今次嗌左個二人套餐,一齊開心share~ 🔹西西里PIZZA(10吋)薄批底Pizza邊緣金黃酥脆,中間蓬鬆有彈性,上面撒滿新鮮火箭菜,每食一啖都散發出迷人香氣~配料仲有豐富既辣肉腸、蘑菇粒加上滿滿既芝士,真係每一啖都食到豐富既配料,超滿足!🔹忌廉煙三文魚意粉意粉上鋪滿鮮嫩多汁三文魚片,搭配著豐富忌廉醬,層次感十足。煙三文魚散發出濃郁味道,配搭忌廉醬滑順口感,整體味道非常均衡~🔹炸蟹餅蟹餅即叫即炸,熱辣辣上枱。外層金黃酥脆,咬開滿滿鮮嫩多汁既蟹肉,質地柔軟,口感豐富。推介將炸蟹餅蘸入微辣辣椒醬,加多一種辛辣味,夠哂惹味!最後仲嗌左兩杯熱飲,柚子茶同熱檸菊蜜,飲完成個人暖笠笠~部屋咖啡屋✨📍旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
今次嗌左個二人套餐,一齊開心share~
🔹西西里PIZZA(10吋)
🔹忌廉煙三文魚意粉
🔹炸蟹餅
最後仲嗌左兩杯熱飲,柚子茶同熱檸菊蜜,飲完成個人暖笠笠~
部屋咖啡屋✨
📍旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
2024-03-13
2024-03-14 77 views
熱鬧旺角購物之後,和朋友一起找到一間 位於旺角登打士街的餐廳 ....部屋咖啡室 Homemade Cafe... 內裏氣氛寧靜舒適, 佈置簡約溫暖, 內裏大大的卡座, 是舒適休閒chill嘅好地方, 而且食物質素高, 價錢不貴,真正是朋友或家人一起相聚好地方👍👍Combo For Two 二人套餐……HK$3881. 香辣虎蝦海鮮意粉 非常豐富有虎蝦 ,青口, 墨魚,洋蔥和青椒 ,大大碟熱騰騰的意大利粉爽口 彈牙好味👍, 醬汁包裹著每一條意粉, 極之美味😋 新 鮮 爽甜 虎蝦 加上 兩大隻好味青口,墨魚 ,洋蔥 等配料, 倍添香味👍👍😋😋2. 炸蟹餅 新鮮炸起,外脆內鬆軟 ,蟹味濃鬱 ,大大粒好滋味, 配上香辣酸甜醬,令人吃到停不了口的香脆小吃, 真想再來多一客😋3. 至尊辣肉腸Pizza...10吋 材料有辣肉腸,青椒,蘑菇,肉碎, pizza的厚度剛剛好,不 太薄也不太厚, 新鮮製作 ,芝士味濃鬱,材料新鮮, 外脆內鬆軟, 醬汁的調教酸酸甜甜的特別好味道, 非常抵吃又飽肚 ,香噴噴的吃了好有滿足感😋😋👍👍👍4. 百香果果味紅茶

