2021-06-01
好味份量十足,水準穩定,所以我係會再去。我第三次去食下午茶,我唔鐘意排隊等食,我幾次都係差不多5點左右去食,人唔多又食得輕鬆,有時睇開d食評,有人寫話伙計唔理人,但係我都見過有人都唔理有無waiter望到佢照舉手,呢個point真係自己留意下,唔怪得人架。講返正題,開花結果個名幾得意好易記,不過位置都幾難發現,外邊睇唔似係食肆,第一次去會好易錯過。不過去過啱食就會再去,第一、二次都係食薯仔沙律,今次仔細的睇完成本menu ﹐所以同老公食完兩個輕盈的下午茶餐,可以加個menu 有的"開花結果"﹐內容係生果雜錦,雖然生果係屋企食都得,但一次過有5種生果,啱曬我鐘意一次過食幾多款野的性格,仲要好新鮮,我真推介‼ 個包選了黑椒牛肉法包,唔錯。