同朋友周圍試周圍食,今次就黎到呢間廣東上海菜式都有既餐廳,據店員所講,舖頭只係營運咗一星期喳,咁即係都算「頭啖湯」啦!先講環境,我覺得舒適寬敞,光猛整潔,餐廳混合咗傳統既2/4人枱同大夥兒10幾人枱,感覺有如去咗新興起既韓國餐廳一樣。各菜式都有住自己特別既名,所以單睇點心紙,唔太知道係咩黎,餐廳都好細心,有埋一本中英圖文並茂既菜譜,期間,店員都在旁介紹一下。頭盤。包菜鴨卷椰菜包住蘿蔔,鴨胸肉,再淋酸汁上面,涷食。感覺好清新,好開胃小食。玉桂香鴿其實即係乳鴿,略嫌油份太多,但因為新鮮製起,溫度加分!包點。紫薯喵星人、紫芋小豬、奶黃蜜語賣相,真係可以引起食慾。紫薯喵真係值得一讚,紫薯味夠出,又唔太甜。但紫芋豬就麻麻了,唔覺有芋頭味,感覺只係食緊有甜味既蓉。奶黃蜜語,故名思義即係流沙奶黃飽,不過佢同酒樓既流沙飽有d 唔同,因為酒樓既一係就全流沙,無奶黃,一係就全奶黃,無流沙,但佢就可以做到各一半,確實唔錯!包點。猛虎咬一口呢個其實係招牌菜之一,佢既饀料可以揀豬腩、雞同魚,而我地就揀咗魚。友人同我都覺得感覺似某快餐既魚柳飽一樣,味道一般!主菜。桂花蜜瓜豚肉桂花蜜完全蓋過了豚肉既味道,而且同蜜瓜

頭盤。包菜鴨卷

小食。玉桂香鴿
其實即係乳鴿,略嫌油份太多,但因為新鮮製起,溫度加分!

包點。紫薯喵星人、紫芋小豬、奶黃蜜語
賣相,真係可以引起食慾。
紫薯喵真係值得一讚,紫薯味夠出,又唔太甜。
但紫芋豬就麻麻了,唔覺有芋頭味,感覺只係食緊有甜味既蓉。

包點。猛虎咬一口
友人同我都覺得感覺似某快餐既魚柳飽一樣,味道一般!

主菜。桂花蜜瓜豚肉
桂花蜜完全蓋過了豚肉既味道,而且同蜜瓜既味道唔太夾,少少驚喜,就係加入咗南瓜,但都畀桂花蜜蓋過了味道!

主菜。至尊飯爺
有冬菇,松露既香,汁同飯既比例岩岩好,唔會太濕亦唔會太汗,鮑魚汁同菇既香味相應,飯用咗珍珠米,但唔會好似壽司一樣咁黏,有口感,感覺似食緊意大利飯一樣,中西合璧!

甜品。玉桂陳皮梨
其實只可以講食物如它的名字一樣,桂花、陳皮同雪梨,三樣食物唔多有溝通。陳皮,其實就如相中雪梨上的陳皮絲,我覺得似「話梅絲」放在上面。

甜品。紫薯流星、藍螺桂花
紫薯流星確實有驚喜,它是由紫薯味既皮包住奶黃流沙,是熱食的。加上芝麻係面,食落似食糯米糍的感覺,煙煙靭靭的,加上味道唔太甜!好食!

