接受電子支付,全日免收加一服務費

餐廳採用自助掃碼點餐方式落單,坐低後慢慢揀,餐點種類都好豐富同多元化,有滑蛋丼、刺身丼關、和風咖哩🍛、茶漬飯 、刺身甜品、芝士蛋糕🍰、飲品🥤等等。落單後好快店員就送上餐點。

🐷吉列豬扒咖哩烏冬 $84
吉列豬扒咖哩

🐮牛肉咖哩烏冬$84

🍲麵豉湯
味道濃郁,唔會過咸,加入海帶和豆腐烹煮

🥗柚子醋椰菜絲沙律
每張枱擺有一支柚子醋,微酸且清新,可以按自己喜好添加~
柚子醋椰菜絲沙律

❣️餐廳只接受電子支付,全日免收加一服務費
2023-10-04
$84 (Lunch)
吉列豬扒咖哩
柚子醋椰菜絲沙律
2023-10-08 75 views
約了9月份生日的好朋友聚餐🎉。選擇上水廣場「丼道」日式餐廳,食日式丼飯慶祝生日🎂。來到餐廳門口,等了一陣,職員很快安排有座位進入👏。餐廳內的裝飾,日系風格,燈光柔和感覺好舒服😌。這裡設有吧枱位置,地方很潔淨👍。落單運作用,用手機掃描二維碼,很方便及快捷又環保♻️。自助飲水區,客人可以自行選擇飲用👍。<吉列生蠔咖喱飯跟凍茶配椰菜絲沙律柚子醋>$78份量十足,4隻吉列炸蠔熱騰騰的外脆內嫩,配菜有炸薯角和蘋果片,飯撈上咖喱汁味道濃厚,越食越開胃😋。<鰻魚丼跟凍茶配味噌湯> $95鰻魚燒烤味很重,食落肉質肥美,配菜有日式黃蘿蔔,流心雞蛋。鰻魚汁味道甜甜送飯一流😋。<炸餃子> $24餃子皮薄,很香口,不油膩😋。< 栗子紅豆抹茶軟雪糕最中餅> $42甜品是我至愛,抹茶味軟雪糕很濃茶味,栗子紅豆蓉不太甜,最中餅很薄入口即溶,食落層次和口感非常多😋。<朱古力熔岩蛋糕配上北海道3. 6牛乳軟雪糕> $50蛋糕內𥚃熱溶朱古力漿流晒出嚟,軟雪糕牛奶味很香濃😋。今晚渡過愉快的時光,享用美食和甜品,慶祝生日大滿足!😍

來到餐廳門口,等了一陣,職員很快安排有座位進入👏。

餐廳內的裝飾,日系風格,燈光柔和感覺好舒服😌。

這裡設有吧枱位置,地方很潔淨👍。

落單運作用,用手機掃描二維碼,很方便及快捷又環保♻️。

自助飲水區,客人可以自行選擇飲用👍。

<吉列生蠔咖喱飯跟凍茶配椰菜絲沙律柚子醋>$78

<鰻魚丼跟凍茶配味噌湯> $95

<炸餃子> $24
餃子皮薄,很香口,不油膩😋。

< 栗子紅豆抹茶軟雪糕最中餅> $42

<朱古力熔岩蛋糕配上北海道3. 6牛乳軟雪糕> $50

蛋糕內𥚃熱溶朱古力漿流晒出嚟,軟雪糕牛奶味很香濃😋。

今晚渡過愉快的時光,享用美食和甜品,慶祝生日大滿足!😍
2023-09-28
Type of Meal
Dinner
2023-10-06 49 views
這種晚餐組合聽起來非常美味!同時享受咖喱牛肉飯和咖喱雞肉飯,可以讓我品嘗到不同種類的咖喱風味,以及兩種不同種類的肉類。這樣的組合通常會提供豐富的口味體驗,並且讓整個晚餐更加多彩多姿。不僅如此,還可以搭配一些新鮮的蔬菜、香料和配菜,以增加風味的層次感。咖喱牛肉飯和咖喱雞肉飯都有其獨特的特點,可以在同一餐桌上滿足不同人的口味喜好。這種多樣性使你可以輕鬆創造一個美味的晚餐,滿足家人或朋友的胃口。無論是喜歡咖喱的濃郁風味還是肉類的愛好者,這樣的晚餐都會是一個令人滿意的選擇。

