太子大南街果邊有好多隱世美食前排同朋友去左間串燒專門店串燒係即叫即燒!估唔到抵食又好味!餐廳裝潢簡約,勝在夠舒服。營業時間由4點至零晨2點愈夜愈多人😂係一個好好既聚腳點❣️氣氛滿滿黑松露蝦多士 $68多士炸到非常鬆脆,但又唔會有油膩感。咬落去係滿滿既蝦肉,十分爽口彈牙,加左黑松露點綴更是香氣撲鼻。蒜蓉燒蠔 $36/1生蠔肥美肉嫩脹卜卜,超級多蒜蓉,蒜控愛了🧄。西班牙黑毛豬肋串 $30口感軟嫰帶嚼勁。鹽燒牛舌串 $30牛舌好厚身,口感柔軟,油脂豐富。煙肉露筍卷 $22煙肉本身帶點煙燻香味,配埋爽口脆嫰既露筍,又幾夾喎!豬仔脾 $42肉質嫰滑,加左孜然粉調味,份外惹味。厚燒玉子 $22雞蛋味道香甜濃郁,柔嫩多汁。蒜蓉燒茄子 $40一絲絲既茄子口感幼細軟綿綿,蒜味濃郁!秋葵 $19秋葵口感清爽、脆嫩,有一點點既黏滑感。虎皮尖椒 $19尖椒營養價值高,亦系朋友既最愛🤣,咬落爽口帶後勁辣。芝士煙肉焗大啡菇 $50大啡菇菇味濃郁,肉質柔軟又甘香,保持鮮味多汁。釀入煙肉芝士,增添一份咸香,十分惹味!低溫去骨燒乳鴿 $88串燒店有得食乳鴿😍真係第一次! 以低溫慢煮調製,保持肉質鮮嫩多汁。去骨啖啖肉,好正
太子大南街果邊有好多隱世美食
前排同朋友去左間串燒專門店
串燒係即叫即燒!
估唔到抵食又好味!
餐廳裝潢簡約,勝在夠舒服。
營業時間由4點至零晨2點
愈夜愈多人😂
係一個好好既聚腳點❣️氣氛滿滿

黑松露蝦多士 $68

蒜蓉燒蠔 $36/1
生蠔肥美肉嫩脹卜卜,超級多蒜蓉,蒜控愛了🧄。

西班牙黑毛豬肋串 $30
口感軟嫰帶嚼勁。

鹽燒牛舌串 $30
牛舌好厚身,口感柔軟,油脂豐富。

煙肉露筍卷 $22
煙肉本身帶點煙燻香味,配埋爽口脆嫰既露筍,又幾夾喎!

豬仔脾 $42
肉質嫰滑,加左孜然粉調味,份外惹味。

厚燒玉子 $22
雞蛋味道香甜濃郁,柔嫩多汁。

蒜蓉燒茄子 $40
一絲絲既茄子口感幼細軟綿綿,蒜味濃郁!

秋葵 $19
秋葵口感清爽、脆嫩,有一點點既黏滑感。

虎皮尖椒 $19
尖椒營養價值高,亦系朋友既最愛🤣,咬落爽口帶後勁辣。

芝士煙肉焗大啡菇 $50

低溫去骨燒乳鴿 $88
串燒店有得食乳鴿😍真係第一次! 以低溫慢煮調製,保持肉質鮮嫩多汁。去骨啖啖肉,好正又夠香口😂!
一直觉得香港的烧烤不如内地好吃,但这次来到好烧式真的让我对香港烧烤的刻板印象有所改观!他们家主打创新烧烤,有很多创意海鲜菜品。这次点了蟶子、烤鲍鱼,龙虾,M4牛排,烧菠萝,烧乳鸽,烤香蕉,茄子,羊肉串,鸭舌和白鳝。蛏子个头足,下面铺满了蒜蓉金针菇,这个搭配真的完美!老板介绍鲍鱼是慢煮了八个小时再拿去烧烤,所以口感有嚼劲。我最喜欢烧菠萝,烤过的菠萝热热的锁住了水分,在嘴里爆汁!真的很香 香港吃烧烤的首选地!
Happy Friday Night約朋友去食下串燒,飲下酒係必需的☺️蕃茄清酒煮沙白燒日本雞泡魚乾香煎鵝肝配紅酒汁墨西哥薄餅芝士雞肉雞腎串雞肉串牛柳串燒雞胸軟骨串燒菠蘿多春魚燒海蝦翠肉瓜秋葵雞髀菇蒜芯朱古力香蕉全部串燒都燒得好好,而個蕃茄清酒煮沙白我係覺得最出色的,鮮味加上清酒既酒香,入面既粉絲索晒d精華,好好食環境唔錯,唔會成間舖都有陣油煙味,侍應都面露笑容,最重要係無限時,全場爆滿都唔會趕你走,讚👍🏼

