2022-11-18 52 views
位於油麻地我心儀左好耐嘅小店, 襯今日經過,專登過嚟幫襯下😋 為的, 就係佢地抵食又大件嘅厚厚三文治. 除左三文治, 佢地其他小食都非常出色. 有炸燒賣,一口酥雞等台式小食, 連飯都有, 嚟到令人有選擇困難症,好彩我個人專一, 話左食三文治就唔會比其他野動搖. 留下次食😂 . 🔺勁香蔥炒蛋三文治 $25 大量蔥花非常之香, 炒蛋夠滑 🔺黑椒蘑菇蛋三文治 $25 加左黑椒炒蘑菇蛋, 入口香濃 🔺鹹牛肉炒蛋三文治 $25 傳統爆餡鹹牛肉炒蛋, 完全滿足到三文治控要求..🔺加 $5 可以配自家制飲品, 又真係好抵下,我揀咗薏米水同羅漢果,夠潤呀😋.🔺士林台式香酥蛋餅(2款配料) $30 我揀左芝士配粟米🌽 蛋皮厚薄剛剛好, 餡料又係非常之多, 芝士拉絲感強, 味道咸香, 好味小食。 🔺 拎到翻宅都仲係好好味, 麵包仍然好鬆軟, 而且份量超厚, 可以足夠當為正確, 食完之後好飽.
大量蔥花非常之香, 炒蛋夠滑 🔺黑椒蘑菇蛋三文治 $25
加左黑椒炒蘑菇蛋, 入口香濃 🔺鹹牛肉炒蛋三文治 $25
傳統爆餡鹹牛肉炒蛋, 完全滿足到三文治控要求.
2022-11-18 50 views
雖然呢間都食過好幾次,但食嚟食去都係叫勁芫荽餐肉滑蛋三文治,今日想試吓其他口味,無意中發現其他款式都幾正😮 大件夾抵食,性價比好高☺️ 絕對值得encore呀~ 芋泥肉鬆三文治超級足料🥰 芋泥口感綿密,芋頭味好出而且夠天然,搭配滿滿嘅肉鬆味道鹹甜鹹甜咁出奇地match💞 另外值得一讚係個面包,有口感得嚟又夠鬆軟,十分推介🥳 黑蒜蘑菇滑蛋三文治採用咗新鮮嘅白菌,味道香濃,滑蛋濕潤,配上麥包感覺更加健康🤪勁芫荽滑蛋三文治果然名不虛傳,裏面放咗滿滿嘅芫荽,每啖都sok sok聲,十分清爽~ 加埋烘底好有港式茶記feel,芫荽控必試🌱 最後要埋台式香酥餅配上店員推介嘅拉絲芝士同火腿!蔥油餅香氣四溢,酥脆可口,配料份量十足,邪惡又好味🤤

• 芋泥肉鬆三文治
  • 士林台式香酥蛋餅
  • 勁芫茜滑蛋三文治
2022-11-18 115 views
呢個係一間外賣小店,地理位置非常好,喺正油麻地站一出個轉角位。外賣首先落單俾錢,然後喺轉角位另一邊取餐處等叫號碼拿食物。喺等候期間都不停聽到行過既路人話食過呢度啲三文治好好味,令我非常期待!咸牛肉滑蛋三文治 $25厚厚既三文治塞得滿滿的,淨係係望個賣相已經好滿足。包好鬆軟,咸牛肉滑蛋真係好滑,果然係同路人口中所形容一樣好味道!士林台式香酥蛋餅 (兩款) $32選左要拉絲芝士和培根。蛋餅係長條形,會幫你切埋分4件,煎得幾香。一口鹽酥雞 $22外面脆卜卜,撒上調味粉。裡面雞肉嫩,啖啖肉, 每粒size算大粒。汁燒肥牛滑蛋飯 $50好多牛肉同洋蔥,滑蛋煮得滑捋捋,飯量亦好多。袪濕薏米水 (跟飯送)真係唔甜,無落咁多糖健康得多!

咸牛肉滑蛋三文治

咸牛肉滑蛋三文治 $25

士林台式香酥蛋餅 (兩款) $32

一口鹽酥雞

一口鹽酥雞 $22

汁燒肥牛滑蛋飯

汁燒肥牛滑蛋飯 $50
好多牛肉同洋蔥,滑蛋煮得滑捋捋,飯量亦好多。

袪濕薏米水

袪濕薏米水 (跟飯送)
真係唔甜,無落咁多糖健康得多!

