Goobne Chicken🇰🇷🐥銅鑼灣真係好多好西食但係又好食而且個景又靚嘅都唔係好多咋落地玻璃窗對住維港景色真係唔係間間有係呢度食嘢好彩嘅話可以睇埋嗰靚日落添🍯🍗 蜜糖蒜香烤雞 $205本身以為淨係蜜糖味咁單調但食落原來係似果味醬油既雞再加上濃稠既蜜糖醬而且仲有好香嘅蒜片放係上面外層有少少脆口內層雞肉嫩滑又Juicy重點係可以叫無骨烤雞啱曬我呢啲想食嫩雞又唔想吮骨既懶人真係食到唔想停呀~🍝 芝士炒年糕 $175除咗掛住韓國嘅烤雞配啤酒梗係要食埋韓式炒年糕啦滿滿既芝士同埋年糕仲要用韓式辣椒醬炒埋落去顏色鮮艷得來又辣辣地咁連啲公仔麵都可以撈埋芝士咁食真係好邪惡啊🍻韓國啤酒Terry $42烤雞配啤酒當然係絕配啦🍻🍗仲要飲埋韓國本土出產嘅啤酒配炸雞真係好似去咗韓國咁🤤
Goobne Chicken🇰🇷🐥

外層有少少脆口
內層雞肉嫩滑又Juicy
重點係可以叫無骨烤雞
啱曬我呢啲想食嫩雞又唔想吮骨既懶人
真係食到唔想停呀~

🍝 芝士炒年糕 $175

烤雞配啤酒當然係絕配啦🍻🍗
仲要飲埋韓國本土出產嘅啤酒配炸雞
真係好似去咗韓國咁🤤
2022-07-25 133 views
再次光臨韓國烤雞店呢間烤雞店其實都食過好幾次,但銅鑼灣分店今次第一次光顧,我同朋友兩個人,店員好好安排左一個角落海景位俾我地,有景睇心情都大好我地兩個人叫左三樣野,有鐵板軟芝士甜辣烤雞,砂鍋魚糕湯同埋韓式炒牛肉粉絲鐵板軟芝士甜辣烤雞平時都叫開,因為d芝士實在太邪惡咁好味,我直頭覺得好食過d烤雞,芝士上面仲鋪滿一層又濃又香既甜辣醬,加埋雞肉油香簡直係三重滋味。咁雞黎講當然都好食啦,最正就係雞皮薄得黎烤到好香脆,咬落直頭有聲咁脆,食落唔會肥淋淋。砂鍋魚糕湯都係必點啦,個湯又鮮又甜,有白羅白既甜味,加埋辣椒同埋胡椒粉既少少辛辣味,愈飲愈好飲。加上有不同種類既魚糕,非常豐富。韓式炒牛肉粉絲好大碟,份量好多,好多配菜,有牛肉、磨菇、青椒、甘筍、雲耳。粉絲好香麻油味,醬油又甜甜地咁好開胃。
再次光臨韓國烤雞店