2023-10-05
餐廳明亮舒適 具設計感的木系裝潢 清新雅致 算係上水廣場較高質既選擇🩷鰻魚丼 $92跟凍茶 椰菜絲沙律柚子醋 鰻魚肥美 醬汁香 飯量夠 切細絲既沙律 加上柚子醋 口感好也很開胃 有機蜂蜜凍茶甜度剛好 解膩好喝🩷滑蛋吉列豬扒丼跟凍茶 味噌湯 $78洋葱🧅滑蛋 + 豬扒就是絕配 吉列豬扒濕潤不柴口🩷蜜味脆魷魚🦑 $35除左丼飯 小食亦唔輸蝕 推介呢個魷魚 香口juicy 難得有嚼口但又唔難咬斷🩷意式軟雪糕配紅豆白玉團子 +$30扭紋(牛奶+ 抹茶)惠顧主食就可以優惠價$30加埋甜品 雖然係加配但份量十足 雪糕可以揀口味 為食既我梗係揀扭紋啦🤣 抹茶甘苦 牛奶🥛味亦夠 團子黏軟 紅豆🫘綿密 仲有時令鮮果 成件事好繽紛🥳·QR Code 下單 上菜速度合宜 服務還不錯 整體感覺滿意 可以再訪呀😎
鰻魚丼

洋葱🧅滑蛋 + 豬扒就是絕配 吉列豬扒濕潤不柴口

🩷蜜味脆魷魚🦑 $35
意式軟雪糕配紅豆白玉團子

🩷意式軟雪糕配紅豆白玉團子 +$30
扭紋(牛奶+ 抹茶)
2023-08-07
Type of Meal
Lunch
意式軟雪糕配紅豆白玉團子
2023-09-09 74 views
去左上水廣場搵食Search下見到呢間丼道其實都算多唔同款式選擇有飯有咖喱烏冬有茶漬飯仲有魚生飯佢係跟set 主食跟沙律/味噌湯及凍茶價錢除左魚生飯類其他都係$7x-8x今次試左佢嘅蘋果咖喱烏冬同泡菜豚肉飯兩個都正常發揮份量都好夠另外點左蟹肉薯餅炸得都好好唔會好油最後仲試埋佢甜品反而都幾有驚喜呢度竟然有蕨餅個軟雪糕無論牛奶味或綠茶味都好食唔會太甜唯獨是個心太軟有少少叮耐左無乜流心整體食物質素及侍應都好好人有禮貌下次都可以再黎
去左上水廣場搵食

整體食物質素及侍應都好好人
有禮貌
下次都可以再黎

2023-09-01 95 views
黎到上水,小朋友想食日式咖哩,見到哩間丼道有咖哩又有丼道就入左黎環境日式木系feel,安排左卡位比我地,環境舒適用QR code落單枝豆 🌟🌟🌟正常枝豆咁,比較淋啲牛肉咖哩烏冬 🌟🌟🌟每個主菜都跟埋烏龍茶同椰菜沙律/味噌湯咖哩帶有蘋果味,少少辣吉列豬扒丼 🌟🌟🌟🌟吉列豬扒夠脆,加埋滑蛋,小朋友好鍾意食大蝦🍤蕎麥麵🌟🌟🌟🌟期間限定· 拌有柚子汁,酸酸地撈埋蕎麥麵凍食,好開胃,岩哂夏天意式軟雪糕配紅豆·白玉團子 🌟🌟🌟🌟食主菜有得加配甜品雪糕有得揀牛乳 / 抹茶 / 紐紋雪糕都好滑,配埋紅豆同煙靭既白玉團子好快就比小朋友KO

環境日式木系feel,安排左卡位比我地,環境舒適

用QR code落單

枝豆

枝豆 🌟🌟🌟
正常枝豆咁,比較淋啲

牛肉咖哩烏冬 🌟🌟🌟
每個主菜都跟埋烏龍茶同椰菜沙律/味噌湯
咖哩帶有蘋果味,少少辣

吉列豬扒丼 🌟🌟🌟🌟
吉列豬扒夠脆,加埋滑蛋,小朋友好鍾意食

大蝦柚子蕎麥麵

大蝦🍤蕎麥麵🌟🌟🌟🌟

意式軟雪糕配紅豆·白玉團子(加配)

