2023-08-28
成日食好嘢嘅我,就算係食放題都要係最好嘅!牛舞就係我食過最正嘅放題!除左放題既刺身同熟食外、仲將燒肉同涮涮鍋!而且佢既牛真係超超超超正!牛舞主打 日本薩摩和牛 佢地一入座會送個拼盤🐮 而其中薩摩牛肋肉🥩- 重點推介!拼盤收集左薩摩牛🐄嘅唔同部位,牛肉嘅脂肪比例平均。有入口即溶嘅感覺!😍😍刺身🐟 + 燒吞拿魚沙律🥗 - 刺身我叫咗三文魚🍣,希靈魚🐟,北寄貝🐚同墨魚🦑。佢地都又肥美又新鮮。正😍😍😍。燒吞拿魚沙律🥗吞拿魚鮮甜可口,連埋清脆嘅沙律菜一齊食,鮮味加倍!澳洲牛腹肉🥩+京葱雞肉串🍢 - 牛腹肉唔會太厚,無論係用黎燒肉定打邊爐都非常適合,而且牛味比較濃。好食😋!雞肉串🍢同樣可口美味,京葱🥬同雞肉🐓一定係perfect match!!完全襯托出大家嘅味道😍我勁鐘意!所有既食物唔會因為放題而覺質素差,相反質素仲係奇高😍😍
除左放題既刺身同熟食外、仲將燒肉同涮涮鍋!而且佢既牛真係超超超超正! 牛舞主打 日本薩摩和牛
佢地一入座會送個拼盤🐮 而其中薩摩牛肋肉🥩- 重點推介!拼盤收集左薩摩牛🐄嘅唔同部位,牛肉嘅脂肪比例平均。有入口即溶嘅感覺!😍😍 刺身🐟 + 燒吞拿魚沙律🥗 - 刺身我叫咗三文魚🍣,希靈魚🐟,北寄貝🐚同墨魚🦑。佢地都又肥美又新鮮。正😍😍😍。燒吞拿魚沙律🥗吞拿魚鮮甜可口,連埋清脆嘅沙律菜一齊食,鮮味加倍!
所有既食物唔會因為放題而覺質素差,相反質素仲係奇高😍😍