2024-03-18 54 views
上網睇到 石門有得釣蝦蝦睇完之後 一直都去挑戰下今日就約到Friend let go~~位置都幾方便 商場係正地鐵站隔離一出就到 方便我呢D路痴收費係一枝枝杆 按時間計算兩個人輪流挽一枝都可以場內有兩個大水池職員亦會第一次挽新手講解見到在場客人超勁 不停上釣池中D蝦蝦都幾醒目 以為上釣時 原來已經走甩左不過都成功釣到一隻蝦 已經好好至少<< 0的突破 >>有位小朋友雖然係第一次釣但真係好利害 連龍蝦都釣到上黎全場氣氛都好輕鬆 有傾有笑如果成功釣到可以free帶走or即場煮埋食未能釣上 都可以付款食豉油炒蝦/椒鹽炒蝦同時亦好多小食 秘醬燒花枝丸 醬汁燒雞翼食落都幾香口 而且份量都唔少我幾鐘意食豉油蝦 幾野味 食唔到口一邊食一邊釣 chill住 假日放鬆下幾正
上網睇到 [小深圳] 石門有得釣蝦蝦
睇完之後 一直都去挑戰下
今日就約到Friend let go~~

位置都幾方便 商場係正地鐵站隔離

不過都成功釣到一隻蝦 已經好好
至少<< 0的突破 >>

有位小朋友雖然係第一次釣
但真係好利害 連龍蝦都釣到上黎
全場氣氛都好輕鬆 有傾有笑

如果成功釣到可以free帶走or即場煮埋食
未能釣上 都可以付款食豉油炒蝦/椒鹽炒蝦

同時亦好多小食 秘醬燒花枝丸 醬汁燒雞翼

食落都幾香口 而且份量都唔少
我幾鐘意食豉油蝦 幾野味 食唔到口

一邊食一邊釣 chill住 假日放鬆下幾正

2024-03-14 67 views
HABO新蒲崗分店我已經去過好多次,近排知道佢哋沙田開咗分店喎,咁梗係去玩吓啦,呢度嘅裝修同新蒲崗分店有分別,沙田呢間係木系簡約日式設計,感覺好柔和舒服~我哋一入去店員就安排我哋嘅位置,跟住好細心講解釣蝦技巧,示範俾我哋睇,經過佢細心嘅指導,果然學以致用,我哋只係短短玩咗1小時$140釣蝦,其實好快都已經釣到,呢度仲可以將戰利品加工,如果用鹽燒就唔使另外加工錢,其他味就要加工費,例如我選擇咗營地醬油燒大蝦,加工費就要$30一斤~呢度仲有其他小食選擇,例如:秘製醬油燒花枝丸$40、秘製醬油燒雞翼$50~我本身好鍾意去釣蝦場玩,因為可以玩又可以食埋嘢,又唔使日曬雨淋,我哋已經book定位過兩個禮拜又約咗班friend一齊嚟玩,哈!

2024-03-10 71 views
📍石門-HABO室內釣蝦場 @habo.hongkong @habo_shek_mun 我諗Follow得我嘅朋友仔 應該都係又鍾意食嘢又鍾意玩✨❤️今日帶大家去釣蝦!呢間係HABO嘅新分店~ 喺石門!另外嗰間就係新蒲崗 兩條都係屯馬綫會經嘅 都幾方便!同大家review下吧✨🦐喺釣完之後 就算你全日都釣唔到(●°u°●)​ 」店員都一樣會整蝦俾你哋食!❤️🦐而我今次就揀咗加工三隻味 都幾推介 大家一定要加工!會比起白烚好食好多!🦐開邊椒鹽蝦鍾意比較惹味啲嘅朋友仔就一定要食呢個椒鹽味!😍🙏🏼因為開邊嘅關係所以椒鹽粉散落喺成隻蝦嘅每一個部份✨好入味好好食!營地醬油蝦呢個聽講係佢哋嘅新口味!呢個真係超級惹味(●°u°●)​ 」!好明顯係Signature💥❣️推!🌶️蝦堡麻辣蝦鍾意食辣嘅朋友仔就可以試呢一個麻辣味!🌶️講真其實唔算超級辣~ 但係佢有餘韻😍❤️食辣嘅朋友仔唔可以放過!🐣麻辣雞翼 $50呢個麻辣雞翼 超級正!入邊超嫩!但係外皮充滿着惹味嘅麻辣味道❤️❣️🐤醬油雞翼 $50醬油就推介比一啲唔食得辣嘅朋友仔!都真係幾入味(///▽///)🦑秘醬燒花枝丸 $40唔知有冇人同我一樣,好鍾意食墨魚滑之類