香煎鵝肝配紅酒汁

雞髀菇

蒜芯

朱古力香蕉

2024-10-20 160 views
最近去咗一間好受歡迎嘅串燒店,試咗幾樣招牌菜,真係好滿足!首先,**咸檸七**真係好解渴,酸酸甜甜,好啱配串燒。接住飲,串燒入面嘅**燒北寄貝**,果然新鮮,搭配少少鹽,味道更加突出。**鹽燒牛舌心**就令人驚喜,牛舌烤得剛好,口感軟滑,鹽味唔會掩蓋肉質本身嘅鮮味,真係一絕!另外,**牛柳串**亦都唔錯,肉質鮮嫩,燒得恰到好處,唔會過老。**雞腎串**嘅味道也很好,腎肉特別嫩滑,調味亦好到位。**多春魚**燒得香脆,搭配少少蒜蓉,味道更加分。至於**韭菜**,雖然係配菜,但燒得香味十足,仲有點脆口感,增添咗口感層次。**雞髀菇**就係一個驚喜,菇味濃郁,燒得恰到好處,唔會過於油膩。**串燒豆腐**亦非常推薦,外脆內嫩,搭配醬汁食,味道一流。最後,**墨西哥雞肉芝士薄餅**係一個好特別嘅選擇,薄餅外脆內軟,加上濃郁嘅芝士同雞肉,口感豐富。而**雞翼牛丸**更係一道必試,雞翼多汁,牛丸彈牙,兩者配搭,真係好味。
最近去咗一間好受歡迎嘅串燒店,試咗幾樣招牌菜,真係好滿足!

2024-10-14 116 views
雞泡魚乾好啱送酒🤣甜甜地好香魚味~1664仲做緊買一送一!超抵!😍食住串燒飲啤酒真係好爽🍺茄子都好大條好入味! 蒜香味濃勁惹味吖!墨西哥薄餅芝士雞肉係幾特別✨做得幾好!內餡好飽滿😋熱溶芝士🧀正正子要推介佢個黑松露蝦餅多士🥰真係真材實料整出嚟 ,外脆內軟咁~黑松露配蝦多士嘅味好出,蝦餅夠彈牙!推介嘅豚肉都好好食,好多肉汁,同埋佢比嘅泰式醬汁一流🤤和牛肋串🤩🤩勁好食!牛味激濃兼爆汁!安格斯牛肋串都唔錯,個人鐘意和牛多啲,老闆都話和牛會多少少筋😝日式雞柳串啖啖肉,肉質又細嫩👍🏿豬頸肉真係好爽口😚外層又夠香脆😍勁好味😋燒日本芝士年糕口感煙煙韌韌,內含軟心既芝士🧀串燒仲有好多其他款式可以揀😋款款都勁吸引🤗食食吓發現佢啲醬係甜甜地加辣辣地🤣🤣好特別好正老闆係勁好客😆😆都見到有好多熟客仔嚟,老闆都會好熱情咁同所有人打招呼🫶🏻佢仲提我哋要趁熱食會好食啲🥺💕太貼心了吧❤️❤️
茄子都好大條好入味! 蒜香味濃勁惹味吖!