Combo For Two 二人套餐……HK$388
1. 香辣虎蝦海鮮意粉

2. 炸蟹餅

3. 至尊辣肉腸Pizza...10吋

4. 百香果果味紅茶
新鮮百香果和紅茶的味道非常配合, 解渴又醒胃, 真正是健康 飲品之選,好味道啊🍹🍹

5. 意大利泡沫咖啡
好有咖啡豆味, 奶和咖啡調配正合口味,香香滑滑的, 熱 騰騰的上枱,新鲜好喝☕☕

2024-03-11 75 views
今次我哋嚟到位於旺角嘅樓上隱世Cafe☕️,位置就喺好多嘢食嘅廣華附近🏥。舖頭有種家庭嘅溫暖療癒風💕,除咗有唔同嘅雜誌、旅遊書📚,仲有board game♟️,好啱一班朋友上嚟傾計、玩遊戲、放鬆下👯。.🐔烤雞磨菇闊條麵($138)份量真係好大😆,白汁嘅味道都唔錯,幾香。雞肉用香草煎香🌿,配埋蘑菇,真係好夾白汁醬🍝。一啖捲起闊條麵撈埋醬汁,好吸引😍。.🦀越式炸蟹餅 (+$25)外層炸得好香,而且熱辣辣💥,咬落去每粒嘅份量都幾多,好有口感🫦。點埋雞醬,甜甜酸酸嘅味道💦,令到炸物嘅油膩感降低。.🐟忌廉煙三文魚意粉($148)同樣係份量好多😝,連煙三文魚片都幾多塊。意粉幼身嘅質地更加啱捲起香口嘅白汁🍦,淡淡都有濃郁嘅忌廉感。.🍟美式炸薯條(+$25)同樣係份量幾多😙,而且內層嘅薯心軟綿、又夠滑🫦。怕薯條太乾身嘅朋友,要試下呢款裏面夠軟滑嘅薯條口感🙌🏻。.🥞雪糕伴朱古力香蕉厚多士($88)最後梗係唔少得要嗌埋甜品啦💕,厚多士同樣係份量好多,share都夠晒食👯。隨便多士配埋雪糕嘅冰火感覺❤️‍🔥,同埋朱古力醬、香蕉配料🍌,一啖食到嘅味道好豐富。
🐔烤雞磨菇闊條麵($138)
🦀越式炸蟹餅 (+$25)
🐟忌廉煙三文魚意粉($148)
🍟美式炸薯條(+$25)
🥞雪糕伴朱古力香蕉厚多士($88)
2024-03-05
Dinner
2024-03-11 75 views
終於慕名而來呢間旺角樓上cafe,食物味道果然無令人失敗,店內仲有提供board game,啱晒成班朋友聚會。二人套餐 $388千島夏威夷pizza 10吋千島醬配埋鮮甜嘅菠蘿同火腿,加上底層香濃芝士,整體口味清新香甜,十分開胃。香辣虎蝦海鮮意粉掛汁做得幾好,醬汁香濃惹味帶微微哋辣,虎蝦夠入味口感彈牙,青口同其他海鮮亦都唔錯。美式炸薯條 跟餐+$25食落夠惹味,跟餐會有埋茄汁,如果炸得再脆口啲就更好味。楊枝甘露 跟餐+$23飲落夠晒濃郁香甜,甜度適中又唔會太酸,好飲👍🏻。巨峰提子Q果梳打 跟餐+$15巨峰提子仲配埋彈牙Q果,味道就夠晒鮮甜,仲有梳子氣泡增加爽口程度,兩杯飲品都好好飲。部屋咖啡室 (旺角)旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

千島夏威夷pizza 10吋

香辣虎蝦海鮮意粉

美式炸薯條 跟餐+$25
食落夠惹味,跟餐會有埋茄汁,如果炸得再脆口啲就更好味。

楊枝甘露 跟餐+$23
飲落夠晒濃郁香甜,甜度適中又唔會太酸,好飲👍🏻。

巨峰提子Q果梳打 跟餐+$15

部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

2024-03-11 52 views
上樓白色木系Cafe 休閒哋同家人午餐 食完lunch玩吓桌上遊戲 ,呢度都好適合一班朋友來食來玩二人套餐 $388🍕10吋手拉pizza|🦀炸蟹餅x1🍝飯或意粉|🍹飲品x2🥦千島素菜Pizza(青椒、千島、車厘茄、蘑菇)即做手拉薄餅,揀咗全素感健康Pizza餡料有🥦西蘭花夠哂特別皮底鬆脆餡料豐富,食完唔覺滯🦀炸蟹餅熱辣辣🔥蟹餅 點上泰式辣醬 一口一粒好滋味👅🦐香辣虎蝦海鮮意粉🦐(茄醬、虎蝦、青口、海鮮、洋蔥、青椒)意粉賣相有料 海鮮鮮甜爽彈 最鍾意茄醬🥫意粉 一啖又一淡微微辣意好惹味👅🌿水果茶🍓🫐🍈+$33(菠蘿水、百香果茶、薄荷葉)日日不同水果真係好大壺 甜甜果香茶 足夠3-4人飲☕️Mocha latte+$8雙層拉花 濃濃朱古力🍫清香咖啡味