經理向我地介紹藍螺桂花,其實係加入了蔬菜汁的桂花糕,所以先令到佢變成紫藍色配合桂花,有星空夢幻既感覺,但可惜味道都係一般,桂花味唔突出。

整體黎講,食物賣相,餐廳環境,對視覺來說,確實唔錯。但若果要享受味覺同視覺,食物的味道就仍有進步既空間了。
2016-10-12
Type of Meal
Dinner
  • 包菜鴨卷
  • 至尊飯爺
  • 奶黃蜜語
  • 紫薯流星
朋友之前在IG看到的骰精緻點心,一早已鎖定來食,今天放假一於陪她去食~佔據整層,故此環境寬敞坐得亦都舒適!侍應主動性強,會常常添茶~食物種類選擇不少!不過晚上柚子蝦餃、蕃茄蛋蝦餃及脆皮啤梨會暫停供應!玉桂乳鴿 - size適中,送上時已貼心地切開兩邊方便進食。食落皮薄而香脆,肉質嫩滑入味~明知是邪惡高脂肪的食物,都一概拋諸腦後!奶黃蜜語 - 包的表面印上叻叻豬,很可愛!另外還有兩款圖案選擇,啅頭十足~奶黃包頗鬆軟有奶香,咬一啖後流心雖未算很澎湃,不過熱熱地食味道也不錯~紫薯喵星人 - 喵喵造型實在太可愛,加上我是紫薯控,完全想不到不叫的理由~包身食落鬆軟,內裡的紫薯蓉略淡,如果增添番些微甜味會更好~雞柳伊麵 - 雞柳肉質爽而嫩,切成一條條份量亦算多~伊麵質感柔韌不易斷,配上撈勻的醬汁更見惹味~
佔據整層,故此環境寬敞坐得亦都舒適!
侍應主動性強,會常常添茶~
食物種類選擇不少!
不過晚上柚子蝦餃、蕃茄蛋蝦餃及脆皮啤梨會暫停供應!
玉桂乳鴿
奶黃蜜語 - 包的表面印上叻叻豬,很可愛!
紫薯喵星人
包身食落鬆軟,內裡的紫薯蓉略淡,如果增添番些微甜味會更好~
雞柳伊麵
$140 (Dinner)
雞柳伊麵
2016-10-11 2378 views
位於銅鑼灣的盈褔,是一間精緻點心店看到不少人介紹,今晚一於和媽媽試一試銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期5樓奶黃物語$39以叻叻豬三字為裝飾,十分可愛奶黃包外型像壽包,撒開包面,奶黃一澭而上深黃帶橙的奶黄餡,蛋黃香濃幼滑,非常好吃紫薯貓星人$29貓貓外型十分可愛,內裡的紫薯餡令我帶媽媽一同前來紫薯撲實帶原有甜味,也不錯南瓜糯米燒賣$49南瓜賣相可愛有趣內裡包著糯米飯,煙勒帶勁,略味不足玉桂香鴿$38只需38的乳鴿,看到不少客人也點來試試乳鴿率先上台,燒至紅噹噹鴿肉香氣撲鼻,令我和媽媽食指大動乳鴿分成兩半,皮香焦脆皮下脂肪燒至出油,鴿肉嫩滑入味,值得推介螞蟻上樹$79 我最愛吃的螞蟻上樹, 當然要點一份以紅辣椒,蔥頭,肉碎炒成的粉絲,具有獲氣帶有微辣口感的粉絲十分惹味,粉絲份量不少,值得一試雲吞擔擔面$59更點一碗擔擔麵,份量為一小碗吃光光也不會超飽吃不下其他東西擔擔麵的面底採用雲吞面,甚有驚喜幼身曲面把擔擔麵的湯也掛起來,但花生味不太濃雲吞滑溜,數量不少今晚晚餐十分滿意,服務員哥哥服務周到,值得又來
位於銅鑼灣的盈褔,是一間精緻點心店

看到不少人介紹,今晚一於和媽媽試一試
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期5樓
奶黃物語$39

