2023-11-23 30 views
這間位於啟德Airside商場內的餐廳,主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食及雞尾酒的寵物友善餐廳,並提供澳洲精品有機咖啡豆、自家設計衣服及環保袋出售。🌸Chicken Cheese Pizza $118烤至金黃的希臘皮薄餅,上面滿佈雞肉、三重芝士、雜錦甜椒、橄欖及風乾番茄,雞肉沒有太乾柴,豐富的三重芝士和風乾番茄成就了香濃的風味誘惑。🌸Crab & Tobiko Pasta $168特別選用了無麩質意粉烹調,適合麩質敏感人士,配搭蟹肉、飛魚籽、蟹膏及巴馬臣芝士,帶來豐郁的海鮮風味,意粉掛汁不俗,蟹膏偏重口味。🌸Garden of Avalon $68抹茶拿鐵加上牛乳布甸及抹茶雪糕,抹茶味道醇厚,食得又飲得的甜品。🌸Red Light, Green Light $58由抹茶拿鐵跟紅桑莓茶造成上下紅綠兩層強烈對比的顏色,賣相吸引,層次分明。

🌸Chicken Cheese Pizza $118

🌸Crab & Tobiko Pasta $168

🌸Garden of Avalon $68

🌸Red Light, Green Light $58
Grind & Brew @grindnbrewhk 📍九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 2樓L218B-L218C號舖今晚去左位於 #airside新開 #寵物有善餐廳主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail🥂更有澳洲精品有機咖啡豆、自家設計衣服同環保袋出售🛒🛍️叫左幾款食物~質素唔錯😋又好味最正係 #無麩質 更健康🌟Smoked Salmon Toast用上煙三文魚、牛油果醬、雜錦沙律、車厘茄、橙配上素酸種麵包🥖口感豐富🌟Chicken Cheese Pizza (9 inch)用上希臘皮塔餅🫓配以雞肉🐓三重芝士🧀同雜錦甜椒🫑🌶️橄欖🫒同風乾蕃茄味道帶微辣~好惹味啊😍🌟Truffle Wild-mushroom Pasta#無麩質意粉 配以黑松露、野生蘑菇同巴馬臣芝士🧀~味道夠濃香🌟意粉好煙韌又掛汁🩷好味啊叫左兩杯飲品~都跟有靚靚拉花🤪☕️Flat White 🍵Matcha Latte #Grindnbrewhk #Kaitak #啟德 #啟德美食 #Glutenfree #Vegan #Airside
Grind & Brew @grindnbrewhk

今晚去左位於 #airside新開 #寵物有善餐廳
主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail🥂
更有澳洲精品有機咖啡豆、
自家設計衣服同環保袋出售🛒🛍️