意式軟雪糕配紅豆·白玉團子 🌟🌟🌟🌟
食主菜有得加配甜品
雪糕有得揀牛乳 / 抹茶 / 紐紋
雪糕都好滑,配埋紅豆同煙靭既白玉團子
好快就比小朋友KO
$100 (Lunch)
滑蛋吉列豬扒丼
意式軟雪糕配紅豆·白玉團子(加配)
2023-08-20 88 views
每次經過上水廣場已經好想試呢一間日本餐廳,見到佢餐廳環境非常闊落,而且仲要係新開聽好多人講性價比非常高! 今日終於可以一試啦😍😍平時食鰻魚飯都一定過百蚊,好多時仲要係得杯綠茶,冇其他餐飲! 打開餐牌,發現有一個超級吸引嘅餐就係鰻魚飯加冷烏冬❣️❣️係夏日嘅限定套餐~ 有我最鍾意食嘅鰻魚飯同烏冬,一個價錢兩種享受! 一定要即刻叫你食🥰聽到嘅時候都好有驚喜😍 鰻魚超大塊, 打烏冬都唔係細細碗個份量都幾多! 再配埋梅子梳打同埋麵豉湯❣️❣️成個套餐非常豐富~ 好吸引!另外我哋仲叫咗個抹茶雪糕加心太軟🥰超級推介! 外冷內熱😍完全啱啱好,我哋仲要係抹茶控~ 大家記得之後都要試吓呀😚
每次經過上水廣場已經好想試呢一間日本餐廳,
見到佢餐廳環境非常闊落,而且仲要係新開
聽好多人講性價比非常高!
今日終於可以一試啦😍😍

Weather is extremely hot this summer! Nice to have a summer tea break after long shopping in different shopping malls.  I ordered my favorite green tea ice cream.  The ice-cream is soft, milky and not too sweet.   Soooo yummy! My friend had cheese cake with strawberry flavor.  The overall taste and presentation were good.  Glad to have one more order always.  The glass of lovely ice mocha was a good friend of thirsty without any doubt.We were full of energy with such nice tea break,  time to con

We were full of energy with such nice tea break,  time to continue our great journey!
2023-07-16
2023-08-15 51 views
每一次行過呢間餐廳,都見到入面啲人一份份的定食,覺得好豐富,所以今日我都食下先。去到見到佢依家嘅限定套餐,鍾意食鰻魚嘅我當然要試下。 鰻魚好大塊,差唔多覆蓋成碗飯,性價比好高,而且燒得好香,灑上蔥花配埋鰻魚汁,非常滿足。旁邊嘅溫泉蛋同日本米拌埋一齊食,香甜嘅蛋汁配上白飯真係絕配。冷烏冬係細滑烏冬,有咬口,一個套餐有齊飯麵都幾唔錯。最喜歡嘅係梅子梳打,酸酸甜甜好醒神 。滑蛋牛肉DON 和牛味道濃郁,配上滑蛋同埋洋蔥,呢個組合一定係無得輸。牛肉火喉剛好,唔會煮太過,所以一啲都唔難咬。 七味雞翼 雖然得三隻,但每隻都好大 隻,炸得好香脆,外層灑上七味粉,小小微辣,好惹味。 抹茶拿鐵 好細滑,飲到淡淡茶香,高質。 抹茶芝士蛋糕 抹茶味道好濃郁,芝士味道剛剛好,細細件又唔會太甜,係抹茶愛好者之選。 總括來說,呢間係一間性價比高嘅餐廳。

