🎀銅鑼灣。間唔中都要放肆一下😆🎀🪄店名* #放肆茶舍🔮地址* 銅鑼灣利園山道15號地下🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$70 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_銅鑼灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_港式#pickyme_飲品➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵而家夏天甘熱 行街都好想買飲品解渴 甘岩經過呢間茶飲店店面裝修都好特別 色彩繽紛 以海浪風做主題 仲有一面牆畫左可愛卡通人物可以打卡 平時好少見香港有呢啲舖頭 而且佢地品牌仲要系香港原創品牌 當然要支持一下啦😎🍽️食物質素🍽️飲品選擇超多種類 除左有普通既奶茶之外 仲有水果茶,芋頭系列,oreo系列,奶蓋等 而配料追加多達八種 其中最特別系有蘆薈凍,粉粿比較少見 另外舖頭更設有不同優惠 例如學生可以減$3 為左響應奧運奪金 而家加$1仲可以有多一杯奶茶😍唔想等既話仲可以提早掃定qrcode落單 黎到即拎十分方便~👀評分💖💖💖💖💖🪄楊枝玉露甘茗$38兩杯飲品甜度都係剛好 呢邊叫左少甜 配料相當豐富 楊枝甘露系撕成碎碎 再配有咬口丸子 飲落酸甜可口👍👀評分💖💖💖💖💖🪄肉肉水蜜
🎀銅鑼灣。間唔中都要放肆一下😆🎀

🪄店名* #放肆茶舍
🔮地址* 銅鑼灣利園山道15號地下🔮
🗾分店地區🗾 沒有分店
💰價錢$70 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

👀評分💖💖💖💖💖
🪄楊枝玉露甘茗$38

👀評分💖💖💖💖💖
🪄肉肉水蜜桃$32
而呢杯我都覺得超出色 入面有切碎水蜜桃果肉 果茶飲落甜度合適 配上水蜜桃粒粒 令整體更有口感!

值得稱讚系佢地飲品包裝靚~而且仲有好嚴實 就算唔係即刻飲都唔怕倒瀉🤗

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️
🎈味道評分*😋😋😋😋😋
🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇
🎈抵食程度*💰💰💰💰💰
🎈服務態度*💌💌💌💌💌

• 楊枝玉茗甘露
  • 肉肉水蜜桃
放肆茶舍 Fancy Tea 📍銅鑼灣利園山道15號地舖Happy Friday,經常都想「放肆」一下,大吃大喝一番!但最近天氣都比較熱,有時都無咩胃口,所以令平時唔太好飲嘢嘅我都習慣買杯手搖解下暑。今日放工嚟到銅鑼灣,發現一間從未幫襯過嘅手搖店,標榜香港原創品牌。非常支持留港消費嘅我即刻睇睇menu有咩啱飲,支持一下香港自家出品!佢哋有六大種類嘅飲品,合共接近30款手搖供選擇,非常多元。部份飲品仲好有創意,加上色彩繽紛嘅插畫同精美嘅包裝,相信可以吸引唔少客人幫襯!我哋喺花果茶Party呢個系列內揀咗兩款推介俾大家,希望大家行過路過,都唔好錯過,一同「放肆」一下! 💰$38楊枝玉茗甘露 🥭楊枝甘露飲品並唔係咩新奇產品,但用有柚香味嘅芒果製成,再加入烏龍茶嘅楊枝甘露,我就真係未試過啦!放肆特選自身帶有清新柚香嘅芒果打汁,再加入花香撲鼻嘅山茶花烏龍茶,沖出嚟嘅飲品既有芒果嘅甜香,又有花茶嘅幽香,再配埋紅西柚肉、西米、寒天波波同極少有嘅純素椰奶,真係世界級享受! 💰$32肉肉水蜜桃 🍑愛茶之人必須要點呢杯肉肉水蜜桃試試!放肆選用錫蘭紅茶同阿薩姆紅茶作茶底,兩款紅茶結合後,茶香交融,層次豐富帶
放肆茶舍 Fancy Tea
📍銅鑼灣利園山道15號地舖

