2030到門口見到營業中…就問職員拎menu睇有冇啱食佢比咗我地睇之後覺得幾好就決定食呢間 點知 我地講左幾位之後女職員即話full場同埋就收啦咁點解當時問拎menu果陣唔講埋唔洗嘥大家時間嘛貴公司點解會請到無腦員工😂🙄
2030到門口見到營業中…
就問職員拎menu睇有冇啱食
咁點解當時問拎menu果陣唔講埋
唔洗嘥大家時間嘛
貴公司點解會請到無腦員工😂🙄
2024-07-15 276 views
而家揀餐廳,除咗好食高質,可以坐得舒服又打到卡的,絕對可以令餐廳加分,呢間📍部屋咖啡室📍就可以滿足咗以上慾望,食到好嘢又有打卡位。晚上去到,店內氣氛輕鬆柔和,幾枱年青嘅客人邊食邊輕談笑語,入到去已經覺得呢度適合朋友知己聚腳放鬆嘅好地方。香辣虎蝦海鮮意粉,口感香濃,辣度適中,蝦肉新鮮彈牙,意粉軟硬剛好,超正💯炸蟹餅和雞翼兩樣都炸得金黃脆口,醮上蜜糖嘅雞翼很開胃,必叫之選。百果椰香紅茶清香夠爽,什果賓治清涼解渴😊甜品叫咗雪糕朱古力厚多士,即叫即焗,朱古力好濃郁,加埋香蕉片一齊吃,食得好滿足😚

百果椰香紅茶清香夠爽,什果賓治清涼解渴😊

Dinner
2024-07-12 211 views
今晚即興去左旺角一間有broad game玩既樓上cafe,讀完書之後,都好耐都未去過可以任食任坐吾限時cafe了🤭🪄我哋叫咗個2人套餐$388🩵小食:炸蟹餅炸蟹餅咬落香口,食落又吾會好油膩,配埋泰式辣醬,好惹味,食到停吾到口😁🩵小食:美式麥樂雞 (額外小食+$25)麥樂雞係新鮮炸,食落特別滋味,配上我最愛蜜糖芥末醬,好啱我心水🥰🩵主食:香辣虎蝦海鮮意粉意粉海鮮配料有好多,有虎蝦、青口、蜆肉,仲有清新既香辣蕃茄汁,份量豐富又飽肚😗🩵主食:西西里PizzaPizza配料有辣肉腸、腸肉粒、蘑菇、火箭菜、茄醬,仲有好多芝士,Pizza餅底香脆,邪惡既享受🧀🩵飲品:黑森林 (特飲+$23)飲落超濃朱古力味,上面仲有一球朱古力雪糕,我就鍾意雪糕溶晒落杯飲品度,咁樣就會有雙重嘅享受😜🩵飲品:翡翠朱古力碎雪芭(特飲+$23)係薄荷朱古力沙冰,飲落冰涼透心,夏天飲一流💕

🪄我哋叫咗個2人套餐$388

🩵小食:炸蟹餅

🩵小食:美式麥樂雞 (額外小食+$25)

🩵主食:香辣虎蝦海鮮意粉

🩵主食:西西里Pizza

🩵飲品:黑森林 (特飲+$23)

🩵飲品:翡翠朱古力碎雪芭(特飲+$23)
係薄荷朱古力沙冰,飲落冰涼透心,夏天飲一流💕
2024-07-11 199 views
想同朋友傾偈傾耐啲嘅話 揀間樓上Cafe就最好啦 可以有嘢食之餘 仲可以有board game玩 真係一個唔錯嘅選擇😚我哋今次就叫咗個二人套餐 入面有主食 小食同埋有飲品BBQ 烤雞蘑菇pizza我哋叫咗個烤雞蘑菇pizza 呢度嘅Pizza全部都係10吋手拉pizza 個餅皮好鬆化 啲料都好足 細細個 兩個人食就啱啱好🤪忌廉煙三文魚意粉呢個意粉就比較普通 不過份量都好足夠 味道都唔算太差😆炸蟹餅熱辣辣 仲配埋泰式辣醬 一碟有八粒 份量真係好足夠😋Mint 翡翠朱古力碎雪芭佢呢度啲特色飲品都好吸引 我好鍾意薄荷朱古力 所以就叫咗呢個 薄荷朱古力味都好重 不過就略嫌佢有少少甜🙈八寶美顏花茶想養生少少就可以嗌花茶 好多料架 有菊花有紅棗 仲有好多好多唔同嘅嘢 飲完一壺仲可以再添加 可以俾你飲足全晚👍🏻
我哋今次就叫咗個二人套餐 入面有主食 小食同埋有飲品