Type of Meal
Dinner
咸牛肉滑蛋三文治
一口鹽酥雞
汁燒肥牛滑蛋飯
袪濕薏米水
2022-11-17 49 views
🇭🇰大吃大喝 Guzzle🥪今次已經係第3次再黎🫡真係好鐘意佢地既三文治🥪只做takeaway 長期都多人捧埸三文治好多選擇 款款都吸引又足料😋😋仲有埋蛋餅 炸燒賣 紫薯餅等等 價錢仲好吸引✔️🥪芋泥肉鬆三文治(💰$32)包裝非常整齊又用心 三文治切得好靚 有埋獨立包裝紙✔️✔️白麵包厚身又軟熟🍞芋泥非常綿滑 味道出同肉鬆好夾 味道不錯 呢款相對放耐左都唔怕唔好食鐘意芋泥既值得一試😋🥪香濃沙嗲牛肉蛋三文治 (💰$32)👍🏻推薦沙嗲牛肉呢款係港式產物 先講餡料好足😍牛肉份量都唔少 夠嫩滑 滑蛋又厚🍳又滑沙嗲味夠 鐘意沙嗲既👩🏻次次黎都想食佢🍳招牌台式香酥蛋餅(💰$32)自選配料2款蛋餅揀左兩款配料 芝士🧀&火腿 蛋餅外層厚厚地 帶點煙韌 幾抵食🔥椒鹽炸燒賣 (💰$10/)真係好抵食冇諗過10蚊就有👀👁️好香口 卜卜脆 而且唔會太鹹🧋香滑奶茶💰+$7換購樽仔奶茶既甜度固定 岩岩好唔太甜茶底好正 但同奶味都係平衡 仲飲到個人好醒神🤣🤣
🇭🇰大吃大喝 Guzzle🥪
今次已經係第3次再黎🫡
真係好鐘意佢地既三文治🥪
只做takeaway 長期都多人捧埸
三文治好多選擇 款款都吸引又足料😋😋
仲有埋蛋餅 炸燒賣 紫薯餅等等 價錢仲好吸引✔️