$250 (Dinner)
2022-07-23 126 views
Goobne炸雞相當出色。耐唔耐要黎食炸雞醫下心隱🥰。 餐廳位於25樓高空環境相當怡人。食住炸雞嘆住靚景超爽皮🤩。前菜醃蘿蔔清一清味蕾😛。係一個不錯的前菜。三重芝士烤雞🐔🐔熱呼呼上枱。烤雞外脆內嫩。集車打。忌廉。藍芝士於一身。非常芝味😋。提供手套方便食烤雞。唔會食到哩咁Hea🤣🤣。鯊魚之淚(酒精/無酒精)Goonbe招牌飲品🍹如果選含有酒精。會混入伏特加。中午時分選了無酒精。味道是檸檬與香桃的配搭。鯊魚吸引搶眼。非常適合打卡。夏天飲超透心涼❣️。
Goobne炸雞相當出色。耐唔耐要黎食炸雞醫下心隱🥰。
餐廳位於25樓高空環境相當怡人。食住炸雞嘆住靚景超爽皮🤩。
前菜醃蘿蔔
清一清味蕾😛。係一個不錯的前菜。
三重芝士烤雞🐔
鯊魚之淚(酒精/無酒精)
Goonbe招牌飲品🍹
2022-07-19 119 views
前排睇完韓劇社內相親就比佢燒到嚟呢間goobne chicken食雞🐔佢位於係銀座式商廈食肆雲集嘅登龍街❤️❤️收工過到嚟大約七點,一打開𨋢門就被25樓窗外令人驚艷嘅景致震懾到。餐廳有大量嘅落地玻璃,黎到啱啱好可以欣賞到銅鑼灣嘅日與夜😝😝 餐廳聳立喺鵝頸橋橋面之上,北望繁華嘅維港同九龍半島,東面遠眺中半山。喺景色咁動人嘅餐廳用餐真係特別過人嘅體驗☺️呢個餐廳已經係港九新界唔同地方開咗分店,人流源源不絕😌😌而且仲多次得到最優秀開飯韓國菜餐廳嘅美譽,果然深得大眾歡心☺️☺️餐廳係主打烤雞、Pizza同埋啤酒,烤雞唔經油炸,食落口唔會好油膩又健康👍🏻👍🏻唔怕食完膽固醇過高😝🥢甜辣烤雞 (無骨)$205平時食開嘅烤雞都幾唔同,佢烤出黎嘅雞唔會好乾身,依舊仲係好嫩滑多汁,而且甜辣味道都幾出色😍😍唔係太辣都幾開胃🥺仲配埋醃白蘿蔔,味道酸甜醒胃😌食住雞送住白蘿蔔真係prefect match😙😙🥢鐵板泡菜泡菜煎餅 $108鐵板煎餅熱辣辣上枱,即叫即制😝😝鐵板仲依然保留到佢嘅溫度同香氣,香噴噴嘅味道傳哂入鼻到👃🏻😆食落去好鬆軟美味,亦唔會好油膩厚粉🥰沾上另上嘅酸酸甜甜醬汁,真係好食到刺激到我嘅味蕾😻😻

🥢甜辣烤雞 (無骨)$205

🥢鐵板泡菜泡菜煎餅 $108
.📍Goobne Chicken📍香港銅鑼灣登龍街18號V Point 25樓黃金烤雞(198hkd)個人其實幾喜歡無醬的烤雞,感覺上比較沒負擔😂烤雞的皮居然都超酥脆,完全不比炸雞🍗遜色,一口下去是肉眼可見的爆汁,即叫即烤熱辣辣😍吃到雞胸都無乾柴的感覺,算是幾厲害👍🏻而且份量都不少,如果有3-4人可以叫多款就更加滿足😋鐵板海鮮煎餅(118hkd)原個鐵板上熱辣辣,邊邊有微微的焦邊很酥脆,煎餅是偏有點厚度那種,裏面的蔬菜🥬也不少,很多洋蔥🧅和青蔥😍吃起來很爽脆,加上墨魚🦑仔,不錯🥰#foodiblum韓式
📍Goobne Chicken
📍香港銅鑼灣登龍街18號V Point 25樓

黃金烤雞(198hkd)
黃金烤雞

鐵板海鮮煎餅(118hkd)

#foodiblum韓式
2022-07-18
$160 (Dinner)
2022-07-18 106 views
今日喺銅鑼灣搵嘢食,嚟到呢間出名嘅烤雞店試下🙈//🍯韓式BBO醬烤雞+蜜糖香滑烤雞 $238叫咗雙拼嘅烤雞,一次可以食晒兩種口味🤩蜜糖香滑烤雞真係必食🤤甜甜地,雞皮燒到金黃色,超吸引😻韓式BBQ醬都好惹味,帶有甜味,食完一舊接一舊🫣呢度嘅雞烤得唔會油膩,而且雞肉好juicy,一啲都唔柴🥰🧀卡邦尼炒年糕 $145唔食得辣又想食到韓國風味嘅炒年糕就可以叫呢道菜😽有意粉加年糕,超足料😭卡邦尼醬汁好creamy而且好掛汁😍仲有啲小蕃茄做配料,食完真係好滿足🥳🦈鯊魚之淚 $88呢款招牌飲品好啱打卡又好飲👍🏽今次叫咗有酒精,飲落酒味唔算濃,桃同檸檬味偏重🤤好易入口🤭而且飲品有隻鯊魚公仔做裝飾,好得意🤣
今日喺銅鑼灣搵嘢食,嚟到呢間出名嘅烤雞店試下🙈
🍯韓式BBO醬烤雞+蜜糖香滑烤雞 $238