🦐開邊椒鹽蝦

🌶️蝦堡麻辣蝦

🐣麻辣雞翼 $50

🐤醬油雞翼 $50

🦑秘醬燒花枝丸 $40
唔知有冇人同我一樣,好鍾意食墨魚滑之類嘅嘢😂呢粒就將花枝丸燒嘅version!! 好好食!勁想encore
———-
📍石門-HABO室內釣蝦場 @habo.hongkong
地址: 沙田石門安群街1號京瑞廣場2期3樓

#gluttonlifecafe #gluttonlife石門
#石門 #hkfoodie #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #香港釣蝦 #香港釣蝦場
2024-03-05 111 views
#沙田美食 #小蓮星呑食沙田🔻 #HABO室內釣蝦場沙田石門安群街1號京瑞廣場2期3樓316-317號舖/💓$140/1hr 釣蝦未試過釣蝦,見到石門呢間舖頭新開張,優惠價$100一個鐘,即刻嚟玩吓,室內嘅環境好光猛、乾淨同埋舒服,池水加咗黑色嘅色素,令到啲蝦以為自己處身於黑暗嘅環境,會更加易釣,職員亦都好細心咁樣指導釣蝦技巧,一個鐘我同朋友每人各釣到四至五隻蝦,相信大部份人都好得心應手,啲蝦勁多蝦膏,見到已經好想食。/🧃營地醬油 $30/斤啲蝦即釣即燒,全部開邊燒,食用方便,亦都會配晒手套同埋濕巾,非常貼心。營地醬油係甜甜地,唔會太鹹,有少少似甜醬加麻醬嘅味道,好正/🧃開邊椒鹽 $30/斤賣飛佛!椒鹽惹味到爆,蝦又燒得夠juicy/🧃蝦堡麻辣 $30/斤唔會太辣,咸多啲,帶麻/🧃燒雞翼 $50Wa!!!! 醬燒係必食,燒得夠熱夠惹味,咸辣交融,唔識形容,咬開勁juicy, 直頭想叫多碟!/🧃秘醬燒花枝丸 $40呢個都好滋味,有自己透爐bbq 嘅感覺,花枝丸一咬就知唔係cheap 嗰隻/#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodsta
#沙田美食 #小蓮星呑食沙田
🔻 #HABO室內釣蝦場
沙田石門安群街1號京瑞廣場2期3樓316-317號舖
💓$140/1hr 釣蝦

🧃營地醬油 $30/斤

🧃開邊椒鹽 $30/斤
賣飛佛!椒鹽惹味到爆,蝦又燒得夠juicy

🧃蝦堡麻辣 $30/斤
唔會太辣,咸多啲,帶麻

🧃燒雞翼 $50

🧃秘醬燒花枝丸 $40

#food #foodie #hkfood #hkfoodie #foodporn #foodstagram #hkfoodblogger #foodblogger #foodlover #foodphotography #hkig
今天找到了個新玩意兒😍石門開了這家新的室內釣蝦,約了朋友一起去玩玩~室內有一個清水池,一個黑水池。清水池你能看到蝦,比較適合新手,不過同樣🦐也能看到你,沒那麽容易上當。黑水池就啥都看不到,只能靠浮標,不過感覺更好玩🤭開始前小哥給我們講解了一下怎麽釣,然後我們就開始啦😆作為沒有釣過魚的我們,去之前已經在想,會不會一無所獲😂沒想到真的釣上來了‼釣到的時候真開心吖🤣而且釣上來的蝦又大只又生猛釣得不多也沒關系~有保底的🦐🤭釣完的時候🦐也剛好加工好了,開吃‼✨粗鹽味的🦐蕞好吃😋✨醬油味的很香,帶一丟丟甜味✨辣味的很有味道😋越吃越上癮✨蝦都好大只😍蝦頭好香~ 有些還有蝦膏😍後來加了點小吃,花枝丸的秘 制醬好出色😋🐔翅也是辣的很惹味!有得玩有有得吃😋大滿足🤣
今天找到了個新玩意兒😍