🥪芋泥肉鬆三文治(💰$32)
包裝非常整齊又用心 三文治切得好靚 有埋獨立包裝紙✔️✔️

沙嗲味夠 鐘意沙嗲既👩🏻次次黎都想食佢

🍳招牌台式香酥蛋餅(💰$32)自選配料2款
蛋餅揀左兩款配料 芝士🧀&火腿
蛋餅外層厚厚地 帶點煙韌 幾抵食

🔥椒鹽炸燒賣 (💰$10/)
真係好抵食冇諗過10蚊就有👀👁️
好香口 卜卜脆 而且唔會太鹹

🧋香滑奶茶💰+$7換購
樽仔奶茶既甜度固定 岩岩好唔太甜
茶底好正 但同奶味都係平衡 仲飲到個人好醒神🤣🤣
2022-11-16 46 views
係網上大熱的大吃大喝出名食勁厚切三文治🥪,我之前都潮聖過兩次,試過勁芫茜滑蛋三文治,台式蛋餅同鹽焗雞全翼,真係各有特色而且水準高👍🏻小店仲有提供飯類,其他台式小食同自家製飲品,選擇以外賣店黎講幾豐富喔😗今日行經油麻地又心思思想食啦😉買完搵左個公園仔慢慢嘆😌==========🔹鮮芋泥肉鬆三文治 $32可選白方包/麥包,我選了白方包兩片厚切的白方包夾著滿滿的芋泥蓉及肉鬆麵包鬆軟綿密密度高芋泥蓉壓得夠均勻,芋頭夠粉芋味香濃突出,如甜度可減一點會更適合我肉鬆夠酥肉香重澱粉控真的很滿足😍推介指數:8.5/10==========🔹香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 $32同樣選了白方包餡料是豐厚的沙嗲牛肉,洋蔥及滑蛋麵包口感同上沙嗲牛肉味道做得出色,是茶餐廳沙嗲牛肉麵的口味,牛肉並沒被"乸"到冇味牛肉完全地掛上沙嗲汁,肉質夠嫩加上洋蔥和滑蛋,令三文治味道層次提升🫶🏻估唔到沙嗲牛同麵包都可以夾到推介指數:9/10==========🔹士林台式香酥蛋餅(四款配料) $42可選兩款/三款/四款配料兩款$32, 三款 $37配料揀左芝士,火腿,粟米及肉鬆蛋餅被切成6️⃣件,有拉絲效果蛋餅香脆蛋味重,仲食到少量的煎蛋白
今日行經油麻地又心思思想食啦😉
買完搵左個公園仔慢慢嘆😌
🔹鮮芋泥肉鬆三文治 $32
可選白方包/麥包,我選了白方包
兩片厚切的白方包夾著滿滿的芋泥蓉及肉鬆
麵包鬆軟綿密密度高
肉鬆夠酥肉香重
澱粉控真的很滿足😍
推介指數:8.5/10
🔹香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 $32
同樣選了白方包
餡料是豐厚的沙嗲牛肉,洋蔥及滑蛋
麵包口感同上
牛肉完全地掛上沙嗲汁,肉質夠嫩
加上洋蔥和滑蛋,令三文治味道層次提升🫶🏻
估唔到沙嗲牛同麵包都可以夾到
推介指數:9/10
🔹士林台式香酥蛋餅(四款配料) $42
可選兩款/三款/四款配料
兩款$32, 三款 $37
配料揀左芝士,火腿,粟米及肉鬆
蛋餅被切成6️⃣件,有拉絲效果
蛋餅香脆蛋味重,仲食到少量的煎蛋白
四款配料加起黎味道毫無違和感,味道多層次,芝士夠香,粟米飽滿香甜
太好味,我成份食哂呀,好有罪疚感‼️🥺
推介指數:9.5/10
==========
🔹祛濕薏米水(凍,跟餐價 $7, 單點$15)
可選熱的,價錢會更平
微甜的薏米水,飲到淡淡的薏米香
薏米祛濕功效高,適合香港人😌
推介指數:7.5/10
==========
以呢個定價食到份量十足的三文治同蛋餅,仲要咁高質素真係好滿意,不過食完又要去懺悔了🙇‍♀️🏋🏻‍♀️
2022-11-15
2K
#一吃難忘·即製厚切三文治自從食過呢間外賣店嘅芫荽餐肉滑蛋三文治之後 一直心思思 想試多幾款人氣台吃 趁今日陪阿媽去果欄買生果 終於可以再次踩場😋-🥪芋泥肉鬆三文治 $32大愛芋泥🥰 麵包軟綿綿有成吋厚 撳落去之後 回彈力十足‼️ 芋泥鹹甜兼備 搭台式肉鬆 冇得輸-🫔台式香酥蛋餅 $32/兩款配料多款配料 自由配搭 拉絲芝士🧀/火腿/肉鬆/西生菜🥬/粟米🌽/煙肉🥓/黑椒蘑菇🍄 每次食都有新鮮感-🍛厚切餐肉雙蛋飯 $50🥤配凍奶茶耐不耐就想食頹飯 懷念中學生時光🎒 午餐肉厚切嘅口感 零舍唔同 自家調製支裝奶茶 奶滑少甜 有茶味有餘甘 免費跟餐 慳返十五蚊㗎☺️-📍大吃大喝 Guzzle油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
#一吃難忘·即製厚切三文治

🥤配凍奶茶

📍大吃大喝 Guzzle
油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
TakeAway
大吃大喝 油麻地爆餡三文治小店之前都介紹過既油麻地爆餡三文治小店,係正油麻地站出口出面,好方便就揾到,主打多款足料三文治🥪🥪,選擇同配搭都幾多,都係即叫即整。🌟芋泥肉鬆三文治 🥪$32芋泥控好鍾意食芋泥,芋泥肉鬆餡既三文治都好好食,呢款芋泥同肉鬆既份量都算多,比例都幾平均,芋泥有微微甜味,加上肉鬆咸香,係鹹甜嘅組合,因為有芋泥又有方包,一份真係好飽肚🌟香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治🧀🥪 $32呢款就滑蛋入面有鹹牛肉同蔥花,炒蛋好軟滑,芝士同鹹牛肉啖啖鹹香🌟厚切餐肉滑蛋三文治 🥪$27超厚嘅滑蛋同餐肉😂成日食三文治都會見到嘅組合,但啲料係平時嘅Double🌟牛油果碎蛋三文治 🥑🥪 $27 睇到個盒啲碎蛋好似滿晒出嚟😂 牛油果🥑夠熟好軟,呢款嘅味道就比較清新📍大吃大喝 (油麻地) @guzzlehk 油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
大吃大喝 油麻地爆餡三文治小店