🧀卡邦尼炒年糕 $145

🦈鯊魚之淚 $88
Goobne Chicken🇰🇷🍗銅鑼灣V Point上面嘅餐廳間間都有靚景🎇朋友話想食韓國野 又要環境好😌我二話不說提議Goobne Chicken😍當晚個天仲要係超靚😍 真係不禁講句我真係好鍾意香港🥰 好幸運地安排左個對住海景嘅位置😍▫️UFO芝士火鍋 ($268)集合左3款芝士組成嘅芝士火鍋Mozzarella, Cheddar, Grana Padano🧀一個UFO型嘅烤盤裝住無骨烤雞可以任選兩款口味💁‍♂️ 我揀左果味醬油蒜香 & 蜜糖香滑烤雞蘋果檸檬醬汁帶出香甜味道 甜度適中蜜糖包裹住香嫩滑雞 肉質超juicy雞皮烤到夠脆 開火後芝士好快就開始熔拎兩個匙更快速攪拌 拉絲就係咁簡單😍厚厚芝士覆蓋哂成舊雞 真係好顛😂無骨食得好爽😄▫️蜜糖濟州柑橘茶 ($38)烤雞配啤酒當然係絕配啦😍 朋友就揀左呢款柑橘茶 滿滿柑橘配上蜂蜜甜得黎又可以消滯 都唔錯呀😍
Goobne Chicken🇰🇷🍗
銅鑼灣V Point上面嘅餐廳間間都有靚景🎇
朋友話想食韓國野 又要環境好😌
我二話不說提議Goobne Chicken😍

當晚個天仲要係超靚😍 真係不禁講句
我真係好鍾意香港🥰
好幸運地安排左個對住海景嘅位置😍

▫️UFO芝士火鍋 ($268)
集合左3款芝士組成嘅芝士火鍋
雞皮烤到夠脆 開火後芝士好快就開始熔
拎兩個匙更快速攪拌 拉絲就係咁簡單😍
厚厚芝士覆蓋哂成舊雞 真係好顛😂
無骨食得好爽😄

▫️蜜糖濟州柑橘茶 ($38)
烤雞配啤酒當然係絕配啦😍
朋友就揀左呢款柑橘茶 滿滿柑橘配上蜂蜜
甜得黎又可以消滯 都唔錯呀😍
同事介紹銅鑼灣呢間韓國餐廳店員貼心安排咗窗邊座位...Wow...好好View呀。望住維港食午餐,好舒服。Lunch有「烤雞午市套餐」超抵食十款唔同口味嘅烤雞,款款都好吸引。最後揀咗"蜜糖咖哩脆烤雞"果然無失望,熱辣辣.即叫即製,外皮香脆,雞肉好嫩滑,夠Juicy...充滿咖哩香味,加入蜜糖同杏仁,味道好夾配埋魚片湯.凱撒沙律.飲品。份量好多,大滿足「卡邦尼炒年糕」不得了...好Creamy呀,芝士味好濃郁,加入煙肉同小蕃茄.配上煙煙靭靭嘅年糕 同 意粉,有驚喜「士多啤梨沙冰」士多啤梨味好香,沙冰打得好幼細,入口即溶...透心涼之選。

同事介紹銅鑼灣呢間韓國餐廳

店員貼心安排咗窗邊座位...Wow...好好View呀。
望住維港食午餐,好舒服。

Lunch有「烤雞午市套餐」超抵食

十款唔同口味嘅烤雞,款款都好吸引。
最後揀咗"蜜糖咖哩脆烤雞"