以叻叻豬三字為裝飾,十分可愛

奶黃包外型像壽包,撒開包面,奶黃一澭而上
深黃帶橙的奶黄餡,蛋黃香濃幼滑,非常好吃
紫薯貓星人$29

貓貓外型十分可愛,內裡的紫薯餡令我帶媽媽一同前來

紫薯撲實帶原有甜味,也不錯
南瓜糯米燒賣$49

南瓜賣相可愛有趣

內裡包著糯米飯,煙勒帶勁,略味不足
玉桂香鴿$38

只需38的乳鴿,看到不少客人也點來試試

乳鴿率先上台,燒至紅噹噹
鴿肉香氣撲鼻,令我和媽媽食指大動
乳鴿分成兩半,皮香焦脆

皮下脂肪燒至出油,鴿肉嫩滑入味,值得推介
螞蟻上樹$79

我最愛吃的螞蟻上樹, 當然要點一份

以紅辣椒,蔥頭,肉碎炒成的粉絲,具有獲氣

帶有微辣口感的粉絲十分惹味,粉絲份量不少,值得一試
雲吞擔擔面$59

更點一碗擔擔麵,份量為一小碗

吃光光也不會超飽吃不下其他東西
擔擔麵的面底採用雲吞面,甚有驚喜

幼身曲面把擔擔麵的湯也掛起來,但花生味不太濃

雲吞滑溜,數量不少

今晚晚餐十分滿意,服務員哥哥服務周到,值得又來
2016-10-11
2016-10-11 890 views
一行6人,係銅鑼灣行完街,7点未夠,經過銅鑼灣2期見有新中菜又唔駛等位咪去試下😜唔知係咪早嘅關係,唔係太多人,但地方整潔寬敞,侍應亦好熱情招待,老實係香港依家真係唔多見,心諗會唔係好貴架😅但都入左黎無計,試吓喇😜😜打開菜牌後即刻放下❤️頭大石😂😂無諗過會有驚喜😋因好肚餓,一黎就先点咗8款餸,奶皇流沙包(真係流沙,熱辣辣超正)喵喵紫薯包(不太甜,不好甜嘅啱哂)口水雞(唔太辣無乜特別)雞絲粉皮(麻醬比較杰,味道可以)乳鴿(一定要叫,超juicy+入味,上枱時熱辣辣)原先叫咗2隻,食完唔夠喉要追加多一隻,侍應仲同我地講話每枱必叫,每日限40份,我地早黎先有😂松子黃魚(呢個又係超正,香脆可口、甜酸味道適中,連我女女唔太喜歡吃魚都食唔停口,成條魚應該都起咗骨,脆博博.....一個字「正」👍🏻)干扁四季豆(味道可以,但真係比較細碟😏)黃金蝦(不太油膩,鹹香泗溢,一碟6隻,剛好每人一隻)吃完呢一輪,好似仲未夠喉,再叫咗豆漿娃娃菜(豆漿味濃,菜亦夠淋但略嫌細碟)炸牛腩(因我唔食牛,但老公話呢個好味,用脆漿包住牛腩炸,再點咖喱汁,送飯一流)辣子雞(伴碟有2個蛋黃,其實係份子料理,幾得意,炒得需香但唔辣,連
因好肚餓,一黎就先点咗8款餸,
奶皇流沙包(真係流沙,熱辣辣超正)
喵喵紫薯包(不太甜,不好甜嘅啱哂)
口水雞(唔太辣無乜特別)
雞絲粉皮(麻醬比較杰,味道可以)
乳鴿(一定要叫,超juicy+入味,上枱時熱辣辣)
干扁四季豆(味道可以,但真係比較細碟😏)
黃金蝦(不太油膩,鹹香泗溢,一碟6隻,剛好每人一隻)
吃完呢一輪,好似仲未夠喉,再叫咗
豆漿娃娃菜(豆漿味濃,菜亦夠淋但略嫌細碟)
辣子雞(伴碟有2個蛋黃,其實係份子料理,幾得意,炒得需香但唔辣,連我仔仔都食到😂如鍾意食辣我諗要叫佢加辣😜)
上菜好快,侍應亦有殷勤加水換碟,值得一讚👍🏻
原先諗住叫甜品燉雪梨,最後都飽得滯冇叫到,下次再試啦😁埋單都係$1200,實在超值👍🏻最係一提,臨走時侍應仲幫我地㩒埋𨋢,真係超好服務,老公讚口不絕👍🏻話服務同食物水準同樣重要,呢度真係值得再黎😂😂
流沙奶皇飽
燒乳鴿
松子魚
干扁四季豆
2016-10-10
$200 (Dinner)
流沙奶皇飽
燒乳鴿
松子魚
  • 松子黃花魚
2016-10-11 620 views
見到雜誌推介呢間新開嘅新派中菜,就相約朋友一齊去試下啦。睇左個餐牌,啲名比較得意,就咁睇都唔肯定係咩餸,好彩啲staff都會詳盡介紹。😊我地6個人叫左11樣野。最後食到捧住個肚😋第一個餸,係口水雞。呢個餸唔係好辣,但個汁就好香,連唔食得辣嘅朋友都食到。第二個係麻麻雞拉皮 - 雞絲粉皮,呢個個麻醬再多少少就更好啦。第三個係玉桂香鴿 - 乳鴿,呢個係老公都食到嘴舐舐,佢話未食過咁多汁嘅乳鴿,熱辣辣,好好味,唔需要點其他調味料,因為已經好入味。初初叫左2隻,之後要加多隻☺️第四同第五個係,即叫即蒸嘅包點。一款係奶黃蜜語 - 奶皇包,一款係紫蓉喵星人 - 紫薯包。2個都好好味,我最愛奶皇,係流沙,唔係平時酒樓果啲一開就已經一舊野嘅假流沙包,係一咬就會流出黎,而且甜而不膩。朋友反而鍾意香滑嘅紫薯包,除左好味,更係俾佢個樣吸引左😂另一朋友們都好鍾意嘅就係呢個松子鱸魚啦。炸到金黃脆口,又無骨,甜甜酸酸,連小朋友都食唔停口。最終一大條魚,都俾我地清空哂。最後我要推介嘅就係呢個黃金蝦啦,金黃香口,連我呢個對蝦唔咁興趣嘅人都忍唔住食咗一隻。另外,我地都嗌左一啲菜,四季豆,娃娃菜,辣子雞,同埋一個比較特別嘅脆
見到雜誌推介呢間新開嘅新派中菜,就相約朋友一齊去試下啦。
我地6個人叫左11樣野。最後食到捧住個肚😋