冷烏冬係細滑烏冬,有咬口,一個套餐有齊飯麵都幾唔錯。

最喜歡嘅係梅子梳打,酸酸甜甜好醒神 。

滑蛋牛肉DON

七味雞翼

抹茶拿鐵

好細滑,飲到淡淡茶香,高質。

抹茶芝士蛋糕

總括來說,呢間係一間性價比高嘅餐廳。

1K
2023-08-14 867 views
大鄉里出城,去咗上水廣場覓食,見有間主打curry而阿sir又鍾意食咪試下囉,呢間餐廳都算多客,服務唔錯,環境裝修都ok,兩個人安排咗坐窗口位,望住一大片藍天,鬧巿中帶點寫意。 🥢吉列豬扒咖喱飯跟凍茶+椰菜絲沙律$78 ⭐️⭐️⭐️豬扒即叫即炸熱辣辣香脆可口,口感同味道都ok,不過咖喱唔辣亦唔夠香,令我哋有啲失望,最好味係烤蘋果片,又香又甜又多汁,好想encore多一片。 🥢吉列蠔咖喱飯跟凍茶+椰菜絲沙律 $78 ⭐️⭐️⭐️相比起豬扒,我覺得吉列蠔略勝一籌,因為蠔夠大隻同蠔味重仲好juicy,鍾意食蠔嘅人一定唔會失望,另外呢個餐個配菜亦比較豐富,所以比較推介蠔餐。 🥢凍蕃茄焙煎胡麻醬 $15 (指定小食優惠價) ⭐️⭐️⭐️⭐️阿sir話呢個超正,蕃茄夠凍麻醬又夠多,而且賣相夠靚。🥢炸池魚仔 $38 ⭐️⭐️⭐️⭐️每次見到有炸池魚都會叫,呢度嘅池魚一啲都無苦同腥味,仲炸得夠熱辣香脆,作為一個小食非常超值。 🥢栗子紅豆抹茶軟雪糕最中餅 $42 ⭐️⭐️⭐️呢個組合係我至愛,所以幾飽都想試,不過抹茶真係唔ok,牛奶味重過抹茶,幸好栗子紅豆都好味亦唔會太甜,連香脆嘅最中餅一齊食大滿足,仲有蕨餅都唔差好煙韌。 二人共消

🥢吉列豬扒咖喱飯跟凍茶+椰菜絲沙律$78 ⭐️⭐️⭐️

🥢吉列蠔咖喱飯跟凍茶+椰菜絲沙律 $78 ⭐️⭐️⭐️

阿sir話呢個超正,蕃茄夠凍麻醬又夠多,而且賣相夠靚。

🥢炸池魚仔 $38 ⭐️⭐️⭐️⭐️

🥢栗子紅豆抹茶軟雪糕最中餅 $42 ⭐️⭐️⭐️

二人共消費:$251

2023-08-06
$126 (Lunch)
2023-08-02 37 views
於上水行山後到了上水廣場的新派和洋料理居酒屋丼道吃晚餐, 這食店有多款特色丼飯、咖喱菜式、日式小食、甜品及日本酒, 總有一款適合不同口味及要求的朋友春夏野菜咖哩飯 $75這道菜的特點是使用當季的野菜為主要材料,有南瓜、蜜豆、番茄、茄子、粟米仔、梨、大蔥等蔬菜,配搭上咖哩汁, 味道濃郁香口,還附有自家製福神漬鰻魚丼飯 $92賣相吸引,鰻魚的肉質鮮嫩肥美,加上香甜惹味的醬汁,及配有溫泉蛋及醃黃瓜,令人回味無窮。丼飯及咖哩飯均附有烏龍蜂蜜凍茶,椰菜絲柚子醋沙律或味噌湯,另外我們還點了些小食及甜品炒野菜 $25有椰菜、燈籠椒、洋蔥等,面層放有鰹魚片,再灑上芝麻,味道及層次都相當豐富串烤小甘薯一串 $18清甜又健康的小食七味雞翼3隻 $28外皮香脆可口,雞肉熟度剛好,非常嫩滑意式扭紋軟雪糕 (牛奶+抹茶) $28雪糕軟綿幼滑,令人心曠神怡京都宇治抹茶芝士蛋糕 $32幽香的抹茶味道,質地綿密,口感潤澤,抹茶控必試店內另設冷熱水供應區及遊戲機區,更有一系列日本玩具車仔售賣,店舖有獨特的日本風味,亦有家的感覺

