想食燒肉又想打邊爐🍲😎@gyumai.yakiniku推介大家來牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 提供多款放題套餐同設有早鳥時段🈹我今次係叫左美國極上牛肉放題 任食多達97種食物🤩食肉控不能錯過😝入座會送一盤美國極上拼盤👍🏻💯肉類高質🥩美國頂級牛板腱扒🥩安格斯一口牛🥩日式牛五花薄切🥩安格斯牛肋條🥩美國極上牛板健🥩牛冧片宜家仲有🈹優惠大放送💯+$48 酒精類放題任飲🍻🍷🍶🍾Sapporo生啤/清酒/CHOYA梅酒/紅酒/白酒+$48 刺身任食 日本甘蝦🦐三文魚刺身🍣八爪魚🐙希靈魚🐠墨魚🦑鯛魚🐟北寄貝刺身食住燒肉飲返杯酒🍷🍻好爽🤩仲食左🌟秋祭限定🌟日本松葉蟹昆布鍋🦀*惠顧任何放題1-4位:每檯加HK$98;5位或以上免費一次過食均燒肉、刺身、火鍋💯而且店內裝修環境舒適✅座位闊落🤩岩哂約埋三五知己一齊聚餐更有日本雪條、多款水果做飯後甜品😎🈹7:30pm前離座晚市放題優惠星期一至四(公眾假期除外)🌟晚市放題85折+送刺身拼盤1客星期五至日及公眾假期🌟晚市放題88折+送刺身拼盤一客🈹午市放題(元朗及觀塘)🌟午市放題85折+2:30pm前入座無限時到4pm+送刺身拼盤一客🌟星期一至日:12:30pm-2:
想食燒肉又想打邊爐🍲😎@gyumai.yakiniku

食住燒肉飲返杯酒🍷🍻好爽🤩

仲食左🌟秋祭限定🌟日本松葉蟹昆布鍋🦀

*惠顧任何放題1-4位:
每檯加HK$98;5位或以上免費

一次過食均燒肉、刺身火鍋💯
而且店內裝修環境舒適✅座位闊落

🤩岩哂約埋三五知己一齊聚餐
更有日本雪條、多款水果做飯後甜品😎

🈹7:30pm前離座晚市放題優惠
星期一至四(公眾假期除外)
🌟晚市放題85折+送刺身拼盤1客

星期五至日及公眾假期
🌟晚市放題88折+送刺身拼盤一客

🈹午市放題(元朗及觀塘)
🌟星期一至日:12:30pm-2:30pm

一共有3間分店~即刻訂位了
牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題
📍觀塘觀塘道414號1亞太中心10樓
📍 銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖📍元朗元龍街9號形點 I L1樓1073號舖
2023-10-02 396 views
觀塘|牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (1亞太中心) 想食燒肉,見到觀塘牛舞推出凡惠顧燒肉送日本松葉蟹昆布鍋😍 新出品當然要過來試試, 觀塘MTR 行去都只係3幾分鐘😎 而且環境不錯, 全場有卡位等設計, 私隱度高, 而且空間感十足🫶🏻 抽風也非常好, 吃完也沒有成身味道.👍🏻 我地揀左個「B.日本極上牛肉放題 」再送左個「日本松葉蟹昆布鍋」坐定定先放上「日本松葉蟹昆布鍋」,鍋底清香,好多松葉蟹腳,大量配葉菇菌,食到咁上下可以放肉入去煮,非常滋味😉B.日本極上牛肉放題,包括有,美國頂級牛板腱扒(椒鹽)、安格斯一口牛(燒肉汁)、日式牛五花薄切、安格斯牛肋條(燒肉汁)、美國極上牛板腱( 肉汁)、牛冧片(燒肉汁)全部都牛味濃郁,調味做得好好👍🏻食完可以再掃QR code 點其他嘢食,刺身、天婦羅🍤 燒物仲有其他豬牛羊雞肉,真係包羅萬有😎除咗鍋物、燒肉,出面仲有熟食、雪糕、生果、飲品手等等提供,應有盡有,食到攬住個肚走😂😂 餐廳 : 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 地址 : 觀塘觀塘道414號1亞太中心10樓