果然無失望,熱辣辣.即叫即製,
配埋魚片湯.凱撒沙律.飲品。

份量好多,大滿足

「卡邦尼炒年糕」

「士多啤梨沙冰」

士多啤梨味好香,沙冰打得好幼細,入口即溶...透心涼之選。
2022-07-15
Type of Meal
Lunch
  • 蜜糖咖喱烤雞
  • 卡邦尼炒年糕
2022-07-15 750 views
🥚🥚🐷最佳夜景完美烤雞✨性價比:7.5/10🍳食物:8.5/10🌏環境:8/10🕺🏻服務:7/10💰是次消費:$ 252 + 10%#蛋蛋豬 🏝地點分類: #蛋蛋豬在銅鑼灣🍰食物分類: #蛋蛋豬吃炸雞 #蛋蛋豬吃韓國菜————————Goobne Chicken的烤雞那麼出名,不用推薦大家都知好味,尤其是韓劇社內相親大熱,大家都認識到這間餐廳;而配上高空銅鑼灣夜景更是視覺味覺享受兼備。半半烤雞:甜辣烤雞 + 果味醬油蒜香烤雞 ($238)Half & half – Sweet & spicy chicken + Fruity Soy Garlic chicken同時享受兩款口味,最適合我這種選擇困難症的朋友。每件烤雞都沾上滿滿的醬汁,要比較的話我更愛醬油蒜香味,更重口味,又不是每一間炸烤雞店都可以吃到這個味道。烤雞烤得脆卜卜,相對炸雞來說好像沒有太熱氣;雞肉嫰滑可口多汁,不會太油膩,好像沒有什麼挑剔位呢,很快清碟。砂鍋魚糕湯 ($150)Korean Fish Ball soup魚糕軟綿綿的,好懷念韓國街頭上的魚糕串呢。好重胡椒味,對椒辣一般。藍橙沙冰 ($58)西柚沙冰 ($58)烤
🥚🥚🐷

#蛋蛋豬
🏝地點分類: #蛋蛋豬在銅鑼灣
🍰食物分類: #蛋蛋豬吃炸雞 #蛋蛋豬吃韓國菜
————————

半半烤雞:甜辣烤雞 + 果味醬油蒜香烤雞 ($238)
同時享受兩款口味,最適合我這種選擇困難症的朋友。
半半烤雞:甜辣烤雞 + 果味醬油蒜香烤雞

砂鍋魚糕湯 ($150)
Korean Fish Ball soup
魚糕軟綿綿的,好懷念韓國街頭上的魚糕串呢。
好重胡椒味,對椒辣一般。
砂鍋魚糕湯

藍橙沙冰 ($58)
西柚沙冰 ($58)
烤雞配沙冰清爽無比。
藍橙沙冰、西柚沙冰

Goobne Chicken
🚦銅鑼灣登龍街18號V Point 25樓
(銅鑼灣站 A 出口, 步行約5分鐘)
🕰營業時間:12:00 – 22:00
2022-07-07
$252 (Dinner)
  • 甜辣烤雞 + 果味醬油蒜香烤雞
♡◌ ◍ ◯ ⊙ ◌✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬.📍 Goobne Chicken𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: #breadaholic_cwb 𝕋𝕪𝕡𝕖:#breadaholic_restaurant.❅ 𝐆𝐨𝐨𝐛𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐚𝐠𝐨 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚($188)❅ 𝐇𝐚𝐥𝐟 & 𝐇𝐚𝐥𝐟: 𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐒𝐩𝐢𝐜𝐲 + 𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲 𝐒𝐨𝐲 𝐆𝐚𝐫𝐥𝐢𝐜 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 ($238).//Re-visit to Goobne for their satanic yet irresistible 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐚𝐠𝐨 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚!! The pie-like dough was filled with 5 different kinds of cheese, giving that mouthwatering and gooey strings of cheese when you pull out a slice of pizza ( ´▽`) Unlike traditional pizza, this version has its bread dough pressed into a pan, form

◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
✐ 𝙍𝙚𝙫𝙞𝙚𝙬
📍 Goobne Chicken
𝕃𝕠𝕔𝕒𝕥𝕚𝕠𝕟: #breadaholic_cwb
𝕋𝕪𝕡𝕖:#breadaholic_restaurant
❅ 𝐆𝐨𝐨𝐛𝐧𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐚𝐠𝐨 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚($188)
Re-visit to Goobne for their satanic yet irresistible 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐚𝐠𝐨 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚!! The pie-like dough was filled with 5 different kinds of cheese, giving that mouthwatering and gooey strings of cheese when you pull out a slice of pizza ( ´▽`) Unlike traditional pizza, this version has its bread dough pressed into a pan, forming a crispy-edged golden crust that is not too doughy or heavy!! Freshly out from the oven, the 𝐇𝐚𝐥𝐟 & 𝐇𝐚𝐥𝐟 roasted chicken has a cruncy outer layer, coated with two types of flavourful sauce. Inside the appetising and cripsy chicken skin is juicy and tender chicken meat, no doubt a full-mark substitute for unhealthy fried-chicken!!
一直念念不忘Goobne邪惡但超好吃的𝐂𝐡𝐢𝐜𝐚𝐠𝐨 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚, 所以決定要再訪!! 芝加哥pizza跟傳統pizza的製作方式稍有不同, 烤焗前會把麵團壓在一個圓鍋裏, 焗成一個酥脆的厚批, 中間再放入大量芝士和餡料, 每一塊都有令人垂涎欲滴的拉絲芝士(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) Goobne的這個版本用了五種不同的芝士, 味道香濃有層次, 還另外附上蒜蓉牛油醬和辣汁, 口味多變吃起來完全不膩!! 不愛吃炸雞的話(我*˙꒳˙*)一定要試他們的招牌烤雞, 新鮮出爐的烤雞外皮香脆可口, 雞肉嫩滑多汁!! 覺得單一口味太單調的話可以選擇半半烤雞 — 甜辣醬和果味醬油蒜香都很不錯!!
p.s. 銅鑼灣分店有落地大玻璃, 看着美美的夜景吃晚餐很加分! ₍ᐢ⸝⸝› ̫ ‹⸝⸝ᐢ₎
◌ ◍ ◯ ⊙ ◌
Chicago  Pizza
Half  &  Half:  Sweet  &  Spicy   + Fruity  Soy  Garlic
Chicago  Pizza
2022-07-12 59 views
好幾間Goobne分店我都有去食過,但銅鑼灣Vpoint呢間就真係冇去過~一上到去25樓發現個景真係好靚,可以一邊睇海景一邊食雞,可以話係滿分享受🥹🫶🏻-UFO芝士火鍋(無骨)$268我哋揀咗蜜糖香滑烤雞同三重芝士烤雞,一共兩個口味。烤雞大大嚿又冇骨,骨質鮮嫩而且有肉汁,食落啖啖肉真係好爽!配上大量融化左嘅mozzarella cheese, cheddar cheese仲有grana panado cheese,滿足得嚟又邪惡吖🔥數一數發現原來每款烤雞都有成8舊咁多,唔怪得食極都食唔哂😂-芒果沙冰 $58芒果味濃,好refreshing,飲一啖已經可以解膩~~如果可以大杯啲就好了🫶🏻

UFO芝士火鍋(無骨)$268
芒果沙冰 $58
2022-07-12 80 views
近排好想食烤雞或者燒雞,於是早排喺銅鑼灣放lunch嘅時候就衝咗去食雞🐔Goobne Chicken你間舖頭相信大家都唔陌生,好多年前都食過佢哋嘅雞真係好正㗎,又多汁💫👍唔講唔知原來佢哋而家有個lunch set都好抵🤭可以任選一款烤雞,包埋飯包前菜🥳啱曬我哩啲大食積😏成個set先$128,真係抵到爛💞😃🔸果味醬油蒜香烤雞作為蒜蓉控既我點可能唔叫呢款呀😏👅淨係上碟都聞到好香嘅蒜蓉味🤭👍入口甜甜地,應該係有果味嘅原因,加埋蒜蓉嘅香味,勁好食,🐔嘅份量好多,懶得lun骨嘅我就揀無骨🥰聽起上嚟又方便又快😬😃🔸蜜糖香滑烤雞呢款其實我都好鍾意食,去到邊食雞叫蜜糖唔味就一定冇死啦,果然冇影到我失望👍👍外層佈滿咗蜜糖嘅香味,入口香甜,呢款相對惹味啲,味道係濃郁過蒜香烤雞🤭重口嘅朋友一定要試下🙏