BBQ 烤雞蘑菇pizza

忌廉煙三文魚意粉
呢個意粉就比較普通 不過份量都好足夠 味道都唔算太差😆

熱辣辣 仲配埋泰式辣醬 一碟有八粒 份量真係好足夠😋

Mint 翡翠朱古力碎雪芭

八寶美顏花茶
記得以前讀書成日去旺角樓上cafe細聲講大聲笑 又食又玩勁耐😂依家名有各忙 約得一個就一個Cafe環境一眼望哂 細而有點逼夾感梳化坐落稍為有點矮 但整體感覺舒適「人手」落單 客人自己寫白板再㩒鐘仔🍴二人餐 $𝟑𝟖𝟖小食 +麵/飯 + 10吋薄餅 + 2杯飲品▸ 炸蟹餅指定小食 若選其他需另+$𝟐𝟓厚身外脆內軟軟的 幾彈牙蟹味有的 整體不錯有飯 意粉 闊條麵可選▸ 烤雞蘑菇闊條麵飯同闊條麵間掙扎咗一陣( ・᷄ὢ・᷅ )份量多 伴有不少蘑菇 青椒 洋蔥闊條麵軟硬適中 雞肉軟嫩幾香口適量醬汁撈勻啱啱好 奶油感不重食落不太膩有五款PIZZA可選▸ 千島醬夏威夷薄餅 芝士無拉絲 千島醬少無乜味配料菠蘿同煙火腿都係較少整體麻麻 感覺過火咗少少食落口感硬咗少少 有點乾身🫖 送熱檸茶/水 其他另+$𝟓-$𝟑𝟑▸ 水果茶 (熱/凍) +$𝟑𝟑夏天必飲 健康清新又解渴🍊純水果甜非常香濃 熱情果味最重 微微微酸中少許柔和薄荷清涼仲有好多藍莓 火龍果 一片厚切橙▸ 玫瑰洛神花 (熱) +$𝟑𝟑有熱座用蠟燭熱住 飲到尾仲溫熱初頭味係淡 過段時間味越來越濃清淡花香 洛神花酸香加山楂酸甜酸性易入口帶微甘且有少
記得以前讀書成日去旺角樓上cafe

厚身外脆內軟軟的 幾彈牙
蟹味有的 整體不錯

有飯 意粉 闊條麵可選
▸ 烤雞蘑菇闊條麵
飯同闊條麵間掙扎咗一陣( ・᷄ὢ・᷅ )

份量多 伴有不少蘑菇 青椒 洋蔥

雪糕球朱古力香蕉厚多士
新鮮水果茶
玫瑰洛神花茶
2024-07-07 128 views
今次同朋友去咗旺角登打士街廣場12樓的Homemade Cafe食午餐。餐廳的座位使用大梳化,坐得舒服,適合三五知己一齊來食吓嘢及吹吓水。我哋order咗一個二人套餐$388,再額外加咗一個芝士西蘭花$48,餐廳要收加一服務費。炸蟹餅(二人套餐)熱辣辣,外層香酥脆,內饀鮮甜嫩滑,再點埋個甜酸醬,真係好享受呢種口感!10吋手拉千島夏威夷 Pizza (二人套餐)餅底薄身,十分鬆軟,而且邊邊仲帶有少少焦香,配料方面,佢地用咗新鮮豐甜嘅菠蘿,加埋煙火腿,再加埋芝士,十分滋味。黑松露雜菇意大利飯(二人套餐)飯粒煮得軟硬度恰到好處,香濃的黑松露,加埋忌廉,芝士及雜菇作為完美的配搭,令人難忘。芝士西蘭花濃郁香滑嘅芝士醬汁完全包裹住嫩嫩脆脆嘅西蘭花,十分爽口,令人喜愛。朱古力沙漠同小紅帽兩杯飲品跟套餐各加$23朱古力沙漠朱古力味濃郁,口感香滑好飲。小紅帽有鮮甜的士多啤梨,仲有士多啤梨果蓉,係士多啤梨愛好者的聖品!
炸蟹餅(二人套餐)
10吋手拉千島夏威夷 Pizza (二人套餐)
黑松露雜菇意大利飯(二人套餐)
芝士西蘭花
朱古力沙漠同小紅帽兩杯飲品跟套餐各加$23
部屋咖啡室呢間Cafe比較港式,係小編中學時期去開既cafe類型,餐廳有很多不同的遊戲,非常適合朋友聚會,一邊談天,一邊玩遊戲,呢類型嘅Cafe現在買少見少,非常推介大家試一試!二人套餐 $388⭐️西西里Pizza 10吋滿滿的芝士可以拉絲,Pizza餅底亦很脆,好食!⭐️香辣虎蝦海鮮意粉正常發揮,虎蝦不算大隻,但肉質爽口,而意粉份量亦很多!⭐️炸蟹餅口味似泰式炸魚餅!🔥蜜汁雞翼 跟餐+$25雞翼香脆,表面淋上蜜糖汁更添味道🔥水果茶 跟餐+$33新鮮水果、菠蘿水、百香果汁和薄荷葉,份量十足,果味香濃!🔥檸檬利賓納 跟餐+$15
部屋咖啡室