[價錢 Price]
💰$38
楊枝玉茗甘露 🥭

[價錢 Price]
💰$32
肉肉水蜜桃 🍑
愛茶之人必須要點呢杯肉肉水蜜桃試試!放肆選用錫蘭紅茶同阿薩姆紅茶作茶底,兩款紅茶結合後,茶香交融,層次豐富帶有茶味餘韻,完全顛覆我對手搖嘅想法!而「肉肉」一詞則形容粒粒香甜嘅白桃果肉,一口吸到底,除咗飲到清甜嘅水蜜桃紅茶味,亦咬到粒粒新鮮果肉,價錢都只係$32,性價比真係超高!
  • 楊枝玉茗甘露
  • 肉肉水蜜桃
最近真的很喜歡喝鮮果茶,水果的香甜搭配不同香氣的茶葉喝起來十分舒服清新!最近在銅鑼灣就發現一家開業大半年的本地手搖飲品店的果茶系列非常有特色,很適合在這種大熱天時買來作為消暑飲品肉肉水蜜桃 $32爆爽鳳梨 $30一人一杯果茶系列,先來「肉肉水蜜桃」,看名字就知道這杯是加入了新鮮的白桃果肉,而且份量不少粒粒香甜~ 茶底方面就以錫蘭紅茶和阿薩姆紅茶混合沖泡,茶味甘醇濃郁芬香,同時具備了兩種茶葉的特質,再加上甜美的蜜桃肉,愛桃的朋友一定會愛上這個!個人推薦不加甜會突顯兩種食材的特點啊~至於「爆爽鳳梨」就是結合了新鮮的鳳梨果肉、鳳梨汁、蘆薈與茉莉綠茶四種食材,口感會比前者更豐富,味道就會以酸甜清爽為主,茶底因為是搭現茉莉綠茶的關係除了茶香更帶一分花香,生津解渴,兩款是完全不一樣各有特色啊!店家毗鄰銅鑼灣大型商場,非常便捷;雖然只是一間茶飲店,裝潢卻是色彩繽紛又夠eye-catching,其中一面牆身更是畫上可愛的卡通人物壁畫方便客人打卡!縱然手搖飲品都是來自台灣,可這店卻是百分百香港製造,由一班年青朋友以無畏的「放肆精神」作品牌核心概念開設這家店,飲品的種類也是非常多元化,六大種類接近三十款的
肉肉水蜜桃 $32
爆爽鳳梨 $30

縱然手搖飲品都是來自台灣,可這店卻是百分百香港製造,由一班年青朋友以無畏的「放肆精神」作品牌核心概念開設這家店,飲品的種類也是非常多元化,六大種類接近三十款的飲品選擇,又不定期推出創意飲品,對喜歡嘗新的香港人來說絕對適合不過~
2024-07-26
2024-08-15 66 views
今天經過銅鑼灣這間放肆茶舍,看到有很多人在等候飲品,於是我都想試一試。和朋友一人一杯叫了兩杯茶飲,經店員推薦選擇了肉肉荔枝翡翠以及楊枝玉銘甘露▶️ 楊枝玉銘甘露這杯是使用新鮮的芒果汁,配搭寒天波波、紅柚肉、西米以及椰汁,再加入山茶花烏龍茶而調製而成的,一次夠滿足了想吃楊枝甘露,又想喝茶飲的朋友,非常推薦▶️ 肉肉荔枝翡翠這杯肉肉荔枝翡翠內有三份一都是荔枝果肉以及椰果,非常足料,荔枝果肉的清香配搭茉莉花茶的茶味非常合襯,在炎炎夏日真的非常消暑.相信這間放肆茶社會是我來銅鑼灣一訪再訪的茶飲店。📍 放肆茶舍 (銅鑼灣)銅鑼灣利園山道15號地舖