另一朋友們都好鍾意嘅就係呢個松子鱸魚啦。
另外,我地都嗌左一啲菜,四季豆,娃娃菜,辣子雞,同埋一個比較特別嘅脆皮牛魔點醬 - 牛腩,佢係牛腩包左酥皮去炸,再配上咖哩汁。
總括嚟講,呢間餐廳都好值得試,食品嘅質素比我平時響酒樓食嘅好。最主要係服務質素更加即係A級中嘅A級,親善有禮,時時主動加水斟茶,每一道菜嚟嘅時候都會細心提點同埋講解清楚,易會幫手照顧啲小朋友嘅需要。希望下次再去都會保持呢個服務質素。😊
2016-10-10
$200 (Dinner)
  • 松子鱸魚
  • 玉桂香鴿 - 乳鴿
  • 奶黃蜜語 - 奶皇包
2016-10-10 357 views
銅鑼灣有時想好好好地舒舒服服咁飲個茶, 食少少特色d既食物唔係排長龍就趕客走呢間新開既特色fusion 點心菜館就係匯豐上面, 俾佢吸引到既係佢地個豬仔外形的包包, 相當可愛, 姊妹們都大愛地方闊大, 裝修特別, 環境舒服, 而且一點都不趕客, 茶水上得很快, 讚店內的特色菜真的不少, 花多眼亂, 絕對不會揀唔到食品外觀精美的包菜鴨卷味道, 爽脆口感, 加上鴨汁, 味道豐富複雜猛虎咬豬個名夠晒特別有創意, 好似我地乘日食開既刈包, 個外形好得意呀入面材料可以揀豬腩, 雞 或者魚. 個豬腩真係值得一讚油香入口即溶, 加埋個包包平衡返個豬腩, 吃下去沒有負擔感玉桂香鴿必食比起平時食既乳鴿仔多肉, 肉嫩鴿味重很野味, 油香十足.松子爐魚是豬仔鐘意食既菜式之一, 酸甜的醬汁減低炸魚的油膩感, 開胃, 加上松子仁, 加重食物口感柚子蝦餃真係有柚子既味道, 加上大粒既蝦肉, 創意十足, 口感新鮮, 略認為皮放久了, 比較硬身, 要襯熱食脆皮牛魔點醬係牛肉粒外面加上薄薄的脆皮, 增加牛肉粒的口感, 十分細心的配搭牛肉粒入口即溶, 加上脆面, 唔會單純食牛肉粒咁悶, 抵讚.

店內的特色菜真的不少, 花多眼亂, 絕對不會揀唔到食品

入面材料可以揀豬腩, 雞 或者魚. 個豬腩真係值得一讚
油香入口即溶, 加埋個包包平衡返個豬腩, 吃下去沒有負擔感

玉桂香鴿必食
比起平時食既乳鴿仔多肉, 肉嫩鴿味重
很野味, 油香十足.