叫左幾款食物~質素唔錯😋又好味
最正係 #無麩質 更健康

🌟Smoked Salmon Toast
用上煙三文魚、牛油果醬、雜錦沙律、
車厘茄、橙配上素酸種麵包🥖口感豐富

用上希臘皮塔餅🫓配以雞肉🐓三重芝士🧀
同雜錦甜椒🫑🌶️橄欖🫒同風乾蕃茄
味道帶微辣~好惹味啊😍

🌟Truffle Wild-mushroom Pasta

#無麩質意粉 配以黑松露、野生蘑菇
同巴馬臣芝士🧀~味道夠濃香🌟
意粉好煙韌又掛汁🩷好味啊

叫左兩杯飲品~都跟有靚靚拉花🤪

☕️Flat White
🍵Matcha Latte

最近同朋友嚟行街,想食得健康一點,找到這間以素食為主的小清新西餐廳,店舖雖不大,但環境清新簡約。🫐Yogurt BowlGreek Yogurt, Mixed Berries, Homemade Granola, Homemade Blueberry Jam希臘乳酪雜莓燕麥脆片配搭blueberry Jam、燕麥脆片係自家製,口感香脆又健康!希臘乳酪酸酸甜甜,好開胃呀🥗Tofu & Okra SaladTofu, Okra, Mixed Salad, Cherry Tomatoes, Homemade Sesame Dressing真係一個清新嘅選擇!啲豆腐同秋葵加埋醬汁,每一口都好清爽,令人有種健康嘅感覺!🍕Chicken Cheese Pizza (9 inch)Greek Pita, Chicken, Triple Cheese, Mixed Bell Peppers, Olives, Sun-dried Tomatoes,雞肉,三重芝士,雜錦甜椒,橄欖,風乾蕃茄希臘皮塔餅上面鋪滿咗雞肉同芝士,好香嘅薄餅同埋嫩滑嘅雞肉,好有口感red light,green lightharmo

🫐Yogurt Bowl

🥗Tofu & Okra Salad

,雞肉,三重芝士,雜錦甜椒,橄欖,風乾蕃茄

red light,green light
harmony between raspberry and matcha Iatte,with a touch of coconut flavour!🍹🍵

Pine-radise
Pineapple and raspberry and fresh juice
Little for fresh fruit of lime!🥃🍍

店內主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail、寵物有善餐廳
更有出售澳洲精品有機咖啡豆、自家設計衣服&環保袋💓
2023-11-19 52 views
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯最近airside 開幕,有好多新嘅餐廳進駐,今次係去一間帶小清新cafe,中午同同事一齊去食Yogurt bowl 顏色亮麗鮮艷多彩配搭藍莓醬大有清新生果味上面仲有鮮花藍莓紅莓做點綴上面仲有燕麥脆片非常之香脆黑松露意粉有雜菇喺面頭令到口感豐富黑松露味道濃郁醬汁比較濃稠濃味雞肉芝士pizza味道比較偏辣非常之惹味而且上面餡料好多都幾推薦的❤️如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯Grind & Brew (九龍城)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 2樓L218B-L218C號舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯#Eatwithcouple_啟德#Eatwithcouple_cafe“

Yogurt bowl

而且上面餡料好多
都幾推薦的❤️

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

Grind & Brew (九龍城)

#Eatwithcouple_啟德
#Eatwithcouple_cafe

2023-11-19 55 views
🐶去咗個新場行下,係一個寵物友善嘅地方,好多寵物區域可以使用,都係與荃灣南豐紗廠嘅南豐集團旗下,非常有心。最開心嘅係小狗🐶可以一齊周圍玩下行下,不過唔可以落地行就無咁自如🐾.🐶去咗一個新開嘅咖啡店☕️,店面光鮮位置亦方便,更提供咖啡以外嘅食物同飲品,仲有酒類飲品供應,當然唔少得甜品🍮可以打卡。除此之外,仲有寵物嘅食品,有比薩🍕同漢堡包🍔,做小狗🐶仲更幸福🐾———————————————————————————.🍽寵物比薩🍕+漢堡包🍔💬日本🇯🇵入口嘅寵物食物,雞肉薄餅同牛肉漢堡,難怪小狗🐶嗅到咁瘋狂🐾.🍽抹茶🍵窩夫🧇💬聽講係無麩質食品,感覺更健康更安心;格仔餅仲配綠茶雪糕🍦,幾精美🐾.☕️1+1 Combo、Flat White、Pine-radise、Coconut Black💬咖啡店選用嚟自澳洲🦘嘅咖啡豆,唔會太過酸,感覺幾香濃,1+1 更可以試到齋啡同奶啡嘅味道,大家可以試試🐾
———————————————————————————
🍽寵物比薩🍕+漢堡包🍔
🍽抹茶🍵窩夫🧇
2023-10-22
Type of Meal
Tea
2023-11-17 49 views
啟德Airside 開左一段時間餐廳多到未食得曬🥰不過想搵扺食健康又好食既一定會選擇Grind & Brew @grindnbrewhk🥗Caeser Salad有法國白鯷魚,同煙三文魚加上芝士煙肉羅馬蔬菜沙律菜非常新鮮爽脆菜式味道絕佳下次一定要再食🦀Crab & Tobiko Pasta 超人氣蟹肉飛魚籽蟹膏意粉重點係非常低卡啖啖蟹肉蟹膏鮮味濃郁帶淡淡芝士香幼身既pasta吸滿意粉汁難怪個個黎到都order 佢🍵Garden of Avakon綠茶拿鐵上層係濃郁棉滑既抹茶雪糕底層係香甜牛奶布丁飲落好rich 好順滑又唔會過甜🍓Red Night, Green Night樹苺同抹茶配搭非常獨特仲略帶椰子香好有新意🥰餐廳主打澳洲精品有機咖啡豆下次要試下先得而無麩質飲食都好啱食物敏感人士仲係寵物有善餐廳黎㗎餐廳仲有有澳洲精品有機咖啡豆、自家設計衣服&環保袋出售好正呀~
啟德Airside 開左一段時間
餐廳多到未食得曬🥰
不過想搵扺食健康又好食既