2023-10-02
2023-09-25 405 views
天氣終於無落雨,終於可以約班朋友仔行街睇戲食飯喇!今日行完apm就黎到觀塘呢間日本餐廳,餐牌勁勁多選擇!佢主打係日本薩摩和牛放題,所有野食任叫,除左打邊爐仲有燒肉同熟食。💋 日本薩摩和牛拼盤,成個拼盤好豐富,全部牛肉都好新鮮,完全係滿滿既蛋白質,肥瘦比例岩岩好。👅💋 澳洲牛腹肉係特別半肥瘦,燒香過之後仲好軟綿香滑而除左佢主打既牛之外,仲有刺身,呢個刺身拼盤,刺身選擇都好多,其中我最鍾意既三文魚好肥美,肉質好軟淋,超級creamy。熟食就有雞皮餃子,上面有啲七味粉,有啲辣味反而更提鮮,好惹味。💋甲羅燒,超級鮮味!唔會因為係任食就唔新鮮,非常之好食,完全做到味道香濃。其他食物還有金菇牛肉卷,各式蔬菜同埋薩摩牛肋肉 韓式辣汁等等,全部都好好,岩曬!總括而言,CP 值都極高,鍾意食牛既朋友仔一定要試下!
天氣終於無落雨,終於可以約班朋友仔行街睇戲食飯喇!
💋 澳洲牛腹肉係特別半肥瘦,燒香過之後仲好軟綿香滑

總括而言,CP 值都極高,鍾意食牛既朋友仔一定要試下!
2023-09-20 551 views
我一定要同大家分享我最愛嘅火鍋燒肉放題店!呢度嘅日本薩摩和牛放題餐真係好抵食,一入座就已經送上一個拼盤,有啲款式仲可以refill,真係岩哂食肉獸👾而我最中意嘅就係薩摩和牛薄切,超級嫩滑,充滿肉汁,真係令人回味無窮。超級推介比大家❤️除咗火鍋燒肉之外,呢度嘅🧈牛油清酒煮蜆同鯖魚柳都好正。自己可以放入去個爐度加熱,個爐火候好足夠,幾分鐘就會燒熟🙀。另外仲有安格斯一口牛、海蝦、青口等等好多野食都係任點,鍾意既可以放喺火鍋入邊煮或者燒,一個價錢兩款滋味,好划算😆✅呢間燒肉放題店真係好正,仲有火鍋送!✅食物好味、服務好,而且價錢亦都好實惠。一家人黎食就岩哂!總有野食岩心水✌🏻生日仲可以叫個牛舞慶生盛,慶祝一下🥳

✅呢間燒肉放題店真係好正,仲有火鍋送!
✅食物好味、服務好,而且價錢亦都好實惠。

2023-09-20 362 views
今次食左觀塘亞太中心牛舞嘅精選燒肉放題,有6種套餐可以任揀,視乎你喜好💁🏻‍♀️🍊柚子味噌牛肋肉:口感嫩,豐富嘅油脂令整體味道鮮甜,加埋柚子味噌,帶出另類日式風味。🥩美國肥牛片:油花適中,牛肉味香濃又唔油膩,啱哂牛肉愛好者。🍖牛𣺉:即係牛後腳嘅屁股部位,瘦肉多肥肉少,質地柔軟而肉味香濃🍗燒肉汁雞腿肉:口感結實而嫩滑,簡簡單單沾上燒肉汁已回味無窮🍴厚切豚腩肉:肉質甘甜,口感軟滑彈牙,忍唔住一塊接一塊🍤天婦羅:炸粉厚度適中爽脆,又唔會油膩🥬秋葵炒牛肉:牛肉滑嫩香濃,配埋秋葵,配搭清爽仲有自助區放題,多款食材、日本雪糕同飲品都係任拎,非常抵食,性價比極高👍🏻👍🏻
🍴厚切豚腩肉:肉質甘甜,口感軟滑彈牙,忍唔住一塊接一塊
🍤天婦羅:炸粉厚度適中爽脆,又唔會油膩
🥬秋葵炒牛肉:牛肉滑嫩香濃,配埋秋葵,配搭清爽