推介嘅豚肉都好好食,好多肉汁,同埋佢比嘅泰式醬汁一流🤤

串燒仲有好多其他款式可以揀😋款款都勁吸引🤗

食食吓發現佢啲醬係甜甜地加辣辣地🤣🤣好特別好正

2024-09-13 358 views
同黑熊先生試完西裝後差唔多9點,見到後面街嘅好燒式開到零晨,諗住可以慢慢食就二話不說入咗去🤓估唔到咁夜餐廳入邊仲勁多客,幾乎滿座😳值得一提,店員服務細心,仲會問係咪第一次嚟食,介紹返有咩值得試。絕對係性價比高嘅小店🫶🏻🫶🏻蕃茄清酒煮沙白🍅🍶值得試下,肥美沙白配粉絲底,鮮甜美味西班牙黑毛豬肋串🐖甘香肥美,肉質軟熟。鹽燒牛舌心🐂我哋最愛!肉質軟熟帶有少許咬口。另外再叫咗蔬菜有虎皮尖椒🌶️、雞牌菇🍄‍🟫頂級安格斯牛小排🥩擺盤有心思,生熟度剛剛好,充滿油花嘅靚牛小排低溫去骨燒乳鴿🐦‍⬛好奇呢味菜所以叫咗😂除咗翼和腿有骨,其他位起咗肉,擺盤比大酒樓更靚。用燒烤方式,唔係脆皮乳鴿,味道少許甜,有驚喜!墨西哥薄餅芝士雞肉🌮幾好食,滿滿芝士同雞肉,我哋叫太多好飽𠻹🫣牛油燒開邊大花蝦和燒魷魚乾,正常發揮🤗泰國露筍&串燒豆腐,因其他嘢食太出色,比下去🤣1664(買1送1優惠)🍻

