2020-03-20
📍良心小店高質意粉 -- Felice Cafe & Pasta🍝銅鑼灣希雲街好多黃店😋今日就同朋友去食呢間主打意粉嘅小店🙊估唔到幾驚喜呢😍--------⭐餐湯今晚嘅餐湯係粟米湯,飲落幾清,仲食到粟米蓉🙊--------⭐海膽黑松露忌廉汁扁意粉套餐 ($145)黑松露味好香濃,一拎上檯就撲鼻而黎🙊意粉份量多😍😍忌廉汁濃厚creamy,食落味道仲好濃好夠味😋啖啖都好滿足😁意粉用上扁意粉,煮至al dante,整體不俗👍--------⭐巴馬火腿火箭菜薄餅套餐($88)薄餅夠兩個人份量😁薄餅係薄批底,食落好脆😍芝士同parma ham好夾,鹹香十足😋--------整體黎講食物有水準,意粉嘅味道夠濃郁,好啱我心意😆除此之外,店員嘅服務周到,亦好有禮貌,黃色良心小店值得支持💛--------評分(10分滿分)賣相:8味道:8性價比:7回頭率:8--------餐廳資料名稱:Felice Cafe & Pasta地址: 銅鑼灣希雲街12號地鋪前往方法:銅鑼灣站F1出口
⭐餐湯
今晚嘅餐湯係粟米湯,飲落幾清,仲食到粟米蓉🙊
--------
⭐海膽黑松露忌廉汁扁意粉套餐 ($145)
--------
⭐巴馬火腿火箭菜薄餅套餐($88)
--------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:8