5 day(s) ago
係銅鑼灣竟然可以搵到間$128雞煲烤魚任飲任食火鍋放題,仲有十餸飯可以任食,真係夠晒特別🫢呢個價錢仲要免加一,18點前離座更優惠只需要$118😱你可以揀皇牌烤魚、招牌雞煲、重慶麻辣火鍋、秘製羊蠍子煲、原味椰子雞煲同胡椒豬肚雞煲等等,另外每日有十款唔同既小菜可以比你任食,例如梅菜扣肉、鹹蛋黃雞中翼、菠蘿咕嚕肉、豆豉鯪魚臘味飯、鹽焗手撕雞等,仲有老火湯同糖水,真係好多野食可以揀其實90分鐘都真係唔係好夠🤔—————————————————————————————♦️皇牌烤魚(老壇酸菜味):選用沙巴魚大條又多肉,肉質嫩滑唔多骨,烤魚亦曾煎過味道更香,辣度揀左BB辣我覺得岩岩好,帶有少少辣味唔會過辣,酸味都突出口感過癮😋湯底再用黎打邊爐夠晒正♦️十餸飯放題:潮州蠔仔烙每次一出爐就好快比人拎晒,想食既就要睇住佢幾時出爐啦😂外皮香脆蠔香味十足~另外仲有鹹蛋黃雞中翼,夠晒大隻雞翼唔會炸到乾柴~韭菜豬紅、咕嚕肉、手撕雞等等味道正常,個人推介豆豉鯪魚臘味飯,飯底粒粒分明而且索晒醬油、臘味油脂及豆豉味係幾好味,豆豉鯪魚既鹹香味加埋落臘味飯中又幾夾~老火湯方面今次係蓮藕豬骨湯,鹹度適中♦️自助區:配料款式都幾多肥
—————————————————————————————
♦️自助區:配料款式都幾多肥牛、雞肉、豬肉都有,肥牛既肥瘦都幾均勻~丸類都有數款可揀如牛丸、墨魚丸等等,蔬菜類都有唔少,呢個價錢有咁多野食真係抵食🤩另外仲有細細粒啫喱小朋友一定中意💖
♦️飲品區🥤:款式都算多有可樂、雪碧、芬達、忌廉、各款盒裝飲品,特別要推介粒粒葡萄,望個樣以為好甜但飲落去唔甜,同埋味道唔似好假果種糖漿味,入面有勁多蘆薈👍🏻
📣而家做緊優惠4人同行1人免費,優惠適用於星期一至四全日🤩
評分🖍️(滿分為5個🌕)
抵食指數:🌕🌕🌕🌕🌗
服務質素:🌕🌕🌕🌕🌑