▶️ 楊枝玉銘甘露

▶️ 肉肉荔枝翡翠

相信這間放肆茶社會是我來銅鑼灣一訪再訪的茶飲店。

📍 放肆茶舍 (銅鑼灣)
銅鑼灣利園山道15號地舖
因為中意飲有Oreo嘅奶茶,但好少地方有,見佢呢度有,所以之前都買過一次佢嘅放肆Oreo。上次店員話最少都一定要少少甜,咁我唯有試下啦,但始終都係覺得偏甜。今日想去再買,同店員講想走甜,因為少少甜都係偏甜,但個店員又係死都話冇得走甜。我問佢其實係點解,如果係個奶蓋甜嘅話我可以走埋奶蓋,但佢話會因為會落少少糖漿。咁我就奇怪,既然你係另外落,咁你唔落咪得,因為Oreo本身都有甜味,但佢就話一定要落,因為POS system冇得比佢揀走甜,佢落唔到個單就唔識做。我真係呆咗,明明menu其他野又比走甜,唔明佢做乜死都要落果個糖漿,客人有request走甜只不過唔落糖or糖漿,點會做唔到?成間鋪好似機械人咁好唔識變通,因為部機fix咗就hang曬機咁。咁嘅service同安排,同埋啲嘢又太甜,真係可以唔洗買佢。

2024-08-10 50 views
.🐷📌 #豬西食銅鑼灣#豬西食香港島.放肆茶舍位於銅鑼灣 是一間小店🤣 之前都有同大家介紹環境簡約而有格調😏店內供應多款特飲行街行到攰 熱辣辣就梗係要買返杯嘢飲啦.🐷肉肉水蜜桃🍑 少少甜 少冰水蜜桃果肉軟糯香甜 加上冰塊 十分清爽可口 飲落胃口舒服 呢個天氣飲呢個非常消暑.🐷肉肉荔枝翡翠 少少甜 少冰荔枝果肉飽滿多汁 入口綿密幼滑 帶點微甜🤏🏻很有清新感 加上冰塊 感覺更加提神醒腦 🤣🤣非常適合在炎熱的夏日飲.放肆茶舍📍銅鑼灣利園山道15號地舖.#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #銅鑼灣 #銅鑼灣好去處 #銅鑼灣美食
🐷📌 #豬西食銅鑼灣#豬西食香港島
🐷肉肉荔枝翡翠 少少甜 少冰
放肆茶舍
📍銅鑼灣利園山道15號地舖
2024-08-09 60 views
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼位於銅鑼灣利園山道嘅香港本地品牌手搖茶飲店「放肆茶舍」🥤最近推出全新產品以迎接炎炎夏日,多款特色花果茶清涼解渴,消暑一流,值得一試👍🏻🔹楊枝玉茗甘露($38)芒果汁由帶有柚香嘅芒果品種新鮮打製而成,加入山茶花烏龍茶後具天然幽雅花香😋再配上寒天波波、紅西柚肉、西米同純素椰奶,味道豐富有層次💓🔹肉肉荔枝翡翠($34)新產品‼️內有由原粒荔枝輕壓而成嘅小果肉,相當有口感✨清甜嘅荔枝果肉配搭清新甘香嘅茉莉綠茶,飲品口感輕盈鮮爽,呢個季節飲最適合不過🙆🏻‍♀️▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

🔹楊枝玉茗甘露($38)

🔹肉肉荔枝翡翠($34)

咁熱嘅天氣又要放肆飲返杯😆解渴又消暑💥ღ肉肉荔枝翡翠 $34⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯揀咗店長都推薦嘅呢款荔枝綠茶入面有粒粒香甜荔枝果肉同埋有咬口嘅椰果飲落好香荔枝味,好清爽ღ楊枝玉茗甘露 $38⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯呢款既可以當甜品又可以當飲品超正🤩將新鮮打出嚟嘅芒果汁🥭搭配帶有獨特山茶花香嘅山茶花烏龍茶仲有Q彈寒天波波、粒粒西米、紅西柚肉同純素椰奶,層次感相當豐富味道酸甜開胃🤤
咁熱嘅天氣又要放肆飲返杯😆
解渴又消暑💥