2023-09-19 288 views
happy Friday同朋友燒肉,去咗觀塘牛舞,真係好少見到放題咁抵食,食物又有水準,勁高cp值呀💯今次我地係叫左系精選燒肉放題,勁優惠嘅呢個餐❤️‍🔥好推介呢個燒汁美國肥牛片!薄薄一片嘅肥牛,好快就燒熟,燒汁嘅香味完全滲透落肥牛片入面,勁多肉汁!仲有牛𣺉都好好好食,個口感真係非常軟腍,啖啖肉嘅口感,令人食完就會覺得好滿足。雞肝都好新鮮,唔會有任何異味!炸嘅小食,我就特別推介天婦羅、炸紫芋丸同椒鹽雞軟骨!椒鹽雞軟骨煙煙韌韌,非常有咬口!天婦羅勁香脆,炸粉又唔會太厚。仲有炸紫芋丸外脆內軟,紫芋又香甜軟糯!雖然呢到係任食,但餐廳參加咗惜食計劃,食剩既食物每100克收$30!我覺得呢個計劃都好有意思,令我哋拎嘢食之前都諗清楚,到底係咪真係食得晒??任食都唔可以浪費食物✨

今次我地係叫左系精選燒肉放題,勁優惠嘅呢個餐❤️‍🔥
雞肝都好新鮮,唔會有任何異味!
炸嘅小食,我就特別推介天婦羅、炸紫芋丸同椒鹽雞軟骨!

2023-09-14 304 views
今日約埋成班朋友去左呢間 - 日本薩摩和牛放題(任食任叫)既餐廳日本薩摩和牛拼盤一上臺已經被吸引,中意食牛既朋友一定會流曬口水。全部肉質充滿肉汁、肥瘦適中,而且以獨家醬汁調味,食完真系大滿足。羊肉片(燒肉汁)燒既時候,D外皮香脆得黎又唔會騷,亦唔會太油,好味又抵食!薩摩牛肋肉+澳洲牛腹肉+薩摩牛肋肉一次過滿足曬三個願望,全部都好新鮮,各有特色。燒吞拿魚沙律拿魚煮得岩岩好,魚肉食落唔會太老,D 沙律增加fresh 感覺。磯煮鮑魚磯煮是日本一種煮海鮮的方法,不用太長時間,而且好大塊,燒得好香,表面焦香,入面軟嫩,肉質保持鮮嫩彈牙,略帶甜味,非常開胃,作為餐前小食宴客一流!滋味程度: ☀☀☀☀☀餐廳服務:☀☀☀☀☀
日本薩摩和牛拼盤
羊肉片(燒肉汁)
燒既時候,D外皮香脆得黎又唔會騷,亦唔會太油,好味又抵食!
薩摩牛肋肉+澳洲牛腹肉+薩摩牛肋肉
一次過滿足曬三個願望,全部都好新鮮,各有特色。
燒吞拿魚沙律
磯煮鮑魚
滋味程度: ☀☀☀☀☀
餐廳服務:☀☀☀☀☀
2023-09-14 222 views
前幾日去開觀塘,朋友想食燒肉,而我就想打邊爐,咁啱喺亞太中心經過見到有間牛舞嘅日本放題餐廳,既有燒肉又有打邊爐,於是就同朋友試吓🤤想食邊爐嘅我叫咗秘製麻辣湯底,呢個湯底真係正,夠辣又夠香,唔錯😍特別強調放金菇牛肉卷落去係超正,牛肉新鮮,金菇吸晒啲湯底,越食越想食😋朋友揀咗日本薩摩和牛拼盤,呢個貴價牛真係物超所值,因為有唔同牛嘅部位,肉質有分別,但所有牛嘅油花紋理好靚,分布均勻,牛肉味濃郁,朋友都不斷加單😜另外,因為想食雞 ,所以就分別叫咗雞腿肉、燒肉汁雞中翼同韓式辣醬雞中翼,全部都好好食,無雪味,特別一提佢地個燒肉汁同韓式辣醬超好食,必試😆 仲有order咗豬大腸、牛腹肉、牛肋肉,全部都勁新鮮,大小剛好,好易燒熟😙😙😙另外,叫咗厚切豚腩肉,包生菜一流👍🏻小食就叫左牛油清酒煮蜆,啲蜆肥大肉厚,鮮甜味美,食落去完全無沙,配合牛油清酒,味道豐富,令人回味無窮🤩
另外,叫咗厚切豚腩肉,包生菜一流👍🏻