石門開了這家新的室內釣蝦,約了朋友一起去玩玩~

開始前小哥給我們講解了一下怎麽釣,然後我們就開始啦😆

作為沒有釣過魚的我們,去之前已經在想,會不會一無所獲😂

✨粗鹽味的🦐蕞好吃😋
✨醬油味的很香,帶一丟丟甜味
✨辣味的很有味道😋越吃越上癮
✨蝦都好大只😍蝦頭好香~ 有些還有蝦膏😍

後來加了點小吃,花枝丸的秘 制醬好出色😋
🐔翅也是辣的很惹味!

有得玩有有得吃😋大滿足🤣

2024-02-23 1086 views
皇太后👩‍👧成日話做人最緊要開心😊💕行得 • 食得 • 玩得 • 訓得💕咁依到有得玩 • 有得食,一定好開心啦👏🏻梗係要預埋佢去玩啦💃🏻🫶🏻親子活動冇分年齡既😏由呀囡帶呀媽去玩都得啫🫶🏻~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🎣 釣蝦 🦐按鐘收費 (包釣蝦竿 • 餌料 • (鹽燒口味)煮蝦).唔洗驚新手唔識,店員哥哥會講解方法 / 技巧🎣我地第𝟏次玩都釣到🦐講到咁容易,咁高手咪好悶?🧐𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨!店內分左𝟐個池💁🏻‍♀️(新手)清水池,可以望到池入面既蝦蝦👀而另一邊就係(高手)黑水池,高手們 / 鍾意挑戰既你就揀依個啦🖤.💭媽媽們可能會諗帶小朋友去,就係想佢開心,有蝦蝦啦🦐 如果釣唔到點算🤔💕唔洗擔心,店家好貼心💕每枝竿會(包左)𝟓隻蝦,點都有得食,包開心🥳.𝟐個釣蝦池中間有用餐區🍴釣完既蝦蝦可以即場加工,要最新鮮💦就要現場即燒🔥有幾款口味可揀💁🏻‍♀️(免費)鹽燒($𝟑𝟎/斤) 營地醬油🤎 • 開邊椒鹽🧂 • 蝦堡麻辣🌶每款都各有特色,燒得香口,蝦頭部份仲有膏🧡除左燒蝦之外,仲有其他唔同既野食🥢我地嗌左勁彈牙既秘醬花枝丸🤍.~•~•~•~•~•~•
皇太后👩‍👧成日話做人最緊要開心😊
💕行得 • 食得 • 玩得 • 訓得💕
咁依到有得玩 • 有得食,一定好開心啦👏🏻
梗係要預埋佢去玩啦💃🏻
🫶🏻親子活動冇分年齡既😏由呀囡帶呀媽去玩都得啫🫶🏻
🎣 釣蝦 🦐
按鐘收費 (包釣蝦竿 • 餌料 • (鹽燒口味)煮蝦)
唔洗驚新手唔識,店員哥哥會講解方法 / 技巧🎣
我地第𝟏次玩都釣到🦐