二人套餐 $388

⭐️西西里Pizza 10吋
滿滿的芝士可以拉絲,Pizza餅底亦很脆,好食!

⭐️香辣虎蝦海鮮意粉
正常發揮,虎蝦不算大隻,但肉質爽口,而意粉份量亦很多!

⭐️炸蟹餅
口味似泰式炸魚餅!

🔥蜜汁雞翼 跟餐+$25
雞翼香脆,表面淋上蜜糖汁更添味道

🔥水果茶 跟餐+$33
新鮮水果、菠蘿水、百香果汁和薄荷葉,份量十足,果味香濃!
🔥檸檬利賓納 跟餐+$15
2024-07-05 91 views
今天由新界走出旺角鬧市,同朋友肚餓5知食乜好,有朋友介紹過這隱世食店,即本上來試吓菜。這𥚃地方闊落,全部設梳化卡位,方便大班人談天說地,牆邊系大窗戶,光源充足,還擺咗好多玩具比客人借來一齊玩樂,超貼心!午市有不同人數套選擇,我們點了𠆤二人套餐。西西里PIZZA個pizza系10寸size,,厚薄適中,又熱又脆,材料有辣肉腸、蘑菇、火箭菜,辣肉腸不會太辣,勁多火箭菜喁!香辣虎蝦海鲜意粉隻虎蝦大大隻,夠新鮮爽口,還有青口、魷魚,用左洋蔥、青椒和秘製辣醬來煮,好惹味和辣度十足,喜歡食辣朋友不要錯過!炸蟹餅一盒6粒,咬落口出煙的!外層鬆脆,內層蟹肉彈牙,配上泰式辣醬汁、好好味!Cappuccino平時cappuccino多數系熱的,今日服務員介紹了凍的給我試飲,還不需加錢,超讚!凍咖啡面層加左簿層咖啡粉,增加了層次感,雖然系凍飲,但不會太甜。百香果椰果紅茶朋友飲了凍百香果椰果紅茶、酸酸甜甜,十分解暑醒胃,系夏天必選飲品之一。服務員全程有禮貌,有問必答,值得嘉許!

西西里PIZZA

香辣虎蝦海鲜意粉

Cappuccino
百香果椰果紅茶

服務員全程有禮貌,有問必答,值得嘉許!
Lunch
2024-07-03 72 views
好耐無約朋友玩boardgame,趁有時間約左個lunch玩兩個鐘,順便食埋飯低消每人一份餐食+飲品,百幾蚊有野食有野飲,價錢合理All Day Breakfast $138All Day Breakfast 個多士同埋薯條好食多士中間嘅以為係牛油,但係原來係蒜蓉醬,焗起上嚟好香口薯條係波浪薯條,相對會比較多薯仔肉,茄汁同埋芥末醬溝埋一齊好正烤雞磨菇闊條麵$138闊條麵彈牙有口感,雖然係忌廉底,但係煮到都比較乾爽,唔會話太肥膩略嫌烤雞同埋蘑菇嘅數量唔係好夠多,不過雞粒都幾嫩雪糕伴朱古力香蕉厚多士$88相對甜品就冇咁出色,朱古力醬唔係好夠多朱古力沙漠$23朱古力奶昔超濃郁嘅朱古力味,沙冰飲落好解暑楊枝甘露$23雖然係飲品,但係就好似食緊成碗楊枝甘露咁足料
低消每人一份餐食+飲品,百幾蚊有野食有野飲,價錢合理