2023-09-12 275 views
今日又黎到觀塘牛舞度食飯!點解?就係因為好食囉😌我地食左好多野食🥰特別點名讚下個蝦同雞肉串!🍢🍡燒蝦🦐大隻彈牙唔乾身,京蔥雞肉串🐓好好味,雞肉嫩滑,京蔥味香,兩者味道好夾,我地食左好多串!當然其他食物例如肉類同海鮮都非常好味😋而呢個甲羅燒🦀係必點,每次黎一定必食!蟹膏蟹肉味道濃郁,充滿係大大隻嘅蟹蓋,加埋啲蛋一齊燒同食簡直完美😝金菇牛肉卷🐮同雞中翼🍗都令人十分滿意!金菇牛肉牛肉薄切煙韌,包埋啲金菇一齊食好爽甜!而雞翼用燒汁醃好,燒起上黎外脆內軟☺️重頭戲黎啦!先講下黎盤大大盤既日本薩摩和牛拼🐄,全部都係滿滿既和牛,有牛肋肉,和牛粒,牛薄切,牛赤肉,牛肋條同簿切牛舌,全部入口都充滿濃濃牛脂香,真係不得了💯而呢個牛舞慶生盛簡直嚇你一跳,牛肉多到不得了,而且非常好食!大家食之餘一定要記得同佢打卡!📸
今日又黎到觀塘牛舞度食飯!點解?就係因為好食囉😌

2023-09-11 238 views
呢度有好多唔同既野食,前菜我地就試左壽司卷同燒吞拿魚沙律,壽司卷有四款,我最中意佢既櫻花蝦三文魚卷,三文魚粒好肥美,加埋沙律醬,上面仲有啲櫻花蝦,脆脆地,口感好好,好夠味,超級好食😋仲有吞拿魚魚蓉卷嘅吞拿魚魚蓉好新鮮,好嫩滑,肉質好好,真係好好味👍🏻另外除咗牛肉之外,仲有其他嘅肉同埋海鮮,就好似我地叫左燒肉汁雞腿肉同埋青口,雞腿肉好大嚿好新鮮,燒完都好嫩,而且好香燒汁味😜青口亦都係好大粒,好鮮味,燒一燒就好食👏🏻而呢個日本薩摩和牛拼盤簡直係牛既天花板,其中牛赤肉係近臀部既肉,牛味最濃,好嫩口🥰而牛肋肉就好多油脂,油香豐富,入口細滑,其他既都係唔同部位既和牛,全部都好重牛味👊🏻我地另外有叫涮涮鍋,點左牛板腱涮涮鍋片,牛板腱攞嚟打邊爐都唔錯,好嫩口,牛味好重🤓薄薄一片打邊爐就啱晒,碌一碌就食得👌🏻
2023-09-11 167 views
牛舞燒肉火鍋放題係一間好受歡迎嘅餐廳,尤其係對於鍾意燒烤同埋火鍋嘅人嚟講簡直就係冇得頂‼️呢度嘅生啤放題只係💰4️⃣8️⃣一位,好抵飲,可以盡情飲啤之餘品嘗美食。而呢度嘅日本薩摩和牛燒肉餐,亦都好出名,佢地既拼盤非常豐富。如果你唔鍾意燒烤,呢度都仲有好多款式食物可以揀,QR code落單就得啦😍,例如有刺身、磯煮鮑魚、土佐豆腐、沙律等熟食😋如果想試吓佢嘅厚切豚腩肉同美國肥牛片,就可以試下火鍋啦。淥一淥已經好重肉香,一定滿足到你嘅口味🥰。💛我覺得最抵食嘅就一定係佢哋呢個餐!淨係講緊個日本薩摩牛拼盤已經值回票價!雖然呢個拼盤會送一次,但係有好多款食完都仲可以喺QR code嗰度落單再食🤭🤤正!

2023-09-07 216 views
今日朋友帶我去左觀塘既「牛舞」到食燒肉!佢話食過幾次都覺好好食,一定要帶我黎試下。我就第一次黎食都已經覺好正!🤩呢度配料有超多種類,好似呢碟咁~有唔同既牛牛🐮部位:有安格斯牛肋, 安格斯牛板腱同安格斯一口牛,可以揀燒汁同韓式辣醬,味道除左牛味濃郁之外更豐富,燒起上黎入口即溶,無法抵擋!🤩而呢碟柚子味噌牛肋肉🥩,係出面好少食到!牛肋肉軟冧冧,配埋啲柚子調味十分開胃!🤣除左牛,其他配料都很不錯!雞腿肉🍗滑嘟嘟無肥膏;厚切豚腩肉🥓厚切豬味香濃;魷魚圈🦑大隻煙韌:菠蘿🍍鮮甜多汁;粟米🌽好鮮甜!☺️仲有熟食都抵讚!枝豆🫘大大粒,天婦羅🍤炸得脆卜卜;秋葵牛肉🐮爽甜濃郁又健康!