🍕10吋手拉pizza|🦀炸蟹餅x1
🍝飯或意粉|🍹飲品x2

🥦千島素菜Pizza
(青椒、千島、車厘茄、蘑菇)
即做手拉薄餅,揀咗全素感健康
Pizza餡料有🥦西蘭花夠哂特別
皮底鬆脆餡料豐富,食完唔覺滯

🦀炸蟹餅
熱辣辣🔥蟹餅 點上泰式辣醬 一口一粒好滋味👅

🦐香辣虎蝦海鮮意粉🦐
(茄醬、虎蝦、青口、海鮮、洋蔥、青椒)

🌿水果茶🍓🫐🍈+$33
(菠蘿水、百香果茶、薄荷葉)日日不同水果
真係好大壺 甜甜果香茶 足夠3-4人飲

☕️Mocha latte+$8
雙層拉花 濃濃朱古力🍫清香咖啡味
2024-03-10
Lunch
  • 千島夏威夷pizza
  • 香辣虎蝦海鮮意粉
😺位於旺角既一間樓上cafe✨店內超多board game🤩非常適合一大班friend過嚟gathering👩‍👩‍👧‍👧👨‍👨‍👦‍👦👩‍👩‍👧‍👦一邊食一邊玩兼一邊吹水,聚會必選!👍✨多款Pizza🍕Pasta🍝Snacks🍟🍗🧆非常適合開心Share🫶🏻✨🍕 西西里Pizza香脆既餅底上鋪滿濃厚芝士同埋茄醬 仲有辣肉腸、腸肉粒、磨菇作為Toppings令成個Pizza 既口感更豐富,另外 Pizza 面仲有好多清新既火箭菜中和番Pizza 既油膩感,咸香美味🐓烤雞蘑菇闊條麵香口既烤雞肉伴上香濃既忌薕汁,仲有磨菇、青椒、洋蔥做配料,闊條麵亦都非常掛汁有口感🦀越式炸蟹餅厚厚既炸蟹餅表面炸至金黃,配上甜辣醬食落香脆可口,啖啖蟹肉都幾好味🍍水果茶由新鮮生果、菠蘿水、百香果汁、薄荷葉製成,酸甜開胃又解膩,果香濃郁又fresh

🍕 西西里Pizza

水果茶
檸茶
  • 炸蟹餅
2024-03-07 52 views
呢日出旺角做完嘢,來到呢間樓上咖啡屋。餐廳係2邊大玻璃窗,入面座位全部都高背沙發,坐得舒服。🥘黑松雲雜菇意大利飯 $158好creamy好香蘑菇味道。🥘香辣虎蝦海鲜意粉 $165有虎蝦,青口,魷魚等海鮮,少少辣味,都好大份。🥘蜜糖雞翼 $55香口惹味。♥️黑森林 跟餐+$23咖啡加朱古力,仲有球朱古力雪糕加cream!大大杯好滿足。♥️手沖冰波奶茶 跟餐+$33奶茶冰波,再加奶茶,冰用咗味道都唔會淡,值得推介。總結: 係可以舒服hea 下食嘢,一大班人聚會嘅地方。