All Day Breakfast $138
All Day Breakfast 個多士同埋薯條好食
多士中間嘅以為係牛油,但係原來係蒜蓉醬,焗起上嚟好香口

烤雞磨菇闊條麵$138
略嫌烤雞同埋蘑菇嘅數量唔係好夠多,不過雞粒都幾嫩
雪糕伴朱古力香蕉厚多士$88
相對甜品就冇咁出色,朱古力醬唔係好夠多

朱古力沙漠$23
朱古力奶昔超濃郁嘅朱古力味,沙冰飲落好解暑

楊枝甘露$23
雖然係飲品,但係就好似食緊成碗楊枝甘露咁足料

2024-07-02 70 views
部屋咖啡室 (旺角)旺角登打士街43H號登打士廣場12樓以下是您芝士西蘭花呢道菜將新鮮嘅西蘭花煮到剛好,表皮微微焦脆,切面綠意盎然。淋上濃郁嘅芝士醬汁,香濃醇厚,同清脆嘅西蘭花完美融合。芝士嘅鹹香同蔬菜嘅清爽,形成極美妙嘅味蕾交響。呢道菜既可以作為前菜,又可以作為主菜嘅完美配搭。煙三文魚雜果沙律沙律碗入面,切成小塊嘅煙三文魚鋪在新鮮嘅蔬菜同水果之上。藍莓、士多啤梨、橙片等五彩繽紛嘅水果,為沙律增添咗甜美嘅氣息。三文魚嘅鹹香同水果嘅清甜形成完美對比,口感層次豐富。淋上爽口嘅檸檬汁醬料,為呢道清爽開胃嘅沙律增添咗別樣風味。All day Breakfast呢份全日早餐包含咗煙肉、煎蛋、烤多士、烤蘑菇等經典早餐元素。煙肉酥脆適中,蛋黃滑嫩欲滴,烤多士酥脆金黃。配上新鮮嘅蔬菜,如番茄和烤蘑菇,營養均衡,口感豐富。楊枝甘露呢道甜品採用新鮮嘅楊桃,配搭咗香滑嘅楊枝甘露。楊桃嘅清脆酸甜,同濃郁順滑嘅楊枝甘露形成完美對比。融合咗椰奶嘅甜味,加上楊桃果肉嘅爽脆口感,令人一口接一口難以停步。呢道甜品清新爽口,唔會過於甜膩,非常適合夏日享用。焦糖朱古力咖啡呢杯咖啡將焦糖同濃郁嘅朱古力完美融合,形成一種獨特嘅
部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓以下是您

芝士西蘭花

煙三文魚雜果沙律

All day Breakfast

楊枝甘露

焦糖朱古力咖啡
呢杯咖啡將焦糖同濃郁嘅朱古力完美融合,形成一種獨特嘅風味。濃郁嘅咖啡香氣,配合焦糖嘅甜蜜同朱古力嘅苦澀,層次豐富。醇厚嘅口感,回甘悠長,令人陶醉其中。呢道飲品既係咖啡愛好者嘅最愛,又能令甜品迷流連忘返。

越式炸蟹餅
呢道越式炸蟹餅外酥裡嫩,蟹肉細嫩多汁。蟹肉同香菜、泰椒等配料完美融合,口感鮮香四溢。外層金黃酥脆嘅外皮,一口咬落就會爆出滿滿嘅蟹肉香。配上酸甜可口嘅醬料,更加鮮美無比。呢道越式小吃唔單止口感出眾,更係視覺盛宴。**芝士西蘭花**
這道菜將新鮮的西蘭花煮至恰到好處,表皮微焦,切面綠意盎然。淋上濃郁的芝士醬汁,香濃醇厚,與清脆的西蘭花完美融合。芝士的鹹香與蔬菜的清爽,形成美妙的味蕾交響。這道菜可以作為一道開胃前菜,也可以作為主菜的完美配搭。