講到咁容易,咁高手咪好悶?🧐
𝐍𝐨𝐍𝐨𝐍𝐨!店內分左𝟐個池💁🏻‍♀️
(新手)清水池,可以望到池入面既蝦蝦👀

𝟐個釣蝦池中間有用餐區🍴
(免費)鹽燒
($𝟑𝟎/斤) 營地醬油🤎 • 開邊椒鹽🧂 • 蝦堡麻辣🌶
每款都各有特色,燒得香口,蝦頭部份仲有膏🧡

除左燒蝦之外,仲有其他唔同既野食🥢
我地嗌左勁彈牙既秘醬花枝丸🤍

🔺有提供即棄膠手套🧤方便我地食
🔺場內有專業釣蝦用具零售🛒

2024-02-20 150 views
香港特色室內釣蝦場體驗三傻和部長今天去了近年好受年輕人支持的室內釣蝦場,在石門及新蒲崗都有門店,昔日為漁港的香港現時都幾乎沒有漁業,難得可以在香港體驗釣蝦都幾有趣~收費為:1小時$1402小時$2503小時$3404小時$410釣蝦場提供蝦餌及釣蝦竿用具,非常方便!蝦場有好多大頭蝦,就算是新手的我們都好容易釣到。釣完的蝦可以即時叫店員煮熟俾現吃。如果是薑蔥白灼蝦就不用收費,而額外的味道就$60/斤~豉油蝦,麻辣蝦都好多人選,我們就全部味道都要,最好味果然都是豉油蝦,有蝦糕又有肉,好惹味~HABO室內釣蝦場沙田石門安群街1號京瑞廣場2期3樓316-317號舖#釣蝦 #沙田 #石門 #京瑞廣場 #新界 #蝦蝦 #海鮮 #新蒲崗 #豉油蝦 #麻辣蝦 #白灼蝦 #hongkong #prawn #大頭蝦
香港特色室內釣蝦場體驗

收費為:
1小時$140
2小時$250
3小時$340
4小時$410

釣蝦場提供蝦餌及釣蝦竿用具,非常方便!

HABO室內釣蝦場
沙田石門安群街1號京瑞廣場2期3樓316-317號舖

2024-02-19
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
有日係IG見人介紹 石門新開張釣蝦場做緊新張優惠$100/竿/hr即刻搵朋友 陪我去玩😌😌京瑞廣場三樓 gym room轉右鋪內有兩個蝦池 每個池都可以坐大約廿個人🧐池興池中間 就有幾要檯櫈 比大家享用戰利品位置都幾闊綽一開始 職員哥哥會好細心 講解一次講哂啲技巧比我地聽之後就開始與蝦拼命😂挑戰自己既耐性 唔經唔覺 眨吓眼就釣左兩個鐘 職員中途加過2-3次蝦好彩 我地雖然係新手 但係都有啲收穫😎再加埋補底 好彩都有幾隻蝦比我打下卡🤣🤣醬油味:醬油味超香 帶有少少甜 好味😋辣味:個辣愈食愈想追 好正😍唔夠喉 再叫左啲小食秘醬燒花枝丸: 個醬好出色👍🏻串燒雞軟骨:一個字 正👍🏻玩得開心 又食得開心 一邊釣蝦 一邊同朋友傾到天南地北I like it😌
有日係IG見人介紹 石門新開張釣蝦場

玩得開心 又食得開心
一邊釣蝦 一邊同朋友傾到天南地北
I like it😌
2024-01-30 225 views
見大姨甥最近考完試,就帶佢去放鬆下,姨甥上網見到有個釣蝦場。👦🏻:姨姨可唔可以帶我去?👧🏻:可以,難得你考完試! 【Habo室內釣蝦場】位於石門站附近的商場,步行2-3分鐘就到,非常方便!我同姨甥都係第一次釣蝦,店員非常有耐性去教我地技巧,最後我地一人釣左好多隻,超有滿足感。 釣唔到都唔洗怕,每支杆都包左5隻蝦。釣完可以即場加工,炮製唔同口味,有得玩又有得食!😋😋 最後揀左醬油、椒鹽、辣味、粗鹽尼幾款,每款都好有特色,個人喜歡醬油同椒鹽,咸香十足!

2024-01-26
$250 (Dinner)
2024-01-28 169 views
知道石門開咗間室內釣蝦場 終於都有啲新嘢可以玩下釣蝦曾經玩過一次 都幾好玩既 今次又再玩下唔知收穫點呢😝室內釣蝦場分左清水池同黑池按時收費既清水池會見到啲蝦 目標明確啲比較適合初學者但同時啲蝦仔都會見到你未必俾你釣佢架黑池就黑蚊蚊既 見唔到啲蝦仔完全憑感覺加技術 所以比較適合高手但其實啲蝦仔都見你唔到 又可能增加上釣機會😉不過我同朋友都係揀左清水池先店員會分發蝦皮做餌教我地要細心用蝦皮隠藏左個魚鈎放支魚竿落水 留意浮標既動靜感覺到隻蝦食咗個魚餌 就可以大力啲鈎起隻蝦了不過都要嘗試好多次先釣到釣起嘅蝦大大隻好生猛 店員都會響適當嘅時候補充啲蝦經過多番努力 我哋都釣到啲蝦😝可以加工製作了鹽燒係免費嘅開邊椒鹽/蝦堡麻辣/營地醬油 都係$30/斤一場黎到 就全部味道都試下啦啲蝦大大隻好鐘意營地醬油味 濃濃既醬香帶出蝦既鮮味其他味道都好好呀 好正又有得玩又有得食相信帶埋小朋友黎佢哋會好開心🥳如果想飲下野同買啲專業用具現場都有
知道石門開咗間室內釣蝦場