🌟芋泥肉鬆三文治 🥪$32

🌟香蔥芝士鹹牛肉滑蛋治🧀🥪 $32

🌟厚切餐肉滑蛋三文治 🥪$27

🌟牛油果碎蛋三文治 🥑🥪 $27

📍大吃大喝 (油麻地) @guzzlehk
油麻地窩打老道9-11號榮德大厦西翼地下A2-A3號舖
2022-11-13 27 views
地鐵站一出右手邊路口小店收工經過路過好方便外賣不過由於新鮮即時製作取餐需時5至10分鐘起芋泥肉鬆三文治三文治都係佢哋嘅人氣推介除左台式仲有港式佢地嘅芋泥鮮芋頭製造 起初都擔心會方包厚過頭 食落方包鬆軟保持新鮮令到口感好好 下次會試埋其他口味招牌手撕雞飯 (可配日式芝麻醬/秘製麻辣醬)鋪頭招牌之一 好多人外賣之選雞份量剛好 仲有少少伴菜 一人晚餐唔會咁寡 有菜有肉手撕雞有少少芝麻粒同芫荽嘅配搭 嗅到都好香口味道又唔會太咸滴漏咖啡 飯類跟餐會奉送飲品飲品選擇種類都有好多主要係港式風味而且每款都自家製作全部微糖 士林台式香酥蛋餅佢有唔同嘅配料自選最少揀兩款 或者可以走料今次我揀咗拉絲芝士同粟米由於外賣關係奉勸大家盡快趁熱食我大約事隔20分鐘先打開幸好溫度尚暖 芝士唔錯仍然有拉絲效果好開心
地鐵站一出右手邊路口小店

佢地嘅芋泥鮮芋頭製造
起初都擔心會方包厚過頭
食落方包鬆軟保持新鮮令到口感好好
下次會試埋其他口味

招牌手撕雞飯 (可配日式芝麻醬/秘製麻辣醬)

鋪頭招牌之一 好多人外賣之選

由於外賣關係奉勸大家盡快趁熱食
我大約事隔20分鐘先打開
幸好溫度尚暖
芝士唔錯仍然有拉絲效果好開心
次次去開油麻地個邊都會去大吃大喝買三文治😋上次試過香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 勁好食今次又再買!!即叫即製真係好好味 啲沙嗲勁香咁大份量都係$32好抵呀試埋黑椒蘑菇滑蛋三文治$27啲黑椒味好出好香好好食呀真係款款都咁正🤩再叫多個招牌手撕雞飯$50可以揀麻辣醬或者日式芝麻醬我揀咗日式芝麻醬手撕雞好嫩滑 加埋啲麻醬同芝麻好開胃好好食呀飯餐送一支野飲三文治就加$7有野飲我揀咗樽仔咖啡同樽仔咖啡好香濃好好飲呀😁

次次去開油麻地個邊都會去大吃大喝買三文治😋

三文治就加$7有野飲
我揀咗樽仔咖啡同樽仔咖啡
好香濃好好飲呀😁
2022-11-07 25 views
▫️曾經睇過報導介紹呢間爆餡三文治🥪 睇完覺得好吸引一直念念不忘👀 今次終於有機會黎試下🤩▫️主打厚切三文治,勁多款真係花多眼亂👀 去到見到都幾多人排隊,不過落單後都係等左10分鐘左右就有得食😽🐮 香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 $32▫️比較少見既三文治組合😮 沙嗲味好濃,食得出有花生味🥜 牛肉軟淋唔韌,加埋超滑蛋,估唔到出奇地好食🤩 淨食餡可能會偏鹹左少少,但夾埋麵包中和返味道就岩岩好😆🥑 牛油果碎蛋三文治 $27▫️原本另一款想揀芋泥肉鬆,可惜當日無晒芋泥😿 唔通連個天都要我節制下😣 既然係咁唯有揀返個健康之選😤▫️牛油果配碎蛋呢個組合係無得輸😍 碎蛋好香,牛油果都夠熟,不過比例上如果多返少少牛油果就更好🤏🏻🐔 手撕雞 (例牌) $50▫️可以配麻辣醬/ 日式芝麻醬🇯🇵 今日唔想食辣,就揀左芝麻醬🙌🏻 手撕雞肉好嫰滑,撒上芝麻再配麻醬好香口🥰 旁邊仲有清甜椰菜絲🥬🥤 祛濕薏米水 (跟餐) $7▫️我經常都認為我只係水腫唔係肥🙅🏻‍♀️😤 所以每次一見到有祛濕薏米水都會整支黎飲下😆▫️標榜自家製微糖飲品,飲落淡淡清甜味,非常解膩又健康🥰 仲要買野食只需+$7真係超抵飲🥳▫️餐廳只限外賣不設堂食,所以最好就係買

