2024-01-31 417 views
呢度食嘅焗意粉同埋Pizza甜品都唔錯價錢亦都好相宜, 叫咗個意粉加$10就可以有一份香蕉班cake,其實食完個意粉都好飽, 但係鍾意食甜品嘅我點可以錯過呢😙個意粉都唔錯呀芝士味同白汁加埋都好match

個意粉都唔錯呀芝士味同白汁加埋都好match
白汁焗意粉/香蕉pancake
白汁焗意粉/香蕉pancake
2023-06-05 670 views
Eurogogo 係唔算好多既連鎖西餐店,屋企人嫌價錢略貴。老實講,佢晚餐既性價比係唔高,不過我經常黎食佢既早餐,推薦農夫比得包餐加通粉,個包好食,出邊餐廳比較少有,成日食港早ABC餐既令一好選擇。令一個近期常食係吞拿魚法包餐,因為即叫即整,每次上黎熱騰騰,加上吞拿魚都唔少,呢個餐就包埋個通粉,食埋啱啱好,惟一美中不足既係間野除左通粉之外無其他麵食類選擇,咁多年都係咁,唔知有無機會改進下呢不過連鎖店都應該好難有咩聽意見啦!
Eurogogo
係唔算好多既連鎖西餐店,屋企人嫌價錢略貴。

令一個近期常食係吞拿魚法包餐
不過連鎖店都應該好難有咩聽意見啦!
2023-01-30 594 views
年三十早上,同朋友去元朗行山,行山前首要任務係醫飽個肚先!殊不知大部分餐廳已經收爐,我地左撲右撲先搵到位於元朗廣場嘅euro go go,驟眼睇門外嘅餐牌都幾吸引,於是我地決定食呢間。排咗大約十分鐘之後就可以入座,我地一行二人被安排坐喺一張窄窄嘅二人枱,張枱窄到放兩個餐都有啲困難,如果大動作啲一定好易倒瀉野。我地各嗌咗一個早餐C:火腿香腸鮮茄濃通粉配熱脆牛角包,跟一杯熱飲,盛惠$48。本身睇佢個餐牌,以為碟通粉會好大碟,點知碗口甚淺、份量極少;惟一嘅安慰係牛角包夠大件脆口,但整體嚟講仍然係偏貴,性價比低,用一句成語嚟概括:華而不實。

火腿香腸鮮茄濃通粉配熱脆牛角包
2023-01-21
10 Minutes (Dine In)
$48 (Breakfast)
2022-05-21 700 views
早餐我成日都會黎食農夫彼德包。所以一定要推薦下。再嘆埋杯咖啡,真係一份享受。坦白講,呢間野性價比不錯,一來成日有優惠券買,變相八,九折左右,當然有人會覺得給綁住,不過都要佢食得落口先得既,二來d位夠寬落。唔會轉身整到人。加埋一路食一路睇新聞,坐幾耐都得。講返個彼德包先,好健康,蔬菜搭配為主,d菜好新鮮,非常好食。我次次都食佢。有時比較餓,就會叫多個通粉,個通粉細細碗,容易入口,不過如果要食多d旣人,可能未必夠飽。
2022-05-14
  • 農夫彼德包
2022-05-07 485 views
雖然晚市堂食已於早前恢復,不過我同家人因工作習性,一星期內大部分日子都會外賣自取,或用外賣平台外送直送到家。今次家人想食西餐,自然就會想到Euro gogo, 雖然元朗西餐的選擇真係唔少,不過我地都幾鍾意食Euro gogo的Pizza及雞翼,簡單之餘亦美味。咁啱見到部分的Pizza款式有折扣,所以決定叫2種pizza, 一份係我再加另外半份係家人,再加一份雞翼及煙肉芝士焗磨菇就夠晒。份量唔會太少,2個人其實啱啱好