🥗Caeser Salad
有法國白鯷魚,同煙三文魚
加上芝士煙肉羅馬蔬菜

上層係濃郁棉滑既抹茶雪糕
底層係香甜牛奶布丁
飲落好rich 好順滑
又唔會過甜

🍓Red Night, Green Night
樹苺同抹茶配搭非常獨特
仲略帶椰子香
好有新意🥰

餐廳主打澳洲精品有機咖啡豆
下次要試下先得
而無麩質飲食都好啱食物敏感人士
仲係寵物有善餐廳黎㗎
餐廳仲有有澳洲精品有機咖啡豆、
自家設計衣服&環保袋出售
好正呀~
2023-11-16 49 views
第一次踏足Airside😍呢個商場有K11 Musea同奧海城嘅混合版感覺😂好好行 好闊落 好fancy 喺度待上半日都唔過分 行咁耐梗係要搵間餐廳食餐好嘅坐低慢慢嘆👏🏻呢間絕對係好選擇☺️==============================Food List✏️🥪Ham & Cheese with 63°C Egg 烘脆左既酸種麵包加左牛油好香🧈配埋黑松露 意大利風乾火腿 車打芝士🧀好夾口感好豐富🤤仲有溫泉蛋&雜錦沙律 又健康又有營養🍀🍝Crab & Tobiko Pasta 強烈推薦💯口感非常濃厚 蟹肉配蟹膏直頭用漿口形容 鍾意濃厚Creamy一定會喜歡呢款意粉🤍🍕Chicken Cheese Pizza 用希臘皮塔餅比平時食開嘅Pizza底淋身一點 配上雞肉 芝士 甜椒大大啖咬落去10分滿足😊🥑Garden of Avalon 上有雪糕🍦下有布甸🍮直頭好似飲緊個甜品咁🩵🍹Pine-radise 好fresh 好清新 大大推介🉐嗰陣菠蘿香味撲鼻🌸好滿足💯
Food List✏️

2023-11-15 58 views
🔸蟹肉明太子意粉🍝呢個意粉既特別之處係用無穀質意粉嫁!勁多眀太子呀!加上有好多蟹膏同蟹肉,仲有濃郁嘅醬汁呀!好cream🥰但原來係唔就卡路里嫁👍🏻🔸Chicken Cheese Pizza 🍕 有希臘皮塔餅,雞肉,三重芝士,雜錦甜椒,橄欖,風乾薪茄,原來食pizza都可以食得好健康㗎,不過就辣辣地嫁!食唔到辣既朋友仔記食要小心d🔸Ham & Cheese with 63°C Egg有黑松露,意大利利風乾火腿,車打芝士,素酸種麵包,溫泉蛋,雜錦沙律🥗樣樣都有d,不過個麵包皮有點硬,但配上黑松露,意大利風乾火腿同埋車打芝士一齊食,唔好以為好唔健康呀!其實配上左素酸種麵包係好健康的!🔸抹茶鮮奶我的至愛呀!濃郁嘅抹茶味呀🍵
🔸蟹肉明太子意粉🍝