蕃茄清酒煮沙白🍅🍶值得試下,肥美沙白配粉絲底,鮮甜美味

西班牙黑毛豬肋串🐖甘香肥美,肉質軟熟。
鹽燒牛舌心🐂我哋最愛!肉質軟熟帶有少許咬口。
另外再叫咗蔬菜有虎皮尖椒🌶️、雞牌菇🍄‍🟫

牛油燒開邊大花蝦和燒魷魚乾,正常發揮🤗

泰國露筍&串燒豆腐,因其他嘢食太出色,比下去🤣

1664(買1送1優惠)🍻
2024-09-09 1051 views
今天與好友到太子吃飯,今天是吃燒烤。每人選幾樣自己想吃的。最後選了:燒鱈魚乾,七味魚翅,馬友,鹽燒白鱔,蒜蓉燒蠔,蒜蓉燒聖子王,日式汁燒魷魚筒,雞腎串,陰公豬,燒菠蘿,特色蒜蓉包(配原粒蒜頭),豬頸肉串,豬仔脾,蒜蓉燒茄子,泰國露筍,再飲埋青島啤酒同竹蔗茅根。燒鱈魚乾:鱈魚乾香口,一片片吃著會不停食。七味魚翅:乾身香口,少少辣好胃口。馬友:魚肉實肉,鮮甜海鮮就咁燒都會散發出香口海鮮魚香味道。整埋檸檬汁去食更加多一層味道。鹽燒白鱔:白鱔外脆內嫩,新鮮食材先做到的效果。蒜蓉燒蠔:蒜蓉仲熱辣辣,蠔鮮甜好味道。蒜蓉燒聖子王:聖子王份量十足,成條連蒜蓉金菇入口。熱辣辣感覺加上鮮甜海鮮味道,享受美食。日式汁燒魷魚筒:魷魚筒唔會太韌,易咬。魷魚筒鮮香味十足。雞腎串:口感好肉質好。陰公豬:肉質好,味道佳。燒菠蘿:燒到外皮香,而菠蘿汁還存在菠蘿內。香甜菠蘿汁好味道。特色蒜蓉包(配原粒蒜頭):蒜蓉包金黃有著一層蒜蓉香味,自己再在原粒燒蒜頭中搽到麵包上更加多層口感及味道。豬頸肉串:肉質好,唔會好油膩。豬頸肉香加上燒到脆脆地外皮,完全將脂肪迫出變成香口豬頸肉串。豬仔髀:揸住豬仔髀黎食豬仔髀,真係正。肉質好,味
今天與好友到太子吃飯,今天是吃燒烤。每人選幾樣自己想吃的。
燒鱈魚乾:鱈魚乾香口,一片片吃著會不停食。
七味魚翅:乾身香口,少少辣好胃口。
鹽燒白鱔:白鱔外脆內嫩,新鮮食材先做到的效果。
蒜蓉燒蠔:蒜蓉仲熱辣辣,蠔鮮甜好味道。
日式汁燒魷魚筒:魷魚筒唔會太韌,易咬。魷魚筒鮮香味十足。
雞腎串:口感好肉質好。
陰公豬:肉質好,味道佳。
豬仔髀:揸住豬仔髀黎食豬仔髀,真係正。肉質好,味道好,又可以享受口扯豬仔髀出嚟吃的感覺。
蒜蓉燒茄子:燒烤必叫燒茄子,蒜蓉香味融入嫩滑熟透茄子中。蒜蓉加茄子一齊入口,有著不同層次味道。
泰國露筍:露筍鮮味,有口感爽口夠嫩口。
香蒜白酒沙白扁意粉:沙白無沙,肥美飽滿,白酒意粉軟硬適中。
2024-09-08
$300 (Dinner)
2024-09-05 274 views
早前在其他分店吃過很滿意, 這天在太子, 就選擇到這分店鹽燒鮑魚 $68鮑魚大大隻, 彈牙爽嫩入味, 還有甜美的蕃薯蓉伴碟, 好看又好吃蒜蓉燒扇貝 $40面層還放上魚子作點綴, 扇貝鮮嫩多汁, 蒜香四溢雜菇蘆筍燒扇貝 $45另一烹調味道, 配上味道香濃的雜菌及鮮甜的蘆筍西班牙黑毛豬肋串 $30豬肋是豬身上最嫩的肉, 肉質爽彈, 味道香濃鹽燒牛舌串 $30口感爽彈, 肉香十足燒雞胸軟骨串 $35雞軟骨帶著些許的雞肉, 香口又有嚼勁, 雙重口感冬菇 $19味道鮮香串燒豆腐 $22燒得外脆內嫩又香滑芝士焗西蘭花 $52份量十足, 芝士夠惹味, 西蘭花口感爽嫩芝士雞肉墨西哥薄餅 $52墨西哥薄餅很脆口, 芝士雞肉味到香濃, 還配有燈籠椒黑松露菌蝦多士4件 $68擺盤精美, 黑松露香氣撲鼻, 多士很鬆脆, 蝦肉彈牙, 面層還鋪滿芝麻, 很邪惡但又令人難以抗拒燒日本甜心蕃薯 $18味道鮮甜, 細細個吃起來很方便菠蘿 $20菠蘿酸酸甜甜, 幫助消化朱古力香蕉 $25賣相精美, 香蕉的味道很鮮甜, 但再加上甜甜的朱古力醬, 又不會覺得膩, 配搭非常完美, 又灑上了色彩豐富的朱古力糖, 很吸引這裏的食材
早前在其他分店吃過很滿意, 這天在太子, 就選擇到這分店
鹽燒鮑魚 $68
蒜蓉燒扇貝 $40
面層還放上魚子作點綴, 扇貝鮮嫩多汁, 蒜香四溢
雜菇蘆筍燒扇貝 $45
另一烹調味道, 配上味道香濃的雜菌及鮮甜的蘆筍
西班牙黑毛豬肋串 $30
豬肋是豬身上最嫩的肉, 肉質爽彈, 味道香濃