份量唔會太少,2個人其實啱啱好
2022-05-06
Delivery
Type of Meal
Dinner
  • 煙肉芝士焗磨菇
  • 蜜糖雞翼
2021-12-04 580 views
Euro gogo學生時代回憶,當年平價西式之選,好耐都冇食過呢間,以前覺得好抵食,自助式唔駛等位 ☺️但依家人流限制餐廳只可入28人,排隊等左20分鐘先入得!叫左三款意粉味道不過不失,吞拿魚意粉口感比其他兩款佳,白汁同吞拿魚肉都叫正常份量。唔知點解佢呢度嗰卡邦尼一定要做到甘乾身、冇汁,唔係好啱大衆口味。過下口癮食半打薯蓉焗田螺,薯蓉吾夠淋冇汁好似壓碎嘅薯仔甘。兩款pizza 口感都普通,芝士蕃茄放啲蕃茄蓉上去有啲畫龍點睛感覺,唔放好過放。連鎖店式經營開業甘多年總有年青一代捧場客,如果要keep住客路,價錢方面及食物要注意保持優勢,吾係唔夠其他對手競爭。卡邦尼意粉$62芝士吞拿魚意粉$58菠菜汁魚柳闊條麵$70法式薯蓉焗田螺$48檸檬汁$25 同檸檬可樂$21Lunch meals:☺️❣️Spaghetti Carbonara withSmoked Ham & Bacon❣️Tuna with Cream Cheese Sauce❣️Fettuccine with Fish Fillet & Spinach Cream Sauce❣️Baked Escargots with Mashed Pot

但依家人流限制餐廳只可入28人,排隊等左20分鐘先入得!

卡邦尼意粉$62
芝士吞拿魚意粉$58
菠菜汁魚柳闊條麵$70
法式薯蓉焗田螺$48

檸檬汁$25 同檸檬可樂$21

Lunch meals:☺️
❣️Spaghetti Carbonara with
Smoked Ham & Bacon

❣️Baked Escargots with Mashed Potato
2021-12-04
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
2021-10-22 343 views
Euro Gogo 素食選擇多, 整體來說抵食又美味整得一試。喜歡素百寶Pizza及黑松露小麥飯,很香在相薄附上相片參考。之前也試過忌廉湯,個湯很滿,可以兩個人分。最好食就是蒜蓉包,蒜蓉包很香,質感亦好。薯皮,無論是原味或者酸忌廉都很好味😋味道很濃郁,又夠飽肚。最初幫襯的時候,我們叫了一個素食百寶pizza. 店員遞上的時候發現是有腸仔的百寶,問我們是否素食者,因為其他全部也是素食。我們才發覺下單的時候沒有說明。店員很窩心地給我們叫廚房再做一個素食,心裏有點不好意思,因為下單的時候確實是我們沒有說明,店員說是他們沒有問清楚。這種服務態度真令我們給like👍🏻。
Euro Gogo 素食選擇多, 整體來說抵食又美味
整得一試。
喜歡素百寶Pizza及黑松露小麥飯,很香
在相薄附上相片參考。
之前也試過忌廉湯,個湯很滿,可以兩個人分。
最好食就是蒜蓉包,蒜蓉包很香,質感亦好。
薯皮,無論是原味或者酸忌廉都很好味😋
味道很濃郁,又夠飽肚。
2021-10-18
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
2021-10-21 171 views
今晚用外賣平台叫咗euro gogo。以前幫襯通常會選擇堂食,因為熱辣辣會更加好味。不過呢兩年都習慣外賣。euro gogo我最鐘意食焗磨菇,雞翼同埋Pizza。雖然pizza的topping並唔算太多,但我認為味道方面,絕對優勝過其他的薄餅專門店。整體食物美味

2021-10-21
Waiting Time
30 Minutes (Delivery)
$120 (Dinner)
2021-08-18 346 views
今日又去咗呢間euro gogo食下午茶啦!呢度嘅種類好多,而且仍然有下午茶嘅優惠非常吸引!每一次我都會食呢度嘅肉醬薯蓉,太好食啦!呢度嘅薯蓉份量適中,而且上面仲會有一對芝士超級邪惡好食!而且呢度嘅肉醬再加芝士加埋薯蓉一齊食味道超夾!食到好過癮!另外加多$10仲可以有鮮茄湯通粉!份量唔算好多,不過絕對係夠食!而且加埋用咗羅宋湯湯底,蕃茄味非常濃郁!而且呢個通心粉嘅口感都好好,比較爽口彈牙!如果以下午茶來講,份量真係完全夠晒食!成個下午茶連埋嘢飲都係$50唔使!!呢個下午茶真係冇得輸😍😍😍

2021-07-25 289 views
平日多數黎euro go go食午餐,今次終於試到佢嘅下午茶小食餐。我地叫左個三式薯皮伴酸忌廉醬,佢有芝士吞拿魚,雞肉,芝士火腿粒,整得好香,配埋酸忌廉唔會好膩,味道好好又飽肚,同朋友share最好。另外叫左個蘋果脆脆,下面全部都係蘋果,覺得脆脆可以多返d,但都好味。加左杯chocolate tea latte,味道幾特別,唔會全部都係好濃朱古力味,飲品帶有茶味嘅。餐廳唔洗加一都幾推薦大家食,不過淨係接受現金付款。
三式薯皮伴Gogo  酸忌廉醬
忌廉蘋果脆脆
Iced  chocolate  tea  latte