🔸Chicken Cheese Pizza 🍕

🔸Ham & Cheese with 63°C Egg

🔸抹茶鮮奶
我的至愛呀!濃郁嘅抹茶味呀🍵
2023-11-08 105 views
今日去到新落成既airside食野,呢度美食臨林!再加上算係啟德住宅地段,人流除咗多之外,仲好多嘢食喺出面都未必有!加上air side係絕對逛街好地方!今次主要品嘗佢地既,餐廳雖然唔算好大,但係充滿着清新嘅風格!煮食用咗青色來做點綴,令人感覺好清新舒爽簡約嘅設計,亦都可以令到我哋食緊嘢嘅人身心放鬆一陣!今次會叫大概2個主食,感受吓健康營養全菜式!第一道菜:牛油果太陽蛋雜錦沙律車厘茄素酸種麵包🥖,牛油果本身配麵包已經係好夾,再配合車厘茄嘅酸酸甜甜,加太陽蛋嘅嫩滑感!令到食落去更加有質感層次!加上素酸種麵包好健康,食落去唔會有食滯嘅感覺!第二道菜:希臘乳酪雜莓燕麥脆片拼藍莓醬、燕麥脆片係自家製,除咗冇咁多人做嘅色素香料之外,口感亦非常好食!希臘乳酪酸酸甜甜,再配上藍莓醬開胃又好食健康類嘅甜品!特製調飲:飲品特飲方面,今次選擇左:red light,green lightharmony between raspberry and matcha lttle,with a touch of coconut flavour!另外朋友就選擇咗杯特調;Pine-radise Pineapple an

今次會叫大概2個主食,感受吓健康營養全菜式!

第一道菜:

第二道菜:

特製調飲:
飲品特飲方面,今次選擇左:
red light,green light

另外朋友就選擇咗杯特調;
Pine-radise

Grind & brew
九龍城啟德協調道2號Ali 2樓
L218B-L218C
2023-11-06 91 views
Airside 新商場入面嘅小清新餐廳,裝潢以淡綠色做主調,柔和舒服主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail仲係pet friendly ~Ham. & Cheese with 63°C Egg $98Crab & Tobiko Pasta $168蟹膏蟹肉明太子好足料啖啖都有濃濃嘅醬汁巴馬臣芝士味重,邪惡但值得Chicken Cheese Pizza (9inch) $118雞肉、芝士、雜錦甜椒、蕃茄Pizza 來講非常好味Iced Americano $42 有賣自家設計Tee同袋,勁鍾意佛系slogan : No plan is the best plan!仲有咖啡豆同濾掛包~☕️Grind & Brew (九龍城)九龍城啟德協調道2號AIRSIDE 2樓L218B-L218C號舖

主打澳洲精品有機咖啡豆、無麩質飲食、Cocktail
仲係pet friendly ~

Crab & Tobiko Pasta $168
蟹膏蟹肉明太子好足料
啖啖都有濃濃嘅醬汁
巴馬臣芝士味重,邪惡但值得

雞肉、芝士、雜錦甜椒、蕃茄
Pizza 來講非常好味

Iced Americano $42

☕️Grind & Brew (九龍城)
2023-11-06
$213 (Lunch)
餐廳位於Airside 2樓,Nespresso對面,環境乾淨,裝修頗有風格,餐廳主題是牛油果綠~門口另外有take away coffee,也有各種咖啡豆販售。Menu選擇都算多,toast, pasta, pizza都有。點了一份Smoked Salmon Toast 和Chicken pizza。Pizza溫度夠熱,材料放得滿滿,不過建議share,一個人吃可能會比較膩。Toast上有很厚的牛油果醬,連同三文魚一起吃,感覺很好。
餐廳位於Airside 2樓,Nespresso對面,
環境乾淨,裝修頗有風格,
餐廳主題是牛油果綠~