**煙三文魚雜果沙律**
沙律碗中,切成小塊的煙三文魚鋪在新鮮的蔬菜和水果之上。藍莓、草莓、橙片等色彩斑斕的水果,為沙律增添了甜美的氣息。三文魚的鹹香與水果的清甜形成完美對比,口感層次豐富。淋上爽口的檸檬汁醬料,為這道清爽開胃的沙律增添別樣風味。

**All day Breakfast**
這份全日早餐包含了培根、煎蛋、烤吐司、烤蘑菇等經典早餐元素。培根恰到好處的酥脆,蛋黃滑嫩欲滴,烤吐司酥脆金黃。配上新鮮的蔬菜,如番茄和烤蘑菇,營養均衡,口感豐富。

**楊枝甘露**
這道甜品採用新鮮的楊桃,搭配香滑的楊枝甘露。楊桃的清脆酸甜,與濃郁順滑的楊枝甘露形成絕妙對比。融合了椰奶的甜味,以及楊桃果肉的爽脆口感,讓人一口接一口,難以stopstop。這道甜品清新爽口,不會過於甜膩,非常適合夏日享用。

**焦糖朱古力咖啡**
這杯咖啡將焦糖和濃郁的朱古力完美融合,形成一種獨特的風味。濃郁的咖啡香氣,配合焦糖的甜蜽和朱古力的苦澀,層次豐富。醇厚的口感,回甘悠長,令人陶醉其中。這道飲品既是咖啡lovers的最愛,也能讓甜品愛好者流連忘返。

**越式炸蟹餅**
這道越式炸蟹餅外酥里嫩,蟹肉細嫩多汁。蟹肉與香菜、泰椒等佐料完美融合,口感鮮香四溢。外層金黃酥脆的外皮,一咬即爆出滿滿的蟹肉香。搭配上酸甜可口的醬料,更是鮮美無比。這道越式小吃不僅口感出眾,更是視覺盛宴。
2024-06-28 54 views
旺角買完嘢落大雨 咁就喺家樂坊附近搵食開openrice見呢間 過千笑哈哈衝!因為晏晝同成班同事飲完茶仲有啲飽所以主打食小食 一個主菜就算喇cafe分開咗2個鋪位 而主鋪位一早已經坐滿晒人 我哋安排坐另一個鋪位主鋪位就比較有特色啲 所有board game都喺晒呢邊如果恕玩嘅就要行過去拎美式麥樂雞小學陸運會食到嘅味道 運動場小食部麥樂雞味(新鮮炸起脆卜卜配搭蜜糖芥末醬 yummm蜜糖雞翼烤得雞皮脆 肉質夠滑超多蜜糖 正椒鹽魷魚鬚唔知點解變咗魷魚圈味道幾香 食落幾脆< 芝士西蘭花用芝士同白汁煮成 西蘭花唔會煮過龍因為本人唔太鍾意食太腍嘅菜蛋白汁卡邦尼意粉好大碟 唔會有過多嘅汁洛神玫瑰花茶落好重料 花香味隨住倒落杯嘅時候湧出嚟仲好貼心有個座連細燭臺慶住壺茶
美式麥樂雞
好大碟 唔會有過多嘅汁
洛神玫瑰花茶
落好重料 花香味隨住倒落杯嘅時候湧出嚟
仲好貼心有個座連細燭臺慶住壺茶
 Homemade Cafe :   Bewu Cafe 😍Because you can have a place to eat slowly and play board games together and exchange gifts😍COMBO FOR TWO set meal for two $388💛10-inch hand-pulled pizza (Thousand Islands Hawaii) contains pineapple, Smoked ham, Thousand Island dressing, and cheese are served right away, hot and spicy. There's a lot of cheese and it's melty enough. It's delicious and paired with pineapple and fireworks.The most important thing is that it is fried immediately, and the pasta is still
 Homemade Cafe :
  Bewu Cafe 😍Because you can have a place to eat slowly and play board games together and exchange gifts😍COMBO FOR TWO set meal for two $388💛10-inch hand-pulled pizza (Thousand Islands Hawaii) contains pineapple, Smoked ham, Thousand Island dressing, and cheese are served right away, hot and spicy. There's a lot of cheese and it's melty enough. It's delicious and paired with pineapple and fireworks.The most important thing is that it is fried immediately, and the pasta is still emitting steam when it is served. When the snacks and fried food were served, they were all hot and had a slightly scalding sensation in the mouth. It felt very good. We ordered grilled chicken lasagna.😆 Easily eat a delicious lunch, drink a glass of wild drinks, and quietly feel really good! 🥗 Caesar Salad is fresh and refreshing! The bacon bits enhance the flavor and are delicious😋🦀 Vietnamese fried crab cakes are crispy on the outside and soft on the inside, with crab meat inside👍🏻🌶️Spicy tiger prawn seafood spaghetti has a spicy and spicy taste that can stimulate Taste buds
2024-06-20
Tea
Dining Offer
Tasting Event
2024-06-20 89 views
今日幾左閨密去左旺角行街shopping,之後就搵間餐廳食野打卡,今次就黎到呢間樓上cafe party room,坐得幾舒服。我地叫左個二人限定套餐,首先黎既小食係美式炸薯角,呢個非常香脆可口,都唔算好油膩,熱啦啦食係最好味。再黎多款小食係炸蟹餅,呢個係乾身香脆,點咪醬食非常野味,我個人十分喜愛,口感一流。主食方面就選左黑松露意大利飯,呢個閨密非常喜愛,好creamy,味道又好,份量都算多。另一款係十吋pizza,我地選左至尊辣肉腸,呢個都好好味,皮非常香脆,我個人十分喜歡食pizza,世界級享受。飲品方面就選左緑茶紅豆🫘奶茶,味道配合得好好,唔算太甜,好滿足。最黎一杯飲品係翡翠朱古力碎雪芭,呢個岩曬炎熱嘅夏天消暑,冰凍心涼。今次既體驗非常好,服務好,美食甜美。值得一試。