鹽燒牛舌串 $30
口感爽彈, 肉香十足

燒雞胸軟骨串 $35
雞軟骨帶著些許的雞肉, 香口又有嚼勁, 雙重口感

冬菇 $19
味道鮮香

串燒豆腐 $22
燒得外脆內嫩又香滑
芝士焗西蘭花 $52
份量十足, 芝士夠惹味, 西蘭花口感爽嫩
芝士雞肉墨西哥薄餅 $52
墨西哥薄餅很脆口, 芝士雞肉味到香濃, 還配有燈籠椒
黑松露菌蝦多士4件 $68
燒日本甜心蕃薯 $18
味道鮮甜, 細細個吃起來很方便

菠蘿 $20
菠蘿酸酸甜甜, 幫助消化
朱古力香蕉 $25
這裏的食材質素, 無論是海鮮、肉類、蔬菜類都非常高, 加上精湛的烹調, 實在是一大享受, 服務亦很到位👍
2024-08-30 403 views
今晚在太子收工後約埋朋友去食晚飯,朋友推介呢間系太子大南街,出名串燒專門店「 #好燒式串燒專門店」,眼見評價都唔錯!出左地鐵約五分鐘就到。除了主打現烤串燒,現時生啤類更做緊買一送一優惠!✅1664(優惠大杯)微甜味而醇厚,串燒之绝配,清暑解熱,仲要買一送一!正呀!串燒系列(左至右)✅燒日本甜心蕃薯細細粒日本番薯仔,熱哄哄又甘甜,美味極了!✅司華力腸✅西班牙黑毛豬肋串肥瘦均衡,肉質有嚼勁,真心好吃!✅安格斯牛肋串牛肋口感就會有少少偏韌,係食得出係高質嘅!✅雞中翼(2隻)外皮燒得好香脆,亦保留肉汁,好juicy!✅多春魚(3條)✅泰式燒豚肉(1份)外層燒得少少燶,一D都唔肥,肉質爽兼彈牙,確實唔錯!✅鹽燒白鱔燒得香脆的魚皮,與鮮嫩的魚肉,滿足到我口腹之欲。喜歡吃白鱔的人不容錯過!!✅松葉蟹蓋配多士散發出陣陣蟹香味道,入口的蟹膏味道都好甘甜,加上脆口嘅蟹籽,令多士啖啖都好香味。✅墨西哥薄餅芝士雞肉✅鮮檸七好有效率,出餐都好快,服務細心親切,主動幫客人換碟!

✅1664(優惠大杯)
微甜味而醇厚,串燒之绝配,清暑解熱,仲要買一送一!正呀!
串燒系列(左至右)
✅燒日本甜心蕃薯
細細粒日本番薯仔,熱哄哄又甘甜,美味極了!
✅司華力腸
✅西班牙黑毛豬肋串
肥瘦均衡,肉質有嚼勁,真心好吃!
✅安格斯牛肋串
牛肋口感就會有少少偏韌,係食得出係高質嘅!
✅雞中翼(2隻)
外皮燒得好香脆,亦保留肉汁,好juicy!
✅多春魚(3條)
安格斯牛肋串
✅泰式燒豚肉(1份)
外層燒得少少燶,一D都唔肥,肉質爽兼彈牙,確實唔錯!
✅鹽燒白鱔
鹽燒白鱔
✅松葉蟹蓋配多士
松葉蟹蓋配多士
✅墨西哥薄餅芝士雞肉
墨西哥薄餅芝士雞肉
✅鮮檸七
好有效率,出餐都好快,服務細心親切,主動幫客人換碟!
鮮檸七
終於好番少少 唔駛再食粥 可以放蹤一下梗係想食D邪惡美食😈今次訂左去太子好燒式串燒專門店抵食又好味 平日都好旺😇好燒式串燒專門店有幾間分店太子呢間分店鄰近地鐵站 旺角睿景酒店前面附近仲有中港旅遊巴士站 交通方便😌裝修光猛 通風唔錯 唔會好大陣油煙味🥰食物選擇除左各式串燒 海鮮燒物仲有PIZZA 意粉 真係估佢唔到全部都係即叫即燒 火喉控制得好好仲可以自選調味 有辣有唔辣蜜糖 孜然粉 泰式酸辣汁等款款惹味 價錢親民 好抵食2個人叫左幾樣野已經好飽😋💥雞中翼燒雞翼我中意食 燒得外脆內嫩加左孜然粉 好香好惹味💥安格斯牛肋串牛味香濃 亦冇筋 食落好香牛油脂味☺️💥鹽燒牛舌心串燒必點 牛舌厚身彈牙 牛味重仲好有肉汁😇💥串燒豆腐同樣燒得外脆內嫩 驚喜地保持到豆腐既口感同原味😆💥燒日本鯖魚鯖魚燒得外皮焦香 但肉質仍然嫩滑😲💥是日海鮮 鹽燒盲鰽店員推介既是日海鮮 鹽燒盲鰽原條盲鰽大大條 燒得乾身好香入面既魚肉嫩滑鮮甜沾埋泰式醬汁更滋味果然冇介紹錯🥰💥芝士焗西蘭花食咁多肉 當然要點個菜打開鍚紙見到 滿滿既西蘭花 上面有好多芝士份量好多 三重芝士味幾香😆💥香蒜白酒沙白扁意粉意粉意想不到既出色沙白大粒又肥美
終於好番少少 唔駛再食粥 可以放蹤一下