門口另外有take away coffee,
也有各種咖啡豆販售。

Menu選擇都算多,
toast, pasta, pizza都有。

Toast上有很厚的牛油果醬,連同三文魚一起吃,感覺很好。

Chicken  Cheese Pizza
Smoked  Salmon  Toast
2023-10-28
$140 (Lunch)
Chicken  Cheese Pizza
Smoked  Salmon  Toast
2023-10-29 136 views
Airside New Cafe 🚨 🆕@grindnbrewhk (啟德).新商場Airside呢排開幕.. 真係對於九龍城嘅朋友多咗個好去處!商場好Pet friendly.. 成日都有好多寵物相關嘅Events..攰咗仲可以帶寵物係商場嘆美食今次去位於Airside 2F嘅Cafe@grindnbrewhk .應有盡有 主打照顧所有需要嘅全方位menu..有凡人餐點 有素食餐點.. gluten free meals.. 仲可以自己request走某啲成份如果你需要!仲有動物menu..(Pizza & Burger)🤣所以基本上 無論你有咩飲食習慣約埋一班朋友 呢到總有你可以食嘅嘢🤣.佢哋好多特飲 Cocktail.. 等等 今次我哋就唔試啦..試試佢嘅主食先.1.蟹肉明太子意粉 $168‼️(無穀質意粉).出邊要食到Gluten Free嘅意粉真係唔多機會.. 單單呢樣嘢我就覺得好friendly!.蟹膏蟹肉明太子好均勻 & 幾足料基本上啖啖都有濃郁嘅醬汁伴隨配合夾意粉絕對一流嘅 巴馬臣芝士 舒服!.2.凱撒沙律 $138‼️(魚素者).坊間凱撒沙律一半都係伴(烤雞)呢到嘅ver
Airside New Cafe 🚨 🆕
@grindnbrewhk
(啟德)
攰咗仲可以帶寵物係商場嘆美食
今次去位於Airside 2F嘅Cafe
@grindnbrewhk
應有盡有 主打照顧所有需要嘅全方位menu..
仲有動物menu..(Pizza & Burger)🤣
所以基本上 無論你有咩飲食習慣
約埋一班朋友 呢到總有你可以食嘅嘢🤣
佢哋好多特飲 Cocktail.. 等等
今次我哋就唔試啦..
試試佢嘅主食先
1.蟹肉明太子意粉 $168
‼️(無穀質意粉)
蟹膏蟹肉明太子好均勻 & 幾足料
基本上啖啖都有濃郁嘅醬汁伴隨
配合夾意粉絕對一流嘅 巴馬臣芝士 舒服!
2.凱撒沙律 $138
‼️(魚素者)
坊間凱撒沙律一半都係伴(烤雞)
呢到嘅ver.係照顧 Pescatarian 嘅
👉三文魚、白鯷魚代替
沙律醬好均勻 啖啖有
如果有需要分開醬汁記得request!
3.Black $42
我覺得好舒服 & 好似cold brew
所以even無乜kcal info介紹
都想講下🤣..
佢哋仲有好多我覺得好吸引嘅
Yogurt bowl, Pizza, toast.
下次正餐時間來再叫過😙
btw.. 如果要人寵共樂🫂
呢到絕對做到!
有動物用pizza & burger
造型滿分!
味道 我家主子approved! 🤣🤣
希望資訊幫到大家 阿門🫂
來到展覽多過餐廳的新商場看看有甚麼素食,找到這間小清新咖啡店,以為淨係飲咖啡原來都有正餐食,仲有蛋奶素&純素選項,咖啡使用澳洲有機咖啡豆,亦有特色配搭可以一試。第一次來AIRSIDE商場,由啟德地鐵站C出口可以直達,上幾層電梯來到二樓,在飛機體驗館後面就找到Grind & Brew。現場座位唔太多,色調柔和舒服,除了喝咖啡也可以用餐。有賣自家設計Tee和袋,也有澳洲咖啡豆和濾掛包等。好多人行過都唔發現原來有野食,其實有兩大版選擇,當中都有幾款素食,部分更可做純素。有吃得飽的意粉。飲品除了一般咖啡和抹茶,也有各式特飲。Tofu &Okra Salad HK$88 (VEGAN)清爽的純素沙律選擇,沙律菜、脆口秋葵、車厘茄和很多嫩豆腐,沙律汁是麻醬,芝麻味很香不過偏流質,所以聚晒在碟底,吃的時候注意拌勻一下。Green Espressoda HK$52意式咖啡與青瓜薄荷的配搭,間中就想試試特調的飲品。聽起來雖然古怪,但味道確實不錯,喝起來很有層次,也能品嘗到咖啡豆的獨特香氣。Truffle Wild-mushroom Pasta HK$148使用無麩質意大利粉,所以意粉比較短身,但無麩質來