🐮 香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治 $32

🥑 牛油果碎蛋三文治 $27

🐔 手撕雞 (例牌) $50

🥤 祛濕薏米水 (跟餐) $7

▫️餐廳只限外賣不設堂食,所以最好就係買完返屋企慢慢嘆啦🥳
2022-11-05 38 views
油麻地人氣芫茜炒蛋三文治✨☘️🦥喜歡吃芫茜的朋友定必要吃!👍🏻小店人氣No.1的勁芫茜餐肉滑蛋三文治一直都極具人氣!厚厚的午餐肉,與勁多芫茜的炒蛋夾在一起吃,簡直是完美且邪惡!😆不想吃餐肉,也有很多健康的配料選擇。買完過對面街乘搭小巴到M+博物館草地野餐,是很好的選擇呢!十分方便!又有海景!👍🏻《勁芫茜滑蛋三文治》$25另外加牛油果作配料($7),健康上更健康!😆果然是人氣的芫茜炒蛋三文治,芫茜的香味完完全全融入炒蛋之中,清香的芫茜🌿!而且炒蛋亦很嫩滑,炒得非常好!《香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治》$32港式懷舊推介的三文治款,沙嗲牛肉與嫩滑炒蛋融為一體,香濃又好味,而且想要烘底,只需加$2便可,另加餐肉$7。飲品方面亦走向健康之選。跟餐$7,單售$15《樽仔羅漢果水》《樽仔薏米水》《樽仔鮮檸茶》以健康飲品配搭絕品三文治,無得輸!👍🏻總結:芫茜控至愛!
油麻地人氣芫茜炒蛋三文治✨☘️🦥

《勁芫茜滑蛋三文治》$25
另外加牛油果作配料($7),健康上更健康!😆

《香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治》$32

飲品方面亦走向健康之選。
跟餐$7,單售$15
《樽仔羅漢果水》
《樽仔薏米水》
《樽仔鮮檸茶》
以健康飲品配搭絕品三文治,無得輸!👍🏻

總結:芫茜控至愛!

2022-11-05 50 views
呢間三文治外賣店一直都好受歡迎🤩🤩佢地主打即叫即整爆餡三文治🥪,仲有蛋餅、台式小食、飲品等選擇,價錢都好親民~~每次經過都忍唔住要買黎食❤️❤️🥑牛油果碎蛋三文治 $27✨牛油果味道清新,碎蛋份量好多!!口感鬆軟濕潤,營養價值高~食完都唔怕肥😋😋🥪招牌勁芫茜炒蛋餐肉三文治 $32✨呢款係佢地既招牌產品,芫茜控必試!!芫茜味道濃郁,十分香口!炒蛋滑捋捋有口感🍳🍳中間仲有塊厚切午餐肉,食完好飽肚🤤🤤🐥手撕雞(例牌) $50✨雞肉肉質嫩滑,用左芝麻同麻油調味~~仲有芫茜同蔬菜等配料,望落好豐富🥬🥬另外可以蘸秘製麻辣醬/日式芝麻醬,十分開胃👍🏻👍🏻🍹樽仔鮮檸茶 (+$7)✨佢地仲有幾款自家製飲品~~鮮檸茶味道酸酸甜甜,飲完好解渴❤️❤️
呢間三文治外賣店一直都好受歡迎🤩🤩
每次經過都忍唔住要買黎食❤️❤️