🔸果味醬油蒜香烤雞

🔸蜜糖香滑烤雞
2022-07-07 105 views
我並沒有機會品嘗這間餐廳的食物,因為侍應服務態度很惡劣,我想下單,想請侍應生過來,她可能有其他工作要跟進,這沒關係,你可以好好跟我說,要我等一下,我完全ok。可是事實並非如此,那侍應非常不耐煩,而且兇巴巴叫我等著。喂,小姐,我是來吃飯的,不是來討飯的!我很無奈,也頗失望。「今時今日,咁嘅服務態度,的得㗎」這句說話,一早有人講過,今日我又要係度講多次。這是我第一次在網上發表自己的想法,可見我都幾嬲!
2022-07-07 127 views
同朋友突然興起想食韓式雞,好好彩打黎book到枱。準時黎到即刻就有位。侍應一帶我地黎到我地張枱我地都嚇左一跳!嘩 咁靚嘅!!🌃 由於我地得兩個女仔,就咁叫左一份雞同一個炒粉絲 share。鐵板軟芝士甜辣烤雞(無骨)🍗🍗見到啲芝士已經覺得好吸引😝 幾特別嘅係呢隻係烤雞,同平時嘅炸雞相比無咁guilty,但係外皮都好脆,加埋甜辣醬同芝士好夾。韓式炒牛肉粉絲一上枱已經聞到好香蔴油味,份量比出面食嘅炒粉絲大,而且配料好足。食食下見人地杯野飲個樣好過癮又嗌左杯: 鯊魚之淚(可以揀有酒精/ 無酒精)💙💙通平時對藍色野飲有啲戒心因為覺得好易中伏,但係呢杯係幾有驚喜,飲落有好清新檸檬味,可以小啲甜更好。酸酸甜甜正好中和返。
同朋友突然興起想食韓式雞,好好彩打黎book到枱。

鐵板軟芝士甜辣烤雞(無骨)🍗🍗
鐵板軟芝士甜辣烤雞(無骨)

韓式炒牛肉粉絲

鐵板軟芝士甜辣烤雞(無骨)
2022-07-06 102 views
香港好多韓國餐廳都係得炸雞食,如果想食韓國烤雞我一定會嚟呢度食😋今次同朋友好好彩,被安排有一個好靚嘅窗口位,對住呢個落地玻璃真係心心眼兩個人嗌咗兩個主菜加一杯嘢飲已經飽到食唔晒,呢度嘅份量好大,真係好抵食先講鐵板芝士甜辣烤雞嚟呢度食飯,烤雞一定係必點!一上枱嘅時候鐵板熱辣辣,見到啲芝士卜卜卜卜咁,真係好吸引分量超級大,見到真係嚇親🥹再加埋海量嘅芝士,心諗餐廳有冇得賺錢㗎🤣忍唔住即刻食,芝士拉絲嘅狀態烤雞非常惹味,而且係無骨啖啖肉韓國醬加芝士真係無敵嘅配搭,真係忍唔住一啖接一啖非常推介另外叫咗個牛肉粉絲,牛肉份量非常多,仲要係原塊牛肉唔係牛肉絲佢嘅粉絲都非常惹味,係濕潤唔係乾爭爭嗰隻再加埋啲青椒,呢個配搭好開胃正!之後叫咗個打卡用嘅鯊魚之淚,揀咗有酒精,杯嘢飲真係好好味唔好講笑絕對唔係平時藍色嘅藥水味,而係好香嘅蜜桃味,仲要係沙冰咁嘅狀態,配雞食真係好爽下次再嚟一定會繼續嗌呢一杯嘢飲!
香港好多韓國餐廳都係得炸雞食,
如果想食韓國烤雞我一定會嚟呢度食😋

今次同朋友好好彩,

被安排有一個好靚嘅窗口位,
對住呢個落地玻璃真係心心眼

先講鐵板芝士甜辣烤雞
嚟呢度食飯,烤雞一定係必點!

一上枱嘅時候鐵板熱辣辣,
見到啲芝士卜卜卜卜咁,真係好吸引

分量超級大,見到真係嚇親🥹
再加埋海量嘅芝士,心諗餐廳有冇得賺錢㗎🤣

忍唔住即刻食,芝士拉絲嘅狀態
烤雞非常惹味,而且係無骨啖啖肉
韓國醬加芝士真係無敵嘅配搭,
真係忍唔住一啖接一啖

非常推介

另外叫咗個牛肉粉絲,
牛肉份量非常多,
仲要係原塊牛肉唔係牛肉絲
佢嘅粉絲都非常惹味,係濕潤唔係乾爭爭嗰隻
再加埋啲青椒,呢個配搭好開胃
正!

之後叫咗個打卡用嘅鯊魚之淚,

揀咗有酒精,杯嘢飲真係好好味唔好講笑
絕對唔係平時藍色嘅藥水味,
而係好香嘅蜜桃味,
仲要係沙冰咁嘅狀態,配雞食真係好爽

下次再嚟一定會繼續嗌呢一杯嘢飲!