沙白大粒又肥美 完全冇沙 鮮甜爽口
意粉加左蕃茄蒜片去炒 好香好惹味☺️

💥朱古力香蕉
燒香蕉加上朱古力醬 完美結束是夜晚餐😆

💥竹蔗茅根(鴻福堂)
其實有好多款啤酒可以飲
不過岩岩好番都係唔飲酒住
叫左竹蔗茅根清清熱氣😆

2024-08-23 191 views
🫧鹽燒牛舌芯🫧雞腎串友人形容彈牙入味的肉串燒🫧鹽燒白鱔店舖主打推薦😚彈牙爽口😉🫧燒日本鯖魚加上檸檬汁去除腥味💜🫧蒜蓉燒茄子原條大條茄子🍆加上孜然粉和辣粉味道不錯👍🏻🫧翠玉瓜好多塊翠玉瓜🫧厚燒玉子推薦💖💖厚燒玉子好味🤤甜甜又大粒玉子🫧🫧娃娃菜🫧四季豆🫧菠蘿🫧朱古力香蕉🫧燒日本甜心番薯🫧串燒豆腐由於我吃素🌱🥗🥒🍆都真係食左好多種類🥰🥰🫧朱古力香蕉🍌加上朱古力醬香蕉入口即溶好好味🤤🫧菠蘿🍍勁甜🤩🤩🫧$78大大杯啤酒買一送一推薦🫧鹽燒白鱔🫧菠蘿🍍🫧朱古力香蕉🍌🫧厚燒玉子🫧蒜蓉燒茄子原條
🫧鹽燒牛舌芯

🫧菠蘿🍍
🫧朱古力香蕉🍌
🫧厚燒玉子
🫧蒜蓉燒茄子原條
1664,花香清新,夠爽夠凍,和稍後的串燒應該會相當配襯。蒜蓉燒扇貝,扇貝個子不少,肉嫩味鮮,扇貝的底下蘊含豐富的肉汁,加上海量的蒜蓉、香蔥以及畫龍點睛的三文魚子,正。墨西哥薄餅芝士雞肉,意想不到港式串燒店裏也能嚐到這麼高質的墨西哥薄餅,雞肉份量不少,配合三色椒以及爆發出來的芝士,非常好吃。和牛肋串,和牛肋口感軟嫩,入口時是滿滿的牛味,喜歡他配上一棵露絲瑪利來上桌,在露絲瑪莉的加持下,味道更富層次。鹽燒白鱔,白鱔新鮮,爽口彈牙,經過燒製後魚油爆發,只稍微以少量鹽巴調味已經恰到好處,點一點隨附的酸辣醬,又帶點泰式的感覺。厚燒玉子,廚師把厚燒玉子切成粒粒的方形,一口一粒方便進食,微甜的味道正好為味蕾稍作休息。韭菜花,串燒店有燒韭菜吃便見得多,韭菜花不是每家串燒店也有,立即點了一份來試試,口感自然是比起韭菜更為幼嫩;串燒豆腐以日式甜醬油調味,味道很好,唯獨是要挑的話便是若然 juicy 一點的話相信會更加好。菠蘿,燒過後的菠蘿水分減少,更為甜美。朱古力香蕉,以這個充滿童年回憶的朱古力香蕉作結,是夜劃上一個圓滿的句號。