餐廳唔洗加一都幾推薦大家食,不過淨係接受現金付款。
三式薯皮伴Gogo  酸忌廉醬
忌廉蘋果脆脆
2021-04-09 498 views
元朗廣場餐廳唔算多,黎黎去去都係果幾間,今晚就黎左試呢間成十年無食過既餐廳。Eurogogo以前係沙田連城廣場有舖,差唔多成十年前食過,仲係用緊外賣鋁兜serve堂食的,味道印象中唔錯,幾懷念,所以今日黎食下,睇下味道係呢十年有無好似香港既時局有好大既轉變。首先,入到黎既環境比想象中舒適,記得沙田連城果間好鬼細,可能大西北地大,比較闊落。當時係平日夜晚7點度,唔算多人。嗌左個芝士吞拿魚意粉,$56。加埋杯凍檸茶就$82。個人就覺得野飲貴啦,好心你就整個set,送埋野飲啦,連熱飲都無。賣相一般,但食落唔錯。有d似茶記但又好食過茶記,eurogogo d野唔係話特別精緻,但每啖都好滿足。大碟、飽肚。岩自己一個人黎hea食或趕時間時食,搵朋友都得。凍檸茶都唔錯,唔會話太難飲,係貴左d。

芝士吞拿魚意粉

凍檸茶都唔錯,唔會話太難飲,係貴左d。
2021-04-07
10 Minutes (Dine In)
$60 (Dinner)
芝士吞拿魚意粉
2020-10-21 490 views
由細食到大既EURO GOGO 係仔仔學校附近原來就有一間喇 今日同仔仔放學就去食左個lunch 😋我仔好鐘意pizza 、但得我地2個, 邊度食得晒⋯不過Euro gogo就有得叫半份pizza 喇 同仔仔2個人食啱啱好 千島醬海鮮pizza . 永遠都咁好味😋+$8 仲可以飲埋荔枝茶 好飲唔太甜 ~仔仔食完pizza 都話正可以多d黎食喇
由細食到大既EURO GOGO

好飲唔太甜 ~

仔仔食完pizza 都話正
可以多d黎食喇
2020-05-05 574 views
平日行街總會有機會見到EURO GOGO 連鎖店,今日無plan同朋友仔食邊間餐廳,又突然好想食西式野,於是走左入元朗廣場呢間EURO GOGO首先,我地小試牛刀,叫左半份千島海鮮Pizza 我同友人都好鍾意佢薄薄既餅底,唯獨芝士比例大過千島醬,有d扣分啦2/5。主角出場!然後我地叫左人氣乳酪薯皮Set一碟有6件,分別係煙肉、雞肉同吞拿魚各兩件成個薯皮焗得夠乾身,內部薯肉又唔會太dry,仲keep到軟綿綿質感,配埋熔化左既芝士+少酸味既希臘乳酪醬真係令食慾大增4/5。如果有機會去Eurogogo 食野,推薦大家要一試佢既薯皮呀

首先,我地小試牛刀,叫左半份千島海鮮Pizza

2/5。

主角出場!

然後我地叫左人氣乳酪薯皮Set
一碟有6件,分別係煙肉、雞肉同吞拿魚各兩件

4/5。

2020-04-28
$80 (Dinner)
2020-04-23 373 views
美味指數:🌕🌕🌕🌕🌑-千島海鮮pizza $98配田園沙律+野飲一杯Pizza好香好好食 好多醬汁😋好惹味-下午茶餐🍽:密糖雞翼套餐$48配野飲雞翼甜甜地好開胃好好食 又唔會太乾😍好推薦-意式鮮蔬蛋批餐$46配野飲呢個我就唔太中意 因為唔太香 只配青瓜同少量蔬菜 比較單調

美味指數:🌕🌕🌕🌕🌑

Type of Meal
Tea
  • 蜜糖雞翼
2020-03-18 389 views
經過Euro go go見到我想食嘅pan cake,於是就食佢啦!買完好快送過嚟!見到Pan cake同腸仔煎得唔錯!兩條腸仔顏色煎得好靚,雖然呢個早餐睇嚟好簡單,但唔係度度餐廳都有咁嘅配搭,腸仔加pan cake又甜又鹹,好match!再嘆返杯cappuccino ,夠醒神!