春夏野菜咖哩飯 $75

鰻魚丼飯 $92

炒野菜 $25

串烤小甘薯一串 $18
清甜又健康的小食

七味雞翼3隻 $28
外皮香脆可口,雞肉熟度剛好,非常嫩滑

意式扭紋軟雪糕 (牛奶+抹茶) $28
雪糕軟綿幼滑,令人心曠神怡

京都宇治抹茶芝士蛋糕 $32
幽香的抹茶味道,質地綿密,口感潤澤,抹茶控必試

2023-06-23 933 views
今日入咗上水搵朋友食飯,去咗地鐵站附近嘅上水廣場食日式丼飯。餐廳設計以淺木色為主,設計非常清新,環境寧靜雅致,坐低慢慢食個飯傾偈一流。餐牌設計充滿日式風味,但唔知係唔係有一啲新菜式update咗未擺落餐牌度,建議可以用QR code睇Menu,款式好似更加多。睇電子Menu見到有池魚丼,好吸引,即刻點嚟試吓。原條池魚丼 $168呢個池魚丼打卡簡直一流,一整條池魚切片,連頭連尾放上碗上,看上去非常吸睛,非常大條,只係$168,非常超值!池魚係五月至九月係盛產期,呢個季節食係非常當造,味道非常鮮甜,而且有少少油香,魚味濃郁清鮮每片魚生切得較為透薄,色澤透亮,肉質略帶爽口,可以選擇用酸汁食或者芥辣豉油食,兩者食落去嘅風味,大有不同,個人覺得用芥辣豉油食,可以把魚嘅鮮味更為提升。吉列咖喱豬扒飯$78呢度嘅吉列豬扒飯,係人氣之選!果然做得唔錯,日式咖喱汁加咗蘋果落去烹調,味道帶有微甜,口感溫和,非常滋味,飯上面更放有一塊蘋果肉,大人小朋友都啱食。吉列豬扒新鮮炸起,炸得非常香脆,外脆內軟,連埋咖喱汁一齊食,送飯一流。另外,呢度嘅餐,全部都會跟麵豉湯/ 沙律菜,同埋凍茶。七味雞翼$28小食我哋就點咗

原條池魚丼 $168

吉列咖喱豬扒飯$78

另外,呢度嘅餐,全部都會跟麵豉湯/ 沙律菜,同埋凍茶。

七味雞翼$28
小食我哋就點咗雞翼,一份有三隻,味道有少少辣,非常惹味,呢度嘅炸物炸得唔錯,雞翼炸得非常鬆脆,肉嫩juicy。
  • 原條池魚丼
2023-06-22 109 views
一個人在上水買完嘢,上水廣場成個5樓都係餐廳,但係冇乜嘢啱食。反而經過3樓見到呢間餐廳有下午茶,有日本嘅丼飯,但係怕一個人食唔晒,好彩見到有個小食拼盤,就叫咗嚟試吓。小食拼盤入邊有兩隻炸雞翼一個日式薯餅,一件芝士年糕,同埋幾件薯角。樣樣野都係炸到熱辣辣,尤其係個雞翼非常好食。嗰間嘢叫做七味雞翼,外脆內軟。呢個下午茶餐仲有得送沙律或者可以揀麵豉湯,仲會包一杯嘅烏龍茶。而且免+1。手機落單非常方便。抵食
2023-06-18 87 views
最近去上水廣場行街,發現好多店鋪進駐。其中比較吸引應該係呢間日式餐廳👉丼道。有小食有飯或者烏冬,仲有甜品,係我最喜歡嗰類型嘅餐廳。店內裝修唔錯,首先大玻璃設計既可望外面繁忙至極嘅火車站,又可以透入自然光,既舒適又愜意。座位寬敞,比我想像中大好多,而且冷氣舒適又乾淨,唔錯。落單採用掃碼點餐,付款都係,岩晒我呢d選擇困難嘅人慢慢揀。店員態度親切有熱誠,主動推介店內新推或熱門嘅產品,例如鰻魚丼、親子丼、深川丼 (東京深川地區名物)、和風咖哩系列等等,花多眼亂,最後我都叫左吉列豬扒咖喱烏冬,小食同甜品。金黃色嘅炸豬排,外面僅包住薄薄嘅一層酥,咬落鬆化酥脆,而裏面就係微帶一d脂肪嘅豬扒肉,口感順滑。當咬落去時,油炸過嘅表皮同肉貼埋一齊,令肉汁豐富又飽滿!咖喱汁濃郁口感香滑,辛辣度剛好,帶少少微甜,咖喱汁配上我最愛嘅烏冬,非常適合呢排熱屎辣辣嘅天氣,唔想食飯嘅最佳選擇。咖喱汁唔夠可以同店員講喔~另外呢個餐有綠茶同椰菜絲沙律,沙律配特製柚子醋,酸酸嘅味道剛令人更為開胃,食指大動。小食叫左檸檬鹽雞軟骨同蜜味脆魷魚,油水滋潤嘅雞軟骨,夾住一小塊肥肉,柔嫩又彈牙,再加埋檸檬鹽,增加香味之餘仲有助減膩,令人