放題出名品質參差不齊,不過有朋友話呢間食過好好,既然有口碑就放心喇😌呢間牛舞燒肉放題入座時間有足足2個鐘,有138種食物可以仼點,無限任食日本薩摩和牛🥰唔怪得朋友話正,薩摩和牛拼盤嘅霜降好靚好新鮮,終於試到入口溶化果種感覺🥹仲要係任食,成件事好癲😂和牛就叫得最多,薩摩牛肋肉、牛赤肉等等。每種部位都有唔同風味,有彈牙、有嫩滑、有牛味香濃,好正🤤🤤和牛以外,其他肉類如燒肉汁羊肉片,雞脾肉都非常出色。留返半個肚,仲要食涮涮鍋同其他熟食(都係任叫任食😂)。湯底多款免費任揀,豆腐味噌湯清甜健康,都有薩摩和牛,輕輕一淥,同燒肉又係唔同風格,一樣食到完整的高質和牛味。仲有熟食都有驚喜😃燒吞拿魚沙律嘅吞拿魚半生半熟好吸晴,質感好軟好嫩滑。海鮮甲羅燒同磯煮鮑魚份量超大,味道一樣鮮甜。飲品同酒精都係任飲🍻真係平靚正,好抵食。
2023-09-04 163 views
之前朋友推介話觀塘有一間牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題店,估唔到佢哋食物選擇超多,食到我好滿足😍環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)〰️〰️日本薩摩和牛拼盤〰️〰️和牛拼盤有好多唔同部位嘅牛肉,每一款油脂比例各有不同,款款牛味都非常濃郁,真係超正!〰️〰️澳洲牛肉粒同薩摩牛肉粒〰️〰️呢兩款牛肉粒好好食,肉質好鬆化,仲可以加啲燒汁令到味道更加滋味!〰️〰️甲羅燒〰️〰️甲羅燒啲蟹膏味好香,真係流晒口水,蟹膏都好鮮甜,一啲腥味都冇!〰️〰️雞皮餃子〰️〰️雞皮餃子外皮好香脆,仲有滿滿嘅肉汁,真係好好食!〰️〰️刺身〰️〰️每款刺身都好吸引,款款都新鮮又好味,特別係三文魚同帶子就最岩我!

環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星滿分)

〰️〰️日本薩摩和牛拼盤〰️〰️
〰️〰️澳洲牛肉粒同薩摩牛肉粒〰️〰️
〰️〰️甲羅燒〰️〰️
〰️〰️雞皮餃子〰️〰️
雞皮餃子外皮好香脆,仲有滿滿嘅肉汁,真係好好食!
〰️〰️刺身〰️〰️
2023-08-29 233 views
呢間真係想試左好耐,朋友食過其他分店,讚不絕口😍😍😍😍雖然今次食的係日本薩摩和牛放題,相對比平時貴一點,但我個人認為真係物有所值👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻真心推薦💕💕💕壽司卷有多種口味,可見壽司花不少心機製作,食材顏色層次分明,而且味道濃郁。日本薩摩和牛拼盤擺盤精美 好適合打卡😍肉類平均質素都好高質,和牛涮上幾下就可以吃!直奔天堂了🫧食落質感呈半生熟般嫩滑,肉質鬆軟細滑之外,更入囗即溶!依個澳洲牛腹肉係最好食!未燒都見到佢有d雪花紋。肉質又彈牙,又爽口!但火侯要控制好d,唔熟會韌😜燒汁封門柳薄得嚟有少少𡁻口,爽爽哋咁,口感幾好!🥳燒汁美國肥牛片每片呈豐富大理石紋,肉質柔軟,勁大塊,食落有咬口,用料不馬虎!鴨血質地嫩滑〰️好食唔差!雞軟骨肉棒餃子口感彈牙,肉質嫩滑,燒後有非常香嘅炭火味道,啖啖肉不錯🤪好食👍🏻磯煮鮑魚食落爽口彈牙,不會韌 燒完帶焦香😋有咬口👍🏻店內以日式風格裝潢,相當有氣氛,係同朋友一路食一路暢談嘅好地方!