🥑牛油果碎蛋三文治 $27✨
牛油果味道清新,碎蛋份量好多!!
口感鬆軟濕潤,營養價值高~食完都唔怕肥😋😋

🥪招牌勁芫茜炒蛋餐肉三文治 $32✨
呢款係佢地既招牌產品,芫茜控必試!!
芫茜味道濃郁,十分香口!炒蛋滑捋捋有口感🍳🍳
中間仲有塊厚切午餐肉,食完好飽肚🤤🤤

🐥手撕雞(例牌) $50✨
雞肉肉質嫩滑,用左芝麻同麻油調味~~
仲有芫茜同蔬菜等配料,望落好豐富🥬🥬
另外可以蘸秘製麻辣醬/日式芝麻醬,十分開胃👍🏻👍🏻

🍹樽仔鮮檸茶 (+$7)✨
佢地仲有幾款自家製飲品~~
鮮檸茶味道酸酸甜甜,飲完好解渴❤️❤️
1K
2022-11-03 39 views
一早起來趕住工作前的我🐦 ,最想食一份好壯觀的三文治🥪 😆 而有間油麻地小店「大吃大喝」我常常幫襯啦! ️勁芫荽滑蛋餐肉三文治 🥪🍀皇牌必食,加上芫荽控不可錯過,勁多芫荽,厚厚午餐肉炒蛋外脆內軟,配上即叫即整麵包,可加轉麥包健康美味呀!牛油果碎蛋三文治🥑🥪滿滿碎蛋加上牛油果,沙律醬料和牛油果真的好襯!清新健康之選啊!皇牌奶茶🧋 茶味香濃,味道比例剛剛好,又少甜羅漢果茶又係較健康的選擇又潤喉大吃大喝 📍油麻地窩打老道9-11號榮德大廈地下A2-A3 號鋪
一早起來趕住工作前的我🐦 ,最想食一份好壯觀的三文治🥪 😆

而有間油麻地小店「大吃大喝」我常常幫襯啦!

️勁芫荽滑蛋餐肉三文治 🥪🍀

牛油果碎蛋三文治🥑🥪

皇牌奶茶🧋
茶味香濃,味道比例剛剛好,又少甜

羅漢果茶
又係較健康的選擇又潤喉

大吃大喝
📍油麻地窩打老道9-11號榮德大廈地下A2-A3 號鋪
2022-11-02 30 views
大吃大喝 Guzzle- 人氣三文治專門店今日嚟到油麻地一間街頭小食店,主打多款港式小食,尤其係人氣嘅三文治,厚切嘅三文治加上多款特色嘅港式口味,每次經過都大排長龍!芫荽餐肉滑蛋三文治 $32招牌三文治之一,草青味的新鮮芫荽加上厚切啖啖肉的餐肉,重有嫩嫩滑蛋,三者真係超夾!芝士鹹牛肉滑蛋三文治 $30鹹香既鹹牛肉加上嫩滑嘅滑蛋,仲有拉絲芝士,升級版嘅鹹牛蛋治。黑椒蘑菇滑蛋三文治 $27素食的朋友就岩哂了,香濃的果椒加上口感豐富的蘑菇,配上招牌的滑蛋。芋泥肉鬆三文治 $32食咗太多鹹食既三文治,當然要叫一個甜食喇,綿綿香甜的芋泥蓉加上鬆化的肉鬆。
大吃大喝 Guzzle- 人氣三文治專門店

芫荽餐肉滑蛋三文治 $32

芝士鹹牛肉滑蛋三文治 $30

黑椒蘑菇滑蛋三文治 $27

芋泥肉鬆三文治 $32
2022-10-31 74 views
元氣三文治$38 小妹每次到油麻地都一定會點大吃大喝的三文治🤤 因為真的太足料了,大滿足!!!🥰小妹最愛吃的是元氣三文治,餐單上是沒有的,只有店鋪印有這份三文治🤭 餡料有脆薯餅🥔(是m記那種超香脆的薯餅❤️),煙肉🥓,生菜🥬,蘑菇🍄,滑蛋🥚,蕃茄🍅和千島醬😋 三文治超大份,啖啖都是餡料,超足料,cp值非常高🤩 總結:非常推薦大吃大喝的三文治!!!試過幾款都十分美味 😋 有時比較多人,等候時間會較長,可預先打電話下單 😝

元氣三文治

元氣三文治$38