落單採用掃碼點餐,付款都係,岩晒我呢d選擇困難嘅人慢慢揀。

綠茶

椰菜絲沙律

小食叫左檸檬鹽雞軟骨同蜜味脆魷魚,油水滋潤嘅雞軟骨,夾住一小塊肥肉,柔嫩又彈牙,再加埋檸檬鹽,增加香味之餘仲有助減膩,令人一粒接一粒。

檸檬鹽雞軟骨

而蜜味脆魷魚係店長推介,甜甜嘅蜜糖味道,有燒烤感覺。但脆脆嘅外表,內裏係食起黎好q彈嘅魷魚,香脆味美,幾邪惡但又滿足。

蜜味脆魷魚

最後我覺得甜品都係必食嘅,無論幾飽,都要叫一個意式雪糕配白玉團子,充滿京都嘅感覺。白玉團子好軟糯,超級q彈嘅口感真係好愛,而紅豆大粒又綿,唔會太爛,保留應有嘅紅豆口感,不過對我黎講大甜。雪糕要左牛奶同抹茶味,微微茶香配紅豆很錯。

意式雪糕配白玉團子

整體今餐食得好愉快,飯聚又多一個選擇喇

綠茶
椰菜絲沙律
檸檬鹽雞軟骨
意式雪糕配白玉團子
2023-06-18 111 views
位於上水廣場3樓317-320號舖的丼道餐廳,是一家令人驚艷的日式料理餐廳。這家餐廳的設計相當寬敞舒適,充滿了現代感,設有大片落地玻璃和吧台區域,讓顧客可以享受到特別的用餐體驗。由於餐廳開業時間不長,所有設施和用具都非常新淨,讓顧客更有信心品嚐美食。除了舒適的環境外,丼道餐廳還提供了多種豐富的日本料理選擇,讓人目不暇接。在餐廳中,我點了兩款丼飯:海鮮刺身丼和鰻魚丼。海鮮刺身丼售價為$115,刺身的種類包括三文魚、吞拿魚、海蝦、八爪魚等,還有玉子蓋飯。刺身全部都非常新鮮,讓人驚豔。而丼飯則是使用了日本越光米,這種米種在日本相當受歡迎。另外,鰻魚丼售價為$90,鰻魚的口感非常鮮嫩美味,飯粒Q彈,整體味道也十分不錯。除了上述兩款丼飯之外,丼道餐廳還提供了其他豐富的日本料理選擇。例如,他們的天婦羅非常推薦,油炸得剛剛好,外皮酥脆內裡鬆軟,食材新鮮,肉質鮮嫩,口感十分出色。此外,他們的壽司也非常新鮮美味,每一口都帶來滿滿的日式風味。另外,餐廳的拉麵也是非常受歡迎的選擇,湯頭鮮美,拉麵Q彈有嚼勁,讓人回味無窮。在價格方面,丼道餐廳的價格相對合理,非常適合想品嚐日本料理的食客們。總結來說,丼道餐廳的

在價格方面,丼道餐廳的價格相對合理,非常適合想品嚐日本料理的食客們。總結來說,丼道餐廳的設計舒適,食材新鮮美味,提供豐富的選擇,價格合理。如果你是日本料理愛好者,不妨到上水廣場的丼道餐廳品嚐美食,享受美好的用餐體驗。