呢日出旺角做完嘢,來到呢間樓上咖啡屋。
餐廳係2邊大玻璃窗,入面座位全部都高背沙發,坐得舒服。

🥘黑松雲雜菇意大利飯 $158
好creamy好香蘑菇味道。

🥘香辣虎蝦海鲜意粉 $165
有虎蝦,青口,魷魚等海鮮,少少辣味,都好大份。

🥘蜜糖雞翼 $55
香口惹味。

♥️黑森林 跟餐+$23
咖啡加朱古力,仲有球朱古力雪糕加cream!大大杯好滿足。

♥️手沖冰波奶茶 跟餐+$33
奶茶冰波,再加奶茶,冰用咗味道都唔會淡,值得推介。

總結: 係可以舒服hea 下食嘢,一大班人聚會嘅地方。
2024-02-27
$225 (Lunch)
#旺角地膽 今次去好食又好玩嘅樓上café!地點喺旺角登打士廣場!Cafe主打手拉Pizza、意粉🍝、粉物小食同特式飲品,真係好啱三五知己一路玩board game一路食嘢~桌遊種類都好多!食物好味仲要價錢親民!🍝Combo For Two二人套餐 $308 (手拉10吋Pizza、意粉、炸蟹餅一份、飲品兩杯)🍕 BBQ燒雞蘑菇pizza 粒粒燒雞肉、蘑菇、洋蔥等滿滿pizza,配上香甜BBQ醬,香口又惹味;芝士軟綿可拉絲,餅底鬆軟唔會太硬,份量適中兩日share 啱啱好!🍝蛋黃汁卡邦尼意粉卡邦尼最重要係個忌廉醬汁,香濃夠creamy配上咸香的煙肉、蘑菇、洋蔥等;意粉軟硬度適中,層次豐富!🍤炸蟹餅炸得外脆內軟,鮮味十足,沾點酸辣醬更滋味。🥤我地都點左朱固力飲品!估唔到飲品都唔馬虎!甜甜地又好味!部屋咖啡室 Homemade Cafe📍 旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

桌遊種類都好多!食物好味仲要價錢親民!
🍕 BBQ燒雞蘑菇pizza

🍝蛋黃汁卡邦尼意粉

🍤炸蟹餅
炸得外脆內軟,鮮味十足,沾點酸辣醬更滋味。
🥤我地都點左朱固力飲品!估唔到飲品都唔馬虎!甜甜地又好味!

部屋咖啡室 Homemade Cafe
📍 旺角登打士街43H號登打士廣場12樓
芝士西蘭花🥦(48hkd)芝士🧀畀得好多大方,做到拉絲效果,西蘭花保持到多汁,無咁熱氣之選😝蜜蜂雞翼(55hkd)邊邊焦脆,滿滿蜜糖🍯嘅甜味,入面juicy,即叫即炸,party聚會必食😋烤雞蘑菇闊條麵(138hkd)份量幾多,幾飽肚,相對比較清淡,無咁重口味煙三文魚雜果沙律(108hkd)沙律醬畀得幾多,水果偏甜,而且好多樣,有藍莓🫐、士多啤梨🍓、菠蘿🍍、椰果等等,三文魚大大塊~熱水果茶 (+33hkd)呢個飲落超舒服,有個蠟燭keep住坐熱佢,好多水果,甜度合適,冬天必點❄️手沖冰波奶茶(+23hkd) 呢個為是日冠軍,我的最愛😍好認真地做咗奶茶冰,唔會因為溶化而沖淡咗杯嘢飲,好細心,係港式奶茶嘅味道,茶重香濃,唔太甜👍🏻呢度嘅環境好似屋企嘅感覺,幾舒服,仲大把board games可以玩,一班人都唔使怕無聊!#foodiblum西式
芝士西蘭花🥦(48hkd)

蜜蜂雞翼(55hkd)

烤雞蘑菇闊條麵(138hkd)
份量幾多,幾飽肚,相對比較清淡,無咁重口味

煙三文魚雜果沙律(108hkd)

熱水果茶 (+33hkd)

手沖冰波奶茶(+23hkd)

#foodiblum西式
2024-03-03
$250 (Dinner)
  • 芝士西蘭花
部屋咖啡室今次介紹旺角登打士廣場嘅一間Cafe叫「部屋咖啡室」,登打士廣場個升降機好細,我都係啱啱好入到,上到12樓見到間Cafe,店員好主動幫我推開梳化方便我入去坐,Cafe唔算好大,但整體環境好舒服,好啱同朋友聚會坐低傾計,仲有好多board game玩添!1.香辣虎蝦海鮮意粉(茄醬、虎蝦、青口、海鮮、洋蔥、青椒)$165(9.5/10)呢碟意粉份量好足夠,有1隻辣辣地嘅虎蝦、2隻青口、蜆肉、魷魚、洋蔥、青椒等,茄醬算多, 但唔會好酸,意粉彈牙,好味!2.意式辣肉腸意粉(茄醬、辣肉腸、蘑菇、洋蔥、青椒)$128(8/10)呢碟意粉份量好足夠,有7片辣肉腸、蘑菇、洋蔥、青椒等,茄醬算多, 但唔會好酸,意粉彈牙,好味!3.雪糕伴朱古力香蕉厚多士$88(10/10)呢個厚多士烘得好脆,切出嚟已經聽到有聲, 上面仲有半條切咗片嘅香蕉,加埋朱古力雪糕就一流!4.綠茶紅豆奶茶(綠茶、紅豆、奶)跟餐優惠$23(9/10)呢杯好抵飲,原價$62,啖啖綠茶味,杯底係紅豆,好飲少少甜!5.黑森林(咖啡、朱古力、雪糕、CREAM、朱古力條)跟餐優惠$23(10/10)呢杯好抵飲,原價$63,一杯集合咗咖
部屋咖啡室