精美既餐具
包菜鴨肉
松子爐魚
脆皮牛魔點醬
2016-10-10
$270 (Lunch)
2016-10-10 548 views
見FB廣告d點心幾得意,仲開正我鍾意紫薯呢瓣,就去試下.     上到去唔駛等位幾正, 同埋原來係新餐廳.地方夠大,藍白色配搭埋音樂餐廳幾有地中海feel,重點係唔會同隔離枱癡得太埋整體黎講,所有食物味道岩岩好,味道唔會偏向一邊,會再返轉頭幫襯試埋其他野,因為晚市無得食柚子蝦餃至於服務方面唔錯,侍應都會主動介紹食既次序,有邊D係佢地主打菜,又會主動幫我地加茶,介紹菜式,問食物味道等等.但有樣麻麻,有個男侍應行過幾次都見唔到需要加茶(佢仲要同我有眼神接觸.....); 有個女侍應叫我地唔好放茶壺過隔離枱, 因為張枱係乾淨=.=原先係因為太多野食,唔夠位放,另一位侍應提議將個壺放過隔離枱.   可能新開張,服務有待改善講食物啦喝~~包菜鴨卷-岩做前菜,梅味醬汁,少少酸味夠開胃,淡淡鴨味唔會搶晒d味道.玉桂香鴿-完全唔駛其他調味料就咁食已經好好食,外脆,內裡又滑又juice(極力推介)沙薑豬手-味錯唔錯,夠爽口猛虎咬豬&雞-猛虎咬雞~夠滑,醬汁唔會過多搞到成手都係汁.                              猛虎咬豬~一個字"正",五花腩做餡完全唔覺油,因為有甜梅菜同茄汁中

講食物啦喝~~

沙薑豬手-味錯唔錯,夠爽口
猛虎咬豬&雞-猛虎咬雞~夠滑,醬汁唔會過多搞到成手都係汁.
                              猛虎咬豬~一個字"正",五花腩做餡完全唔覺油,因為有甜梅菜同茄汁中和番

雞扒菜飯-炸粉完全唔厚, 雞扒厚身炸到夠脆夠滑夠juice. 飯又夠煙"un"有口感,不過如果有d醬汁應該會仲好食.

桂花陳皮梨-皆因秋天,叫呢個甜品黎潤一潤.柱花味夠香,陳皮味唔太重,唔錯.
奶黃密語-半流心,又夠香軟,正.

紫薯喵星人-食得出堅用祡薯整,夠晒香,但對於紫薯控黎講,再多少少紫薯會更正
包菜鴨卷
沙薑豬手
猛虎咬雞
桂花陳皮梨
奶黃密語+紫薯喵星人
奶黃密語
Other Info. : Like facebook仲可以平$50
2016-10-09
$275 (Dinner)
沙薑豬手
猛虎咬雞
桂花陳皮梨
奶黃密語+紫薯喵星人
奶黃密語
2016-10-09 422 views
前一晚預約了今天12點的lunch,雖然遲了少少但去到大約8成滿不用等但之後就坐滿。被新假期雜志的相片幾吸引,去開銅鑼灣所以決定要去試下,加上帶住小朋友,見到介紹有可愛的點心,希望小朋友會鍾意。尼度系吃創意點心同小菜,裏面裝修幾modern不同與一般茶樓的格局,厨房也是開放式的。地方寬敞坐得舒服,可惜全店衹有一張BB凳,先到先得,所以我弟弟(2歲半)去到無BB凳要坐大人凳,這點需要改善。但是他地有小朋友餐具提供的。我地叫左7樣野,如圖,要數乳鴿最出色,我兩個仔狂吃話好味,連平時唔多肯吃野的弟弟也追住吃。本來點了一隻之後再追加一隻,好味又juicy,正,黎這裏必吃,一人一隻也不嫌多。尼度又幾貼心,因爲會比膠手套你吃乳鴿同埋跟個鐵桶仔比你裝骨,我帶上手套做手撕乳鴿比弟弟,哈哈。哥哥吃完也不用特別要去洗手,唔錯。水煮魚系老公點的,因爲我同小朋友也不吃辣,但老公就最愛。尼個分量剛好,因爲無人同他share。老公話幾好,不是太辣但魚肉質有點不夠結實,因爲他比較喜歡結實的肉質。荷葉飯專門爲小朋友而叫,不過不失,兩個仔也有吃曬。每粒飯也粘有蛋黃碎,吃入口有口感。柚子蝦餃出面塊皮比較厚,但入口有柚子味