1664,花香清新,夠爽夠凍,和稍後的串燒應該會相當配襯。

菠蘿,燒過後的菠蘿水分減少,更為甜美。

2024-08-15 156 views
話說朋友好like食串燒,今次帶佢去到一個好知名既串燒餐廳、隨左好好食之餘佢地最出名係海鮮!d海鮮除左好新鮮之外,仲好多種類!不過想一定食到既話,記住要早d預約留定海鮮!今次我最鐘意就係佢地既燒鮑魚,味道真係好特別,鮑魚又切好哂一片片!隨左好嫩口之外佢既秘製醬汁真係冇得輸!之後再叫左燒芝士年糕,好香好嫩口好好食!仲有就係燒蒜芯,好滑好香濃!串燒豆腐,一定要食!燒得好香同好香脆!另外仲有呢個蝦多士!呢個我覺得係必叫!因為真係鬆脆香口,仲加左黑松露醬!層次感爆燈!仲有2隻芝士蠔,呢個我覺得係最好食最新鮮既!味道香濃,蠔隻都大隻同鮮美!芝士拉絲質感!超夾!飲品最有啤酒1664生啤!加多寶,最後叫左個最燒車厘茄同燒一口蕃薯做飯後小食同甜品,車里茄好特別,用鹽燒烤製造、味道好昇華!一口蕃薯就係必食晚甜品,除左唔會好甜,仲有益,呢間嘅地址位於太子大南街32-34號地舖!叫做好燒式燒烤專門店!

2024-08-15 138 views
好消息!今次去左一間太子嘅串燒店🍢位於大南街「好燒式串燒專門店」🌙營業至凌晨一點半🕜串燒有多款選擇 海鮮小食肉類咩都有 仲有意粉🍝而且味道都唔錯👍🏻性價比OK🌟店員服務好親切 得閒都會過嚟問吓啲嘢食得唔得☺️☺️之前食過旺角嗰間都唔錯 下次想食串燒可以嚟呢到🤤♦️蒜蓉燒茄子(原條)錫紙包牛油金菇 各$40♦️雞泡魚&鱈魚乾 各$52♦️清酒煮沙白$128♦️蒜蓉燒蠔$36@1♦️原條牛油粟米$30♦️燒韭菜$19♦️雞中翼(兩隻) $22

♦️蒜蓉燒茄子(原條)錫紙包牛油金菇 各$40
♦️雞泡魚&鱈魚乾 各$52
♦️清酒煮沙白$128
♦️蒜蓉燒蠔$36@1
♦️原條牛油粟米$30
♦️燒韭菜$19
♦️雞中翼(兩隻) $22
2024-08-14 134 views
好燒式串燒專門店☺️太子高質素串燒😘餐廳環境靚😍食物質素高🥳店員服務態度好👍~香煎鵝肝多士配紅酒汁鵝肝非常大嚿肥美😘入口即溶😛煎得啱啱好☺️配上牛油多士食到停唔到口🤪😍~魷魚鬚味道非常新鮮☺️仲要條條都好大條😘勁正👍~龍蝦汁大蝦意粉大蝦肉質鮮嫩☺️爽口彈牙👍龍蝦汁意粉質素亦都好高😘必食之選🤒~燒日本雞泡魚乾雞泡魚乾香甜脆口☺️估唔到燒熱黎食係咁正👍😛~串燒 每一樣都好高質👍☺️尤其雞翼同豬頸肉真係必試☺️😛調味既配方亦都做得非常好😍食到回味無窮啊🤪😎
好燒式串燒專門店☺️太子高質素串燒😘

餐廳環境靚😍食物質素高🥳店員服務態度好👍