3 day(s) ago
呢間位於佐敦彌敦道嘅元氣壽司~佐敦彌敦道221B-E號恆福商業中心地庫B2舖(期間限定)但就係要落一層落地庫度食嘅~鮮北寄貝同雙層甜蝦好近公司間唔中收工都落嚟食~要同大家介紹極上貝三點和豪快甜蝦(新的)炙燒帆立貝(帆立貝上面有沙律醬)好好食,今日略為唔夠凍~這個我嗎?每次都必食咁今日呢佢就有新推出期間限定鮮北寄貝兩味(呢度係兩份)跟住仲會食好多北寄貝壽司(呢個200%好食過壽司郎)北寄貝沙律軍艦👍🏻👍🏻👍🏻每次必食同埋必嗌係炸蝦卷,新鮮蝦,有時又係食到暖暖地嘅(唔好意思仲好手快食咗一件先,佢係有三件件嘅)仲有最後一件想介紹嘅都係必食嘅就係炙燒珍寶皇帝蟹柳最尾就到海膽軍艦啦(中規中矩啦,都可能唔係季節)但呢個價錢食到一啖海膽都OK嘅望梅止渴,外觀就一般,但食落都甜甜地既不太差~可接受每次嚟都200尾到三百幾啦⋯⋯個人覺得呢日本嘢壽司嚟計都OK嘅,如果唔係都唔會可以咁耐都仲生存到,壽司郎要排咁耐呢間唔點樣排都係OK嘅呢間唔好處就係要行落樓梯同埋走嘅時候行上去(同埋呢電話係一定收唔到㗎喇,你一定要連佢哋呢度嘅Wi-Fi)
但就係要落一層落地庫度食嘅~鮮北寄貝同雙層甜蝦
好近公司間唔中收工都落嚟食~要同大家介紹
極上貝三點和豪快甜蝦(新的)
咁今日呢佢就有新推出期間限定鮮北寄貝兩味(呢度係兩份)
跟住仲會食好多北寄貝壽司(呢個200%好食過壽司郎)
北寄貝沙律軍艦👍🏻👍🏻👍🏻每次必食
仲有最後一件想介紹嘅都係必食嘅就係炙燒珍寶皇帝蟹柳
每次嚟都200尾到三百幾啦⋯⋯
個人覺得呢日本嘢 壽司嚟計都OK嘅,如果唔係都唔會可以咁耐都仲生存到,壽司郎要排咁耐呢間唔點樣排都係OK嘅