柚子蝦餃出面塊皮比較厚,但入口有柚子味道,但蝦肉不太彈牙,上臺是三粒飛開曬,要注意一下。我自己夾返一齊才影相的。

菜苗好味但油好似比較多。雲屯不錯。

最後上的紫薯喵星人其實就系紫薯包,爲tum小朋友開心叫,但$29太貴(好彩淨系叫左一個試下),哥哥同弟弟每人次了一隻耳朵,弟弟仲要吃買貓臉。裏面的紫薯不太甜,就是價錢太貴,呵呵。

總題不錯,如果有外國朋友黎香港不妨帶他們來試下,或者有小朋友也可以,他們喜歡可愛的食物。乳鴿必食!!!下次也想試試其他款式。
玉桂香鴿
油脂蝦餃(3件)
蒜蓉菜苗
荷花蒸飯
鮮蝦雲吞(6粒)
風味水煮魚
紫薯喵星人(1個)
2016-10-09
$100 (Lunch)
蒜蓉菜苗
荷花蒸飯
鮮蝦雲吞(6粒)
風味水煮魚
2016-10-09 1323 views
無意中响報紙見到呢間新食店開張,仲有50蚊優惠劵,就不妨試下啦!2點40分先到,人客不多!而且新裝修,走時尚路線,枱與枱之間又闊落,好舒服!打開餐牌,見到D食物名同平時見開既唔同,幾特別!點心有蕃茄蛋蝦餃、南瓜糯米燒賣等!同一般酒樓既蝦餃燒賣比較,味道當然有所分別,連個樣都唔認得添!😅😅😅 食落口當然唔覺得蝦餃燒賣啦!蕃茄蛋蝦餃,蕃茄蛋味重,但就食唔到蝦味啦!而燒賣就只食到糯米飯味!不過味道都幾好!再加上外型咁得意,相機食先又加分啦!除左點心,飲茶就緊係唔少得食包啦!奶黃密語其實係奶黃包,包面印左笑樣,幾cute! 奶黃味道唔太甜,細細個,幾ok! 花菇松露就跟大隊!宜家好多酒樓都整,新鮮感大減!食完點心當然唔夠飽,叫左2碗擔擔麵,一碗有雲吞,辣辣地,味道幾啱我口味!麵身就偏硬,不過勝在夠爽!其實,我地食左咁多樣野,覺得最好味既係熱辣辣整出黎既乳鴿。雖然隻鴿細細地,唔多肉,但係味道好甘香,肉質好嫩。以38蚊1隻,絕對超低!原本想叫多隻食,點知已經last order, 唯有等下次啦!整體而言,呢餐係有少少驚喜既!可能係有新鮮感啦!味道亦唔錯!而且坐得好舒服!不過,我地今日太遲去,食物上
整體而言,呢餐係有少少驚喜既!可能係有新鮮感啦!味道亦唔錯!而且坐得好舒服!不過,我地今日太遲去,食物上得快,唔夠一個鐘已經食完走啦!以每人差不多百二蚊黎講都唔算平,下次可以坐耐D, 慢慢enjoy下!😆
2016-10-09
$116 (Tea)
Dining Offer
Coupon
  • 乳鴿
2016-10-08 312 views
見到報紙廣告,假日就同老公兩個人食晚餐。地方幾舒適,服務員同部長態度好好!唯一要提係個奶黃物語(即奶黃包)可以揀咩字,有三款(講呢d, 叻叻豬,笑哈哈),要落單時講明,唔係就隨意俾。乳鴿好好味,夠熱夠多汁! 會推介朋友屋企人食~
見到報紙廣告,假日就同老公兩個人食晚餐。
地方幾舒適,服務員部長態度好好!

乳鴿好好味,夠熱夠多汁!

會推介朋友屋企人食~
Type of Meal
Dinner
2016-10-04 574 views
經過銅鑼灣見有人派單張,新開左一間Sell 創意點心,仲有野送,今日lunch 同同事試菜。12點去到,未有客,環境闊落,舒服。Staff上菜時有不同的講解,好細心。 可以再約三五知己飯聚,同埋見到其他人叫的點心都好得意,有貓又有豬。一定再試。

一定再試。
咕嚕豚肉
柚子蝦餃
棋子玉帶
2016-10-04
$70 (Lunch)
Dining Offer
Coupon