現場座位唔太多,色調柔和舒服,除了喝咖啡也可以用餐。
有賣自家設計Tee和袋,也有澳洲咖啡豆和濾掛包等。
有吃得飽的意粉。
飲品除了一般咖啡和抹茶,也有各式特飲。
Green Espressoda HK$52
使用無麩質意大利粉,所以意粉比較短身,但無麩質來說口感算不錯,有吃一般意粉的感覺,黑松露醬落得毫不手軟,切片野菌也是非常之多,整體香氣十足很滿足的感覺。
2023-10-25
啟德𝐀𝐈𝐑𝐈𝐒𝐃𝐄開幕啦😍! 你去過了嗎? 主打𝐆𝐥𝐮𝐭𝐞𝐧 𝐅𝐫𝐞𝐞 & 澳洲咖啡的餐廳 💚 𝐆𝐫𝐢𝐧𝐝 𝐚𝐧𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐰,正式開張囉~當然要來試試啦~ 餐廳裝潢以果綠色做主調,感覺舒適自在。餐廳除了有美食、咖啡,還有衣服和環保袋🔄等東西出售呢😚~ ☆ 𝐘𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭 𝐁𝐨𝐰𝐥🥣 $𝟖𝟖 我超愛吃𝐘𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭 𝐁𝐨𝐰𝐥的(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎),但卻從沒看過這麼漂亮的𝐘𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭 𝐁𝐨𝐰𝐥 🤣! 像藝術品一樣的希臘乳酪,配上藍莓醬🫐、自家製燕麥脆片、雜莓,香甜又健康,打卡一流。 ☆ 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕$𝟏𝟏𝟖 自家製的𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 😍,好健康呀~餅皮是希臘乳酪皮塔餅🫓,再放上雞肉、三重芝士、雜錦甜椒🫑、風乾蕃茄🍅等,好豐富(≧▽≦)! 餅底邊脆內軟😚,好有驚喜,一定要試~ ☆ 𝐑𝐞𝐝 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭🍵$𝟓𝟖 再來一杯招牌的特飲,用抹茶椰子奶和紅桑子組成,香滑又不會太甜。 下次要試試每日限定的抹茶窩夫🧇,很快就售完🥹,唯有下次再來囉~
啟德𝐀𝐈𝐑𝐈𝐒𝐃𝐄開幕啦😍! 你去過了嗎?

☆ 𝐘𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭 𝐁𝐨𝐰𝐥🥣 $𝟖𝟖

☆ 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚🍕$𝟏𝟏𝟖

☆ 𝐑𝐞𝐝 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐋𝐢𝐠𝐡𝐭🍵$𝟓𝟖

2023-10-14
2023-10-14 162 views
試下呢間嘅新張優惠 take away $35 ,order左flat white 同 cappuccino 。可惜咖啡師妹妹應該初入行,打奶打過籠,拉花又拉唔到,繼續努力呀 😅豆味就見仁見智,見佢黎緊會有dine in嘅座位,如果想keep 住客源真係要認真諗諗喇。