如果想飲下野同買啲專業用具現場都有

開邊椒鹽蝦
蝦堡麻辣蝦
鹽燒蝦
乾淨企理, 分咗兩個蝦池:清水池:適合初學者/第一次體驗。可以望住隻蝦, 比較容易上手黑水池:適合釣過兩三次/有啲經驗。雖然見唔到隻蝦,但係會比較容易釣到, 因為據店員所講清水池嘅蝦會見到我哋, 佢地會比較驚青, 黑水池則相反會比較易上當。但係我體驗過之後其實清水池都好易釣到,跟足店員嘅指示將蝦皮勾好在魚杆上然後魚鰾一郁一chok就可以。第一次釣到蝦的時候真的好興奮又開心,而蝦場的蝦全部都係大頭蝦, 有大量蝦膏又大隻,蝦肉彈牙甜美,收費都是每小時$140.0, 包鹽燒煮理如果想食其他口味, 可以加30元選椒鹽/ 麻辣/醬油, 我哋總共釣到20隻蝦,分別鹽燒, 麻辣, 椒鹽, 醬油煮理, 每個口味都各有特色。我覺得簡單醬油提鮮就已超正。釣唔到蝦嘅朋友亦都唔使唔開心, 每人包底五隻蝦的, 總言之, 你釣到幾多可食幾多, 有得玩, 有得食真, 係好抵
乾淨企理, 分咗兩個蝦池:

如果想食其他口味, 可以加30元選椒鹽/ 麻辣/醬油,

2024-01-19
2024-01-25 93 views
超方便一出地鐵站2-3分鐘就到👍🏻大人細路都岩玩☺️我帶仔仔一齊黎玩超開心😃大家都釣到蝦🦐搵到好野玩😚佢地方算大,店員仲好有禮貌講解👍🏻佢地有兩個池,一個係深水池,一個係清水池,清水池多數比新手玩,容易釣到😊深水池就比較有挑戰性啲高手玩🤭我地新手都覺得容易玩👍🏻好快就釣到一隻蝦,嗰種成功咁🤭但原來都有技巧㗎,店員好有耐性咁慢慢講解同教導👍🏻萬一真係一隻都掂唔到呢,都唔使太擔心,佢地每枝竿都有保底比五隻蝦👍🏻釣完仲有得食蝦🦐共有四款味道😋佢地免費烹調係鹽燒😚鹽燒係原隻上,我覺得係最鮮最好味😋另外三款只需加$30/1斤😍開邊椒鹽都唔錯👍🏻好香好惹味😋煆堡麻辣鍾意食麻辣既朋友仔一定要試👍🏻營地醬油仔仔話最鍾意好濃好入味🤤食飽飽仲可以玩下夾公仔🤭細佬見到有依個雙面章魚🐙嘩好鍾意要夾吓,夾咗兩次之後就夾到啦超開心😊好玩親子活動又多一款選擇啦😚我玩完一次下星期就已經再book定去玩多一次🤭