今次既體驗非常好,服務好,美食甜美。值得一試。
2024-06-18 67 views
Combo for two 二人餐➰ $388•雞肉pizza•Canbonara Spaghetti •炸蟹餅•八寶美顏花茶•朱古力沙漠旺角樓上Cafe ,入到呢個cafe好有溫馨小家感覺。全部都係梳化坐得好舒服,仲有好多公仔🧸書,同桌遊。同朋友玩左層層疊,好刺激!意粉汁creamy同rich ,好重芝士🧀味上枱時熱辣辣好好食炸蟹餅好啖啖肉Pizza 好多料 有好多雞肉同埋芝士,餅底好薄好脆如果多啲芝士更好,可以拉到更多絲!花茶的賣相好精緻,有玫瑰、杞子、紅棗、桂花、茉莉,非常之豐盛嘅花茶朱古力沙漠,好濃郁嘅朱古力味。沙冰好幼滑。
Combo for two 二人餐➰ $388

•雞肉pizza
•Canbonara Spaghetti
•炸蟹餅
•八寶美顏花茶
•朱古力沙漠

旺角樓上Cafe ,入到呢個cafe好有溫馨小家感覺。
全部都係梳化坐得好舒服,仲有好多公仔🧸書,同桌遊。
同朋友玩左層層疊,好刺激!

意粉汁creamy同rich ,好重芝士🧀味
上枱時熱辣辣好好食
炸蟹餅好啖啖肉
Pizza 好多料 有好多雞肉同埋芝士,餅底好薄好脆
如果多啲芝士更好,可以拉到更多絲!
朱古力沙漠,好濃郁嘅朱古力味。沙冰好幼滑。
2024-06-16 57 views
嚟到旺角搵返間就腳嘅Cafe,同舊朋友聚一聚Cafe 有combo dinner set 都幾抵,但咁岩我地兩個都想食粉/飯,都係散叫啦!叫左一個黑松露雜菇意大利飯,好香濃嘅黑松露同忌廉味,米飯用castello意大利米,煮到粒粒分明好有口感另外朋友嗌咗一個蛋黃汁卡邦尼意粉,好濃郁嘅醬汁,唔會好乾,仲有啲煙肉同洋蔥做配菜,好好食!嘢飲嗰度我哋嗌咗個奇異果沙冰,唔係死甜,清新解渴!再叫多個熱飲八寶美顏花茶,有玫瑰、枸杞、紅棗、桂花、茉莉,好精緻又香濃依間簡單又好食!

嘢飲嗰度我哋嗌咗個奇異果沙冰,唔係死甜,清新解渴!

依間簡單又好食!