ღ肉肉荔枝翡翠 $34
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
揀咗店長都推薦嘅呢款荔枝綠茶
入面有粒粒香甜荔枝果肉
同埋有咬口嘅椰果

飲落好香荔枝味,好清爽

ღ楊枝玉茗甘露 $38
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
呢款既可以當甜品又可以當飲品超正🤩
將新鮮打出嚟嘅芒果汁🥭
搭配帶有獨特山茶花香嘅山茶花烏龍茶
味道酸甜開胃🤤
TakeAway
夏天真的特別喜歡喝茶飲☀️最近在銅鑼灣一帶發現了新品牌還要是香港本土品牌🇭🇰當然要支持一下啦😉選擇都幾多 點了花果茶系列🌟✩‧₊肉肉葡柚蘋果($32)🍎葡萄柚和蘋果這個組合配搭不錯甜甜酸酸的味道配上清香的茉莉綠茶🌼喝起來更吃到粒粒葡萄柚果肉清爽宜人✩‧₊爆爽鳳梨($30)🍍以綠茶作基底加入鳳梨味道清甜而且還能吃到蘆薈粒粒整體感覺清新解渴🧊*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*
夏天真的特別喜歡喝茶飲☀️

味道清甜
而且還能吃到蘆薈粒粒
整體感覺清新解渴🧊
*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*

香港原創茶飲品牌放肆茶舍以無畏的「放肆精神」作品牌核心概念,不定期推出創意飲品,最新力作是共有8個款式的「花果茶Party」系列,這次就試了其中兩款。❥ 楊枝玉茗甘露🥭以烏龍茶作為茶底,加入新鮮芒果汁、紅柚果肉、寒天波波、西米和純素椰奶,營造豐富的口感,味道比一般楊枝甘露更清新解渴。❥ 肉肉荔枝翡翠🍹將一顆顆原粒荔枝輕壓成小果肉,加入適量椰果增加口感,清爽的茉莉綠茶與清甜的荔枝果香果肉完美結合,輕盈清新的快感即時為炎炎夏日降溫。系列還有6款其他味道,下次經過要試試。❥ 肉肉水蜜桃❥ 爆爽鳳梨❥ 百香小玉❥ 柳丁波波❥ 肉肉葡柚蘋果❥ 紅梅洛神花◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦𖠿放肆茶舍 Fancy Tea @fancyteahk𖤣𖤥銅鑼灣利園山道15號地舖味道 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦♡.﹀﹀﹀.♡◦•◦#放肆茶舍 #

❥ 楊枝玉茗甘露🥭

❥ 肉肉荔枝翡翠🍹

系列還有6款其他味道,下次經過要試試。

❥ 肉肉水蜜桃

服務 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
環境 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
價錢 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡
回頭率 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

#放肆茶舍 #FancyTea #香港本地品牌 #香港原創品牌 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #茶飲 #茶飲店 #水果茶 #手搖飲品 #台式飲品 #養生 #香港餐廳推介 #美食推薦 #香港美食 #香港打卡 #打卡 #香港好去處 #食好西 #吃貨 #foodie #foodstagram #foodiehk #hkfoodie #hkfood #hkfoodstagram #hkfoodblog #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie
2024-08-06 19 views
has a delightful selection of fruity and floral tea 🌞 sweet and refreshing to quench the thirst 💦 beat the heat this summer!夏日花果茶飲系列 🌞 香甜清新 冰流解渴 💦 消暑必備~🥭 楊枝玉茗甘露 (少甜 冰度固定) HKD$38mango camellia pomelo sago (vegan)楊枝甘露 新鮮芒果汁 🥭 紅西柚肉 🍊加入烏龍茶 🍂 純素椰奶 🥥 幽雅花香寒天波波 西米 清新怡人 爽彈煙韌🍑 肉肉水蜜桃(少甜 少冰) HKD$32peach black tea with white peach flesh紅茶底由錫蘭及阿薩姆結合而成 🍂 濃厚茶香粒粒水蜜桃果肉 🍑清甜果香 馥郁芬芳📍銅鑼灣利園山道15號地舖 🇭🇰