萬一真係一隻都掂唔到呢,都唔使太擔心,
佢地每枝竿都有保底比五隻蝦👍🏻

釣完仲有得食蝦🦐共有四款味道😋

佢地免費烹調係鹽燒😚
鹽燒係原隻上,我覺得係最鮮最好味😋

另外三款只需加$30/1斤😍
開邊椒鹽都唔錯👍🏻好香好惹味😋

煆堡麻辣鍾意食麻辣既朋友仔一定要試👍🏻

營地醬油仔仔話最鍾意好濃好入味🤤

2024-01-21 111 views
HABO室內釣蝦場🦐近排迷上咗釣蝦呢個活動,呢個活動真係有好多優點!唔使理好唔好天就唔晒,又大人細路都啱玩!今日我哋就去到石門呢一間用露營大自然為主題嘅釣蝦場,同大頭蝦決一死戰!😆😆佢哋近排做緊優惠🈹🈹,每個鐘頭釣蝦只係需要$100,平時通常都要百幾蚊一個鐘頭,見佢咁平就忍唔住玩咗三個鐘頭🙈🙈 兩個人去玩,三個鐘頭嘅收穫大約就有25-30隻蝦左右~個人覺得成績都算唔錯啦!🉐🉐釣完出嚟嘅蝦仲有得現場加工,口味有鹽燒、開邊椒鹽、蝦堡麻辣、同埋醬油四款口味🤤🤤,因為今次釣到嘅蝦都比較多,所以我哋四個口味都試晒,其中特別鍾意鹽燒 同 醬油口味!🦐🦐佢哋嘅大頭蝦隻隻都好大隻,爆曬膏,真係講起都流口水呀!😍😍釣蝦呢個活動有得食,又有得玩真係好正啊!大家快啲同埋屋企人朋友過嚟玩啦!👨‍👩‍👦👯👫
HABO室內釣蝦場🦐

蝦,蝦,蝦 🦐🦐今次嚟釣蝦蝦先 🤪🤪 之前喺台灣釣過都幾過癮㗎 😆😆釣完既蝦會幫你煮埋添 🫶🏻🫶🏻第一次會先教你技巧點樣釣架 🤓🤓之後就可以慢慢嘗試 ,要俾啲耐性呀 😉😉 成功釣到啦 😎😎 呢到既大頭蝦都算大隻喎仲超活躍好動 ,證明幾新鮮 😜😜烹煮方式都有好多選擇 🥰全部蝦都爆哂膏 🤩🤩椒鹽 - 免費🆓食到原汁原味 😁😁只係加少少鹽原隻燒熟 🫰🏻開邊椒鹽 $30/斤開邊燒就方便食 😝😝 又好惹味 🫰🏻🫰🏻蝦堡麻辣 $30/斤唔算好辣 麻味較出食得好過癮 🤪🤪營地醬油 $30/斤最香係呢款 😍 醬油味同蝦好夾 ,配埋粒粒蒜蓉 超級正👍🏻👍🏻
蝦,蝦,蝦 🦐🦐
今次嚟釣蝦蝦先 🤪🤪
之前喺台灣釣過都幾過癮㗎 😆😆
釣完既蝦會幫你煮埋添 🫶🏻🫶🏻

第一次會先教你技巧點樣釣架 🤓🤓
之後就可以慢慢嘗試 ,要俾啲耐性呀 😉😉

成功釣到啦 😎😎
呢到既大頭蝦都算大隻喎
仲超活躍好動 ,證明幾新鮮 😜😜

烹煮方式都有好多選擇 🥰

唔算好辣 麻味較出
食得好過癮 🤪🤪

營地醬油 $30/斤
最香係呢款 😍
醬油味同蝦好夾 ,配埋粒粒蒜蓉 超級正👍🏻👍🏻

2024-01-20 61 views
收費以時數計算,新張期內1小時$100。釣獲的蝦可帶走或免費以鹽燒方式由廚師烹調後堂食。若選擇其它汁醬需另收費。若於時限內未能釣到蝦,餐廳將每位送5隻蝦。我們四款味道--免費的鹽燒、開邊椒鹽、麻辣和營地醬油都試一下,發現四款皆美味。其中麻辣只屬中小辣,相信除了完全不能吃辣的,否則都可一試。非常難選最喜歡哪種味道,因為全都不錯,個人覺得營地醬油和開邊椒鹽稍勝一籌。開邊較易食和較入味,醬油則香濃惹味。蝦頭多膏,特別適合喜歡吃蝦膏的。室內有兩個釣蝦池,一邊為可見到蝦的清水池,另一邊是看不到池中蝦的。兩個釣蝦池中間是用餐區,有盒裝紙巾、濕紙巾、膠手套等。以設備和環境來說較喜歡新蒲崗店。服務質素不俗,職員細心指導,教授如何將餌勾到桿上、如何看浮標辨識有蝦在吃餌、如何戳蝦上釣,其間亦會巡視、提醒或協助。釣蝦場位於京瑞廣場2期,港鐵石門站對開就是京瑞廣場,因此交通非常方便,又發現聚會好地點了!
若於時限內未能釣到蝦,餐廳將每位送5隻蝦。