3.雪糕伴朱古力香蕉厚多士$88(10/10)

呢杯好抵飲,原價$63,一杯集合咗咖啡、朱古力、雪糕同一條朱古力條,咖啡超香爐,配上朱古力雪糕超正,仲有一條朱古力餡嘅朱古力條,大家要必叫呢杯飲品!

2人總共價錢$470,有加一服務費!

個人口味總評分:9.3/10

地址:旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

#部屋咖啡室 #旺角 #旺角好去處 #旺角美食 #登打士廣場 #香港美食 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

2024-02-27 107 views
二訪部屋咖啡室,鐘意餐廳環境舒適空間感十足,又可以玩下board game,食物質素亦不錯,價錢又吾貴,重點是不限時間,值得推介二人套餐 $388·10吋手拉pizza •炸蟹餅x1·飯或意粉 ·飲品x2香辣虎蝦海鮮意粉(茄醬、虎蝦、青口、海鮮、洋蔥、靑椒)海鮮意粉好足料,海鮮夠新鮮,茄醬意粉令人感到開胃惹味BBQ烤雞蘑菇pizza(BBQ醬、洋蔥、烤雞、蘑菇)即叫即製BBQ烤雞蘑菇薄餅,薄餅夠鬆脆 口感豐富,Bbq醬汁夠惹味炸蟹餅熱烘烘的炸蟹餅 配上泰式辣醬 好滋味百香果紅茶好香的百香果紅茶 暖暖胃感覺很不錯手沖平波奶茶朋友呢杯手沖平波奶茶,奶茶冰茶味濃 口感夠幼滑
二訪部屋咖啡室,鐘意餐廳環境舒適

·10吋手拉pizza •炸蟹餅x1
·飯或意粉 ·飲品x2

香辣虎蝦海鮮意粉
(茄醬、虎蝦、青口、海鮮、洋蔥、靑椒)
海鮮意粉好足料,海鮮夠新鮮,茄醬意粉令人感到開胃惹味

BBQ烤雞蘑菇pizza
(BBQ醬、洋蔥、烤雞、蘑菇)

熱烘烘的炸蟹餅 配上泰式辣醬 好滋味

百香果紅茶
好香的百香果紅茶 暖暖胃感覺很不錯

手沖平波奶茶
朋友呢杯手沖平波奶茶,奶茶冰茶味濃 口感夠幼滑

2024-02-19
Lunch
2024-02-21 3202 views
餐廳:部屋咖啡室地點:旺角登打士廣場菜式:樓上咖啡室餐牌:pizza,意粉,意大利飯,漢堡包,全日早餐,小食,甜品同野飲等。BBQ烤雞磨菇手拉Pizza $258 10寸 另加一手拉Pizza寫明用意大利OOPizza面粉制同面粉嘅牌子。Pizza一客分六件,超熱上枱。首先餅底雖唔薄亦唔厚,批皮好脆口,質感唔錯。配料有唔少雞肉粒,蘑菇片,洋蔥絲同芝士,個汁味道都唔錯。芝士西蘭花 $48 另加一芝士西蘭花熱辣辣上枱,西蘭花加上多多忌廉醬再加d芝士,絕對夠味。蜜糖雞翼 $55 另加一蜜糖雞翼一客4隻,用牛油紙墊住上枱。燒得皮脆肉嫩,蜜糖味啱啱好,甜甜哋好食。奇異果椰果梳打 $50 另加一奇異果椰果梳打大大杯,色水呈綠色,味道唔錯,唔會太甜,加上粒粒椰果好清爽。今餐食物都唔錯。空間上都夠濶落,仲有公仔陪你食。有得食又有得飲之外,仲有board games俾你玩。
餐廳:部屋咖啡室