夏日花果茶飲系列 🌞 香甜清新 冰流解渴 💦 消暑必備~

🥭 楊枝玉茗甘露 (少甜 冰度固定) HKD$38
楊枝甘露 新鮮芒果汁 🥭 紅西柚肉 🍊
加入烏龍茶 🍂 純素椰奶 🥥 幽雅花香
寒天波波 西米 清新怡人 爽彈煙韌

🍑 肉肉水蜜桃(少甜 少冰) HKD$32
紅茶底由錫蘭及阿薩姆結合而成 🍂 濃厚茶香
粒粒水蜜桃果肉 🍑清甜果香 馥郁芬芳

📍銅鑼灣利園山道15號地舖 🇭🇰
二訪奶茶店🥳,果茶清幽香甜🍹,配料juicy有咬口,出色🫡・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🍎 肉肉葡柚蘋果 走甜 HK$32・味道:入口先係清甜蘋果汁🍎,之後就啜到葡萄柚嘅酸甜,但完全唔苦超驚喜🤩 每粒葡萄柚果肉都爆晒汁,加埋蘋果嘅甜,清甜微酸咁好清爽,兩者超夾👍🏻!鍾意佢茉莉綠茶底唔會同果汁撞埋一齊,因為平時有啲茶底撞果汁會搞到個茶好苦🫖,但呢款冇,清淡幽香,會encore嘅好飲😋!・口感:葡萄柚果肉脹爆多汁💦🍳 肉肉荔枝翠翠 走甜 HK$34・味道:同樣入口先係甜蜜荔枝汁👅,然後啜到荔枝粒同椰果好有咬口~欣賞店員將啲荔枝粒切到啱啱好啜到嘅size🥰,好細心呀愛了🫶🏻!呢款同樣加咗茉莉綠茶,令杯嘢飲除咗荔樣香甜仲有陣清幽茶香,夏天飲一流,鍾意純甜味果茶嘅波友可以試呢款🤌🏻!・口感:荔枝鮮甜juicy,椰果有咬口,不死配搭,掂🫡・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論:呢間嘢飲份量好似畀出面嘅更大杯,走甜已經好夠做,經開絕對會再飲,已進入本波放心畀quota之廢水選擇🤭🤭・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・
二訪奶茶店🥳,果茶清幽香甜🍹,配料juicy有咬口,出色🫡

🍎 肉肉葡柚蘋果 走甜 HK$32
・口感:葡萄柚果肉脹爆多汁💦
肉肉葡柚蘋果
🍳 肉肉荔枝翠翠 走甜 HK$34
・口感:荔枝鮮甜juicy,椰果有咬口,不死配搭,掂🫡
肉肉荔枝翠翠

🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~

2024-08-03
$33 (Tea)
肉肉葡柚蘋果
肉肉荔枝翠翠
放肆!真係太放肆!買癈水都要買得放肆!今日係銅鑼灣就見到呢間「放肆」茶飲店!睇落幾特別,入去睇下咩料先!一間來自 #香港本地品牌 嘅 #放肆茶舍 @Fancy Tea,以水果特色茶飲及各多式唔同打卡好飲茶飲主打!店員推介佢哋新出{ 🌟.•·放 肆 花 果 茶 PARTY ·•. 🌟 } ,亦都係近期佢地最熱賣嘅茶飲!一共有八款,我就揀咗最愛嘅肉肉水蜜桃🍑同埋柳橙波波🍊!✨ 肉肉水蜜桃 ✨ 炎炎夏日就正是水蜜桃豐收嘅時候!呢杯叫得「肉肉」,入面真係有好多粒粒果肉😍😍將水蜜桃配搭紅茶,佢哋嘅紅茶由錫蘭及阿薩姆結合而成,茶底芬香帶有鍚蘭茶香,同時含有阿薩姆嘅餘韻,仲有啖啖白桃粒粒果肉,有誰不愛呢😍 ✨柳丁波波✨店員話呢款柳橙汁花果茶配搭茉莉花香綠茶係最清爽,既有茶香又有果香!搭配埋寒天波波咁低熱量嘅配料(因為我怕肥),好清爽仲有粒粒寒天波波咬下,好啱咁炎熱嘅夏日!其實款款都好想飲,下次必定要試下✨新登場❤️肉肉荔枝翡翠❤️ 同埋🧡紅梅洛神花 🧡,大家有去銅鑼灣真係唔好錯過‼️🥤放肆茶舍 Fancy Tea📍銅鑼灣利園山道15號地鋪(12:00-22:00)Fancy.T 放肆 放肆茶舍
✨ 肉肉水蜜桃 ✨
肉肉水蜜桃
✨柳丁波波✨
柳丁波波
🥤放肆茶舍 Fancy Tea
📍銅鑼灣利園山道15號地鋪(12:00-22:00)

Fancy.T 放肆 放肆茶舍 夏日特飲 水果茶Party 消暑飲品 #美食推薦 #欣賞美食 #我愛美食 #香港美食推介 #hkfood #hkfoodie #hkig #foodie #foodstagram #foodphotography #eatlove #foodiehkg
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
2024-08-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
肉肉水蜜桃
柳丁波波
2024-08-04 18 views
朋友介紹下,得知銅鑼灣有間隱世茶飲店,原來小店係香港本地品牌,不但有大眾口味的奶茶,更有創意手搖茶飲,非常吸引。炎炎夏日,當然要一試。楊枝玉茗甘露屬花果茶類,楊枝甘露配上花果茶,山茶花獨特花香令整杯飲品更加芬芳,而且整體口感非常豐富,西米口感煙靭,仲有海量柚子肉,絕對係消暑佳品!百香小玉 清新之選!小店以百香果果肉加入清新既綠茶中,再搭配愛玉增加口感,整體充滿著百花果的香氣,令人大感精神!放肆茶舍 Fancy Tea銅鑼灣利園山道15號地下

楊枝玉茗甘露

百香小玉

放肆茶舍 Fancy Tea
銅鑼灣利園山道15號地下
本土小店 FANCY TEA 放肆一下已經荔枝水尾,一見到清新既原粒荔枝製成既飲品,完全冇抵抗力!被輕壓成為小果肉,加入椰果,配搭茉莉綠茶淡淡清香,飲完非常舒爽˚₊*̥(* ⁰̷̴͈꒨⁰̷̴͈)‧˚₊*̥楊枝甘露新鮮芒果打成汁加入玉茗茶底,紅柚果肉又西米寒天波波,茶仔選用山茶花烏龍茶,口感好豐富,而且比一般楊枝甘露少甜—————-𝙒𝙚 𝙤𝙧𝙙𝙚𝙧𝙚𝙙:楊枝玉茗甘露 $38玉玉荔枝翡翠 $34—————————————————𖠿𖥣 放肆茶舍 (銅鑼灣) @fancytea〒 銅鑼灣利園山道15號地舖—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #foodstagram___🥇Follow @eathkgirls#eathkgirls #食港女
本土小店 FANCY TEA 放肆一下

#eathkgirls
#食港女
2024-07-27
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$35 (Last Night Supper)
  • 玉玉荔枝翡翠