蜜糖雞翼 $55 另加一

奇異果椰果梳打

奇異果椰果梳打 $50 另加一

2024-02-21
$225 (Dinner)
芝士西蘭花
蜜糖雞翼
今日又搵到間樓上cafe "部屋咖啡室" , 有board game提供畀客人玩, 食物好味😘, 上菜速度又快👍🥔芝士西蘭花🧀🥦 $48好多芝士😘, 令清淡嘅西蘭花更惹味🥔蜜糖雞翼🍯 $55雞翼熱辣辣兼脆口, 蜜糖好濃郁😋🥔煙三文魚意粉🍝 $148煙三文魚都算大塊, 意粉煮得軟硬適中🥔黑松露雜菇意大利飯🥘 $158雜菇將黑松露嘅香味帶出, 意大利飯好creamy🥰🌟部屋咖啡室旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

🥔芝士西蘭花🧀🥦 $48
好多芝士😘, 令清淡嘅西蘭花更惹味

🥔蜜糖雞翼🍯 $55
雞翼熱辣辣兼脆口, 蜜糖好濃郁😋

🥔煙三文魚意粉🍝 $148
煙三文魚都算大塊, 意粉煮得軟硬適中

🥔黑松露雜菇意大利飯🥘 $158
雜菇將黑松露嘅香味帶出, 意大利飯好creamy🥰

🌟部屋咖啡室
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

• 蜜糖雞翼
今次的目的地是在旺角登打士街的部屋咖啡屋。首先,讓我們來談談這裡的招牌菜——黑松露意大利飯。這一道菜絕對是屬於那種一試成主顧的級別!每一口都散發著濃郁的黑松露香氣,配上鬆軟的意大利飯,簡直是完美的搭配!無論你是黑松露的愛好者還是初次嘗試,這道菜絕對能帶給你一個驚艷的味蕾體驗!接下來,就是讓人垂涎欲滴的蜜糖雞翼和美式炸薯角了!這兩道小吃絕對是你在這裡必點的美食!蜜糖雞翼外脆內嫩,每一口都帶著濃濃的蜜糖香氣,讓人回味無窮!而美式炸薯角則是酥脆可口,配上自家特製的蘋果醬,絕對是下午茶的絕佳選擇!三文魚闊條麵!這道麵條帶著三文魚的香氣,配上彈牙的麵條,每一口都能讓你感受到滿滿的幸福感!無論是單吃還是搭配其他菜餚,這道三文魚闊條麵絕對能滿足你的胃口!當然,來到這裡絕對不能錯過他們的招牌飲品!鮮奶朱古力和熱檸茶是絕對不能錯過的選擇!鮮奶朱古力濃郁香濃,喝起來口感滑順,是朱古力愛好者的最愛!而熱檸茶則是帶著檸檬的清新香氣,解渴又提神,完美搭配這裡的美食!最後,讓我們來談談這裡的性價比。部屋咖啡屋的價格非常親民,絕對是一流的性價比!
今次的目的地是在旺角登打士街的部屋咖啡屋。

首先,讓我們來談談這裡的招牌菜——黑松露意大利飯。

鮮奶朱古力濃郁香濃,喝起來口感滑順,是朱古力愛好者的最愛!

2024-01-12
Dinner
  • 黑松露意大利飯
2024-02-11 137 views
約左好耐無見嘅朋友,想搵氛圍輕鬆自在嘅餐廳,朋友推薦來佐旺角嘅樓上舖cafe。確實好有家居感,沙發桌椅,燈光柔和,仲見到唔少人來玩board game,可以容納一大班人。食嘢方面我地都比較滿意,點佐個2人餐,包括一個pizza➕一個意粉➕一個小食➕兩杯嘢飲,盛為388,有加一。夏威夷pizza🍕食有菠蘿嘅披薩,餅皮厚度適中,兩個人食曬成個披薩,😁開心海鲜意粉🍝大虎虾🦐打头阵,青口➕鱿鱼🦑配埋肉酱,意粉趁热食真系大满足。士多啤梨🍓milkshake,卖相同埋口味都满意。可以坐係度好放鬆傾計,點嘅水果茶真係好啱一路吹水一路飲。水果茶我地勁滿意,覺得好好飲。下次再来!

夏威夷pizza🍕
食有菠蘿嘅披薩,餅皮厚度適中,兩個人食曬成個披薩,😁開心

海鲜意粉🍝